
مقاله بررسی اثر پارامترهای لاغری و انحناء بر روی رفتار ناپایداری استاتیکی سازه فضاکار گنبدی کش بستی تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر پارامترهای لاغری و انحناء بر روی رفتار ناپایداری استاتیکی سازه فضاکار گنبدی کش بستی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پارامترهای لاغری و انحناء بر روی رفتار ناپایداری استاتیکی سازه فضاکار گنبدی کش بستی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر پارامترهای لاغری و انحناء بر روی رفتار ناپایداری استاتیکی سازه فضاکار گنبدی کش بستی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: سومین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
بابک گنجی مقدم – دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه صنعتی سهند تبریز
کریم عابدی – دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی سهند تبریز
چکیده:
سازه های کش بستی زیر مجموعه ای از سازه های فضاکار مشبک کی باشند. یک حالت کش بستی در حقیقت یک حالت خودتنیده پایدار از سیستمی است که شامل مجموعه ناپیوسته ای از عناصر فشاری در داخل محیط پیوسته ای از عناصر کششی می باشد. یک مزیت این سازه ها این است که در دهانه های بزرگ می تواند بدون نیاز به تیرهای حلقوی و یا دکل ها بکار روند. در مطالعه حاضر، رفتار ناپایداری استاتیکی سازه های فضاکار گنبدی کش بستی ژئودزیک با تحلیل خرابی غیرخطی هندسی و مصالح بوسیله روش عناصر محدود انجام شده است. ابتدا مدلسازی هندسی توسط برنامه نویسی به زبان Fortarn انجام شده و مختصات گره های گنبد بدست آمده استو مدل عناصر محدودی که بکار گرفته شده است با نمونه های مقالات قبلی صحت سنجی شده است. با انجام یک سری تحلیل خرابی، مکانیزم های خرابی مختلفی که بوجود می آید، بدست آمده اند. در این تحقیق در اثر تغییر نسبت خیر به دهانه، سه مدل مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس تحلیل های انجام شده و نتایجی مهم در خصوص رفتار ناپایداری سازه های گنبدی کش بستی ارائه شده است.


مقاله Determination of the stirrer speed on dissolution of borax in water تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Determination of the stirrer speed on dissolution of borax in water تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Determination of the stirrer speed on dissolution of borax in water تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Determination of the stirrer speed on dissolution of borax in water تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
Reza Dorosty – Tarbiat Modares University
Mehrdad Manteghian – Tarbiat Modares University
Mohsen Mirdamady – Tarbiat Modares University
چکیده:
Dissolution of borax n water was studied in aDTB dissolver and a general model was developed to predict the solution concentration profile. The model assumes that borax dissolution is controlled by the physical mass transfer and takes into account that the solution physical properties and vessel hydrodynamics vary during dissolution. It has been develped on the basis of the fundamental mass transfer principles and doesnot
contain fitting parameters. The model accuracy has been judged in comparison with the experimetal results and it was found to predict the effects of variations in the experimental conditions, particularly at stirrer speeds close to the suspension condition.


مقاله راهکارهای افزایش سرعت قطارهای مسافری تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهکارهای افزایش سرعت قطارهای مسافری تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای افزایش سرعت قطارهای مسافری تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راهکارهای افزایش سرعت قطارهای مسافری تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1383
محل انتشار: هفتمین همایش حمل و نقل ریلی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
احمد حیدری – مدرس سیر و حرکت، مرکز آموزش و پژوهش رجاء
چکیده:
هدف مقاله ارایه راهکارهای مناسب جهت افزایش سرعت قطارهای مسافری م یباشد. شامل بکارگیری سیست مهای پیشرفته و برقی، علائم الکتریکی، باز نمودن قوس های تند، ایجاد بستر مناسب برای کاهش شیب و فراز، حذف گذرگاههای هم سطح،اعزام دوبله دیزل و بکارگیری فنس و دیواره های حفاظتی در ورودی و خروجی شهرها.


مقاله نقدی بر آثار احمد شاملو تحت فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقدی بر آثار احمد شاملو تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقدی بر آثار احمد شاملو تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقدی بر آثار احمد شاملو تحت فایل ورد (word) :
نقدی بر آثار احمد شاملو
فهرست مطالب
عنوان صفحه
دیباچه 3
منابع 22
دیباچه
درارتباط با اشعار شاملومی توان گفت که او توانسته اندیشه ها و دانش خود را در قالب اشعارش ارائه دهد.
شاملو که شعر را ابزاری برای برپایی آزادی می داند در شعرهایش بی پرده سخن می گوید که باعث محو شدن ابهام هنری از اشعارش شده و جنبه شعاری به آن داده است .
نکته ی قابل توجه شعر شاملو آنست که اشعار وی هیچ گاه خالی از تعهد به انسان نبوده است و این در شعر های آخر او زیباتر و عاشقانه تر منعکس می شود . معمولاً اشعاراحمد شاملو مخیل در قالب نثر است و از وقتی سرودن شعر بی وزن را آغاز می کند و شاعری تأثیر گذارمی شود . در واقع شاملو به زبانی می رسد و آن را تا آخرین شعر خود حفظ می کند .
احمد شاملو عاشق نویسندگی بود و ترجمه « دن آرام » عطش نویسندگی شاملو را ارضا کرد.
« دن آرام » کتابی است که تقریبا دارای تصویری حماسی است و شاملو با ترجمه ی دوباره ی « دن آرام » ضرورت این کار را احساس کرده بود.
شاملو در خصوص ترجمه ی « دن آرام » نظر خاصی داشت که : (« دن آرام » یک اثر حماسی است و در این اثر حماس زبان کوچه بازار قابلیت های زیادی را به متن می دهد و « دن آرام » مرحله ی تکوینی زبان کوچه بازار است ) . شاملو با استفاده کردن زبان کوچه در ترجمه ی دوباره ی دن آرام زبان کوچه را رواج داد که پس از آن زبان کوچه مورد توجه شاعران و محققین ایرانی قرار گرفت.
محمود دولت آبادی که خود از نقادان آثار شاملو است درباره « دن آرام » شاملو افزود که این اثر مهر تا یید بر زبان کوچه بازار است و از یک ربع قرن پیش که واکنش های بسیاری درباره ی زبان و فرهنگ کوچه وجود داشته ولی شاملو توانست با این اثر خود ذخیره ی گرانبهایی از فرهنگ و زبان مردم را به جامعه ی ادبی ایران و دنیا هدیه کند.
اما در خصوص اشعار شاملو باید گفت که او توانسته اندیشه ها و دانش خود را در قالب اشعارش ارائه دهد که این موضوع در مورد اشعار شاملو حرف اول را می زند و بدون شک این مسئله بر خاسته از تخیلات اجتماعی و رخدادهای زمانه اوست. شاملو در مجموعه شعرهایش به شعریت اشعار خود توجه نمی کند . باید در مورد شاملو گفت بعضی از شاعران گذشته و هم نسل خود را طرد می کند و معتقد است که : شاعران کلاسیک انسان حقیقی را فراموش کرده اند . از نظر شاملو شاعر باید به بیان درد مشترک انسان ها اشاره کند و تعهد زیاد شاملو به همین موضوع باعث شده است که قسمتی از اشعارش جنبه ی شعارگونه پیدا کند .
شاملو که شعر را ابزاری برای برپایی آزادی می داند در شعرهایش بی پرده سخن می گوید که باعث محو شدن ابهام هنری از اشعارش شده و جنبه شعاری به آن داده است .
دلیل اصلی شعاری شدن نخستین اشعار شاملو نیز همین است . در واقع اشعار شاملو آیینه زمان خود است و متکی به نوسانات و بحران های زمانش است .
مجموعه شعر هوای تازه یکی از مهم ترین اشعار شاملو محسوب می شود زیرا تعداد زیادی از بهترین اشعار شاملو در این مجموعه مشاهده می شود ولی آثار و شعر های ضعیفی هم در آن وجود دارد . در این مجموعه در حالی که اندیشه درونی شده و با شعرش همراه می شود زبان خاص شاملو و بهره گیری از امکانات موسیقی زبان افزایش می یابد که همین امر باعث فردیت سبکی شاملو می شود . شاملو در مجموعه هوای تازه اشعاری را با عنوان سبانه خلق می کند . شاملو با شبانه ها محور تازه ای در شعر خود باز می کند که تا پایان دوران شاعری او با او همراه است.
شبانه ها آمیزه ای از اندیشه های شخصی و اجتماعی شاعر در هیات تجلی عشق شخصی واجتماعی در زبان و بیانی هنری هستند .
محور دیگری که از هوای تازه شاملو آغاز می شود حدیث نفس شاملوست که آن هم تا پایان دوره ی شاعری وی ادامه می یابد نکته ی جالب شعر شاملو آنست که اشعار وی هیچ گاه خالی از تعهد به انسان نبوده است و این در شعر های آخر او زیباتر و عاشقانه تر منعکس می شود همچنین درباره ی جایگاه عشق در شعر شاملو می توان نوشت که : عشق در دیوان شاملو در مقوله عشق شخصی سه دوره را پشت سر گذاشت که اولین دوره ی آن متعلق به زمانی است که شاملو دوره ی خلاء عشق را به طور موقت پشت سر می گذارد و از فضای شعر هایش که بسیار مایوس کننده بودند کمی فاصله می گیرد . شاملو در شعر های این دوره انتظار تجلی عشق را دارد . مجموعه ی هوای تازه ی شاملو با شش عاشقانه زیبا آغاز می شود که شاعر در آن فضای متفاوتی را تجربه میکند که به نظر می رسد در این دوره زندگی شاعر شاهد تجلی یک عشق جدید اما موقت هستیم اما شاملو پس از سرایش این شعر ها باز هم وارد فضای انتظار می شود و پس از این دوره او با آیدا آشنا می شود و فضای جدیدی در شعر هایش مانند شعر در « آیدا در آینه » آغاز می شود . از این پس ما با زیباترین عاشقانه های او رو به رو می شویم که شاعر معشوق زن را مورد خطاب قرار می دهد . پس از این هسته ی اصلی عاشقانه های شاملو آیدی می شود و در شعر های شاملو آیدا تبدیل به یک معشوق فراگیر می شود و شاعر در این دوره زیبا ترین عاشقانه ها را می سراید .
شاملو پس از « مرتبه های خاک » وارد فضای جدیدی می شود . شعر های او با اینکه در این دوره بسیار عاشقانه است ملی با حسرت همراه است و علتش نزدیکی شاعر به سال های پیری و پایانی عمر است و شاملو در این زمان غصه می خورد که بمیرد و معشوق او تنها بماند واین تنها حسرتی است که در زندگی شاعر وجود دارد این مضمون به شدت در مجموعه ی « مرتبه های خاک » به چشم می خورد . بعد از سال 45 شعر های شاملو با نوعی حسرت فلسفی همراه می شود و این حسرت تا پایان عمر شاعری شاملو با او همراه است . البته هر چه به دوران پایانی عمر شاعر نزدیک می شویم تعداد عاشقانه های شاملو کمتر می شود اما شاعر به قدری برای شعر ارزش قائل است که در آخرین شعر هایش نیز در « حدیث بی قراری ماهان » باز هم عاشق است . در این شعر ها شاهد تصویری از مرگ و همراهی عشق با او هستیم که باعث می شود شاعر احساس تنهایی نکند.
در شعر های سال های 1341 شاملو آیدا همواره حضور دارد . اما نمی توان معشوق را در شعر شاملو فراگیر دید . البته باید این را هم را بگویم شعر شاملو هیچ گاه خالی از حضور آیدا نیست .
« شاملو برای مخالفت با سانسور به اشعار گویش ورانه روی آورد »
بهار اولین شعر گویش ورانه را سرود و شاملو در منظومه ی « پریا و دخترای ننه دریا » و فروغ در شعر « به علی گفت مادرش روزی » این گونه شعر را به کمال رساندند .
شاملو از جمله شاعرانی است که به زیبا یی اشعار گویش ورانه پی برد و معتقد بود که ما چنان به این ترانه ها عادت کرده ایم که از درک آنها عاجزیم . شاملو برای مخالفت با سانسور پس از کودتای 1332 به اشعار گویش ورانه روی آورد . او منظومه ی « پریا و دخترای ننه دریا » را در سال 1332 با توجه به فضای اختناق و سانسور به اصطلاح برای کودکان سرود ولی مخاطب اصلی او بزرگسالان بودند و بعد ها این منظومه را به صورت مستقل با نقاشی منتشر کرد .
شاملو در شعر « پریا و دخترای ننه دریا » و فروغ در شعر « به علی گفت مادرش روزی » به لحن گویش ورانه ی مردم تهران نزدیک شده اند . در پایان قصه ی « پریا و دخترای ننه دریا » شاهد پیروزی هستیم . اما شکست پایان قصه های ننه دریا را رقم می زند و پایان منظومه ی « به علی گفت مادرش روزی » نیز مرگ است .
فروغ و شاملو به دست آورد های بی نظیر این منظومه پی برده بودند ولی هر کدام با بیانی از ادامه این شیوه سر باز زدند . در واقع شاملو یک پیشنهاد دهنده است ودر دوره های بعد با دیدگاه هایی که او در شعر بیان می کند مورد اقبال شاعران زیادی قرار می گیرد . شاملو به ویژه در کتاب هوای تازه بدون آنکه خودش به این موضوع آگاهی داشته باشد در وهله ی نخست یک پیشنهاد دهنده است . فروغ فرخزاد با خواندن یکی از اشعارش « شعری که زندگیست » به نقطه ای می رسد که می گوید زبان فارسی از چه امکاناتی برای مکالمه و محاوره برخوردار است .


مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب در مناطق بیابانی بر زیتوده هوایی گیاهان بوته ای با خواص چند منظوره تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب در مناطق بیابانی بر زیتوده هوایی گیاهان بوته ای با خواص چند منظوره تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب در مناطق بیابانی بر زیتوده هوایی گیاهان بوته ای با خواص چند منظوره تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پخش سیلاب در مناطق بیابانی بر زیتوده هوایی گیاهان بوته ای با خواص چند منظوره تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
محمدرحیم فروزه – دانشجوی کارشناسی ارشد مرتعداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگ
چکیده:
یکی از مهمترین عوامل موثر در مهار فرسایش آبی مدیریت اراضی و نحوه بهره برداری می باشد. بهترین مدیریت ،استفاده حداکثر و چند منظوره از زمین بدون ایجاد فرسایش است. ایجاد پوشش گیاهی مناسب شامل گیاهان چند ساله در اراضی بیابانی که علاوه بر حف اظت خاک دارای سایر ارزشها شامل خواص صنعتی،دارویی،خوراکی و ; می باشند، یکی از روشهای موثر جهت بهره وری مناسب از زمین، بهبود و توسعه شاخصهای انسانی و کنترل فرسایش است. مهار سیلابهایی که در بیشتر بیابانها روان می گردد یکی از این موارد مدیریتی به شمار می رود ؛ بر این اساس جهت تاثیر مهار سیلاب در استقرار و گسترش گیاهان بوته ای با خواص چند منظوره، بیابان گربایگان فارس که از سال 61 تاکنون آبیاری می شود، انتخاب شد و پس از تعیین لیست فلورستیک منطقه،گیاه بوته ای Dendrostellera lessertiiکه علاوه بر خصوصیت حفاظت خاک دارای ارزش دارویی نیز بود، انتخاب شد و پس از تعیین منطقه معرف، و تعیین تعداد و اندازه مناسب پلات،ارزیابی وزن زیتوده هوایی آن در قالب پلاتهای 2 متر مربعی که در امتداد تراسکتهای 50 متری مسقر شدند با استفاده از روش سیستماتیک -تصادفی در هر دو منطقه پخش سیلاب و شاهد صورت گرفت . این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 2 تیمار و 8 تکرار اجرا و تحلیل نتایج در فاصله اطمینان 95 % با استفاده از نرم افزار آماریSPSS انجام گرفت. نتایج آماری بیانگر تفاوت معنی دار مقدار زیتوده هوایی گونه مورد بررسی در 2 تیمار مورد مطا لعه بود . این دستاورد نشان می دهد که شیوه پخش سیلاب به شرط گزینش مکان مناسب اجرا می تواند علاوه بر سایر فواید، نقش موثری را در حضور و تقویت گونه هایی که علاوه بر حفاظت خاک، داری ارزش اقتصادی نیزمی باشند ایفا نماید.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]