سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه نفْس خود را دشمن بدارد، خداوند، دوستش خواهد داشت . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:26 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

?پروژه سنکرون سازی بهینه سیستم آشوبی راسلر با پارامترهای غیر قطعی توسط الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ?پروژه سنکرون سازی بهینه سیستم آشوبی راسلر با پارامترهای غیر قطعی توسط الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ?پروژه سنکرون سازی بهینه سیستم آشوبی راسلر با پارامترهای غیر قطعی توسط الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ?پروژه سنکرون سازی بهینه سیستم آشوبی راسلر با پارامترهای غیر قطعی توسط الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) :

از زمانیکه Pecora&Carroll روشی را برای همزمان¬سازی دو سیستم آشوبگونه با شرایط اولیه مختلف معرفی کردند، همزمان¬سازی آشوب به عنوان یک مسأله مهم در بحث سیستم¬های غیر خطی به طور گسترده-ای وسعت یافت. همزمان سازی از مهمترین زیرشاخه¬های آشوب می¬باشد. در سال¬های اخیر سنکرون کردن سیستم¬های آشوب¬گونه مورد توجه زیادی قرار گرفته است و روشهای گوناگونی هم برای سنکرون کردن آشوب پیشنهاد و ارائه شده است.
خصوصیت مشترک سیستم¬های آشوب¬گونه، داشتن رفتار غیر قابل پیش¬بینی و حساسیت به شرایط اولیه است به طوریکه با کوچکترین تغییر در شرایط اولیه پاسخها بسیار متفاوت خواهند شد. رفتار آشوب¬گونه را می¬توان در بسیاری از سیستم¬های فیزیکی مشاهده کرد.
همزمان¬سازی سیستم¬های آشوب¬گونه کاربردهای زیادی در زمینه¬های مختلف علوم مانند کاربرد در لیزر، راکتورهای شیمیایی، اقتصاد کلان، مخابرات ایمن و بیولوژی دارد. همچنین دینامیکهای نظیر سیستم تنفسی، فعالیت قلب، سیستمهای اکولوژی و ... خواص سنکرون از خود نشان می¬دهند. به طور کلی مسأله همزمان-سازی سیستم¬های آشوب¬گونه به این معنی است که دو سیستم آشوب¬گونه به طور یکسان و همزمان با یکدیگر نوسان کنند. شایان ذکر است که پدیده آشوب تنها در سیستم¬های غیر خطی وجود دارد.
برای درک بهتر این مطلب در مورد سیستم زنده به ذکر مثالی می¬پردازیم:
در سیستم زنده انسان موارد گوناگونی از سنکرون¬سازی ذاتی سیستم¬های مختلف وجود دارد، از جمله تأثیر ضربان قلب بر روی تنفس که با افزایش فعالیت و به دنبال آن افزایش ضربان قلب، افزایش میزان تنفس را خواهیم داشت که تحقیقات متعددی در همین زمینه صورت گرفته ¬است.
همچنین به عنوان مثالی دیگر، اگر قلب را متشکل از دو اسیلاتور گره SA و گره AV در نظر بگیریم، که هر کدام از این اسیلاتورها با فرکانس ذاتی مختلفی نوسان می¬کنند. بنابراین برای اینکه یک فرکانس خاص داشته باشیم این دو اسیلاتور با یکدیگر سنکرون می¬شوند. به دنبال این مسأله چنانچه هرگونه آریتمی بوجود آید، دیگر همزمانی این دو اسیلاتور را نخواهیم داشت و عدم سنکرون بودن در نواحی قلب ایجاد بلوک¬های دهلیزی-بطنی می¬کند که از جمله بیماریهای بسیار خطرناک قلب به شمار می¬آید.
در ادامه بحث به توصیف سنکرون¬سازی و سیستم آشوب می¬پردازیم:
در مسأله سنکرون¬سازی، یک سیستم آشفته به عنوان سیستم راه¬انداز و سیستم آشفته دیگر به عنوان سیستم پاسخ در نظر گرفته می¬شود و فرض بر این است که دو سیستم کاملاً یکسان می¬باشند. آنگاه یک سیگنال خروجی از سیستم راه¬انداز جهت راه¬اندازی سیستم پاسخ ارسال می¬شود. حال باید با استفاده از این سیگنال و اعمال یک کنترل مناسب بر روی آنها، متغیر حالت سیستم پاسخ پس از یک زمان گذر، به متغیرهای حالت سیستم راه انداز همگرا شود.
مسأله سنکرون¬سازی آشوبی مسأله پیچیده است . برای این کار از بین سیستم¬های آشوبی زیادی که وجود دارد، سیستم راسلر را انتخاب نمودیم. در این تحقیق با استفاده از الگوریتم ژنتیک به سنکرون¬سازی سیستم راسلر و یکسان شدن پارامترهای مجهول سیستم پاسخ با سیستم راه انداز و صفر شدن خطا می¬پردازیم.
الگوریتم ژنتیک با قابلیت جستجوی سراسری، زمان سنکرون سازی را کاهش می¬دهد.
در ادامه به معرفی سیستم راسلر و همچنین معرفی کوتاهی از الگوریتم ژنتیک می¬پردازیم. همچنین در انتها به بیان نتایج شبیه¬سازی و نتیجه¬گیری می¬پردازیم.


سیستم راسلر و جذب کننده¬های آشوبی
سیستم راسلر با معادله دیفرانسیلی غیر خطی درجه 3 زیر توصیف می¬شود:

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:26 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر تأمین مالی از بانک بر رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تحت فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تأمین مالی از بانک بر رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تأمین مالی از بانک بر رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تأمین مالی از بانک بر رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین کنفرانس توسعه نظام مالی در ایران
تعداد صفحات: 18
چکیده:
هدف این پژوهش بررسی اثر تأمین مالی از بانک بر رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری می باشد. پژوهش های قبلی اشاره نموده اند که گزارشگری مالی با کیفیت می تواند پیامدهای اقتصادی مهمی از جمله افزایش کارایی سرمایه گذاری داشته باشد. در این پژوهش از کیفیت اقلام تعهدی برای اندازه گیری کیفیت گزارشگری مالی استفاده شد. همچنین قرینه انحراف از سرمایه گذاری مورد انتظار به عنوان معیار کارایی سرمایه گذاری در نظر گرفته شد. با استفاده از اطلاعات مالی 134 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در سال های 1382 تا 1389 نتایج بیانگر آن است که کیفیت گزارشگری مالی با کارایی سرمایه گذاری رابطه ی مثبت دارد. همچنین در صورت تامین مالی از بانک، کیفیت گزارشگری مالی با کارایی سرمایه گذاری رابطه ی منفی دارد. بنابراین تامین مالی از بانک باعث کاهش رابطه ی کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمایه گذاری می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:26 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی رو شمند آسیب پذیری معابر در برابر زلزله نمونه موردی: منطقه 7 کلان شهر تهران تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رو شمند آسیب پذیری معابر در برابر زلزله نمونه موردی: منطقه 7 کلان شهر تهران تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رو شمند آسیب پذیری معابر در برابر زلزله نمونه موردی: منطقه 7 کلان شهر تهران تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رو شمند آسیب پذیری معابر در برابر زلزله نمونه موردی: منطقه 7 کلان شهر تهران تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت بحران، زلزله و آسیب پذیری اماکن و شریانهای حیاتی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

حوادث طبیعی سالانه تلفات و خسارات سنگینی بر جوامع درگیر تحمیل می کنند. از مهم ترین حوادث طبیعی که در کشور ما رخ می دهد، زلزله می باشد که ب هدلیل شدت خسارات و تلفات حاصل از آن، به یکی از بحران های بزرگ در کشور تبدیل شد هاست. مدیران بحران یکی از دلایل گسترده شدن ابعاد زلزله را عدم امدادرسانی ب هموقع ناشی از آسیب دیدگی معابر بیان کرد هاند. لذا مقاله پیش رو به دنبال ارائه روشی جهت ارزیابی و تعیین معابر آسی بپذیر در برابر زلزله در شهر تهران م یباشد. بدین منظور پس از تعیین معیارهای مؤثر، به تحلیل آن ها با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی پرداخته است. حاصل امر، تمییز معابر با احتمال آسیب پذیری و آسیب دیدگی در اثر زلزله، در منطقه 7 شهر تهران است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:26 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

امکان سنجی بیوفلوتاسیون کانسنگ مولفوری مس سرچشمه تحت فایل ورد (word) دارای 156 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف امکان سنجی بیوفلوتاسیون کانسنگ مولفوری مس سرچشمه تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09143164059 تماس بگیرید

به دلیل پی دی اف بودن فایل امکان قرار دادن فهرست فراهم نیست .


برای اطلاعات بیشتر لطفا با یکی از شماره های پشتیبانی تماس بگیرید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:26 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر ارتقا دهده پتاسیم بر میزان تولید الفین ها در کاتالیست کبالت بر پایه آلومینا در سنتز فیشردر تروپش تحت فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ارتقا دهده پتاسیم بر میزان تولید الفین ها در کاتالیست کبالت بر پایه آلومینا در سنتز فیشردر تروپش تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ارتقا دهده پتاسیم بر میزان تولید الفین ها در کاتالیست کبالت بر پایه آلومینا در سنتز فیشردر تروپش تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ارتقا دهده پتاسیم بر میزان تولید الفین ها در کاتالیست کبالت بر پایه آلومینا در سنتز فیشردر تروپش تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1386

محل انتشار: ششمین همایش سراسری علوم پایه

تعداد صفحات: 15

چکیده:

در این تحقیق اثر ارتقاء دهنده پتاسیم بر خواص شیمی- فیزیکی فعالیت و نسبت تولید الفین به پارافین در کاتالیست کبالت بر پایه آلومینا در سنتز فیشر- تروپش بررسی شده است. ارتقا دهنده پتاسیم با درصدهای 0و1و2و3و4و5و به کاتالیست کبالت افزوده گردید. افزودن ارتقا دهنده پتاسیم فعالیت کاتالیست کبالت را کاهش داد. این ارتقا دهنده گزینش پذیری فرآیند فیشر- تروپش را در جهت تولید هیدروکربن هایی با وزن مولکولی بالا به شدت افزایش داد. افزودن این ارتقا دهنده به کاتالیست کبالت سبب کاهش میزان تولید متان و افزایش میزان تولید محصولات سنگین گردید. همچنین لفزایش این ارتقا دهنده سبب افزایش میزان تولید الفین ها گردید بطوریکه گزینش پذیری متان با افزایش مقدار پتاسیم از 0% تا 5% به میزان 74% کاهش یافته و همپنین گزینش پذیری محصولات سنگین 36% افزایش یافت. بنابراین افزایش ارتقا دهنده پتاسیم سبب افزایش گزینش پذیری محصولات سنگین به مقدار قابل توجهی شد و افزایش محصولات مطلوبتر در نتیجه افزایش پتاسیم همراه با 66/6 درصدی میزان تبدیل منواکسید همراه شد همچنین نسبت به کاتالیست مرجع میزان نسبت اولفین به پارافین به میزان 88/6% افزایش یافت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ