
مقاله هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) تحت فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله هدایت هیدرولیکی آبخوان، برآورد و بهینه سازی به کمک الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی دشت هشتگرد) تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: نخستین کنفرانس سراسری آبهای زیرزمینی
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
مهران قدرتی – کارشناس ارشد شرکت آب منطقه ای تهران
مهدی نوجوان – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه تهران
ابوالفضل اکبرپور – دکتری عمران و استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند
چکیده:
ضرائب ذخیره و انتقال آب (آبگذری) از نظر مطالعه آبخوان ها برای تعیین بهترین نقاط حفر چاه و بهره برداری از آبهای زیرزمینی اهمیت زیادی دارند. برآورد این ضرایب معمولا بااستفاده از آزمونهای پمپاژ چاه صورت می گیرد ولی غالباً چاههای که برای آزمونهای پمپاژ مناسب باشند به قدر کافی وجود ندارند باانجام آزمونهای پمپاژ درتمام چاهها عملی نیستند.در محدوده مطالعاتی هشتگرد که در استان تهران واقع می باشد به علت نبودن چاه اکتشافی و کمبود انجام آزمایشات پمپاژ ( 3مورد پمپاژ) و پایین بودن دقت این آزمایشها، آمار و اطلاعات دقیقی در مورد ضرایب هیدرودینامیکی درسطح دشت گزارش نشده است. هدف ازاین تحقیق ارائه یک مدل بهینه برآورد ضرایب هیدرودینامیکی آبخوان با استفاده از الگوریتم می باشد. در این مدل تابع هدف حداثل کردن مجموع معادلان بیلان آبی در سطح کل دشت می باشد. در این تحقیق در راستای تهیه بیلان منابع آب، پارامترهای ضریب انتقال آب و ضریب ذخیره از طریق الگوریتم ژنتیک به صورت بهینه برآورد و منحنی های هم قابلیت انتقال آبخوان تهیه می شود. میزان ضریب قابلیت انتقال در سفره مرکزی دشت از حدود 300 تا 6000 متر مربع در روز و در سفره جنوب غربی دشت از حدود 1000 تا 6000 متر مربع درروز به کمک این الگوریتم براورد شد. مدل به خوبی وجود دو سفره آب زیرزمینی در دشت هشتگرد را نشان داد و همچنین این مدل نشان داد که میزان تخلیه در 13 پلیگون بیش از مقدار واقعی آن در آمارها ارائه شده است.


مقاله مدیریت آموزش در مدیریت شهری تحت فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدیریت آموزش در مدیریت شهری تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت آموزش در مدیریت شهری تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدیریت آموزش در مدیریت شهری تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین همایش آلودگی هوا و اثرات آن بر سلامت
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
هادی جبران پور خامنه – دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه تهران
علیرضا ساعتچی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه تهران
امیرمسعود مسعودی آشتیانی – کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه تهران
یاسر کاظمی – دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه تهران
چکیده:
هنگام بررسی عوامل ایجاد کننده آلودگی هوا در نگاه نخست نقش مدیران به عنوان برنامه ریزان سیستم های مختلف مورد توجه قرار می گیرد. مدیران با توجه به تصمیمات کلی که اتخاد می نمایند مسلما نقش مهمی در کنترل و کاهش آلودگی هوا دارند ولی مدیران خوب بدون کمک متخصصان تحصیل کرده قادر به پیاده سازی اهداف خود نیستند. لذا ابتدا می بایست متخصصان مانگرش درستی نسبت به بحث آلودگی هوا و لزوم مقابله با آن داشته باشند.
از طرف دیگر اقشار عادی جامعه به عنوان تاثیرگذار ترین قسمت در اجرای اصول و رسیدن به اهداف تعیین شده در مورد کنترل و کاهش آلودگی هوا می باشند. در نهایت انتخاب یک شهروند برای خرید وسیله ی نقلیه و … که آلاینده نباشند می تواند این حلقه را تکمیل کند. البته بحث کنترل الودگی کارخانه های مستقر در محدوده شهری نیز خود به طور مستقیم در آلودگی هوا موثر می باشد.
در این مقاله سعی شده است تا گروه های مختلف هدف در بحث آموزش مورد بررسی قرار گیرند، این گروه ها شامل مدیران، متخصصان، نوآموزان و اقشار عادی جامعه می باشد که تاثیر و چگونگی آموزش در هر کدام از گروه ها مورد بررسی قرار می گیرد.
با توجه به رویکرد آموزشی که در این مقاله لحاظ شده است در این قسمت سعی داریم به مهمترین بخشی که به نظر راقمان این سطور نیاز به آموزش دارند . بپردازیم . رویکرد کلی در آموزشی مدیرانب اید به در سه حوزه پیگیری شود مدیران عالی و قانونمندمانند نیروهای قوه مجریه و وکلای و … که تنظیم و اجرای سیاست های کلی کشور با دست آنان میباشد.
1- مدیران و صاحبان مراکز و موسسات صنعتی و فنی که هم تابع سیاست های کلی کشور می باشند و هم مبدع طرح ها و شیوه های جدید در حوزه ی کاری خود.
2- مدیران اجرایی و عملیاتی واحدهای صنعتی
رویکرد ما در این قسمت از مقاله بیشتر به دسته ی دوم تقسیم بندی بالا مربوط میشود و به علت محدودیت های زمانی به قسمت های دیگرتوجه مبسوط نشده که خود مجال دیگری را برای بررسی می طلبد.


مقاله اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر تحت فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر تحت فایل ورد (word) :
مقاله اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1389 در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه 89 تا 102 منتشر شده است.
نام: اثرات استفاده از جیره های غذایی حاوی سطوح پایین کلسیم و فسفر قابل دسترس برعملکرد جوجه های گوشتی نر
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جوجه گوشتی
مقاله خاکستر درشت نی
مقاله عملکرد
مقاله فسفر قابل دسترس
مقاله کلسیم
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قبادی یاسمن
جناب آقای / سرکار خانم: حسن آبادی احمد
جناب آقای / سرکار خانم: شهرامی احسان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش اثرات سطوح متفاوت کلسیم و فسفر قابل استفاده جیره بر عملکرد رشد، درصد خاکستر استخوان درشت نی، ابقا کلسیم و فسفر، و برخی از فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی نر بررسی شد. 540 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه از سویه آربور ایکرز پلاس در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل 3×3 با 9 تیمار و 4 تکرار و 15 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی مورد استفاده قرار گرفت. جوجه ها با سه سطح کلسیم جیره (به میزان توصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات در سال 1994، 80 درصد میزان توصیه شده و 60 درصد میزان توصیه شده) و سه سطح فسفر قابل استفاده جیره (به میزان توصیه شده توسط انجمن ملی تحقیقات در سال 1994، 80 درصد میزان توصیه شده و 60 درصد میزان توصیه شده) از 7 تا 45 روزگی تغذیه شدند. درصد خاکستر استخوان درشت نی و فاکتورهای خونی در سن 28 روزگی، افزایش وزن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در سن 42 روزگی و قابلیت هضم مواد مغذی در سن 45 روزگی مورد اندازه گیری قرار گرفت. جیره های مورد آزمایش از نظر مقدار انرژی، پروتئین خام و سایر مواد مغذی به جز کلسیم و فسفر قابل دسترس، یکسان بودند. نتایج نشان داد که کاهش سطح کلسیم جیره سبب بهبود افزایش وزن، افزایش مصرف خوراک، کاهش سطح کلسیم سرم، افزایش سطح فسفر سرم، افزایش فعالیت آلکالین فسفاتاز و افزایش قابلیت هضم ظاهری کلسیم گردید (P<0.05) کاهش سطح فسفر قابل دسترس جیره نیز سبب کاهش وزن، کاهش مصرف خوراک، کاهش سطح فسفر سرم، کاهش فعالیت آلکالین فسفاتاز، افزایش قابلیت هضم ظاهری فسفر و کاهش خاکستر استخوان گردید (P<0.05) در کل دوره آزمایشی، ضریب تبدیل غذایی توسط سطوح مختلف کلسیم و جیره غذایی تحت تاثیر قرار نگرفت. اثرات متقابل سطوح مختلف کلسیم و فسفر قابل دسترس روی وزن زنده، مصرف خوراک، قابلیت هضم ظاهری کلسیم و فسفر، کلسیم و فسفر سرم، فعالیت آلکالین فسفاتاز و خاکستر درشت نی معنی دار بود (P<0.05) بر اساس نتایج این آزمایش می توان نتیجه گیری نمود که سطوح کلسیم پیشنهاد شده توسط انجمن ملی تحقیقات در سال 1994 برای جوجه های گوشتی امروزی اضافی است، اما سطوح فسفر قابل دسترس توصیه شده در دوره های مختلف، کافی به نظر می رسد.


مقاله Experimental investigation on behavior of FRPدرconcreteدرsteel composite bridge decks with perfobond ribs تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Experimental investigation on behavior of FRPدرconcreteدرsteel composite bridge decks with perfobond ribs تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Experimental investigation on behavior of FRPدرconcreteدرsteel composite bridge decks with perfobond ribs تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Experimental investigation on behavior of FRPدرconcreteدرsteel composite bridge decks with perfobond ribs تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1394
محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
Elham Alizadeh – Graduate Student, Faculty of Civil Engineering, BabolNoshirvani University of Technology, Babol, Iran.
Mehdi Dehestani – Assistant Professor, Faculty of Civil Engineering, BabolNoshirvani University of Technology, Babol, Iran.
Abdollah Moslemi Vareki – Phd Student, Faculty of Civil Engineering, BabolNoshirvani University of Technology, Babol, Iran.
چکیده:
The ultimate behavior of a steel- GFRP- concrete composite bridge deck with perfobond rib shear connectors was experimentally and numerically investigated. The composite construction consists of multiple steel box cells as a core, GFRP layer as a tension zone and a concrete slab for the compression zone. To provide longitudinal shear resistance between the steel core and the concrete slab, perfobond ribs were used. Structural performance of the deck under static loading was evaluated. The load- displacement relationship, ultimate flexural resistance, and failure of the specimen were measured during the test. It was found that the ultimate failure of the composite deck occurs by longitudinal cracking at the concrete slab and no debonding take place at the interface between concrete slab and steel boxes, so perfobond ribs can be effectively used for shear connection in proposed composite decks. The bridge deck is cost effective and meets the stiffness requirement and has significant strength


مقاله بررسی نقش کاربری سنتی و بو مًی بادام کو هی در مدیریت پایدار منابع طبیعی( مطالعه موردی استان کرمان) تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی نقش کاربری سنتی و بو مًی بادام کو هی در مدیریت پایدار منابع طبیعی( مطالعه موردی استان کرمان) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش کاربری سنتی و بو مًی بادام کو هی در مدیریت پایدار منابع طبیعی( مطالعه موردی استان کرمان) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی نقش کاربری سنتی و بو مًی بادام کو هی در مدیریت پایدار منابع طبیعی( مطالعه موردی استان کرمان) تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: کنفرانس ملی حفاظت از تنوع زیستی و دانش بومی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
سید حسن زالی – عضو هیأت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
حمید رضا سعیدی – دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشکده منابع طبیعی ساری
قهرمان قوردویی میلان – دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشکده منابع طبیعی ساری
سارا حشمتی – دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشکده منابع طبیعی ساری
چکیده:
پایداری مفهومی استراتژیک است که شامل استفاده مطلوب از منابع طبیعی، تنوع ژنتیکی و حفظ اکوسیستم می باشد. بهره برداری های تک محصولی از منابع طبیعی مانند چرا و برداشت چوب عمده ترین عامل تخریب مراتع و جنگل ها است. یافتن پتانسیل های دیگر در بهره برداری با ایجاد فرصت های جدید شغلی و کاری یکی از اساسی ترین جنبه های موفقیت بهره برداری و مدیریت پایدار می باشد. در پژوهش حاضر سعی بر آن است کاربری های بومی متنوع جنس بادام کوهی در استان کرمان به عنوان نمونه ای از این توان معرفی شود. عدم شناخت کافی از این گیاه مانع جدی در احیای رویشگاه های تخریب یافته آن و برنامه ریزی به منظور مدیریت بهینه رویشگا های موجود خواهد بود. یافته های این تحقیق نشان می دهد جنس بادام کوهی دارای 4 گونه در استان کرمان است که عمده ترین کاربری های سنتی و بومی آن در جهت مدیریت پایدار شامل: دارویی، بهداشتی، و آرایشی، صنایع غذایی، صنایع دستی، نساجی، آهار پارچه، چسب و جوهر سازی می باشد. توجه به مسائلی چون برآورد تولید، افزایش جمعیت گونه های پر اهمیت تر این جنس و شناخت بیماری ها و آفات مهم آن پیشنهاداتی جهت مدیریت پایدار این منبع با ارزش می باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]