آن کس که بی دانش دست به کاری زند بیش از آنکه اصلاح کند تباه می سازد [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 4:44 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه کارایی استفاده از نیتروژن (کارایی زراعی و درونی) تحت تاثیر سطوح مختلف NPK در گندم در شرایط گرگان تحت فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه کارایی استفاده از نیتروژن (کارایی زراعی و درونی) تحت تاثیر سطوح مختلف NPK در گندم در شرایط گرگان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه کارایی استفاده از نیتروژن (کارایی زراعی و درونی) تحت تاثیر سطوح مختلف NPK در گندم در شرایط گرگان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه کارایی استفاده از نیتروژن (کارایی زراعی و درونی) تحت تاثیر سطوح مختلف NPK در گندم در شرایط گرگان تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات: 4

چکیده:

گندم یکی از منابع مهم تامین کننده غذای انسان می باشد و بیشترین نیاز را به کودهای شیمیایی دارند . کارایی در شرایط ایران نیز به دلایل متعددی بسیار پائین می باشد . به علت هزینه های رو به افزای کودهای شیمیایی، لازم است که جذب و مصرف نیتروژن از راندمان بالایی برخوردار باشد تا بدین وسیله از هزینه نهاده ها کاسته و سود بالاتری عاید زارعین گردد. برای این منظور آزمایشی در سال 89-1388 صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار و با سه عامل کود نیتروژن در چهار سطح (0، 100، 200 و 300) فسفر در سه سطح (0،20،70) پتاسیم در سه سطح (70،20،0) کیلوگرم در هکتار اجرا شد. نتایج نشان داد که، اثر سطوح کود نیتروژنه بر روی کارآیی درونی نیتروژن بسیار معنی دار بوده، به طوری که تیمار شاهد با تولید 39/64 کیلو گرم در هکتار بر کیلوگرم بالاترین کارآیی را داشت که اختلاف معنی داری با سطوح 100،200، 300 داشت. کارایی زراعی دامنه ای از 15/25 تا -1/75 داشت. نتایج نشان داد افزایش کاربرد نیتروژن باعث کاهش کارایی زراعی از نیتروژن شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ