سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر اندازه حکمت قوی گردد، شهوت ضعیف شود . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:22 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی هیدرولیک رودخانه های سیلابی با هندسه نامنظم بکمک حل تحلیلی مدل دوبعدی شیونودرنایت تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی هیدرولیک رودخانه های سیلابی با هندسه نامنظم بکمک حل تحلیلی مدل دوبعدی شیونودرنایت تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی هیدرولیک رودخانه های سیلابی با هندسه نامنظم بکمک حل تحلیلی مدل دوبعدی شیونودرنایت تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی هیدرولیک رودخانه های سیلابی با هندسه نامنظم بکمک حل تحلیلی مدل دوبعدی شیونودرنایت تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانشجویی منابع آب و خاک

تعداد صفحات: 6

چکیده:

در چند سال اخیر تحقیقات زیادی در زمینه هیدرولیک جریانات سیلابی انجام شده است. رودخان هها مهمترین منبع آب بوده و بدلیل دارا بودن دشتهای عریض سیلابی اهمیت فوق العاد های دارند. دشتهای سیلابی رودخانه ها، کانون فعالیتهای کشاورزی و تفریحی بوده و باید در مقابل خطرات احتمالی محافظت شوند. از مهمترین این خطرات، وقوع سیلاب میباشد که ممکن است تمام دشتهای سیلابی را فرا گرفته و خسارات زیادی ببار آورد. بدین منظور باید با شناخت دقیق هیدرولیک جریان در دشتهای سیلابی، روشهای مناسب و مؤثری را برای کنترل و مهار سیلاب انتخاب کرد. در این زمینه، مدلهای ریاضی جایگاه مهمی دارند. یکی از مدلهای مناسب و کاربردی برای تحلیل هیدرولیک جریانات سیلابی، مدل ریاضی دوبعدی شیونو و نایت ( 1988 ) است. در این مدل، ابتدا توزیع عرضی سرعت جریان در کل مقطع رودخانه محاسبه شده و بر اساس آن دبی سیلاب تعیین خواهد شد. این مدل تاکنون تنها در مقاطعی مورد استفاده قرار گرفته که دارای دشتهای سیلابی منظمی بود هاند. در حالیکه رودخانه های طبیعی عمدتًا دارای هندسه نامنظمی هستند که این نامنظمی در دشتهای سیلابی بسیار بیشتر است بطوریکه کاربرد مدل مذکور در چنین رودخان ههایی با مشکلات متعددی همراه است. در این مقاله برای حل این مشکل، روش ساده ای ارائه شده و در رودخانه میناب در ایستگاه برنطین که دارای هندسه بسیار نامنظمی است مورد استفاده قرار گرفته است. نتایج این روش مطابقت خوبی با مقادیر انداز هگیری شده سرعتها (بکمک مولینه) داشته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ