سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبّت دنیا خرد را تباه می کند و دل را از شنیدن حکمت باز می دارد و کیفری دردناک می آورد . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:13 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان تحت فایل ورد (word) :

مقاله اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان تحت فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY) از صفحه 67 تا 76 منتشر شده است.
نام: اثر محافظتی ملاتونین بر تغییرات هیستولوژیک بیضه موش بالغ تحت درمان با بوسولفان
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپرماتوژنز
مقاله بوسولفان
مقاله بیضه
مقاله سلول لیدیگ
مقاله شیمی درمانی
مقاله ملاتونین
مقاله ناباروری مردان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اثرات سیتوتوکسیک شیمی درمانی و اثرات آن در قدرت باروری، از نظر بالینی حایز اهمیت است. ملاتونین، هورمون غده اپی فیز به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده است. هدف از تحقیق حاضر بررسی اثرات محافظتی ملاتونین روی اختلالات اسپرماتوژنز ناشی از درمان با بوسولفان با کمک ارزیابی های بافت شناسی بافت بیضه می باشد.
روش بررسی: مطالعه حاضر روی 32 موش نر بالغ 8 هفته انجام شد. حیوانات در چهار گروه شامل گروه کنترل دریافت کننده DMSO گروه 2، دریافت کننده تک دوز 20mg/kg بوسولفان به صورت داخل صفاقی و گروه 3 با 10mg/kg ملاتونین برای 5 روز به صورت داخل صفاقی درمان شدند. گروه 4 به دنبال تجویز 20mg/kg بوسولفان، به مدت 5 روز ملاتونین دریافت می کرد. 35 روز پس از شروع درمان، بیضه همه حیوانات از بدن خارج شد و ارزیابیها از طریق مشخص نمودن نمره بندی جانسون، مطالعات مورفومتری لوله های سمی نیفروس، تخمین حجم سلول های لیدیگ و شمارش سلول های زایا انجام شد. آنالیزهای آماری با کمک روش ANOVA انجام گرفت و سطح آماری P<0.05 معنی دار در نظر گرفته شد.
نتایج: موش های تحت درمان با بوسولفان در مقایسه با گروه کنترل، کاهش معنی دار در ارزیابیها بر اساس معیار نمره بندی جانسون و کیفیت اسپرماتوژنز نشان دادند (P<0.001). پارامترهای کمی لوله های سمی نیفروس (P<0.05) و حجم هسته سلول های لیدیگ به طور معنی دار در گروه دوم در مقایسه با کنترل کاهش داشت. در حالیکه ملاتونین در گروه 4، باعث طبیعی شدن قابل توجه پارامترهای لوله های سمی نیفروس (P<0.05)، حجم هسته سلول های لیدیگ (P<0.001) و نتایج ارزیابی بر اساس معیار جانسون (P<0.001) در مقایسه با گروه 2 شد. ملاتونین تعداد همه سلول های زایا را در گروه 4 در مقایسه با گروه 2 به صورت معنی دار (P<0.05) افزایش داد.
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که ملاتونین دارای اثر محافظتی روی آسیب های بیضه القا شده با بوسولفان است، هرچند که مکانیسم نامشخص است. احتمالا این عمل از طریق کاهش آسیب های اکسیداتیو صورت می گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ