سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ستیز ، تدبیر را باطل کند . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 5:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک تحت فایل ورد (word) :

مقاله تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک تحت فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در پژوهش پرستاری از صفحه 13 تا 20 منتشر شده است.
نام: تاثیر گروه درمانی معنوی – مذهبی بر علایم روانی بیماران اسکیزوفرنیک
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکیزوفرنیا
مقاله گروه درمانی
مقاله معنویت
مقاله گروه درمانی معنوی مذهبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اسکیزوفرنیا یکی از اختلالات پیچیده روان پزشکی می باشد. گر چه داروهای ضد روان پریشی تکیه گاه اصلی درمان اسکیزوفرنیا به شمار می روند، ولی مداخلات روان شناختی نیز در بهبود نشانه های بالینی موثر هستند. لذا هدف از این تحقیق بررسی تاثیر گروه درمانی معنوی-مذهبی بر وضعیت روانی بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیا می باشد.
روش: این مطالعه از نوع نیمه تجربی می باشد. تعداد 67 بیمار اسکیزوفرنیک به روش در دسترس از مرکز آموزشی درمانی روان پزشکی رازی انتخاب و به روش بلوک های تبدیل شده تصادفی در دو گروه مداخله (32 بیمار) و شاهد (35 بیمار) قرار گرفتند. برای گروه مداخله 12 جلسه یک ساعته گروه درمانی معنوی – مذهبی، هفته ای سه بار به مدت 4 هفته برگزار شد. ابزار گردآوری دادها شامل پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک و مقیاس مختصر ارزیابی روان پزشکی (BPRS) بودند. تجزیه و تحلیل آماری به وسیله آزمون های آماری تی زوجی و تی مستقل انجام شد.
یافته ها: وضعیت روانی گروه مداخله قبل و بعد از مداخله گروه درمانی معنوی مذهبی نتایج تفاوت معناداری را نشان داد (p=0.001). این در حالی است که در گروه شاهد تفاوت معناداری بین میانگین های قبل و بعد وجود نداشت (p=0.268). پس از گروه درمانی معنوی – مذهبی بین دو گروه تفاوت معنادار آماری وجود داشت (p=0.001). در حالی که قبل از گروه درمانی معنوی – مذهبی تفاوت معناداری بین گروه های مداخله و شاهد وجود نداشت (p=0.093).
نتیجه گیری: به طور کلی گروه درمانی معنوی – مذهبی در بهبود وضعیت روانی بیماران اسکیزوفرنیک موثر می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ