سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طمعکار در بند خوارى گرفتار است . [نهج البلاغه]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:14 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تعاملات میان نظام آموزش عالی و ساختارهای اقتصادی دانش محور و تاثیرات آن بر شاخص های توسعه منابع انسانی و اشتغال تحت فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تعاملات میان نظام آموزش عالی و ساختارهای اقتصادی دانش محور و تاثیرات آن بر شاخص های توسعه منابع انسانی و اشتغال تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تعاملات میان نظام آموزش عالی و ساختارهای اقتصادی دانش محور و تاثیرات آن بر شاخص های توسعه منابع انسانی و اشتغال تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تعاملات میان نظام آموزش عالی و ساختارهای اقتصادی دانش محور و تاثیرات آن بر شاخص های توسعه منابع انسانی و اشتغال تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: دومین همایش اشتغال و نظام آموزش عالی کشور

تعداد صفحات: 22

چکیده:

اقتصاد دانش محور، اقتصادی است که دران تولید، توزیع و بکارگیری دانش عامل اصلی رشد، تولید ثروت و اشتغال به شمار می آید. درچنین اقتصادی ، روند تولید و کاربری دانش به عنوان بخشی از فرصت های فراهم شده در قطب هایی چون آموزش، تحقیقدر موسسات عمومی دانش وتحقیق در تجارت اهمیت ویژه ای می یابد. در ای مقاله نخست تعاریف استاندارد بین المللی پیرامون جامعه اطلاعاتی و اقتصاددانش محور ارائه گردیده است. بر اساس این تهاری، هر اقتصاد دانش محور دارای چهاررکن اساسی است که شامل بر محیط تجاری، فن اوری اطلاعات و ارتباطات، نواوری و توسعه منابع انسانی می باشد. در این مقاله بیان گردیده است که تمامی این ارکان به صور مستقیم و غیر مستقیم با حوزه آموزش عالی مرتبط می باشند، لیکن تاکید ویژه ای بر جایگاه آموزش عالی در بخش توسعه منابع انسانی و همچنین افزایش میزان پژوهش های منجر به نوآوری گردید ه است. در طی مقاله با بهره گیری از مدلهای کشورهای توسعه یافته در عرصه صنعتی و فراصنعتی مانند انگلستان، مالزی و سنگاپور، جایگاه سازماندهی آموزش های نیروی انسانی مورد بررسی واقع شدهاست و تعاملات عمده میان نظامآموزش عالی و اقتصاد دانش محور تبیین گردیده است. هدفمندی آموزش عالی به سمت نیازهای جدید اقتصادی، تقویت آموزش های عملی و کاربردی، طبقه بندی نیروی کار بر اساس شاخص های جدید، افزایش ارتباطمیان ارکان اقتصادی و صنعتی با دانشگاه بر اساس برنامه های مدون و از سوی دیگر همکاری دانشگاه در توسعه آموزش های مادام العمر و ضمنخدمت از جمله مواردی است کهدر مقاله بدانها اشاره شده است. درپایان این مقاله و به عنوان نتیجه گیری ، پیشنهاداتی برای تبیین برخی راهبردهای اساسی در اقتصاد ایران به منظور توسعه یک اقتصاد دانش محور ارائه گردیده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ