از غفلت بپرهیزید که از تباهی حسّ است . [امام علی علیه السلام]
 
یکشنبه 95 آبان 16 , ساعت 4:58 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تجربی تأثیر تغییر گام انژکتورهای پیچی بر مشخصه های پاشش در صفحه انژکتور با آرای شش ضلعی تحت فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجربی تأثیر تغییر گام انژکتورهای پیچی بر مشخصه های پاشش در صفحه انژکتور با آرای شش ضلعی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی تأثیر تغییر گام انژکتورهای پیچی بر مشخصه های پاشش در صفحه انژکتور با آرای شش ضلعی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجربی تأثیر تغییر گام انژکتورهای پیچی بر مشخصه های پاشش در صفحه انژکتور با آرای شش ضلعی تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1378

محل انتشار: ششمین کنفرانس دینامیک شاره ها

تعداد صفحات: 12

چکیده:

یک نوع از انژکتورهایی که برای پودرسازی سوخت و اکسید کننده استفاده می شود، انژکتور پیچشی است. این انژکتورها، علیرغم شکل پیچیده تر آنها نسبت به انژکتورهای دیگر، بدلیل پاشش مخروطی (که مشخصه عمومی آنها می باشد) و راندمان پودر شدن بالا برای اتمیزه کردن سوخت و اکسید کننده در محفظه احتراق موشکهای با سوخت مایع، استفاده می شوند. چون درجه اتمسازی، سرعت و قطر ذرات خروجی سوخت و اکسید کننده در کیفیت و راندمان احتراق مؤثر هستند، این انگیزه را ایجاد می کند که آرایشها و گامهای مختلف انژکتورها (فاصله دو انژکتور از یکدیگر در صفحه انژکتور)، جهت بالابردن کیفیت و راندمان احتراق مورد بررسی واقع شود. بدین منظور در این پروژه تحقیقی- تجربی، ناحیه ای که از تلاقی هفت مخروط پا حاصل از آرایش شش ضلعی در صفحه انژکتور بدست آمده را توسط دستگاه PDA بررسی کرده ایم. در این بررسی از آب بعنوان سیال پاشش استفاده گردیده و فشار تزریق انژکتورها بین 5 تا 7 بار، تغییر کرده است. گامهای صفحه انژکتور در فواصل دومیلی متری (14، 16 و 18 میلی متر) که شامل گام اسمی نیز می باشد تغییر کرده است که از جمله آنه می توانیم بیشتر بودن مقدار مؤلقه محوری سرعت نسبت به دو مؤلفه دیگر و کاهش قطر متوسط ساوتر SMD با افزایش فشار تزریق را نام ببریم. نیز گام 18 دارای ماکزیمم سرعت مطلق و می نیمم مقدار SMD نسبت به دو گام دیگر بوده است. ولی با این وجود نمی توانیم این گام ر بهینه بنامیم چون عوامل دیگری نیز دست اندر کار قضیه می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ