مقاله راههای بهبود درس انشاء فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راههای بهبود درس انشاء فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راههای بهبود درس انشاء فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راههای بهبود درس انشاء فایل ورد (word) :
چکیده :
دانش آموزانی در کلاس و بویژه دردرس انشاء که یکی از مهمترین درسها در آموزش نگارش و بیان مطلب می باشد ، ناتوان هستند . از اینرو لازم است که برای حل این معضل بصورت موردی و با شناسایی دقیق وضعیت خانوادگی و…یک کودک در جهت رفع این مشکل به منظور هدایت و ایجاد علاقه به نوشتن و بیان آزادانه یک مطلب در او، تلاش و کوشش جدی بعمل آید .
پس از جستجوی علل ایجاد این مشکل مشخص شد که کم کاری معلم سال قبل علت اصلی ایجاد این مشکل بوده است .
بعد از اینکه طرح خودم را برای این دو دانش آموز اجرا کردم ، در پایان متوجه شدم که در آنها انگیزه قوی و علاقه فراوانی به درس انشاء ایجاد شده است .
تشویق دانش آموزان در خواندن کتابهای درسی و داستانی و برگزاری مراسم قصه گویی ، قصه خوانی ، شعرخوانی و ارائه مطالب خوانده شده بصورت شفاهی با بیان ساده در کلاس توسط تک تک دانش آموزان و پرهیز از هر گونه مسخره کردن یا خندیدن دانش آموزان دیگر می تواند تا حدود زیادی این مشکل را حل نماید .
عملا دانش آموزانی که دارای مشکل اساسی در نوشتن ، جمله سازی و ارائه مطلب در کلاس هستند ، به راحتی این مشکل را پشت سر گذاشته اند . و دیگر این مشکل را نشان نمی دهند . بنابراین به نظر می رسد که دادن اعتماد به نفس به دانش آموزان و گفتن این جمله که « تو می توانی این کار را ( خواندن کتاب و بازگو کردن خلاصه آن در کلاس برای بچه های دیگر ) انجام دهی » ، در او تاثیرات شخصیتی مثبتی ایجاد نموده است .
به کلیه معلمین مقطع ابتدایی که قصد بهبود وضعیت ضعف دروسی نظیر انشاء را در کلاس درس دارند توصیه می گردد که دانش آموزان دارای توانائیهای بالقوه ای هستند که با دادن شهامت و اعتماد به نفس و چشاندن طعم شیرین موفقیت ، می توانیم موفقیتهای بزرگی را ایجاد نمائیم . به نظرمن هیچ مشکل آموزشی وجود ندارد که حل نشده باقی بماند . فقط باید محور کلیه پیشرفتها و رفع کمبودها خود دانش آموز و هوش و استعداد او قرار بگیرد . نقش معلم نیز در این فرایند صرفا راهنمایی کردن
است . خواهید دید که دانش آموزان این توانایی را دارند که اگر نگرش مثبتی نسبت
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]