سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر کس برادری خدایی را از دست بدهد، گویی شریف ترینِ اعضای خود را از دست داده است . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 آذر 11 , ساعت 5:29 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی غلظت عناصر سنگین کروم و منگنز در آبهای زیرزمینی محدوده شهرک صنعتی ویان با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهرک صنعتی ویان واقع در دشت کبودرآهنگ در استان همدان) تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت عناصر سنگین کروم و منگنز در آبهای زیرزمینی محدوده شهرک صنعتی ویان با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهرک صنعتی ویان واقع در دشت کبودرآهنگ در استان همدان) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت عناصر سنگین کروم و منگنز در آبهای زیرزمینی محدوده شهرک صنعتی ویان با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهرک صنعتی ویان واقع در دشت کبودرآهنگ در استان همدان) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت عناصر سنگین کروم و منگنز در آبهای زیرزمینی محدوده شهرک صنعتی ویان با استفاده از GIS (مطالعه موردی: شهرک صنعتی ویان واقع در دشت کبودرآهنگ در استان همدان) تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
در این تحقیق آلودگی آبهای زیرزمینی محدوده شهرک صنعتی ویان واقع در دشت کبودرآهنگ در شهرستان همدان بررسی شد. به این منظور نمونه برداری از 19 حلقه چاه بصورت تصادفی صورت پذیرفت و غلظت برخی از فلزات سنگین (کروم و منگنز) توسط دستگاه جذب اتمی قرائت شد. مقایسه این فلزات با استاندارد های سازمان بهداشت جهانی برای آب آبیاری و شرب انجام شد. در این مطالعه از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای تعیین ایستگاه های نمونه برداری و تهیه نقشه ها استفاده گردید. مقایسه غلظت فلزات سنگین نمونه ها با استاندارد سازمان بهداشت جهانی برای آب آشامیدنی نشان داد که غلظت کروم موجود در آبهای زیرزمینی منطقه مورد مطالعه بیشتر از مقدار استاندارد سازمان بهداشت جهانی می باشد. همچنین مقایسه این فلزات با استاندارد سازمان بهداشت جهانی برای آب آبیاری نشان داد که غلظت فلزات منگنز و کروم بیشتر از سطح استاندارد می باشند. با توجه به آنالیز های انجام شده برای فلزات سنگین مورد مطالعه در چاه های نمونه برداری شده مشخص شد که منشاء آلودگی کروم بیشتر مربوط به پساب های آلوده صنایع شهرک صنعتی می باشند. منشاء آلودگی عنصر منگنز احتمالا به دلیل پساب آلوده صنایع و فعالیت های کشاورزی می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ