
مقاله مدیریت تقاضا در شبکه های هوشمند با استفاده از الگوریتم تکاملی بر مبنای اکتشافی تحت فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدیریت تقاضا در شبکه های هوشمند با استفاده از الگوریتم تکاملی بر مبنای اکتشافی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت تقاضا در شبکه های هوشمند با استفاده از الگوریتم تکاملی بر مبنای اکتشافی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدیریت تقاضا در شبکه های هوشمند با استفاده از الگوریتم تکاملی بر مبنای اکتشافی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
مسعود صالحلو – دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد
جواد علمایی – دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق قدرت
سیروس محمدی – دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات کهگیلویه و بویراحمد، استادیار گروه مهندس برق قدرت
چکیده:
مدیریت سمت تقاضا یکی از مهم ترین توابع موجود در شبکه های هوشمند است که به مشتریان اجازه می دهد تا تصمیمات آگاهانه ای در مورد مصرف انرژی خود بگیرند، وبرای تآمین کنندگان انرژی کاهش تقاضا در اوج بار و تغییر شکل پروفیل بار را به ارمغان می آورد. این نتایج باعث افزایش پایداری در شبکه های هوشمند و به طور کلی کاهش هزینه های عملیاتی و نیز کاهش سطح انتشار کربن نیز می گردد. در این مقاله، استراتژی مدیریت تقاضایی معرفی می شود که براساس تکنیک جابه جایی بار برای مدیریت تقاضا در شبکه های هوشمند نسل آینده برای تعداد کثیری از دستگاه های متنوع است. در ادامه، روش های پیشنهادی جابه جایی بار در این مقاله براساس حداقل سازی معادلات ریاضی فرموله شده بیان می شود. یک الگوریتم تکاملی برمبنای اکتشافی که به راحتی با مسائل اکتشافی تطبیق داده می شود و باعث سهولت حل این مسائل گردیده، ایجاد شده است. نتایج نشان می دهد که استراتژی پیشنهادی مدیریت تقاضا، میزان صرفه جویی قابل توجهی را ایجاد کرده است. این در حالی که باعث کاهش تقاضا در اوج بار در شبکه های هوشمند نیز گردیده است.


مقاله بررسی رفتار لرزهای درون و برون صفحهای دیوارهای بنایی تقویت شده بانوارهایFRP تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی رفتار لرزهای درون و برون صفحهای دیوارهای بنایی تقویت شده بانوارهایFRP تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رفتار لرزهای درون و برون صفحهای دیوارهای بنایی تقویت شده بانوارهایFRP تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی رفتار لرزهای درون و برون صفحهای دیوارهای بنایی تقویت شده بانوارهایFRP تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
رضا داودی وند – کارشناس ارشد عمران- زلزله، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران
احمد ملکی – استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران
چکیده:
در زلزلههای سالهای اخیر، خرابی حاصل از ساختمانهای بنایی و آجری، بیشترین تلفات جانی و مالی را به همراه داشتهاند. بخش اعظمی از ساختمانهای موجود در کشور با استفاده از سیستمهای باربر سنتی احداث شدهاند به طوریکه عموماً ضوابط آییننامهای در ساخت آنها منظور نشده است در نتیجه نیاز به مقاوم سازی این نوع ساختمانها با استفاده از مصالح و روشهای نوین مقاوم سازی ضروری میباشد. مقالهی حاضر به بررسی رفتار لرزهای درون و برونصفحهای دیوارهای سنتی به کار رفته در احداث ساختمانها میپردازد. نتایج آنالیزهای عددی با نتایج آزمایشگاهی مقایسه شده است تا توانایی نرم افزارABAQUS در مدلسازی رفتار لرزهای دیوار مورد بررسی قرار گیرد. درگام بعد، بااستفاده از الیافFRPبا تعداد لایههای مختلف و زوایای قرارگیری متفاوت الیاف مورد آنالیز قرارگرفت. نتایج نشان میدهند که استفاده از الیافFRPموجب بهبود قابل ملاحظهای در رفتار لرزهای سیستم از جمله، ظرفیت باربری نهایی ومیزان استهلاک انرژی شده است


?پروژه درس دیمکاری : سیستمهای کشاورزی غرب تحت فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ?پروژه درس دیمکاری : سیستمهای کشاورزی غرب تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه درس دیمکاری : سیستمهای کشاورزی غرب تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ?پروژه درس دیمکاری : سیستمهای کشاورزی غرب تحت فایل ورد (word) :
سیستمهای کشاورزی غرب : The Agrcultre system of the occid ert
برجسته ترین ویژگی کشاورزی اندازه نسبتاً بزرگ زمین های زیرکشت است . زراعتهای بزرگ اساس و مبنا هستند ؛ زمینهای زیر کشت کوچک مورد اعتراض و ایراد هستند .
یادداشت ( نکته ) : کشت تخصصی برای تولید سبزیجات در کنار (مجاورت) زمینهای شهری یک پدیده نسبتاً جدیدی است و فقط یک زمین کوچک را مورد اثر قرار میدهد . زراعتهای بزرگ غرب متعهد ترین (مشغولترین ) بخش در تولیدات مواد غذایی و به مقدار کمی مواد خام شبیه پشم برای جمعیت های شهری دنیا هستند که بطور عمده کارخانجات و تجارت در ارتباط هستند .
به منظور تولید این مواد مصرفی عظیم و در همان زمان قراردادن آنها در فروشگاه ها با نرخ های پائین ، بطور عملی همه مناطق گرم اشغال نشده دنیا ، که برای انسانهای نژاد سفید مناسب هستند برای بهره برداری آماده هستند بیشتر نواحی آمریکای شمالی ، از آرژانتین ، از آفریقای جنوبی و قطعات بزرگ استرالیا و عملاً همه نیوزلند در طول صد سال اخیر برای تولید کانتینرهای بی انتهای محموله های مواد غذایی و مواد خام مورد نیاز بوسیله فروشگاههای بزگ دنیا مورد بهره برداری قرارگرفته اند ( به خدمت گرفته شده اند ) .
ضعف این سیستم کشاورزی کتمان واقعیتی است که تازه است و هنوز به حمایتی که قرنها تجربه موفق می توانست به تنهایی تهیه کند نرسیده است . در ابتدا این سیستم کشاورزی روی بهره برداری از ذخایر مواد غذایی و مواد آلی مجتمع در زمینهای بکر پایه گذاری شده بود . که در بهترین شرایط نمی توانست بیشتر از یک تعداد محدودی سال طول بکشد . حتی امروزه عملاً هیچ تلاشی برای استفاده از مقدار عظیمی از کاه گندم و ضایعات سبزیجات دیگر ( روییدنیهای دیگر) برای نگهداری ذخایر مواد آلی در خاک صورت نگرفته است .برای مثال نواحی جدید آمریکای شمالی به زودی نشانه های از تحلیل رفتگی را نشان میدهند .در مورد زمینهای زراعی قدیمی اروپا کود دهی لازم میباشد برای تهیه مقدار زیادی نیتروژن ترکیبی مورد نیاز ، همه منابع ممکن است به استثناء یک عامل تبدیل سیستمیک تولیدات عظیم کشاورزی به هوموس یکی بعد از دیگری مورد بهر برداری قرارگرفته اند :
گوانواز جزایر خاموش سواحل پرو ، نیترات سدیم از شیلی ، آمونیم از زغال سنگ و اخیراً ترکیبات نیتروژن سنتیک از اتمسفر بدست آورده میشود. این مواد بوسیله کلاسهای دیگری از کود های آلی نیتروژنی مانند گوانو مصنوعی ، خون خشک شده و اجساد زایدکشتارگاه ، کیک های روغنی و ضایعات پشمی بوسیله تولیدات کشاورزی و بوسیله گروهی از مواد مصنوعی و کودهای فسفات مختلفی و پتاسی تکمیل می شوند .
این مواد تهیه شده از مواد کنسانتره ای ( فسفره ) قادرند تولیدات کشاورزی را در سطح بالایی نگهدارند .
حقیقت وجود آنها برای یک زمان به انحراف کردن توجه بهره برداری کامل بوسیله تولیدات زراعی گرایش دارد . اخیراً اگرچه یک تغییر مکانی اتفاق افتاده است و یک مقدار زیادی از تلاشهای علمی برای مشکلات که گرداگرد ( اطراف ) تولدات عظیم ، حیوانی و گیاهی از خود کشاورزی جمع شده صورت گرفته است نیاز به نگهداری ذخیره مواد آلی خاک در خاک امروزه بطور گسترده شناخته شده است .
بعد اندازه گیریهایی بزرگ زمین های زیرکشت و ضرورت کوددهی ، هزینه بالا بکارگیری از سایر ویژگیهای عمده زراعت غرب است ، تعدا انسانها در هر مایل مربع از زمینهای کشاورزی که واقعاً تعداد کسانی که کار میکنند پائین است.
نکته : اشکال مقایسه ای که از تولید محصول زراعی همه کارگر برای مقطع 5 ساله جنگ جهانی قبلی ، بوسیله وزارت کشاورزی آمریکا آماده شده است آموزنده هستند . تعداد کارگران استخدام شده برای هر ناحیه 1000 هکتاری از زمینهای محصولات زراعی تقریباً در ایتالیا 235 ،160 در آلمان ،120 در فرانسه ،105 در انگلستان و ولز ،60 در اسکاتلند ولی در آمریکا فقط 41 نفر بود . در کانادا منطبق با Riddell ، اشکال سال 1911 نشان میدهند که برای هر 1000 هکتار زمین زراعی فقط 16 کارگر متعلق شده است این مشاهدات بیان میکنند که در سه استان دشتی ( آلبرتا – مانیتوبا-ساسکاچوان ) اشکال حتی بسیار قابل توجه هستند . نواحی تحت محصولات زراعی 091/677/17 جریب بود و تعداد مشغولین در کشاورزی 872/283 بود بنابراین هر شخص استخدام شده و مسئول برای 62 جریب بود. هر 1000 جریب فقط به 16 کارگر نیازمند است از این زمان این دادهها منتشر شده بودند ، به نظر میرسد اندازه جمعیت کارگری در کشاورزی در آمریکای شمالی تقلیل می یابد هنوز حمایت می شوند.


مقاله سایت وب چیست؟ تحت فایل ورد (word) دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سایت وب چیست؟ تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سایت وب چیست؟ تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سایت وب چیست؟ تحت فایل ورد (word) :
هر چند ممکن است شما یک کاربر کارآزموده و کار کشته در استفاده از اینترنت باشید و به راحتی در سایتهای مختلف گشت و گذار می کنید ، نامه های الکترونیک ارسال می کنید یا ...، اما هنگامی که می خواهید یک وب سایت را برپاکنید، یکی از اولین سوالاتی که به ذهن تان خطور می کند آن است که ، در واقع سایت وب چیست؟ امروزه سایت وب می تواند درباره هر چیزی باشد یا از تکنولوژی های مختلفی نیز تشکیل شده باشد.
سایت وب مجموعه ای از صفحات HTML است که می تواند تصاویر ، فایلهای انیمیشن ، فیلمها با دیگر عناصر چند رسانه ای را نشان دهد.همچنین می تواند مفاهیم خاصی را از یک بانک اطلاعاتی گرفته و به کاربر نشان دهد. سایتهای وب را می توان با اتصال به اینترنت و از طریق یک مرورگر مشاهده کرد. بازدیدکنندگان می توانند برای حرکت در داخل یک سایت و از یک صفحه به صفحه ای دیگر بر روی لینکهای فرامتنی با دکمه های هدایتگر کلیک کنند.
HTML چیست؟
اکثر صفحات وب با استفاده از زبانی نوشته می شوند که با نام Hyper Text Markup Language شناخته شده و به اختصار HTML نامیده می شود. HTML در یک صفحه وب مجموعه ای از راهنماهای خاص است که با عنوان برچسب Tag شناخته می شوند و به برنامه مرورگر اعلام می کند که چگونه مفاهیم و عناص تشکیل دهنده صفحه ، همانند متون و تصاویر را نشان دهد. برچسب ها در زبان HTML متون یا دیگر عناصر را در بر می گیرند. به عبارت دیگر برای آنکه به مرورگری اعلام کنید که باید عمل خاصی را در نمایش یک پاراگراف یا هر عنصر دیگری در صفحه انجام دهد باید آن برچسب را باز کنید (). سپس متن یا عنصر مورد نظر خود را معرفی کرده و در نهایت نیز برچسب را ببندید و انتهای دستور را به مرورگر اعلام کنید ().
برای مثال ، در صورتی که بخواهید کلمه Dreamweaver در متن زیر به طور برجسته و مشخص تر از سایر کلمات دیده شود ، می توانید از برچسب بصورت زیر در کد HTML استفاده کنید:
Dreamweaver makes creating web pages easy
پس از باز کردن مرورگر و اجرای این صفحه با نتیجه زیر مواجه خواهید شد:
Dreamweaver makes creating web page easy
البته اگر اطلاعاتی در خصوص HTML داشته باشید و با دریم ویور کار می کنید و این برنامه تمامی کدهای مورد نیاز شما را پیاده سازی می کند ، یک توسعه دهنده متبحر تر و تواناتری خواهید شد. برای شروع می توانید به کدهایی که برنامه دریم ویور در هنگام طراحی یک صفحه وب برای شما می نویسد دقت کنید.همچنین می توانید به کدهای برنامه نویسان دیگر نیز مراجعه کنید و ببینید که چگونه آنها از تکنیکهای مختلف در شکل دهی صفحاتشان استفاده می کنند.
اگر به زبان HTML علاقه مند هستید یا می خواهید تجربه و اطلاعاتشان را در نحوه استفاده از این افزایش دهید ، میتوانید حالت Code را در دریم ویور فعال کنید.
چگونه یک وب سایت را در اینترنت راه اندازی کنیم؟
چگونه باید یک وب سایت وب ایجاد کرده و در اینترنت در دسترس دیگران قرار داد؟ برای اغلب افرادی که در ایجاد صفحات وب تازه کار هستند ، انجام چنین کاری مبهم و اسرار آمیز است. سایت چگونه و چه زمالنی زنده می شود؟
بررسی و توجه به دیاگرام و طرح صفحه بعد می تواند در توضیح این مطلب به شما کمک کند.
1. در مرحله اول سایت وب بطور محلی ایجاد می شود که در واقع یا به هارد دیسک سیستم خودتان اطلاق می شود یا به یک سیستم موجود در یک شبکه داخلی.
2. پس از آزمایش و بررسی سایت می توانید آن را به سرور راه دور که در واقع محل نگهداری اطلاعات در اینترنت است انتقال داده یا به اصطلاح آن را زنده کنید. برای انجام چنین کاری نیز به عوامل مختلفی نیاز دارید که در زیر به شرح آنها می پردازیم:
a) یک سرور میزبان یا Host (سرور راه دور)
b) یک مودم برا یارتباط با اینترنت
c) یک آدرس اینترنتی با نام Uniform Resource Locator که به طور خلاصه URL نیز نامیده می شود، (Domain) بطوریکه دیگر کاربران بتوانند از طریق آن آدرس به اطلاعات سایت شما دسترسی پیدا کنند.
3. برای انتقال فایلها به سرور از فرایند خاصی تحت عنوان File Transfer Protocol یا به طور خلاصه FTP استفاده می شود. در برنامه دریم ویور قسمتی برای انتقال اطلاعات به سرور میزبان در نظر گرفته شده است و این بخش فرایند ارسال داده ها را بطور ایمن و اسان انجام می دهد.


مقاله ارزیابی طول کلئوپتیل و برخی صفات فیزیولوژیکی بذر ژنوتیپ های گندم دیم تحت فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی طول کلئوپتیل و برخی صفات فیزیولوژیکی بذر ژنوتیپ های گندم دیم تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی طول کلئوپتیل و برخی صفات فیزیولوژیکی بذر ژنوتیپ های گندم دیم تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی طول کلئوپتیل و برخی صفات فیزیولوژیکی بذر ژنوتیپ های گندم دیم تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
رضا دریکوند – عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
طهماسب حسین پور – اعضای هئیت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
حسن پیرداده – اعضای هئیت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
چکیده:
به منظور بررسی طول کلئوپتیل و برخی صفات فیزیولو ژیکی بذر ژنوتیپ های گندم دیم این تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی در تابستان سال 1384 در آزمایشگاه مر ک ز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان اجرا گردید . در این تحقیق 10 ژنوتیپ گندم دیم به اسامی آذر 2، سرداری، زاگرس، سیمره، شاهیوندی، کوهدشت،نیک نژاد، گهر، IRENA و TV2 از نظر صفات، میزان آب جذب شده، هدایت ا لکتریکی، زمان 50 % جوانه زنی ، زمان متوسط جوانه زنی ، شاخص جوانه زنی، طول کلئوپتیل، تعداد ریشه های بذری (جنینی ) و طول ریشه های بذری (جنینی ) مورد ارزیابی قرار گرفتند . تجزیه واریانس صفات نشان داد که ژنوتیپ های مورد بررسی از نظر صفات هدایت الکتریکی، زمان متوسط جوانه زنی ، طول کلئوپتیل و تعداد ریشه های بذری با هم اختلاف معنی دار داشتند و از نظر صفات میزان آب جذب شده، زمان 50 % جوانه زنی ، شاخص جوانه زنی و طول ریشه های بذری با همدیگر اختلاف آماری معنی دار نداشتند. بر اساس نتایج به دست آمده ژنوتیپ های سرداری و گهر به ترتیب بیشترین و کمترین هدایت ا لکتریکی را داشتند . هم چنین بیشترین زمان متوسط جوانه زنی مربوط به ژنوتیپ محلی شاهیوندی و کمترین آن مربوط به ژنوتیپ زاگرس بود . ژنوتیپ های سرداری و شاهیوندی دارای بلندترین طول کلئوپتیل و زاگرس و IRENA دار ای کوتاه ترین طول کلئوپتیل بودند. بنابراین ژنوتیپ های سرداری و شاهیوندی را در زمان کاشت می توان در عمق بیشتری کشت نمود . هم چنین ژنوتیپ ها ی گهر، شاهیوندی و سیمره بیشترین تعداد ریشه های بذری و ژنوتیپ ها ی سرداری، نیک نژاد و IRENA کمترین تعداد ریشه بذری را داشتند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]