
مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایداردراقلیم گرم و مرطوب ایران نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول تحت فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایداردراقلیم گرم و مرطوب ایران نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایداردراقلیم گرم و مرطوب ایران نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شوادان،الگوه ی کهن معماری پایداردراقلیم گرم و مرطوب ایران نمونه موردی شوادان های شهرستان دزفول تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
تعداد صفحات: 16
چکیده:
در گذشته معماران بومی ایران برای ایجاد سازگاری با طبیعت،دراقلیم های مختلف آب و هوایی نوآوری های بسیاری را در سطوح مختلف ارتفاعی با بهره گیری از منابع گوناگون و انرژی های پاکطبیعی خلق کرده اند. از مصادیق این امر شوادان ها هستند. شوادانها با بهره بردن از ظرفیت بالای حرارتی خاک ،فضایی مطبوع و دلنشین را در اقلیم هایی با گرمای طاقت فرسا و رطوبت نسبتا زیاد، موجب می شدند. ولی مرور زمان و استفاده نامناسب از پیشرفت های تکنولوژیک، منجر به فراموشی روشهای بومی و کاربرد نامحدود از انرژیهای فسیلی تجدیدناپذیر شد. مطالعه شوادان ها و ویژگی های آنها از یک سو و مقایسه آن با اصولپایداری از سوی دیگر، آنها را به عنوان الگویی کهن در معماری پایدار و مدیریت انرژی قرار می دهد. بدیهی است که همسویی این فضاها با اصول معماری پایدار نمی تواند تصادفی و اتفاقی باشد.حال از آنجا که شوادان ها بیشتر در منطقه خوزستان، به خصوص در شهرهای دزفول و شوشتر مورد استفاده قرار گرفته اند. این مقاله ابتدا به توضیح در مورد شوادان های شهرستان دزفول و نحوه کارکردو تأثیر آنها بر شرایط آسایش زندگی می پردازد تا با معرفی الگوهای پایداری در شوادان ها روش هایی را برای استفاده مجدد از آنها و صرفه جویی در انرژی ارائه دهد. پژوهش پیش رو بر اساسمطالعه کیفی صورت گرفته و ابزار گردآوری داده ها مشاهدات عینی، برداشت میدانی شوادان ها و مطالعه منابع مکتوب، اسناد و مدارک می باشد.


مقاله در مورد ترجمه جاوا تحت فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد ترجمه جاوا تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد ترجمه جاوا تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد ترجمه جاوا تحت فایل ورد (word) :
ترجمه جاوا
Chapter 5
ایجاد و طبقهبندیها
در پایان این فصل شما قادر خواهید بود که ;
1-درک مشخصات کامل برنامه نویس موضوعی – تطبیقی
2-دانستن زمان به کارگیری متغیرها و روشهای عمومی و خصوصی به طور اختصاصی
3-ایجاد کلاسهای شخصی
4-معرفی موضوعات کلاسهای شخصی
5-نگارش روشهایی که ارزشها را باز می گرداند و ارزشهای داده را تائید می کند .
به هر حال هر کدام از اپلت هایی که ایجاد کرده اید در طبقه واحدی قرار می گیرند . همان طور که به ساختار applet توابع بیشتری می افزائید حجم برنامه زیاد شده و کنترل آن دشوار می گردد . روش مناسب برای توسعه برنامه تقسیم عملکرد مابه موضوعات کوچک می باشد ، که هر کدام از آنها مسئول وظیفهای خاص می باشد .
در این بخش خواهیم آموخت applet های قبلی را جدا کرده ، تفکیک کرده و به هنگام پردازش کاربر در هر طبقه applet پردازش شود .
مروری بر برنامه نویسی موضوعی – تطبیقی
همان طور که شما در بخش 1 آموختید ، Java یک زبان تطبیقی – موضوعی است و این بدان معنی است که برنامه ای که شما می نویسید از نظر موضوع باید مطابقت داشته باشد . برخی از ویژگی های برنامه نویسی تطبیقی – موضوعی ، اختصار ،
میراث و چند شکلی می باشد .
اختصار به ترکیبی خواص و روشهایی در یک بخش واحد اتلاق می شود . قبل از برنامه نویسی تطبیقی – موضوعی ، برنامه های کامپیوتر اطلاعات داده را جدای از پردازش کنترل می کرد .
روش جدید با هر دو مشخصه و عملکرد هر موضوع سر و کار دارد که این حس را ایجاد می کند که ویژگیها و روشها در ارتباط متقابل با هم هستند . و اختصار این امکان را می دهد صورت کاملی از داده ها در باب یک موضوع بوسیله مخفی کردن از سایر موضوعات پنهان بماند . شما می توانید تصور کنید که یک موضوع همانند جعبه سیاهی است که وظیفه ای را انجام می دهد . تنها راه دستیابی به ویژگیها و روشهای یک موضوع به کارگیری ویژگیها و روشهای خاص مهیا شده به عنوان یک روش عمومی می باشد . هر موضوع اجزاء ، متغیرها و روشهایش را اداره می کند .
میراث :
با به کارگیری میراث شما می توانید کلاس موجود را بهینه سازید بدون اینکه اصل آن را تغییر دهد . بوسیله ایجاد کلاس جدید که برگرفته شده از سطح موجود است ، شما می توانید متغیرها و روشهایی را به سطح جدید اضافه یا تغییر دهید . در هر applet که شما ایجاد می کنید ، سطح applet موجود را بسط می دهید . سطح یا کلاس موجود به عنوان کلاس اصلی یا سوپرکلاس شناخته می شود . و کلاس بسط یافته زیرگروه نامیده می شود . البته هر کلاس جدید نیز می تواند برگرفته شده از زیرگروه باشد ، چرا که زیرگروه می تواند همچنین سرگروه نیز باشد . سلسله مراتب رابطه بین سوپرکلاس و زیرگروه می باشد .
applet هایی را که شما ایجاد کرده اید بر اساس میراث می باشد . کلاس applet اغلب در گروه بندی جاوا موجود می باشد . applet جدید شما به این کلاس اضافه می شود ، اما همچنین دارای ویژگیها و عملکرد کلاس پایدار میباشد . زمانی که شما متغیرها را در ابتدای کلاس معرفی می کنید ، شما ویژگیهاذی جدیدی را به کلاس اضافه می کنید . کلاس applet اغلب دارای یک روش داخلی است ، روش داخلی که شما برنامه های اجرائی را به جای روش داخلی در کلاس پایه می نویسید ، در پردازشی که درجه اول نامیده می شود . درجه اول بودن این است که چطور شما
روش موجود را تغییر می دهید : شما روش خود را با همان نام روش موجود می نویسید و روش ما روش موجود را تحت الشعاع قرار می دهد . شما می توانید به تأثیر پاک شدن یک روش با تحت الشعاع قرار دادن روشی که هیچ کدی ندارد دست یابید .
زمانی که یک متد بدون کد به زیرگروه تبدیل می شود هیچ اتفاقی نمیافتد. توجه : شما قبلاً روشهایی را برای حوادث در بخش 2 نوشته اید . شما مجبورید همه روشها را در ماوی لیتنر پاک کنید اما روشهای ناخواسته محتوی هیچ گونه دستوری نیستند .
پردازش و کلاسهای نهفته :
یک کلاس در جاوا تنها می تواند از یک سوپرکلاس برگرفته شده باشد . اگر شما برنامهای در C++ دارید شما چند ارث را خواهید دید که امکان آن در جاوا وجود ندارد . البته جاوا دارای دو ویژگی دیگری است که می تواند به شما کمک کند زمانی که به مشخصه هایی برای بیش از یک کلاس نیاز دارید : پردازش و کلاس های نهفته.
پردازش همانند یک کلاس است ، که در مواجهه با گروهی از روشها می باشد. البته شما یابد همه روشها را در هر پردازش که شما نیاز دارید دور کنید و شما همواره از پردازش در برنامه نویسی استفاده می کنید :
پردازش Action . histener و پردازش Mouse listener . شما از صفحه کلید برای پردازش استفاده می کنید . زمانی که شما پردازشی را انجام می دهید ، شما کلاستان را که دارای روشهای خاص است ضمانت می کنید . سایر کلاسها که از کلاس شما استفاده می کنند می توانند اطمینان داشته باشند که روشها موجود می باشد در واقع همگردان جاوا این محدودیت ها و
پیامهای خطا را اجرا می کند اگر شما پردازش را انجام دهید و از کد برای هر روش استفاده نکنید .
اگرچه یک کلاس می تواند تنها دارای یک سوپرکلاس باشد ، که می تواند پردازش های متعددی را اجرا کند . شما می توانید پردازش خود را در همان حالت کلاسی که ایجاد کرده اید انجام دهید . شما صفحه یک کلاس نهفته کلاس است که در کلاس دیگری تعریف می شود . کلاس نهفته در جاوا معرفی می شود . کلاسهای نظری به طور نزدیکی در رابطه با پردازش میباشد . یک کلاس
نظری ، کلاسی است که تنها برای هدف ارث نوشته میشود . یک کلاس نظری شامل روشهایی است که شامل هیچ گونه گزاره ای نیست که روشهای نظری نامیده می شود . شما نمی توانید بلافاصله یک موضوع را از کلاس نظری بگیرید ، در عوض می توانید از یک کلاس نظری نشتق شوید . شما ممکن است از اهداف این امر تعجب کنید . زمانی که موضوعات متفاوت ویژگیهایی مشابهی داشته باشند ، شما میتوانید سوپرکلاس و زیرگروه ایجاد کنید که از سوپرکلاس مشتق شوند . این امر این امکان را می دهد که برخی از روشها و متغیرهای مشابه کلاس در میان زیرگروهها باشند . نمونه ای از این شرایط اجزاء کلاس در جاوا میباشد . که یک کلاس نظری است . برچسب ، متن ، منطقه متن و نقطه زیرگروه اجزاء می باشد .
چندشکلی بودن :
ویژگی دیگر زبان oop چندشکلی بودن آن است . واژه چندشکلی بودن به معنی توانایی برای ایجاد شکل ها و فرم های متعدد می باشد . همان طور که در مورد oop به کار گرفته شده است ، چند شکلی بودن دلالت برنامهای روشهایی دارد که نامهای مشخص اما اجراهای متفاوتی دارند .
برای مثال : کلاسهای متعدد ممکن است دارای یک روش باشد . در هر نمونه آیتم موردنظر به طور کامل هماهنگ با این کلاس عمل می کند . همچنین ممکن است یک کلاس دارای روشهای متفاوت با یک نام باشد که جای بحث دارد . هر یک از روشهای نامگذاری شده وظیفه خود را در روش متفاوتی از سایرین انجام می دهد .
روشی که چندشکلی بودن اجرا می شود این است که نام روشی را به طور مشابه در سه گروه و زیرگروه داشته باشیم . برای مثال ، کلاس applet دارای یک روش داخلی است . زمانی که شما روش خود را می نویسید در زیرگروه روش شما روش سرگروه را تحت الشعاع قرار می دهد . هر کدام از روشها نامهای مشابهی دارند اما عملکردشان متفاوت است .
برای مثال ، برای چندشکلی بودن توجه کنید به اجزاء کلاس که برای برچسب و اجزاء متن یکی است . هر کدام از این کلاسها دارای روشهای خاص متن است و به طور خاص برای کلاس خاص عمل می کند . بنابراین همه موضوعات که نمونه ای از برچسب ، متن ، منطقه متن می باشد دارای روشی مشابه با عملکرد متفاوت می باشد .
موضوعات :
اگر برنامه های ما دارای موضوع منطبق می باشد که تنها انتخاب جاوا میباشد ، که برای گرفتن مزایا از ویژگیهایی oop نمی باشد . اصلیترین تفکر در پی oop ایجاد آیتم های قابل مصرف مجدد می باشد که می تواند از هر پروژه ای که ممکن است مورد نیاز باشد چنین موضوعی ایجاد شود . یک موضوع چندی است که دارای ویژگیها و رفتارهاست . همه اجزایی که شما به کار می برید
موضوعات هستند . زمینه متن دارای یک ارزش است و عملکردهایی نظیر گرفتن متن ، تنظیم متن ، تنظیم پیشزمینه و تنظیم پسزمینه می باشد . دکمه دارای برچسب خاص است که نمایش دهنده بر روی آن است و دارای روشهایی نظیر گرفتن برچسب و تنظیم برچسب میباشد .
برای ایجاد اجزاء موضوع ، شما از صفحه کلید جدید با نوع موجود استفاده می کنید که کلاس نام دارد .
این جمله بیان کننده نمایش دهنده علامت کلاس می باشد . زمانی که شما مثالی را از یک کلاس بیان می کنید روش ساختاری کلاس اجراء می شود . در نمونه نمایش علامت ،زمانی که موضوع ایجاد می شود متن نمایش دارای برچسب خاص می شود . البته شما می توانید علامتهای بیشتری را بیان کنید ، هر کدام با نام خود و برچسب خاص خود می باشد . همچنین شما می توانید اعلام کنید که یک علامت بدون برچسب می باشد که بیان کننده نکته مهمی است : یک کلاس ممکن است دارای بیش از یک روش ساختاری باشد ، همان طور که قبلاً مشاهده کردید . اگر شما زمانی که علامت را ایجاد می کنید برچسبی ارائه کنید ، یک روش ساختاری عمل می کند ولی اگر این عمل را انجام ندهید روش ساختاری متفاوتی عمل می کند و این مفهوم به معنی اولدینگ می باشد .
موضوعات خود شما :
همان طور که شما از علامت کلاس و کلاس زمینه متن برای ایجاد موضوعات
چندگانه استفاده می کنید ، شما می توانید کلاس خود را خلقکنید و نمونه های متعددی را از کلاس شما بزنید . کلاس ویژگیهای موضوع به همراه متغیرها و عملکردهای موضوع را با روش ها توصیف می کند . در این بخش ما کلاس های خود را ایجاد خواهید کرد و موضوعاتی را از آن مثال خواهید زد .
بازتاب (بازخورد) :
1-به عبارت ساده ای نمونه را بیان کنید از :
الف-کپسول کردن (اختصار)
ب-میراث
2-واژه های زیر را تعریف کنید
الف-موضوع
ب-مثال
ج-میان مثال
ایجاد یک کلاس جدید :
طرح شما دارای کلاسهای متعددی است . شما فایل مجزایی را برای هر کلاس ایجاد می کنید و آن را با استفاده از نام کلاس و فامیل ضمیر از جاوا ذخیره می کنید . به عنوان مثال ، کلاس جدید Interset باید با نام java . Interest ذخیره شود . زمانی که این امر همگردانی می شود ، همگردان کد بایت را به عنوان Interest . java ذخیره میکند .
اگر شما از IDE استفاده می کنید ، IDE همه فاسلهای پرونده را کنترل می کند به طوری که یک کلاس می تواند بر دیگری رجوع کند . اگر شما از یک ادیتور و JDK استفاده می کنیم ، لازم است مطمئن باشید که همه فایلها در همان پرونده ذخیره شده است .
عمومی در مقابل خصوصی :
همان طور که شما با کلاسهای چندگانه شروع می کنید ، مقایسه دستیابی خصوصی و عمومی بسیار مهم می باشد . کلاسهای applet شما و ر وشهای داخل آن همگی عمومی هستند . چراکه شما تنها دارای یک کلاس هستید ، تمایزها دقیق نبوده است .
مفهوم کپسولی کردن را به یاد آوردید ، که همچنین به معنی مخفی کردن اطلاعات می باشد . یک کلاس با طرح خوب جزئیاتش را از سایر کلاسها تا حد امکان مخفی نگه می دارد . برای مثال ، زمانی که شما موضوع علامت کلاس را بیان می کنید ، شما نمیتوانید به طور مستقیم به برچسب آن دست یابید ، بلکه شما می توانید از برچسب گرمتر شده و تنظیم شده استفاده کنید . علامت کلاس برچسب خاص را مخفی میکند اما اجازه دستیابی به آن را از طریق روشهای در دسترس یا تنظیم شده را می دهد . در علامت کلاس ، برچسب بیان کننده متغیر خصوصی است ، روشهای آماده برچسب و تنظیم آن بیان کننده روشهای عمومی است .
در یک کلاس شما می توانید متغیرهای را بیان کنید که عمومی با خصوصی است . شما همچنین می توانید روشهایی را بیان کنید که عمومی یا خصوصی است . متغیرها و روشهای عمومی را می توان با اشاره به موضوع مثال زده شده بیان کرد . تنها جمله های داخل کلاس می تواند به متغیرها و روشهای بیان شده خصوصی اشاره داشته باشد . برنامه نویسی عمل خوب همه متغیرهای خصوصی کلاس را بیان می کند و اجازه دستیابی به متغیرها را تنها از طریق روشهای عمومی می دهد . برای دستیابی به این امر از یک روش استفاده کنید .
بخش که ذیل برگرفته شده از کلاس است که Interest نام دارد ، که ایجاد کننده متغیرکلاس خصوصی است که Flt Rate نام دارد . یک موضوع خارج از کلاس امکان دستیابی مستقیم به این متغیر را ندارد . کلاس دیگری که نمونه ای را از یک موضوع از کلاس Interest بیان می کند می تواند میزان دقت کد را تنظیم کند .
روش میزان تنظیم در کلاس Interst می تواند ارزش آن را تعیین کند ، همان
طور که در بالا مشاهده کردید ، می تواند ارزش جدید را تائید کند . گاهی اوقات روش Set xxx این موضوع را چک می کند تا اطمینان حاصل شود و یک اطلاعات که معتبر هستند . قبل از این که دقت ارزش اختصاص داده شود .
بازخورد :
1-کلاس محصول را با متغیرهای خصوصی برای ، نوع ، مقدار و بها ایجاد کنید .
2-عبارت را برای ذکر نمونه کدگذاری کنید که تولید فعلی از تولید کلاس میباشد .
3-روش تنظیم بها عمومی را برای ذخیره ارزش شناور در متغیر هزینه بنویسد .
4-عبارت را برای گذر از ارزش txt cost به روش تنظیم هزینه تولید فعلی کدگذاری کنید .
گزارش ارزشها از یک روش :
روشهایی که شما می نویسید هیچ گونه ارزشی را به کد بر نمی گرداند و این امر روش نامیده می شود، برای مثال عبارت با روشی شروع می شود که در برگیرنده زنجیره ای از عبارت هاست . زمانی که عبارتی در موقعیت
دیگر این روش را بخواند با این عبارت
این بدان معنی است که برای اجزا این عبارت در این روش فرا خوانده میشود و باز می گردد و زمانی که شما متوقف می شوید ولی هر چیزی را برای ما نمی آورد . کلمه کلیدی «تیمی» در یک روش به معنی این است که روش ارزش را گزارش نمی کند .


مقاله امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمیدر فلسفی) تحت فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمیدر فلسفی) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمیدر فلسفی) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمیدر فلسفی) تحت فایل ورد (word) :
مقاله امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمیدر فلسفی) تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در حکمت و فلسفه از صفحه 61 تا 82 منتشر شده است.
نام: امکان بعد پنجم و نظریات مربوط به آن (بررسی و سنجش علمی- فلسفی)
این مقاله دارای 22 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بعد
مقاله بعد انبساط (ماکرومیک)
مقاله مکان
مقاله فوق فضا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
این مقاله با بررسی نظریات مختلف ابعاد در ریاضی و فیزیک، امکان وجود بعدی سوای ابعاد رایج را با استدلال های فلسفی ثابت کرده و به ارایه راه حل عبور از محدودیت ذهنی برای درک ابعاد فراخ تر پرداخته است و به طور ویژه با دلایل و شواهد مختلف، بعد «انبساط» یا «ماکرومیک» (macromic) را به عنوان بعد پنجم جهان معرفی میکند. این بعد مربوط به میزان بزرگی یا کوچکی شی است و بستگی به «مقیاس» (scale) آن دارد. در واقع، تفاوت اشیا از لحاظ نگاه ماکروسکوپیک (macroscopic) و میکروسکوپیک (microscopic) که بشر از دیرباز با آن آشنا بوده است، مربوط به این بعد از ماده است. نتایج برخاسته از فرض ابعاد بیش از سه بعد می تواند در عرصه مسایل فلسفی و عرصه های مرتبط با آن در دیگر حوزه ها تاثیرگذار باشد که به بیش از چهل مورد از آن ها در انتهای مقاله فهرستوار اشاره شده است.


مقاله اثرات کود نیتروژن و تراکم بر عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی رازیانه تحت فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات کود نیتروژن و تراکم بر عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی رازیانه تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کود نیتروژن و تراکم بر عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی رازیانه تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات کود نیتروژن و تراکم بر عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی رازیانه تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
به منظور بررسی سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و اسانس گیاه دارویی رازیانه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال 1388 در یزد انجام شد کود نیتروژن در چهار سطح شامل مقادیر شاهد، 140 ، 80 و 200 کیلوگرم در هکتار (به صورت اوره) و تراکم در سه سطح شامل 14، 8 و 20 بوته در متر مربع بود. هر واحد آزمایشی شامل 5 خط کاشت به فاصله ثابت 50 سانتیمتر و به طول 4 متر بود تراکم های مختلف بر اساس فاصله بوته ها روی ردیف تنظیم گردید اثر تیمارهای کودی و تراکم بوته بر عملکرد بذر و تولید اسانس مورد بررسی قرار گرفت و میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن، مقایسه شدند صفاتی از قبیل ارتفاع بوته، تعداد چتر در هر بوته، وزن هزار دانه ، عملکرد بیولوژیک ، عملکرد اقتصادی (بذر) ، درصد اسانس و شاخص برداشت مورد بررسی قرار گرفت. حداکثر عملکرد بذر (1708 کیلوگرم در هکتار) در تیمار 200 کیلوگرم ازت در هکتار و فاصله روی ردیف 10 سانتیمتر (تراکم 20 بوته در متر مربع) بود . بیشترین درصد اسانس (3/99) در تیمار 140 کیلوگرم کود ازت در هکتار و فاصله ردیف 10 سانتیمتر (تراکم 20 بوته در متر مربع) به دست امد سطوح مختلف تراکم بوته روی درصد اسانس اختلاف معنی داری وجود نداشت بیشترین ارتفاع، شاخص برداشت، وزن هزار دانه و عملکرد بیولوژیک در تیمار 200 کیلوگرم کود ازت مشاهده شد.


مقاله توزیع بهینه کامیون ها در معدن روباز به کمک الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توزیع بهینه کامیون ها در معدن روباز به کمک الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توزیع بهینه کامیون ها در معدن روباز به کمک الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله توزیع بهینه کامیون ها در معدن روباز به کمک الگوریتم ژنتیک تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه
تعداد صفحات: 6
چکیده:
هزینه مربوط به بخش حمل و نقل حدود 50 درصد از هزینه های تولید یک معدن روباز را به خود اختصاص می دهد. از آن جایی که در استخراج معادن، تخصیص و گسیل کامیون ها یکی از مهم ترین و پیچیده ترین فرآیندهای عملیاتی است بهینه سازی و حتی کاهش چند درصدی هزینه ها می تواند باعث صرفه جویی قابل توجهی در عملیات معدن شود. دو هدف عمده جهت بهره گیری از روش توزیع بهینه خودکار در سیستم حمل و نقل بیشینه سازی تولید سیستم و کاهش هزینه های عملیاتی می باشد. از آن جایی که کار معدن یک تجارت بسیار سرمایه بر است، هزینه نگهداری تجهیزات یکی از جنبه های مالی مهم در عملیات معدن به حساب می اید. در این تحقیق از آن جایی که مسئله توزیع کامیون ها یک مسئله بهینه سازی است از الگوریتم ژنتیک استفاده کردیم. با توزیع کامیون ها در معدن می توان هزینه های عملیاتی را تا حدزیادی کاهش داد که این کار باعث افزایش بهره وری و درنتیجه سود بیشتر می شود.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]