نخستین عوض بردبار از بردبارى خود آن بود که مردم برابر نادان یار او بوند . [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 95 آبان 12 , ساعت 6:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار تحت فایل ورد (word) :

مقاله بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار تحت فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه 137 تا 146 منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر بریس های پیشگیری کننده زانو بر عملکرد افراد ورزشکار
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زانوبند پروفیلاکتیک
مقاله عملکرد زانو
مقاله ایزوکینتیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: صدمات زانو از مشکلات اساسی در پزشکی ورزشی محسوب می شود و استفاده از بریس های پروفیلاکتیک یا پیشگیری کننده زانو برای کاهش شیوع یا شدت این صدمات است. بریس های پروفیلاکتیک در کنار قابلیت حمایت از زانو در برابر صدمات در هنگام ورزش، نباید عملکرد اندام را محدود نمایند. هدف از مطالعه حاضر بررسی تاثیر سه نوع زانوبند پروفیلاکتیک بر عملکرد افراد ورزشکار بود.
روش بررسی: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی روی 31 دانشجوی ورزشکار مرد سالم انجام شد تا تاثیر زانوبندها بر عملکرد افراد با استفاده از آزمون های ایزوکینتیک و عملکردی در چهار حالت بدون بریس(کنترل)، استفاده از زانوبند نئوپرنی ساده، زانوبند نئوپرنی چهار فنره و بریس پیش ساخته آزمایش گردد. ترتیب اجرای چهار حالت آزمون به صورت تصادفی، انتخاب و آزمایش ها روی پای غالب انجام شدند. پروتوکل ارزیابی در هر یک از چهار حالت متشکل بود از آزمون های عملکردی Cross-over Hop و پرش عمودی، که از سه بار آزمایش بیشترین ارتفاع و طول ثبت می شد و بعد از آن آزمون های ایزوکینتیک باز و بسته کردن زانو در سه سرعت زاویه ای 60، 180 و 300 درجه بر ثانیه انجام می شد، که پارامترهای ایزوکینتیک شامل نسبت حداکثر گشتاور به وزن بدن و توان متوسط ثبت می گردید. برای بررسی تفاوت های میان 4 حالت از آزمون آنالیز واریانس با اندازه های تکراری استفاده شد.
یافته ها: آزمون آنالیز واریانس با اندازه های تکراری برای مقایسه بین سه حالت آزمایشی با یکدیگر و با وضعیت کنترل، هیچ تفاوت معناداری را برای مقادیر حداکثر گشتاور به وزن بدن، توان متوسط، پرش عمودی وCross-over Hop نشان نداد (p>0.05).
نتیجه گیری: به نظر می رسد که زانوبندهای پروفیلاکتیک مورد بررسی در مطالعه حاضر تاثیر منفی بر عملکرد افراد نگذاشتند. از آنجا که عملکرد زانو با استفاده از زانوبند نئوپرنی ساده محدود نشد و با توجه به تاثیرات مثبت استفاده از زانوبندهای نئوپرنی بر حس عمقی، استفاده از آن ها به عنوان ساختار اصلی این دسته از زانوبند ها مفید به نظر می رسد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ