
تحقیق در مورد اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT تحت فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد اصول کار و تعمیر مانیتورهای CRT تحت فایل ورد (word) :
مقدمه
مونیتورهای کامپیوترهای امروزی
مونیتورهای کامپیوتر رد واقع از نمونههای قدیمی و منسوخ شده پایانه رادیو تله تلیپ منتج شده و جای آنها را گرفته اند. نمایشگرهای اولیه که فقط می توانستند متن را به صورت تک رنگ نشان دهند امروزه به مونیتورهای پیشرفته ای تبدیل شده اند که می توانند تصاویر بلادرنگ زنده ای با تفکیک پذیری بالا و تعداد رنگهای بی سابقه را نشان دهند.
رشد انفجاری کامپیوتر های قابل حمل نیاز به کسب اطلاعات در مورد عملکرد و تعمیر نمایشگر های تک رنگ و رنگی و کریستال مایع LCD مسطح را تشدید کرده است.
اصول عملکرد مونیتورهای مبتنی بر لامپ های اشعه کاتدی
مونیتورهای مبتنی بر لامپ های اشعه کاتدی CRT در واقع از شگفتیهای دنیای مهندسی می باشد. اگر چه در دهههای اخیر قطعات و اجزای تشکیل دهنده این دستگاهها پیشرفتهای تلویزیونی پیروی می کنند که از سال 1950 بدون تغییر باقیمانده است.
به ط.ر کلی می توان عملکرد مونیتور را به 5 قسمت مجزا تفکیک کرد.
قسمتهای مزبور عبارتند از CRT. مدار راه انداز ویدئو مدل راه انداز عمودی. ولتاژ بالا و منبع تغذیه.
تعریف CRT
لامپ اشعه کاتدی یا(CRT) در اصل لوله ای است که داخل آن خلأ ایجاد شده است.
یک سر CRT به صورت لوله ای طویل با گردن باریک می باشد در حالی که سر دیگر آن پهن و تقریباً مسطح است.
سطح داخلی نمای جلویی CRT با فسفر پوشانده شده است در سمت نازک لامپ قطعهای به نام کاتد وجود دارد، که انرژی به آن اعمال شده، و درجه حرارت آن به میزان زیادی بالا می رود. کاتد در دمای بالا الکترون آزاد می کند. اگر ولتاژ مثبت بسیار زیادی به صفحه جلویی CRT اعمال شود. الکترونهای آزاد شده از کاتد (با بار منفی) شتاب گرفت به سمت صفحه می کنند.
اگر الکترونها با سرعت زیاد حرکت کنند به فسفر موجود در سطح داخلی نمای جلویی برخورد کنند نور ایجاد می شود.
با کنترل جهت و شدت جریان الکترونها که به سطح صفحه هدایت می شوند. تصویر قابل مشاهده ای ایجاد خواهد شد. پیکسلها کوچکترین بخش قابل کنترل تصویر بر روی صفحه نمایش را تذشکیل می دهند.
انواع CRT
الف: CRT تک رنگ
مونیتورهای تک رنگ از یک نوع فسفر منفرد و یک دست پوشیده شدهاند. که معمولاً نور ایجاد شده توسط آنها سفید کهربایی و یا سبز می باشد.
ب: CRT رنگی
در CRT رنگی از سه نوع فسفر با رنگهای قرمز، آبی، سبز استفاده شده که به صورت مثلث قرار گرفته اند.
در مونیتورهای رنگی هر یک زا این مجموعه ها معرف یک پیکسل می باشند. هر چند که در هر پیکسل سه نقطه قرار دارد.
اگر هر یک از نقاط قرمز و سبز و آبی با یک تفنگ الکترونی مجزا شوند می توان طیف وسیعی از رنگهای مختلف را ایجاد کرد کیفیت تصویر رنگی که به این ترتیب ایجاد شود به نزدیک بودن فاصله سه نقطه مزبور بستگی دارد. هز چه نقاط نزدیکتر باشند تصویر یکپارچه تر به نظر خواهد رسید.
فاصله نقطه ای به فاصله ای گفته می شود که فاصله بین دو نقطه مجماور هم در یک پیکسل باشد نمایشگرهایی که فاصله نقطه ای آنها 31% میلی متر یا کمتر باشد معمولاً تصویری با کیفیت قابل قبول ارائه می کند.
پوشش مشبک و شیاردار
پوشش مشبک در واقع صفحه فلزی سوراخدار نازکی است که درست در پشت سطح فسفریCRTهای رنگی قرار می گیرد.
پرتوهای الکترونی هر سه تفنگ الکترونی همگرا بوده و به جای فسفرهخای موجود در صفحه نمایش، بر روی سوراخهای این صفحه مشبک متمرکز می شود.
سوراخهای میکروسکوپی موجود بر روی این صفحه مشبک در واقع روزنه ای را تشکیل میدهند که پرتو الکترونی ازطریق آن می تواند فقط بر نقطه فسفری مربوط به خود بتابد و جلوی الکترونهای دیگر گرفته شده و خلوص رنگ حفظ می شود. طراحی بعضی از لامپهای اشعه کاتدی (CRT) به گونه ای است که جای پوشش مشبک از پوشش شیاردار استفاده می شود.
این صفحه از رشته سیمهای موازی تشکیل شده است که به صورت عمودی در پشت صفحه نمایش فسفری قرار می گیرد. در این نوع (CRT)ها فاصله بین شیارها مئشخصههای پوشش شیاردار را تعریف می کند این نوع طراحی در CRT تک رنگ استفاده نمی شود زیرا رنگ تمام فسفرهای موجود بر روی صفحه یکسان است.
همگرایی
حرکت هر سه پرتوی الکترونی بر روی صفحه نمایش به صورت همزمان صورت می گیرد همگرایی پرتوهای مزبور بر روی سوراخهای پوشش مشبک صورت می پذیرد خلوص رنگ در تصویر ایجاد شده بر روی صفحه نمایش به میزان زیادی بره همگرایی باعث سایه های رنگی در تصویر خواهد شد.
عدم همگرایی د رمرکز صفحه معمولاً نباید از 45% میلی متر بیشتر باشد میزان معمول این خطا در کل صفحه نمایش در حدود 65% میلی متر است. اعداد بزرگتر نشنان دهنده ضعف بیشتر در همگرایی است.
امواج بشکه ای و بالشتکی
سطح جلویی بیشتر لامپ های اشعه کاتدی محدب است اما تصاویر کاملاً مسطحیم باشند. وقتی تصویری مربعی بر روی صفحهای منحنی شکل تشکبل شود اعواج ایجاد خواهدشد.
اگر کناره های تصویر رو به خارج انحنا پیدا کنند یعنی محدب شوند تصویر حالت شبکه ای پیدا می کند. سایر خطوط تصویر ممکن است از انحنای خطوط کناری پیروی کنند.
میزان انحراف نباید از 3-2 میلی متر بیشتر باشد
پویش افقی و پویش عمودی
مفهوم پویش: برای درک مفهوم پویش باید بدانید که تصاویر در مونیتورها به چه ترتیب ظاهر می شوند. تصاویر مونیتورها در مونیتورها به چه ترتیب ظاهر می شوند.تصاویر مونیتورها در واقع به صورت خطوط افقی پیکسل ها تشکیل می شوند که از گوشه فوقانی وچپ تصویر شروع شده اند. با حرکت پرتو الکترونی در طول هر خط هر یک از پیکسل ها با شدت متفاوتی تحریک می شوند شدت مزبور به داده های موجود در ram ویدوئی مربوطه بستگی دارد که بر روی برد آداپتور ویدوئی قرار گرفته است. با کامل شدن هر خط پرتو الکترونی خاموش خواهد شد.
سپس پرتو الکترونی به ابتدای خط افقی بعدی هدایت می شود، در اینحالت می توان خط افقی جدیدی را ترسیم کرد. این روند تا ترسیم تمام خطوط افقی ادامه می یابد به این ترتیب پرتو الکترونی به گوشه پایین و راست تصویر خواهد رسید با کامل شدن تصویر پرتو الکترونی بار دیگر خاموش خواهد شد
پهنای باند
ساده ترین تعریف پهنای باند عبارت است از: حداکثر سرعت نگارش پیکسل ها بر روی مونیتور.پهنای باند برای نمایشگرهای VGA در حدود 30 مگاهرتز است.
تموج سرزنش و انحراف
هدایت پرتوهای الکترونی در سرتاسر صفحه نمایش از طریق ایجاد میدان مغناطیسی متغییر صورت می پذیرد میدان مغناطیسی توسط سیم پیچهای انحراف افقی و انحراف عمدی ایجاد می شود که از یکدیگر مجزا بود. و بروی ؟ CRT قرار دارند.
در حالت ایده ال میزان انحراف پرتو الکترونی در هر بار عبور از صفحه نمایش باید مساوی باشد به این ترتیب تصویری با ثبات بسیار زیاد ایجاد خواهد شد اما در دنیای واقعی در هر لحظه تغییرات بسیار کوچکی در محل تصویر ایجاد می شود.
اگر چنین تغییراتی در کمتر از 15 ثانیه ایجاد شود به آن لرزش گویند تموج در واقع نوعی تغییر محل تصویر یا اجزای آن می باشد تموج در واقع نوعی تغییر محل تصویر یا اجزای آن می باشد که دوره تناوب آن از 30 ثانیه بیشتر باشد.
به جابجایی تصویر با سرعت معادل یک بار در دقیقه با کمتر انحراف می گویند.
روشنایی
وقتی پرتو الکترونی به فسفر برخورد می کند نور ایجاد می شود روشنایی در واقع میزان نور ایجاد شده در هنگام تشکیل تصویر کامل می باشد روشنایی قابل مشاهده توسط بیشتر مونیتورها 60-50 (FTM) (Foot Lumens) می باشد این مقدار به ولوم تنظیم روشنایی و نیز تعداد نقاط سفید موجود در تصویر بستگی دارد هر چه این عدد بیشتر باشد نشان دهنده روشنایی بیشتر تصویر بوده و هر چه این عدد کمتر باشد تاریک تر بودن تصویر مونیتور را می رساند
تنظیم وسط
وقتی پتانسیومترهای کنترل تنظیم وسط افقی و عمودی در وسط قرار دارند تصویر باید در مرکز نمایشگر قرار گیرد مشخصه های تنظیم وسط نشان می دهد که مرکز تصویر چقدر به مرکز صفحه نمایش نزدیک می باشد.
سیگنال ویدوئی
این مشخصه دامنه و سایر خصوصیات سیگنال ویدوئی آنالوگ در کانال ورودی را نشان می دهد.
سیستم ویدیوئی کامپیوترهای شخصی از دو بخش تشکیل شده است برد آداپتور و خود مونیتور. اداپتور ویدوئی در واقع بخش اصلی سیستم ویدوئی را تشکیل می دهد. دستورها و داده های ویدوئی کامپیوتر از طریق گذرگاه توسعه مربوطه به اداپتور انتقال می یابند برد گرافیکی دادهای بدست آمده را به تصاویر گرفایکی تبدیل کرده و آن را در حافظه ویدویی موجود در کارت گرافیکی ذخیره می کدن.
این حافظه RAM ویدوئی یا VRAM نامیده می شود. سپس برد ویدویی تصویر گرافیکی را به صورت سلسله پالس های همزمانی مترادف با حالت ویدوئی مورد استفاده ترجمه می کند.
مثلا EGA و VGA
دو نوع سیگنال ویدوئی وجود دارد سیگنال ویدوئی TTL و سیگنال ویدوئی آنالوگ
در مونیتور TTL سیگنال رنگ به صورت سطوح منطقی ارائه می شود یعنی مجموعه ای از سطوح منطقی (1و0) مونیتور تک رنگ TTL فقط از یک یا دو خط سیگنال استفاده می شود یکی از خطوط روشن یا خاموش بودن پیکسل و دیگری شدت نور آن را کنترل می کند در نتیجه می توان فسفرهای رنگی را بدو شدت نور مختلف روشن کرد.
مدار راه انداز ویدئو
عمل مدار راه انداز ایناست که شدت پرتو الکترونی را کنترل می کند این مدار باید بتواند سیگنال ویدئو ورودی را به قدری تقویت کند که برای راه اندازه شبکه کنترل ویدئو در CRT مناسب باشد در مورد م ونیتورهای تک رنگی که از ورود سیگنال TTLاستفاده می کنند.
مدار راه انداز ویدئو فقط باید بتواند پرتو الکترونی را قطع و وصل کند ولی در مورد مونیتورهای که با دو ورودی سیگنال TTL کار می کنند یکی از خطوط جریان الکترونها را قطع و وصل کند یکی از خطوط جریان الکترونها را قطع و وصل می کند و دیگری شدت آن را کم و زیاد می کند وجود ورودی دوم برای کنترل شدت روشنایی تنوع تصاویر نمایشگر را کمی افزایش می دهد.
در مورد مونیتورهای رنگی که سه سیگنال ویدوئی آنالوگ دریافت می کنند سه مدار راه اندازه مجزا مورد نیاز است. در حالی که قابلیت روشن و خاموش کردن پرتو الکترونی برای مونیتورهای تک رنگی کافی است. مونیتورهای رنگی باید بتوانند سیگنالهای آنالوگ نسبتا ضعیف که تغییرات سریعی دارند را کنترل کنند.
مدار مولد ولتاژ بالا
ولتاژ ایجاد شده توسط منبع تغذیه مونیتور نسبتا پایین است در نتیجه اختلاف پتانسیل بسیار زیادی که برای تحریک CRT لازم است را نمی توان از منبع تغذیه بدست آورد. برای این کار پالس های فرکانس بالا و تقویت شده ای که توسط طبقه خروجی افقی تامین می شوند به سیم پیچ اولیه قطعه ای اعمال می شود که ترانسفورمر برگشت نامیده می شود این قطعه قسمت اصلی سیستم ولتاژ بالا در مونیتور را تشکیل می دهد. در هر ترانسفور برگشت سه سیم پیچ ثانویه وجود دارد ثانویه پایینی نوعی سیم پیچ پایین آورنده ولتاژ است که سیگنال AC با اختلاف پتانسیل کم را ایجاد می کند این ولتاژ برای گرم کردن کاتد CRT مورد استفاده قرار می گیرد که حدود (15-2/6) ولت است سیم پیچ وسطی ولتاژی AC با اختلاف پتانسیل در حدود 150 ول ایجاد کرد. که برای مدار کنترل روشنایی CET استفاده می شود.
حیاتی ترین سیم پیچ ثانویه: سیم پیچی است که در بالا قرار گرفته افقی را بسته به نیاز تا حد 30-15 کیلووات افزایش می دهد. دیودهای سیم ولتاژ بالا با سیم پیچ سری شده اند تا این ولتاژ بالای AC را ک کرده و به ولتاژ DC تبدیل نماید.
منبع تغذیه
مسلما اساس کار مونیتورهای رنگی بر عملکرد منبع تغذیه استوار است در این طبقه ولتاژ AC متداول برق شهر به ولتاژهای DC پاینتری تبدیل می شود منبع تغذیه معمولا ولتاژهای 3/6 +12 20+80+ و 135+ ولت را ارائه می کند.
آداپتورهای ویدئویی
بافر فریم قدیمترین و پایه ای ترین آداپتور ویدئوئی می باشد داده های تصویری در هر لحظه به صورت یک فریم در حافظه ویدئویی بارگذاری شده و یا از آن خوانده می شود. قسمت اصلی بافر فریم را آی سی کنترل گر نمایشگر تشکیل می دهد که مدار مجتمع نسبتا پیچیده ای به شمار می آید که آن را کنترلگر لامپ اشعه کاتدی یا CRTc می نامند. CRTc محتویات RAM ویدوئی را خوانده و آن را برای مراحل بعدی پردازش انتقال می دهد.


مقاله تغییر اقلیم و تعیین روند تغییر دما در استان آذر بایجان شرقی به روش من کندال مطالعه موردی:تبریز، مراغه،اهر ،مرند،میانه تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییر اقلیم و تعیین روند تغییر دما در استان آذر بایجان شرقی به روش من کندال مطالعه موردی:تبریز، مراغه،اهر ،مرند،میانه تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر اقلیم و تعیین روند تغییر دما در استان آذر بایجان شرقی به روش من کندال مطالعه موردی:تبریز، مراغه،اهر ،مرند،میانه تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییر اقلیم و تعیین روند تغییر دما در استان آذر بایجان شرقی به روش من کندال مطالعه موردی:تبریز، مراغه،اهر ،مرند،میانه تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دوازدهمین کنگره انجمن جغرافیایی ایران با محوریت آمایش سرزمین،الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
هوشمند عطایی – استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تهران
علی ساجد – دانشجوی دکتری اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی دانشگاه آزاداسلامی واحد نجف آباد
چکیده:
با توجه به متعدد بودن عوامل کنترل کننده سامانه اقلیمی اثبات وجود روند معنی داری در یک سری زمانی دمابه تنهایی نمی تواند دلیلی قاطع بر وقوع تغییر اقلیم در یک منطقه باشد. تغییر اقلیم یکی از معضلات کنونی جامعه بشری است و تهدیدی برای سیاره زمین به شمار می آید بویژه در سالهای اخیر که در گرم شدن کره زمین نقش انسان و فعالیت هایش بیش از هر چیز دیگری مورد توجه قرار گرفته است. هدف در این تحقیق مطالعه انحراف احتمالی برخی عناصر اقلیمی از جمله دما در استان آذربایجان شرقی از حالت نرمال می باشد. برای بررسی روند تغییر و دگرگونی دما از آزمون من- کندال در دوره آماری 05 سالهایستگاه سینوپتیک تبریز1965تاسال 2014 دوره اماری 25ساله ایستگاه سینوپتیک میانه 1990تاسال 2014 دوره اماری 25ساله ایستگاه سینوپتیک اهر 1990 تا سال 2014 دوره اماری 30ساله ایستگاه سینوپتیک مرند 1985تاسال 2014 دوره اماری اماری 30 ساله ایستگاه سینوپتیک مراغه1985تاسال 2014 و شاخص های حداقل وحداکثر مطلق دما، استفاده گردید. با استفاده از روش من- کندال تغییرات داده ها شناسایی، نوع و زمان آن مشخص گردید. نتایج به دست آمده از تحلیل ها نشان می دهد که بر اساس بررسی نمودارهای گرافیکی تغییرات مولفه هایU’ و U در حداقل مطلق دما تغییرات ناگهانی و معنی داری مشاهده نشد و روند طبیعی را دنبال می کند. در حالیکه حداکثر مطلق دما و با حاکمیت روند مثبت روند کاهشی می باشد


مقاله Elements Affect Online Repurchase Intentionsof Malaysia’s Online Shoppers تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Elements Affect Online Repurchase Intentionsof Malaysia’s Online Shoppers تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Elements Affect Online Repurchase Intentionsof Malaysia’s Online Shoppers تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Elements Affect Online Repurchase Intentionsof Malaysia’s Online Shoppers تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک با رویکرد بر اعتماد الکترونیکی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
Meisam Karami – Faculty of Management (FM), 81310, UTM Skudai, Johor, Malaysia
Ali Akbar Hozhabri – Faculty of Management (FM), 81310, UTM Skudai, Johor, Malaysia
Ezzatollah Asgharizadeh – Associate Professor Faculty of Management, Tehran University, Tehran-Iran
Khalil Md Nor – Associate Professor Faculty of Management, (FM), 81310 UTM Skudai, Johor, Malaysia
چکیده:
Today, the internet is the significant tool of online shopping in all around the world. Online transaction systems make shopper possible to make payment for services or products utilizing the internet. The current paper purpose is to focus on the elements that can affect online repurchase intentions. In the current paper we utilized survey questionnaire to gather 102 in Malaysia from those that at least done one online shopping. In addition, data collection is using regression model to determinethe significance relationship between the trust and privacy and online repurchase intentions. Moreover, the current research provides functional information for managing online businesses


مقاله Performance Study of Partial Update Adaptive Filter Algorithms in Distributed Networks تحت فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Performance Study of Partial Update Adaptive Filter Algorithms in Distributed Networks تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Performance Study of Partial Update Adaptive Filter Algorithms in Distributed Networks تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Performance Study of Partial Update Adaptive Filter Algorithms in Distributed Networks تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
Milad Khoshkhoo – Shahid Rajaee Teacher Training University, Faculty of Electrical and Computer Engineering, Tehran, Iran
Mohammad Moshtaghi –
Mohammad Shams Esfand Abadi –
چکیده:
Selective partial update (SPU) strategy in adaptive filter algorithms is used to reduce the computational complexity. In this paper we apply the SPU Normalized LeastMean Squares algorithms (SPU-NLMS) for distributed estimation problem based on incremental strategy in incremental network. The distributed SPU-NLMS (dSPUNLMS) reduce the computational complexity while it’s performance is close to the dNLMS. We demonstrate the good performance of dSPU-NLMS in both convergence speed and steady-state mean square error


مقاله The effect of various solvents on physical properties of the ambient pressure dried silica aerogels تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله The effect of various solvents on physical properties of the ambient pressure dried silica aerogels تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله The effect of various solvents on physical properties of the ambient pressure dried silica aerogels تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله The effect of various solvents on physical properties of the ambient pressure dried silica aerogels تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی مهندسی شیمی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
Hasan Bargozin – aTransport Phenomena Research Center (TPRC), Chemical Engineering Faculty, Sahand University of Technology, Tabriz, Iran
Leila Amirkhani – aTransport Phenomena Research Center (TPRC), Chemical Engineering Faculty, Sahand University of Technology, Tabriz, Iran
Jafarsadegh Moghaddas – aTransport Phenomena Research Center (TPRC), Chemical Engineering Faculty, Sahand University of Technology, Tabriz, Iran
Mohammad Mahdi Ahadian – Institute for Nanoscience and Nanotechnology (INST), Sharif University of Technology, Tehran, Iran
چکیده:
The effect of different alcohols and aprotic solvents on silica aerogels synthesized with ambient pressure dried (ADP) method and water glass as a silica source have been reported. The aerogels were prepared with ammonium hydroxide catalyst and trimethylchlorosilane (TMCS) silylating agent as a surface modifier. The effects of different alcohols such as methanol, ethanol, isopropanol and aprotic solvents such as n-hexane and heptane on synthesized aerogels bulk properties are studied. The percentage of volume shrinkage and density were calculated for all samples. FTIR, contact angle, BET, TG/DTA, transmission spectra in visible region were used for characterization of synthesized aerogels. It has been observed that the percentage of volume shrinkage and density is lowest and the optical transparency is highest in the case of aerogels that were obtained with isopropanol. Also results show that aerogels synthesized with n-hexane have better physical properties than heptanes. For this aerogels the density, percentage of volume shrinkage, surface area, contact angle, thermal stability and mean pore diameter, are in the range of 0.12-0.15 g/cm3, 5%, 580 m2/g, 143°, 380°C, 16 nm. Pore size distribution and total pore volume are measured with BJH method and results show maximum peak at 8 nm and 2.38 cm3/g pore volume. The optical characterization of the silica aerogel from IPA and n-hexane solutions showed the 70% transparency at 700 nm wavelength.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]