
تحقیق شبکه فایل ورد (word) دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق شبکه فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق شبکه فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق شبکه فایل ورد (word) :
نخست از تعریف شبکه شروع می کنیم.
شبکه چیست؟
یک شبکه شامل مجموعه ای از دستگاهها(کامپیوتروچاپگرو...) بوده که با استفاده از یک روش ارتباطی(کابل یا ماهواره یا ...) و بمنظور اشتراک منابع فیزیکی و اشتراک منابع منطقی به یکدیگر متصل می گردند.
تفسیم بندی شبکه ها
.شبکه های کامپیوتری را بر اساس مولفه های متفاوتی تقسیم بندی می نمایند. در ادامه به برخی از متداولترین تقسیم بندی های موجود اشاره می گردد.
تقسیم بندی بر اساس نوع وظایف
کامپیوترهای موجود در شبکه را با توجه به نوع وظایف مربوطه به دو گروه عمده سرویس دهندگان(Server
سرویس گیرندگان(Client )تقسیم مینمایند . کامپیوترهائی که از خدمات و سرویس های ارائه شده توسط سرویس دهندگان استفاده می کنند ، سرویس گیرنده نامیده می شوند و کامپیوترهایی که به سایر کامپیوترها سرویس می دهند سرویس دهنده نامیده می شوند.
در شبکه های Client-Serverیک کامپیوتر در شبکه نمی تواند هم بعنوان سرویس دهنده و هم بعنوان سرویس گیرنده ، ایفای وظیفه نماید
دز شبکه های Peer to Peerیک کامپیوتر می تواند هم بصورت سرویس دهنده و هم بصورت سرویس گیرنده ایفای وظیفه نماید.
برای کنار هم قرار دادن کامپیوترها قوانینی وجود دارد که توپولوژی که نامیده می شود.
انواع توپولوپی:
1-ستاره ای(Star)
2-حلقوی(Ring)
3-خطی(Bus)
4-توری(Fully connected or mesh)
5-درختی(Tree)
6-ترکیبی(Hybrid)
*از بین توپولوپی های فوق توپولوپی Star از اهمیت بیشتری بر خوردار است.
*Star:در این توپولوپی کلیه کامپیوترها به یک کنترل کننده مرکزی به نام Hub متصل می شوند.Hub اطلاعات را درون شبکه ارسال و دریافت می کند.
مزایای این توپولوپی:
1-نصب آسان
2-توسعه آسان
3-اگر یک کامپیوتر خراب شود فقط آن کامپیوتر از شبکه خارج می شود و تاثیری بر شبکه ندارد.
*Ring:این توپولوپی توسط شرکت IBM اختراع شد به همین دلیل به IBM Token Ring مشهور است.
در این توپولوپی کامپیوترها به صورت یک حلقه کنار هم چیده می شود


تحقیق در مورد الکترسکوپ فایل ورد (word) دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد الکترسکوپ فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد الکترسکوپ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد الکترسکوپ فایل ورد (word) :
الکترسکوپ
الکتروسکوپ (برقنما) اشکار سازی بار ها-با استفاده از یک الکتروسکوپ میتوان وجود بار های کوچک را تشخیص داد اگر یک جسم باردار با کلاهک فلزی بالای برقنما تماس حاصل کند مقداری از بار جسم به ورقه طلا و صفحه فلزی پایین برقنما منتقل میشود در نتیجه بار های ورقه و صفحه یکدیگر را میرانند و زاویه بین ورقه و صفحه زیاد میشود امتحان منفی یا مثبت بودن بار ها-از یک برقنمای باردار میتوان برای تشخیص منفی یا مثبت بودن یک جسم استفاده کرد برای مثال اگر برقنمایی دارای بار منفی باشد، یعنی تعداد الکترون های کلاهک ورقه و صفحه بیش از حالت عادی باشد در صورتی که یک جسم باردار منفی را به کلاک این برقنما نزدیک کنیم الکترون های آزاد کلاهک به طرف ورقه و صفحه رانده میشوند در نتیجه
نیروی دافعه بین ورقه و صفحه زیاد میشود و ورقه بیشتر بالا میرود اما در صورتی که یک جسم باردار مثبت را به کلاهک برقنمای فوق نزدیک کنیم فرایند معکوس صورت میگیرد در این صورت الکترون های آزاد ورقه و صفحه به طرف کلاهک کشیده میشوند و ورقه پایین میآید به طور کلی اگر بار برقنما و بار جسمی که به ان نزدیک میشود همنام باشند ورقه برقنما بالا میرود و اگر بارها نا همنام باشند ورقهها پایین میآیند. می توان گفت با استفاده از برقنما میشود:
• وجود بار در مادهای را تشخیص داد.
• منفی یا مثبت بودن بار را تعیین کرد.
• میتوان مقدار بار الکتریکی را هم تعیین کرد، البته تعداد بار ها را نمیتوان تعیین نمود بلکه به میزان دور یا نزدیک شدن ورقهها میزان کلی بار مشخص میشود.
انسان از زمانهای دور با پدیده هایی مشابه آنچه شما دیدید آشنا بوده است. بررسی این پدیده ها برای درک علت آنها باعث پیشرفت دانش و فناوری بسیار گسترده ای در این زمینه شده است.
به این مبحث از دانش، الکتریسیته گفته می شود. واژه الکتریسیته از نام یونانی الکترون به معنای کهربا گرفته شده است.
برای بررسی الکتریسیته، ابتدا باید با کمیتی به نام بار الکتریکی آشنا شویم.
وقتی میله ای پلاستیکی را با پارچه پشمی مالش می دهیم، به علت مالش میله به پارچه، در میله تغییری ایجاد می شود و میله خاصیت جدیدی را پیدا می کند. از این رو تکه های کوچک کاغذ را جذب می کند. در این صورت می گوییم میله دارای بار الکتریکی شده است. در واقع مالش سبب ایجاد بار الکتریکی در اجسام می شود.
نیرویی که اجسام دارای بار به یکدیگر وارد می کنند، نیروی الکتریکی می نامیم.
بررسی و تحلیل مشاهدات بالا دو واقعیت مهم را نشان می دهد.
الف) نیروی الکتریکی موجود بین جسم هایی که دارای بارالکتریکی هستند، گاهی ربایشی و گاهی رانشی است.
ب) دو نوع بار الکتریکی وجود دارد.
فرانکلین فیزیکدان آمریکایی برای تشخیص بارهای الکتریکی از یکدیگر آن ها را نامگذاری کرد:
او بار الکتریکی روی لاستیک و بادکنک (یا بارهای مشابه) را بار الکتریکی منفی و بار الکتریکی روی شیشه، پارچه پشمی و (بارهای مشابه آن) را بار الکتریکی مثبت نامید.
دو قاعده ی اساسی الکتریسیته درباره نیروهایی که دو جسم باردار به یکدیگر وارد می کنند.
1- دو جسم که بار الکتریکی همنام دارند(هر دو منفی، یا هردو مثبت) بر یکدیگر نیروی رانشی وارد می کنند.
2- دو جسم که بار الکتریکی غیر همنام (یکی منفی و دیگری مثبت) دارند، بر یک دیگر نیروی ربایشی وارد می کنند.
می دانیم که همه مواد از اتم ساخته شده اند، هر اتم از تعدادی پروتون (p) و نوترون (n) که هسته ی آن را می سازند و تعدادی الکترون (e) که به دور هسته در حال چرخش هستند، ساخته شده است.
بار الکتریکی مثبت به پروتون ها و بار الکتریکی منفی به الکترون ها و بار صفر به نوترون ها نسبت داده می شود.
مقدار بار الکتریکی پروتون و الکترون یکسان است. بار الکتریکی الکترون و پروتون که کوچکترین بارالکتریکی به شمار می آید بار پایه نامیده می شود و با نماد e نمایش داده می شود.
یکای اندازه گیری بارالکتریکی کولن (c) نام دارد و مقدار آن برابر است با:
e = 1/6 x 10-19 C
بار الکترون با e- و بار پروتون با e+ نشان داده می شود.
در یک اتم در حالت عادی پروتون ها همیشه با تعداد الکترون ها برابر است،در نتیجه، چون اتم در حالت عادی دارای دو نوع بار الکتریکی مثبت و منفی به مقدار مساوی است، اتم از نظر بارالکتریکی خنثی است.
اتم چگونه دارای بار الکتریکی می شود:
الف) اگر از اتم، الکترونی جدا شود، چون تعداد پروتون های آن از تعداد الکترونهایش بیش تر می شود. دارای بار الکتریکی مثبت می شود.
ب) اگر تعدادی الکترون به یک اتم افزوده شود، چون تعداد الکترونهای آن از تعداد پروتون هایش بیش تر می شود. دارای بارالکتریکی منفی می شود.
نکته: اگر جسمی بر اثر دادن یا گرفتن الکترون، بار الکتریکی پیدا کند می توان نوشت: q=n.e
q = بارالکتریکی بر حسب کولن
n= تعداد الکترونهای مبادله شده
e= باریک الکترون
مثال: برای آنکه در جسمی خنثی بار الکتریکی 4/6 میکروکولن ( 6-10 4/6 کولن ) ایجاد شود، چه تعداد الکترون باید از آن گرفته شود؟
q = 6/4 x 10-6 C
e = 1/6 x 10-19 C
n =
تعداد الکترونهایی که باید از اتم گرفته شود.
توجه: باردار شدن اتم ها فقط از طریق انتقال الکترون انجام می شود و پروتون ها در این کار نقشی ندارند، زیرا پروتون ها ذرات سنگینی هستند که با نیروی بسیار زیادی در هسته ی اتم نگه داشته شده اند و نمی توان آن ها را به راحتی الکترون از اتم جدا کرد.
پایستگی بار الکتریکی:
می دانیم که برای باردارکردن یک جسم باید تعدادی الکترون به آن بدهیم و یا از آن بگیریم. در این مبادله ی الکترون ها، هیچ گاه الکترونی تولید نمی شود و یا از بین نمی رود بلکه الکترون ها تنها از جسمی به جسم دیگر منتقل می شوند.
لذا با توجه به اینکه الکترون دارای مقدار معینی بار الکتریکی است، می توان گفت:
“بار الکتریکی به وجود نمی آید و از بین نمی رود، بلکه از جسمی به جسم دیگر منتقل می شود.”
این اصل “پایستگی بار الکتریکی” نامیده می شود.
مواد جامد را بر اساس رسانای الکتریکی آن به سه گروه رسانا، نیمه رسانا و نارسانا تقسیم بندی می کنند.
1- در بعضی از مواد جامد الکترونهای آخرین لایه هر اتم (الکترونهای آزاد) می توانند به آسانی با گرفتن اندکی انرژی از اتم خود جدا شده و در داخل ماده جامد آزادانه جابه جا شوند. جابه جایی الکترون موجب رسانش الکتریکی ماده می شود. این گونه مواد را رسانای الکتریکی می نامیم. جسم هایی مانند مس و سایر فلزات که به علت داشتن الکترون آزاد، بار الکتریکی درون آن ها شارش می کند رسانا می نامند.
2- در مواد جامد دیگر، الکترون ها برای رها شدن از اتم یا مولکول خود، انرژی زیادی لازم دارند و چون معمولا این انرژی را به دست نمی آورند نمی توانند آزادانه جابه جا شوند، این گونه مواد را نارسانای الکتریکی (عایق یا دی الکتریک) می نامند.
جسم هایی مانند میله پلاستیکی و شیشه ای که الکترون ها نمی توانند در آن ها آزادانه حرکت کند و در نتیجه بار الکتریکی را از خود عبور نمی دهند، نارسانا می نامند.
3- دسته دیگری از مواد وجود دارند که در آن ها مقدار کمی الکترون به دلیل ارتعاش های گرمایی یا عوامل دیگر، انرژی لازم برای رها شدن را به دست می آورند و در رسانش الکتریکی شرکت می کنند. این مواد را نیمه رسانا می نامیم.
سیلیسیوم وژرمانیوم از این گروه مواد هستند. از نیم رسانا در ساختمان دیود، ترانزیستور و مدارهای الکتریکی استفاده می شود.
نکته: وقتی به یک جسم نارسانا بار التریکی داده می شود، بار در محل داده شده بـه جـسـم باقی می ماند و در جسم جابه جا نمی شود ولی وقتی به جسم رسانا بارالکتریکی داده می شود آن بارالکتریکی در محل داده شده ساکن نمی ماند و در سطح خارجی جسم توزیع می شود. در یک جسم رسانای باردار در مکان های برجسته و تیز, تجمع بار بیش تر از سایر نقاط است.
الکتروسکوپ، آشکار ساز الکتریکی:
الکتروسکوپ وسیله ای است دارای یک ورقه ی طلا یا آلومینیوم که روی یک تیغه فلزی قرار دارد. تیغه فلزی به یک کلاهک رسانا متصل شده است که مجموع کلاهک، تیغه ی فلزی و ورق طلا در یک قاب عایق دارد.


مقاله تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی فایل ورد (word) دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی فایل ورد (word) :
تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی
چکیده:
در دنیای امروز امنیت شغلی بدین معنا کاربرد دارد که به جای وابستگی افراد به سازمان بایستی سازمانها به افراد وابسته باشند و این گرو آن است که سازمانها بستر لازم را فراهم کنند تا کارکنان از ابعاد مختلف توانمند گردند.
در سازمانهای عصر حاضر دیگر رسمی شدن و استخدام ثابت تضمین کننده امنیت شغلی نیست ، بلکه کارآیی ، تخصصی ، بالندگی و نوآوری و مولفههایی از این قبیل هستند که امنیت شغلی کارکنان را تامین می کنند. در این تحقیق به دنبال پاسخ دادن به این سوالات هستیم که تاثیر توانا سازی مهارتی کارکنان بر بعد ذهنی امنیت شغلی چگونه است و اولویت مهارتهای ذکر شده از نظر میزان تاثیر بر بعد ذهنی امنیت شغلی کدام است؟ در این تحقیق سازمان اقتصادی کوثر به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شد و تجزیه و تحلیل دادهها و اطلاعات در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی صورت گرفت و بر اساس نتایج فرضیات فرعی پیشنهاداتی ارائه گردید.
واژگان کلیدی: تواناسازی ، مهارت شناختی ، امنیت شغلی
مقدمه
در مفهوم امنیت شغلی موضوعاتی چون تغییرات شغلی از دست دادن شغل عدم دستیابی به شغل مناسب گنجانده شده است.. وقتی بحث امنیت شغلی پیش میاید در ذهن اکثر افراد این امر تداعی میشود که بایستی افراد در سازمان از وضعیت استخدامی رسمی برخوردار باشند تا امنیت شغلی آنها تضمین شود.
یا به عبارت دیگر افراد به صورت عمری به استخدام ثابت سازمانها درایند. استخدام ثابت و رسمی گرچه به ظاهر امنیت شغلی را تضمین میکند ولی این نارسایی را به دنبال دارد که کم کم افراد سازمان از فکر ترقی و توسعه و بالندگی دور میشوند و این امر وضعیت شغلی آنها را به خطر میاندازد.
در دنیای امروز امنیت شغلی بدین معنا کاربرد دارد که به جای وابستگی افراد به سازمان بایستی سازمانها وابسته به افراد باشند و این در گرو آن است که سازمانها بستر لازم را فراهم کنند تا کارکنان در ابعاد مختلف توانمند گردند. در واقع توانمندسازی کارکنان در قالب ارتقای قابلیت ها توسعه مهارتها بهبود عملکرد ارتقای سطح آگاهیهای اجتماعی و بهبود مهارت حل مسئله امنیت شغلی آنها را تامین میکند.
هدف از انتخاب موضوع
اهداف مورد نظر از انتخاب موضوع عبارتنداز:
1- بررسی تاثیر تواناسازی مهارتی کارکنان در بعد ذهنی امنیت شغلی
2- اولویت بندی مهارتهای ذکر شده در پایان نامه از لحاظ میزان تاثیر بر بعد ذهنی امنیت شغلی
اهمیت موضوع
نظامهای نوین مدیریت تاکید فراوانی بر منابع انسانی دارند و آن را مهترین دارایی سازمان به شمار می آورند لذا برای مقوله امنیت شغلی اهمیت و اعتبار زیادی قائل هستند. امروزه در بسیاری از شرکتهای پیشرو و موفق رابطه بلندمدت بین کارکنان و سازمان یکی از ارکان موفقیت تلقی میشود.
چرا که چنین رابطه ای از یک سو سازمان را مطمئن میسازد که در صورت سرمایه گذاری آموزشی و ارتقای دانش و مهارت افراد میتواند از بازده این سرمایه گذاری در سالهای آتی بهره مند شود واز سوی دیگر به کارکنان در مورد امنیت شغلی و تامین نیازهای خود و خانوادهشان در سالهای آتی اطمینان میبخشد.
لذا سازمانها در تلاشند امنیت شغلی کارکنان را از طریق تواناسازی آنها در ابعاد مختلف تامین میکنند. و به دنبال آن زمینههای بروز خلاقیت و نوآوری و استفاده از امکانات برای رسیدن به حداکثر بازده را فراهم سازند.
فرضیات تحقیق
فرضیه اصلی : تواناسازی کارکنان در مهارتهای بینشی (شناختی) باعث امنیت شغلی کارکنان میشود.
فرضیات فرعی:
1- تواناسازی کارکنان در مهارتهای رفتاری باعث امنیت شغلی میشود.
2- تواناسازی کارکنان در مهارتهای ارتباطی باعث امنیت شغلی میشود.
3- تواناسازی کارکنان در مسئله یابی باعث امنیت شغلی میشود.
4- تواناسازی کارکنان در تجربه آموزی باعث امنیت شغلی میشود.
قلمرو تحقیق
قلمرو مکانی این تحقیق ستاد مرکزی سازمان اقتصادی کوثر میباشد. قلمرو زمانی این تحقیق دوره زمانی شش ماهه از تیرماه 84 تا آذر 84 را دربر میگیرد.
قلمرو موضوعی این تحقیق تاثیر تواناسازی کارکنان بر امنیت شغلی میباشد.
روش تحقیق
روش تحقیق نظری – کاربردی میباشد که در بخش نظری از روش کتابخانه ای مبتنی بر برسی کتب مقالات و پایان نامه ها در بخش کاربردی هم از مصاحبه و توزیع پرسشنامه استفاده شده و با استفاده از نرم افزار spss شاخصهای مرکزی از قبیل میانگین، میانه و نما محاسبه شده و برای تعمیم نتایج از آزمون آماری فریدمن استفاده و اقدام به رد یا تایید فرضیات شده است.
تعریف واژه ها و اصطلاحات
1- توانمندسازی
از توانمندسازی تعاریف و کاربردهای متعددی ارائه شده است. اما این واژه معانی متفاوتی به شرح ذیل را تداعی میکند:
• اعطای اختیارات بیشتر به کارکنان و مدیران برای تصمیم گیری
• سهیم کردن افراد در تعیین سرنوشت حرفه ای خود
• فرایند تسهیم قدرت با اعضای گروه
• بهبود و به کارگیری مهارتها
• غنیتر شدن پتانسیل منابع انسانی درجهت خیر و صلاح خود سازمان (یزدان پناه، 1384،ص137)
در این پایان نامه تواناسازی را به معنای بهبود و به کارگیری مهارتها در نظر گرفتهایم.
2- امنیت شغلی
عبارت است از احساس داشتن یک شغل مناسب و اطمینان از تداوم آن در آینده و فقدان عوامل تهدید کننده شرایط مناسب کاری در آن . اگر فرد الف احساس کند که دارای شغل مناسبی است و اطمینان داشته باشد که تا پایان دوران خدمت در آن شغل به کار ادامه خواهد داد و از طرف شخص یا عامل ب جهت ایفای مناسب نقشها و وظایف شغلی خود مورد تهدید واقع نمی شود داای امنیت شغلی است . امنیت شغلی دارای دو بعد عینی و ذهنی است.
بعد عینی به عدم وجود عوامل تهدید کننده در سازمان و بعد ذهنی به احساس و ادراک از نبودن موانعی در جهت اشتغال در حال و آینده اشاره میکند(اعرابی ،1380، ص8-7). منظور از امنیت شغلی در این تحقیق بعد ذهنی امنیت شغلی یعنی احساس و ادراک فرد از نبودن موانعی در جهت اشتغال وی در حال و آینده است. به عبارت بهتر احساس امنیت شغلی مدنظر ماست.
3- مهارت :
به اعمال (ذهنی یا فیزیکی) و در واقع “عکس العمل هایی” (در قبال نظریات افراد یا اشیاء) اطلاق می شود که فرد بصورت ماهرانه برای دستیابی به یک هدف انجام می دهد هر عمل ماهرانه ممکن است از چهار فعالیت تشکیل شده باشد ادراک ، برنامه ریزی ، یادآوری دانش پیش نیاز و اجرای عمل . (رمی زفسکی، 1379، ص368)
شرح طبقات اصلی مهارت شناختی
1- دانش: دانش به صورت به یاد آوردن آنچه قبلا آموخته شده تعریف میشود ممکن است یادآوری انواع مطلب ازحقایق خاص تا نظریههای کامل را دربر گیرد. اما تنها کار خواسته شده به یاد آوردن اطلاعات مربوط است. دانش پایین ترین سطح نتایج یادگیری از مهارت شناختی است.
2- درک مطلب: درک مطلب عبارت است از توانایی دریافت معنای مطالب درک مطلب را میتوان با برگرداندن مطلب از یک شکل به شکل دیگر (کلمات به اعداد) با تفسیر مطالب (توضیح دادن یا خلاصه کردن) و با پیش بینی روندهای آینده (پیش بینی پیامدها یا آثار) نشان داد. این نتایج یادگیری یک قدم فراتر از یادآوری ساده مطالب است و پایین ترین سطح درک را نشان میدهد.
3- کاربرد: کاربرد عبارت است از توانایی استفاده از مطالب آموخته شده در شرایط جدید و عینی این توانایی شامل کاربرد قوانین، روشها، مفاهیم اصول و نظریه هاست نتایج یادگیری در این زمینه به سطح بالاتری از درک نیاز دارد تا نتایج یادگیری در مرحله درک مطلب.
4- تجزیه تحلیل: تجزیه و تحلیل عبارت است از توانایی تجزیه مطالب به اجزاء تشکیل دهنده آن به طوریکه ساختار سازمانی آن قابل فهم شود. این توانایی شامل شناسایی اجزا، تجزیه و تحلیل روابط میان آنها و بازشناسی اصول سازمانی مورد نظر است. نتایج یادگیری در اینجا سطح بالاتری از خرد را نشان میدهد تا نتایج یادگیری مراحل درک مطلب و کاربرد زیرا لازمه آن هم درک محتوا و هم درک شکل ساختاری مطالب است.
5- ترکیب: ترکیب عبارت است از توانایی کنار هم گذاشتن اجزا برای تشکیل کلی جدید. این توانایی شامل تولید پیامی بی نظیر (نطق یا سخنرانی) نقشه عملیات (پیشنهاد و تحقیق) یا مجموعه ای از روابط ذهنی (طرحوارههایی برای طبقه بندی اطلاعات) است. نتایج یادگیری در این زمینه بر رفتارهای مبتکرانه با تاکید بر تدوین طرحها و ساختارهای جدید استوار است.
6- ارزشیابی: ارزشیابی عبارت است از توانایی قضاوت درباره ارزش مطالب (بیانیه، داستان، شعر، گزارش تحقیقات) برای منظوری خاص. این قضاوتها باید مبتنی بر معیارهای مقتضی باشد. معیارها ممکن است درونی (سازمانی) یا بیرونی (ارتباط با هدف) باشد. نتایج یادگیری در این زمینه مستلزم سطح شناختی بالاتری است. زیرا عناصری از تمام سطوح دیگر بعلاوه قضاوتهای آگاهانه ارزشی مبتنی بر معیارهای تعریف شده را دربر میگیرد. (رمی زفسکی ،1379، ص123-122)
در فرضیات این تحقیق تجربه آموزی با طبقه دانش، مسئله یابی با طبقه تجزیه و تحلیل و مهارتهای رفتاری و ارتباطی با طبقه ترکیب مرتبط هستند.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت روشهای بیهوشی فایل ورد (word) دارای 56 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت روشهای بیهوشی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت روشهای بیهوشی فایل ورد (word)
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت روشهای بیهوشی فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت روشهای بیهوشی فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
- مقدمه:
صلاحیت دارترین کسی که مشخص میکند بیمار را باید با چه روش برای عمل جراحی آماده کرد پزشک متخصص بیهوشی است .
وی با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مثل سن بیمار، بیماری های زمینه ای که بیمار ممکن است داشته باشد، نوع عمل جراحی و بسیاری عوامل دیگربهترین و مناسب ترین انتخاب را برای بیمار در نظر میگیرد. وی برای این تصمیم سالها آموزش دیده و تجربه دارد. پس بهتر است تصمیم گیری در مورد نوع بیحسی یا بیهوشی به پزشک متخصص بیهوشی سپرده شود مگر در مواقعی که ایشان بیمار را در انتخاب بین دو یا چند روش آزاد میگذارد.
اسلاید 2 :
بسیار دیده میشود که بیماران تمایل دارند در حین جراحی نوع خاصی از بیحسی یا بیهوشی برای آنها استفاده شود. بعضی ها تمایل دارند کاملا بیهوش شوند و در حین جراحی اصلا چیزی نفهمند و بعد از عمل جراحی بیدار شوند. بعضی از افراد از بیحسی ناحیه ای که با استفاده از تزریق ماده بیحسی در ناحیه کمر انجام میشود وحشت دارند و فکر میکنند بعد از جراحی، کمر آنها ضعیف میشود. بعضی دیگر که بیماری داخلی خاصی مثل بیماری های قلبی یا ریوی دارند فکر میکنند که اگر بیهوش نشوند و بیحس شوند خطر کمتری آنها را تهدید میکند.
اسلاید 3 :
یک متخصص بیهوشی در ملاقات قبل از عمل با بیمار باید روحیه و حالات فیزیکی او را در نظر بگیرد و روش بیهوشی و پیش داروی آن را تنها با در نظر گرفتن این مسایل تجویز نماید که نوع و مقدار پیش داروهای انتخابی بستگی به هدف متخصص بیهوشی دارد.در واقع می توان گفت بعد از تجویز این داروها بیهوشی شروع شده است .
ترجیح داده می شود که بیمار بیدار کمی خواب آلود و فارغ از ترس و نگرانی به اتاق عمل آورده شود و بتواند همکاری کامل نماید.
اسلاید 4 :
اهداف تجویز پیش داروهای بیهوشی :
- کاهش اضطراب
- ایجاد آرامش
- بی دردری و فراموشی
- کاهش ترشحات بزاقی
- کاهش نیاز به هوشبرها
- جلوگیری از تهوع و استفراغ
مهمترین داروهایی که به عنوان پیش دارو مصرف می شوند عبارتند از : سداتیوها، مخدرها، آنتی کولینر ژیک ها و ;
اسلاید 5 :
انواع روش های بیهوشی و هوشبرها :
- هوشبر های وریدی
- هوشبر های استنشاقی
- بی حسی های موضعی
- شل کننده های عضلانی
- مخدر ها
اسلاید 6 :
در این نوع بیهوشی، بیمار معمولا اختیار تنفس را در حین بیهوشی ندارد و برای تنفس بیمار از ماشین تنفس مصنوعی استفاده میشود. این دستگاه اکسیژن را از راه لوله ای که پزشک متخصص بیهوشی در ابتدای عمل جراحی از راه دهان در نای وی میگذارد به او میرساند. گر چه لوله در انتهای جراحی از نای بیمار خارج میشود ولی ممکن است نای بیمار تا چند روز احساس ناراحتی و سوزش داشته باشد.
اسلاید 7 :
بیهوش کننده های عمومی به دو دسته تقسیم می شوند :
- هوشبر های وریدی
- هوشبر های استنشاقی
که معمولا این دارو ها را همراه با داروهای الحاقی تجویز می کنند.
اسلاید 8 :
بیهوش کننده های داخل وریدی:
- بیهوش کننده های داخل وریدی جامدات غیر قابل انفجار می باشند . این ترکیبات سبب از بین رفتن سریع هوشیاری می شوند اما بیهوشی و شلی عضلانی ایجاد شده کافی نمی باشد به همین دلیل این ترکیبات به ندرت به تنهایی مصرف می شود مگر در عملیات جراحی کوچک و کوتاه .
- همگی این ترکیبات برای بیهوشی اساسی یعنی رسیدن به درجه ای از عدم هوشیاری پیش از تجویز داروهای بیهوش کننده بکار می رود
اسلاید 9 :
بیهوش کننده های داخل وریدی را می توان به گروه های زیر تقسیم نمود:
- باربیتورات ها
- بنزودیازپین ها
- استروئید ها
- مشتقات سیکلوهگزانون و ..
اسلاید 10 :
بیهوشی با تجویز وریدی باربیتوراتها برای بیمار نا خوشایند نیست و بیمارانی که قبلا با این روش بیهوش شده اند آنرا به سایر روشها تر جیح می دهند. از این رو بیهوشی عمومی را با هوشبر های وریدی آغاز و با سایر دارو های بیهوشی ادامه می دهیم.
باربیتورات ها مشهور ترین هوشبر های وریدی هستند و رایج ترین باربیتورات مورد مصرف تیوپنتال است .
داروهایی که در طبقه بندی هوشبر های وریدی هستند در اغلب موارد برای ایجاد القای بیهوسی مورد استفاده قرار می گیرند.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت آشنائی با مدل ها وکاربردهای بودجه بندی نوین فایل ورد (word) دارای 47 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت آشنائی با مدل ها وکاربردهای بودجه بندی نوین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت آشنائی با مدل ها وکاربردهای بودجه بندی نوین فایل ورد (word)
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت آشنائی با مدل ها وکاربردهای بودجه بندی نوین فایل ورد (word)
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت آشنائی با مدل ها وکاربردهای بودجه بندی نوین فایل ورد (word) :
اسلاید 1 :
شناخت نامه ارائه کننده مباحث سمینار
- عضو انجمن حسابداران خبره مدیریت انگلستان
- دانش پژوه دوره دکترای مدیریت استراتژیک دانشگاه Heriot-Watt اسکاتلند
- عضو انجمن مشاورین مدیریت انگلستان
- عضو جامعه حسابداران رسمی ایران
- 40 سال تجارب مشاوره مدیریت – اجرایی وآموزشی
- شریک وعضو هییت مدیره موسسه تدوین وهمکاران
- رئیس شورایعالی انجمن حسابداران خبره ایران (2 دوره)
- عضویت در کمیته حسابداری مدیریت فدراسیون بینالمللی حسابداران
- (IFAC) – دودوره
- مدیر نهاد پژوهشی BBRT در خاورمیانه
- مدرس مباحث مدیریت وحسابداری وسیستمهای اطلاعاتی مدیریت در دانشگاههای علامه طباطبائی ودانشگاه تهران ودوره های MBA دانشگاهای خارجی در ایران
- انتشارمقالات متعدددرنشریات علمی وحرفه ای کشور
اسلاید 2 :
شرایط نوین کسب و کار
- رقابت در پهنه جهانی
- تجارت الکترونیکی (اقتصاد دیجیتالی)
- افزایش ریسک بنگاه
- اهمیتیابی داراییهای نامشهود
- توسعه تکنولوژی اطلاعات
- تغییر در ساختار هزینه ها
- مشتری مداری
- طرح تئوریهای جدید:
( تئوری ذینفعها/ تئوری نمایندگی / تئوری موانع)
- مسئولیتهای اجتماعی
- اهمیتیابی اخلاق سازمانی (بویژه پس از ماجرای Enron)
اسلاید 3 :
تعریف سیستم حسابداری مدیریت
- حسابداری مدیریت عبارت است از فرآیند تشخیص ، اندازه گیری ، گرد آوری، تنظیم، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مالی به مدیران جهت برنامه ریزی و کنترل عملیات، حصول اطمینان از استفاده مطلوب از منابع سازمان و مسئولیت خواهی نسبت به چگونگی استفاده از منابع مورد نظر.
-
- حسابداری مدیریت همچنین تهیه و ارائه گزارشات مالی به استفاده کنندگان خارج از حوزه مدیریت سازمان، مانند سهامداران، بستانکاران و مراجع قانونی و دولتی را نیز در بر می گیرد.
اسلاید 4 :
برخی نکات در مورد بودجه و بودجهبندی
1-مفروضات وضوابط تهیه بودجه
2- ضرورت هم راستائی بااستراتژیها
3- عامل محدود کننده در بودجهبندی و نقش آن در تهیه بودجه
4- نقش وکارکردکمیته بودجه
5- مراکزبودجه/مراکزمسئولیت
6-دوره بودجه
7- ظرفیت مورداستفاده درتهیه بودجه
8- طبقه بندی هزینه ها : پایه بودجه بندی
اسلاید 5 :
تعریف بودجه
بودجه بیان مقداری برنامه های بنگاههاوسازمان هاست که می تواند برای کل بنگاه ویا هر یک از بخشهای مختلف آن (مراکزهزینه،SBUs ویا پروژه ها) تهیه گردد وضمن آن سود،گردش نقدینگی، وضعیت مالی وسایر برنامه ها به صورت کمی بیان گشته و آثار مجموعه تصمیمات را با نگرش به آینده سازمان مشخص ومنعکس می نماید.
CHARLES HORNGREN
اسلاید 6 :
وظایف بودجه:
(1امکان برنامه ریزی
(2انتقال اهداف، امکانات و محدودیت ها
(3ایجاد هماهنگی بین اهداف بخش های مختلف
(4مسئله یابی و انجام تدابیر برای حل مسائل
(5تعیین بهای تمام شده برآوردی (نرخ های برآوردی سربار)
(6کنترل عملیات و سنجش عملکرد
(7تحلیل گزینه های مختلف و انتخاب بهترین گزینه
(8ایجاد انگیزه در سازمان
(9حساسیت مدیریت به هزینه ها و حفظ منابع سازمان
اسلاید 7 :
بودجه بندی و سنجش مسئولیت
- مرکز مسئولیت:
بخش یا واحدی از سازمان که مدیر/ مسئول آن باید پاسخگوی نتایج مالی تعریف شدهای از فعالیتهای تشکیل دهنده مرکز مسئولیت باشد.
اسلاید 8 :
تحلیل حساسیت (Sensitivity Analysis)
- فرآیند ایجاد تغییر در عناصر اصلی بودجه بمنظور تعیین دامنه اطمینان بخشی برنامههای عملیاتی
- ”حساسیت“ با آثار ایجاد تغییر در هر یک از سرفصلها سنجیده میشود.
- با استفاده از تحلیل حساسیت عوامل کلیدی در تهیه بودجه شناسایی میشوند.
- با توجه به آثار تغییرات در انجام ”تحلیل حساسیت“ از برنامه کامپیوتری استفاده میشود.
اسلاید 9 :
تحلیل سناریو
- براساس تحلیل حساسیت ، تحلیل سناریو انجام وسناریوهای پنجگانه زیرجهت تصمیم گیری مدیریت ارائه میشود:
سناریوی : بسیارخوشبینانه
خوشبینانه
واقع بینانه
بدبینانه
بسیاربدبینانه
اسلاید 10 :
(PBB)بودجهبندی بر مبنای عملکرد
- برنامه جامع سالیانه که ضمن آن نتایج قابل انتظار از بکارگیری منابع برای برنامههای مختلف عملیاتی را پیش بینی و مورد سنجش قرار میدهد.
- سیستم برنامهریزی، بودجهبندی و ارزیابی عملکرد با تآکید بر ارتباط و مقایسه بین منابع صرف شده و نتایج حاصله و مسئولیت خواهی نسبت به اثربخشی و کارآیی در پیشبرد برنامهها.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]