سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلها، خاک و دانش، نهال و گفتگو، آب است . هرگاه آب از خاک جدا افتد، نهال خشک گردد . [امام صادق علیه السلام]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:15 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاراموزی حسابداری شرکت ایزوگام سامان گستر دلیجان فایل ورد (word) :

چکیده:
شرکت ایزوگام کستر دلیجان در سال 1380 به ثبت رسیده و از سال 1382 تولید خود به صورت عادی آغاز کرد. سهام این شرکت به میزان 100 سهم 000/000/25 ریالی به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. این شرکت به صورت سهامی خاص اداره می گردد. تولید گونی فعالیت اصلی شرت می باشد. مجموع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده بازرسی یا بازرسان اجزای شرکت هستند. شرکت تولید هیئت مدیره ای متشکل از 3 نفر اداره می شود. مدیر عاملی از بین هیئت مدیره وظیفه انجام کارهای جاری شرکت را به عهده دارد. شرکت در کل 105 نفر پرسنل دارد: 15 نفر در دفتر مرکزی و 90 نفر در کارخانه.

قسمت مالی شرکت توسط مدیر مالی واداری اداره می شود. و حسابدار، منشی و انبار دار زیرنظر او فعالیت می کنند.یک حسابدار وظیفه هایی مانند: ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه ، کل ومعین، تهیه وتنظیم لیست بیمه و تهیه صورت های مالی را به عهده دارد.

ابتدایی ترین کار یک حسابدار دریافت اسناد مثبته، تجزیه و تحلیل آنها و ثبت آن در اسناد حسابداری است. وضعیت مالی هرشرکت با دارایی، بدهی و سرمایه مشخص می‌شود که اجزای معادله حسابداری را تشکیل می دهند. دارایی هامنابع اقتصادی یک شرکت است که انتظار می رود در آینده منفعتی برای شرکت داشته باشد. بدهی ها تعهدات شرکت در برابر افرادی خارج از شرکت هستند و سرمایه تعهدات شرکت نسبت به مالکین شرکت . بنابراین:
دارایی= بدهی + سرمایه

برای طبقه بندی اطلاعات حسابداری ابزاری تحت عنوان حساب وجود دارد که در دفتر کل موجود می باشد. در طی دوره حسابدار با زدن سندهایی مانند بیمه، تنخواه گردان، بانک و ; وظایف خود را انجام می دهد. در پایان دوره باید وضعیت عملکرد موسسه مشخص شود. صورتحساب سود و زیان و ترازنامه و صورت حساب سرمایه صورت های مالی هستند که عملکرد موسسه را نشان می دهند و اطلاعاتی را در اختیار علاقه مندان به اطلاعات مالی شرکت قرارمی دهند. در پایان نیز با بستن حساب های موقت و تهیه ترازآزمایشی اختتامی چرخه حسابداری که در طول هر دوره مالی تکرارمی شود، به اتمام می رسد.

فصل اول
معرفی شرکت ایزوگام کستر دلیجان
(سهامی خاص)

بخش اول: تاریخچه شرکت
شرکت ایزوگام کستر دلیجان در سال 1380 با شماره ثبت 181414 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسید. در طول سال 80 کلیه فعالیتهای شرکت درجهت ساخت ساختمان کارخانه انجام شد. در سال 1381 نیز کلیه مراحل قبل از بهره برداری انجام گرفت. تا مهرماه 1382 تولید شرکت بصورت آزمایشی بود، اما از آن تاریخ به بعد فعالیت اصلی کارخانه آغازشد. در آذر 1383 شرکت تصمیم به توسعه کارخانه گرفت با خرید 7 دستگاه ماشین الات جدید تولیدی میزان تولید، افزایش و کارخانه توسعه یافت. این امر با خرید 6 دستگاه ماشین الات تولیدی دیگر نیز در بهمن ماه 1384 تکرار گردید. نحوه فروش محصولات تولیدی از طریق نمایندگی های فروش انجام میگیرد.

بخش دوم: سرمایه و سهام شرکت
سهام این شرکت به میزان 100 سهام 000/000/25 ریالی و به مبلغ 000/000/500/2 ریال می باشد. کیه سهام شرکت با نام است. اوراق سهام شرکت متحد الشکل و چاپی و دارای شماره ترتیب و حاوی نکات مذکور درماده 26 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت بوده و باید به امضای قلمی 2 نفر از مدیران شرکت که از طرف هیئت مدیره تعیین می شوند رسیده و به مهر شرکت ممحور گردد. در هنگام تاسیس مدت شرکت نامحدود تعیین شد.

بخش سوم: موضوع شرکت
1- تولیدانواع گونی از عرض 30 سانتیمتر تا 25/2 متر وطول برش 40 سانتیمتر تا 175 سانتیمتر و واردات مواد اولیه و ماشین الات مربوط به آن و صادرات کالای تولیدی.
به طور کلی شرکت می تواند کلیه عملیات و معاملات مالی، تجاری و صنعتی که به طور مستقیم به تمام یا هر یک از موضوعات مشروحه فوق مربوط باشد، مبادرت نماید.
بخش چهارم: مرکز اصلی شرکت

مرکز اصلی شرکت تهران می باشد. انتقال مرکز اصلی شرکت به نقاط دیگر در ایران منوط به تصمیم مجمع عمومی فوق العاده است. تعیین و تغییر نشانی مرکز اصلی شرکت در داخل تهران بنا به تصویب هیئت مدیره صورت خواهدگرفت. هیئت مدیره می تواند ثبت یا نمایندگی‌هایی در داخل یا خارج از ایران دایر یا آنها را منحل نماید.
بخش پنجم: اجزای شرکت

اجزای شرکت شامل مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و بازرس یا بازرسان است.
مجمع عمومی عادی- در پایان هر سال مالی مجمع عمومی عادی که متشکل از سهامداران شرکت می باشد، تشکیل جلسه می دهد. مجمع عمومی عادی وظیفه دریافت گزارش وپیشنهادات هیئت مدیره و اتخاذ تصمیم درمورد آنها، تصویب ترازنامه وحساب سود وزیان، تعیین هیئت مدیره و بازرسان شرکت را دارد. در کل کلیه گزارشات مربوط به شرکت باید هر ساله به مجمع عمومی عادی ارائه گردد.

مجمع عمومی فوق العاده- در صورتیکه شرکت تصمیم به افزایش یا کاهش سرمایه بگیرد، تصمیم به انحلال شرکت نماید، تغییری در اساسنامه یا نام شرکت ایجاد شود مجمع عمومی فوق العاده ایجاد شده در مورد هر یک از مواردمزبور تصمیم می گیرد.
بخش ششم: اداره امور شرکت

شرکت بوسیله هیئت مدیره مرکب از 3 یا 5 نفر که بوسیله مجمع عمومی عادی که از بین صاحبان سهام انتخاب می شوند، اداره می گردد. مدت ماموریت مدیران 2 سال است و در صورت انقضای مدت آن، مدیران سابق تا انتخاب مدیران جدید کماکان مسئول امور شرکت خواهند بود. هیئت مدیره معمولاً ماهی یک بار تشکیل جلسه می دهد تا تصمیماتی جهت اداره شرکت اتخاذ نماید.

وظایف هیئت مدیره عبارت است از:
انجام عملیات شرکت، اقدام به هر گونه معاملات در جهت فعالیت شرکت، کشیدن و امضای چک ها، سفته و ;
همچنین هیئت مدیره باید یک نفر شخص حقیقی را از بین اعضای خود یا از خارج به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی و حقوق و سایر شرایط استخدامی او را تعیین کند.

بخش هفتم: سال مالی وصورتحساب شش ماهه
سال مالی شرکت روز اول فروردین ماه هر سال آغاز و روز آخر اسفند ماه همان سال به پایان می رسد.
هیئت مدیره بایدطبق ماده 137 لایح قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت لااقل هر شش ماه یک بار خلاصه صورت دارایی و قروض شرکت راتنظیم کرده به بازرسی تسلیم نماید.
بخش هشتم: وضعیت پرسنل

تعداد پرسنل شامل کارکنان اداری و تولیدی 105 نفر می باشد به شرح زیر
15 نفر در دفتر مرکزی واقع در تهران
90 نفر در کارخانه واقع در کاشان این تعداد نفر در قسمت های مختلف کارخانه شامل واحدهای تولیدی، تعمیر و نگهداری، برق و مکانیک فعالیت می کنند.
کارکنان واحد تولیدی با دریافت ماهانه 200 تن مواد اولیه اقدام به تولید می کنند. میزان تولید سالانه 000/400 رول گونی میباشد که 3% آن به عنوان ضایعات در نظر گرفته می شود. نحوه مشخص نمودن استهلاک دارایی‌های ثابت نیز طبق روش پیشنهادی وزارت اقتصادی و دارایی می باشد.

فصل دوم
چارت سازمانی و شرح وظایف

بخش دوم: شرح وظایف
هیئت مدیره:
شرکت سهامی خاص بوسیله هیئت مدیره ای که از بین سهامداران انتخاب شده و کلا یا بعضاً قابل عزل می‌باشند، اداره می شود. عده اعضای هیئت مدیره در شرکت سهامی خاص نباید از 3 نفر کمتر باشد که درشرکت تکتاب ظریف تعداد اعضای هیئت مدیره همان 3 نفر است. مدیران شرکت دارای کلیه اختیارات لازم برای اداره امور شرکت می باشند.
وظایف و مسئولیتها:

انجام عملیات شرکت، تعیین و انتخاب و عزل نماینده و وکیل با حق وکالت در توکیل، اقدام به هر گونه معاملات منقول و غیر منقول، انعقاد هر گونه قرار داد اجاره، رهن دارایی شرکت و قبول رهن مشتریان ، دادن هر گونه رسید و مفاصا، باز کردن و بستن حساب جاری یاهر حساب دیگری در بانک ها، تشکیل و تاسیس شعب و نمایندگی برای انجام امور تجارتی و فنی شرکت، دعوت از مجامع عمومی عادی و بازرسی شرکت، پیشنهاد تقسیم سود بین صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالیانه.
هیئت مدیره موظف است درهر سال مالی 5 درصد از سود خالص شرکت را به عنوان اندوخته قانونی کسر نماید.
تحصیلات:

هر یک از اعضای هیئت مدیره باید مدرکی به شرح ذیل داشته باشند.
لیسانس یا فوق لیسانس مدیریت، مهندسی تولید و رشته های مرتبط
شرایط احراز:
– روابط عمومی عالی به دلیل انعقاد هر گونه قرار داد جهت

شرکت
– اقتدار در مدیریت برای پیشبرد اهداف شرکت
– قدرت فکری با جهت تعیین خط مشی شرکت در طول یک سال مالی
مدیر عامل:
هیات مدیره مکلف است یک نفر شخص حقیقی را به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب نماید تا وظایف محول را انجام دهد. این فرد می تواند هم از اعضای هیئت مدیره باشد و هم از خارج شرکت. اما به دلیل شریک بودن مدیر درسود و زیان شرکت بهتر است از اعضای هیئت مدیره انتخاب شود.

وظایف و مسئولیت ها:
– تعیین هزینه های شرکت و کنترل آن
– امضا و زیرنویسی چک ها و بروات و سفته ها
– استخدام متخصص و به کارگماردن کارگران و تعیین حقوق، حق الزحمه و مزد آنان.
– انجام تشریفات گمرکی و قانونی
– انجام امور پستی وتلگرافی
– و کلیه وظایفی که هیئت مدیره برای مدیر عامل مشخص می نماید.
تحصیلات:

لیسانس مدیریت- مهندسی تولید ترجیحاً مرتبط با نوع تولید
شرایط احراز:
– روابط عمومی بالا جهت ارتباط با بخش های خصوصی و دولتی برای پیشبرد کار
– قدرت ریسک پذیری جهت بالا بردن سود شرکت
– قدرت محاسبات دقیق جهت پیش بینی درآمدها و هزینه ها یا تعیین بودجه
– ارتباط مستمر با قسمت های مختلف برای تعیین میزان تولید و فروش که منجر به سود دهی بیشتر شود.

– آشنایی کامل به زبان های بین المللی
معاونت بازرگانی:
کلیه امور مربوط به خرید و فروش مواد اولیه وکالای ساخته شده بر عهده این معاونت می باشد که به بخش های زیر تقسیم می شود.
بازرگانی داخلی:
انجام امور مربوط به قیمت گذاری کالای تولید شده درداخل کشور مدیران امور خرید و امور فروش داخلی زیر نظر این بخش کار می کنند.
وظایف و مسئولیت ها:

– جمع آوری و بررسی اطلاعات مربوط به قیمت کالای وارداتی و محصولات داخلی
– جمع آوری و بررسی اطلاعات مربوط به بیمه، حمل ونقل، تسهیلات بانکی و اعتباری
– تصمیم گیری در مورد تشکیل نمایشگاههای بازرگانی داخلی و تهیه آگهی های تبلیغاتی به منظور شناساندن کالا ومحصولات.
تحصیلات:
فوق لیسانس اقتصاد یا بازرگانی

شرایط احراز:
– داشتن روابط عمومی و برخورد مناسب با فروشندگان و مشتریان.
– قدرت تصمیم گیری بالا جهت انتخاب بهترین پیشنهاد ها از طرف مدیران خرید و فروش
– ارتباط مستمر با واحد حسابداری جهت تعیین میزان نقدینگی و امور مرتبط.
بازرگانی خارجی:

انجام امورمربوط به برنامه ها وسیاست های بازرگانی خارجی، بازاریابی محصولات وتولیدات در خارج را عهده دار می باشد. زیر نظر این واحد مدیران امورخرید و فروش فعالیت می کنند.
وظایف و مسئولیت ها:
– جمع آوری و بررسی اطلاعات ومطالعه قوانین ومقررات مربوط به بازرگانی خارجی کشور و همچنین کشورهای طرف قرار داد.
– مطالعه و جمع اوری اطلاعات مربوط به بازارهای صادراتی و پیدا کردن بازار فروش وتهیه برنامه های بازاریابی.
تحصیلات:

لیسانس یا فوق لیسانس دریکی از رشته های اقتصاد، حقوق بین الملل تجارت، مدیریت بازرگانی و مدیریت اقتصادی.
شرایط احراز:
– آشنایی کامل به زبان انگلیسی
– برخوردمناسب و روابط عمومی بالا جهت بستن قرار داد بانمایندگان کشورهای خارجی
– ارتباط مستمر با مدیران فروش و خرید جهت تعیین بهترین پیشنهادها.
مدیرامورخرید:

تصمیم گیری در مورد کلیه امور مربوط به خرید بر عهده این مدیر می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– تهیه اطلاعات مربوط به بازارهای مورد نیاز
– خرید کالاهای مورد نیاز، پرداخت وجوه مربوط به خرید، ارسال صورتحساب خرید به مقام مافوق و حسابداری
– تهیه آمار خرید به تفکیک وارائه گزارشهای لازم.

تحصیلات:
لیسانس مدیریت
شرایط احراز:
– آشنایی به زبان انگلیسی
– قدرت تصمیم گیری جهت تعیین بهترین فروشندگان
– روابط عمومی خوب جهت برخورد با فروشندگان کالای مورد نیاز
مدیر امور فروش:

تصمیم گیری درمورد فروش محصولات تولید شده بر عهده مدیر فروش می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– سعی و اهتمام دربالا بردن میزان فروش و تحویل وجوه دریافتی و صورت حساب تنظیم شده به مقام مافوق و ارسال یک نسخه ازآن به حسابداری.
– تهیه آمار فروش به تفکیک وتنظیم نوع مشخصات کامل هر یک از اجناس و ارائه گزارش های لازم.
– بازاریابی فروش محصولات و مشخص کردن خریداران بهتر
تحصیلات:

لیسانس مدیریت
شرایط احراز:
– آشنایی به زبان انگلیسی
– قدرت تصمیم گیری برای تعیین بهترین خریداران
– روابط عمومی بالا جهت برخورد با خریداران محصولات.
مدیر کارخانه:

این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آنها تحت نظارت کلی عهده دار انجام کارهای فنی، مطالعاتی، برنامه ریزی و عملی در زمینه های مربوط به کارخانه، ارائه پیشنهاد برای توسعه کارخانه، بررسی وضع و مشخصات کارگاه های تولیدی و رفع مشکلات آنها از نظر کیفیت کار و شناخت مواد اولیه مورد لزوم وچگونگی استقرار ماشین‌آلات در کارگاه ها می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:

– رسیدگی به تقاضای مربوط به ورود ماشین آلات و قطعات یدکی آنها برای تکمیل و توسعه کارخانه.
– بررسی وضع و مشخصات کارگاه ها در رفع مشکلات آنها.
– نظارت بر اجرای کار کارخانه .
تحصیلات:

لیسانس یا فوق لیسانس در یکی ازرشته های مهندسی تولید، مهندسی صنعتی و حصول تجارب مربوط.
شرایط احراز:
– داشتن اطلاعات کافی درزمینه های مربوط به کارخانه و تولید
– قدرت تصمیم گیری برای تصمیم گیری های مربوط به کارخانه.

– آشنایی با قسمت های مختلف کارخانه و ماشین آلات.
– داشتن روحیه همکاری جهت ارتباط با تشکل‌های کارگری.
مدیر تولید:
این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آنها عهده دار انجام کارهای فنی و عملی درزمینه‌های مربوط به تولید، بررسی مشکلات کارگران تولیدی و رفع آنها و نظارت بر کار ماشین آلات تولیدی می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:

– بررسی و شناخت و اظهارنظر درمواد اولیه مورد مصرف کارخانه .
– تهیه وتنظیم برنامه و سیاست های لازم در زمینه تولید
– رسیدگی به تقاضای کارگران تولیدی برای حل مشکلات آنها.
– برنامه ریزی تولید برای یک سال مالی.
– نظارت بر امور کارگری وتشکل های آنها

تحصیلات:
لیسانس در یکی از رشته های مهندسی تولید و مکانیک.
شرایط احراز:
– دارای روابط عمومی و برخورد مناسب به دلیل رویارویی با کارگران.
– قدرت جسمی بالا به دلیل انجام کارهای عملی.
– داشتن تجربه لازم در زمینه تولید جهت بهترین نوع تولید.
انبار داری کارخانه:

کلیه امور مربوط به انبار کارخانه نظیر موجودی گیری، دریافت کالا، ارسال کالا و ;
وظایف و مسئولیت ها:
– تطبیق کالای خریداری شده و تحویل شده به انبار با نمونه اصلی.
– رسیدگی موجودی انبار و صورت برداری از کالاهای موجود در انبار در فواصل معین.
– ثبت کالای تحویلی و دریافتی در کارت های انبار و نظارت در ورود و خروج لوازم و اجناس و کالاها و همچنین امضای کلیه اسناد مربوط.
تحصیلات:
دیپلم یا فوق دیپلم حسابداری

شرایط احراز:
– امین بودن به دلیل در اختیار داشن موجودی در کارخانه.
– آشنایی کامل با روش های انبار داری
حسابدای کارخانه:
این رشته در برگیرنده مشاغلی است که متصدیان آن تحت نظارت مدیریت کارخانه عهده دار انجام امور مربوط به حسابداری کارخانه می باشد.

وظایف و مسئولیت ها:
– ثبت ورود و خروج کالا وهزینه های کارخانه
– انجام کلیه امور حسابداری مربوط به کارخانه
– همکاری با حسابداری دفتر مرکزی و مدیر مالی برای ارائه اسناد و گزارشات لازم.
تحصیلات:

فوق دیپلم و لیسانس حسابداری:
شرایط احراز:
– داشتن مسئولیت پذیری به دلیل ارتباط با فعالیت اصلی شرکت.
– آشنایی به روش های انبار داری برای تعیین بهترین روش باتوجه به تورم.
– داشتن قدرت فکر بالا برای ارائه پیشنهادها.
مدیر اداری و مالی:

این مدیر نظارت وظایف سرپرستی، تعیین خط مشی، ایجاد هماهنگی ونظارت بر امور اداری و مالی شرکت را عهده دار می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– نظارت بر حسن جریان کلیه امور واحدهای تحت سرپرستی.
– صدور دستورت لازم به منظور ایجاد هماهنگی بین واحدها.
– سازماندهی فعالیت های مربوط به تقسیم کاروتعیین وظایف و حدود مسئولیت و اختیارات واحدهای تحت سرپرستی
– تعیین خط مشی و نظارت بر حسن اجرای آن.

– صدور دستورالعمل ها و ضوابط مربوط.
– راهنمایی و کنترل کار حسابداران و تقسیم کار بین آنها و بررسی صورتهای مالی تنظیم شده
– تهیه و تنظیم پیش نویس دستورات و فرم های محاسباتی گزارشهای لازم.
– رسیدگی و اظهار نظر و اقدام در مورد مسائل و پرونده های مشکل مالی و حسابداری.
تحصیلات:
لیسانس دریکی از رشته های امور اداری و مدیریت وامور مالی و حسابداری دارای 4 سال سابقه کار.
شرایط احراز:
– ثبات رفتاری و فکری
– قدرت تصمیم گیری بالا

– هوش بالا جهت انتخاب بهترین خط مشی ها
– مسئولیت پذیری بالا به دلیل در اختیار داشتن وظایف متعهد و مهم
انبارداری کل:
این انباردار نیز کلیه وظایف، شرایط احراز و تحصیلات انبار داری کارخانه را دارا می باشد، اما به دلیل وجود انبارهایی خارج از کارخانه نظارت کلی برکلیه انبارهای شرکت برعهده این فرداست. سپس کلیه وظایف انباردار با سطحی وسیعتر و کلی تر برعهده انبار دار کل می باشد.
منشی:
متصدی این شغل تحت نظارت مقام مافوق عهده دار وظایف منشیگری است.
وظایف و مسئولیت ها:

– برقراری تماس با کلیه سازمان دولتی و غیر دولتی مربوط به فعالیت شرکت.
– تعیین ساعات ملاقات با مدیریت برای متقاضیان.
– تهیه وتنظیم صورت جلسات مربوط به مجامع عمومی و جلسات هیئت مدیره.
– انجام اقدامات لازم در زمینه دریافت، ثبت و توزیع و نگهداری و بایگانی کردن پرونده ها و سایر اسناد و مدارک شرکت.
– تهیه نامه های اداری جهت مخابره و تایپ کردن آنها.
تحصیلات:
دیپلم یا فوق دیپلم

شرایط احراز:
– دارای روابط عمومی بالا
– امین بودن به دلیل آگاهی از کارهای مدیریت
– آشنایی به تایپ و برنامه های کامپیوتری
– در صورت نیاز آشنایی به زبان انگلیسی

حسابداری کل:
این رشته در برگیرنده طبقات مشاغلی است که متصدیان آنها تحت نظارت مدیر مالی عهده دار امور مختلف حسابداری می باشد.
وظایف و مسئولیت ها:
– ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه، کل و معین.

– تهیه و تنظیم لیست حقوق ، بیمه، اعلامیه بانکی و چک به کنترل های حساب های مربوطه به منظور رفع اختلاف.
– رسیدگی به پیش پرداخت و علی الحساب ها و اسناد و مدارک مربوطه از نظر رعایت و اجرای قوانین و مقررات مالی
– انجام امور مربوط به تشخیص و تعیین سرفصل حساب، تهیه تراز آزمایشی در پایان هر ماه و کلیه صورت‌های مالی درپایان سال مالی.
– همکاری درتهیه نامه ها، بخش نامه ها و دستورالعمل ها.

– شرکت در جلسات مربوط به توضیح صورت‌های مالی.
– مطالعه قوانین ومقررات مالی جدید و رعایت آنها در کار.
تحصیلات:
فوق دیپلم حسابداری با 5 سال سابقه و لیسانس حسابداری با 2 سال سابقه کار.

فصل سوم
حسابداری

بخش اول: حسابدار
حسابدار شخصی است که تحت نظر مدیر مالی کلیه کارهای حسابداری را انجام می دهد. کارهای مختلفی از قبیل : ثبت اسناد مثبته و انتقال آنها به دفتر روزنامه، کل و معین، تهیه وتنظیم لیست حقوق وبیمه، رسیدگی به پیش پرداخت ها وعلی الحساب ها، تهیه ترازآزمایشی در پایان هر ماه، تهیه صورتهای مالی و ;
به دلیل اینکه حسابدار با اطلاعات مالی شرکت در ارتباط است باید از دقت بالایی برخوردار باشد، چون کوچکترین اشتباهی در ثبت اسناد و محاسبه صورتهای مالی ممکن است موجب زیان های جبران ناپذیری برای شرکت شود. به دلیل اهمیت این رشته، حسابداری را بسط می دهیم:

بخش دوم: تعریف حسابداری
حسابداری عبارت است از: شناسایی ، اندازه گیری، ثبت و گزارش اقتصادی به استفاده کنندگان به گونه ای که امکان قضاوت و تصمیم گیری آگاهانه برای آنها فراهم می شود.
تصمیم گیری های افراد به فعالیت های اقتصادی منجر می شود و فعالیت های اقتصادی نیز موجب می شود تا اطلاعات اقتصادی بوجود آید. اطلاعات توسط حسابداران شناسایی شده و با استفاده از ابزار مناسب جمع آوری،تجزیه و تحلیل، اندازه گیری و ثبت می شود و پس از طبقه بندی و تلخیص به گونه ای مناسب درقالب گزارش‌های مالی در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد.

حسابداری شاخه های متفاوتی دارد که بنا به نیاز افراد به مرور زمان بوجود آمده است. نمونه هایی از شاخه های حسابداری به شرح ذیل است:
حسابداری مالی، حسابداری دولتی، حسابداری بازرگانی، حسابداری صنعتی
بخش سوم: وضعیت مالی

دارایی ها:
کلیه منابع اقتصادی که به واحد اقتصادی تعلق دارد و انتظار می رود در آینده منفعتی برای واحد اقتصادی به همراه داشته باشد. دارایی نامیده می شود. وجوه نقد، حساب های دریافتنی، موجودی کالا، ملزومات ، زمین، ساختمان، وسایط نقلیه و اثاثه نمونه هایی از دارایی هاهستند.
حقوق مالی اشخاص:

حقوق مالی اشخاص نسبت به دارایی های واحد اقتصادی شامل حقوق مالی سهامداران و حقوق مالی طلبکاران است. به حقوق مالی طلبکاران نسبت به دارایی های یک واحد تجاری بدهی گفته میشود. گروه دیگر، سهامداران و احد تجاری هستند که نسبت به آن دارایی ها حق مالی دارند. در حسابداری حق مالی سهامداران که در اصل مالکین واحد تجاری هستند، نسبت به دارایی های آن اصطلاحاً سرمایه نامیده می شود.
بنابراین تساوی زیر همواره برقرار است:

دارایی های واحد تجاری = حقوق مالی طلبکاران و حقوق مالی مالکین نسبت به داریی های واحد

بخش چهارم: حساب
در بسیاری از رشته های علمی اطلاعات مربوط به آن رشته طبقه بندی و خلاصه می شود.این کار باعث می گردد دانش ما درمورد یک یا چند موضوع خاص به شکل مناسب تری مرتب و قابل بیان می شود. در حسابداری ابزار اصلی ثبت و خلاصه کردن اطلاعات مالی حساب نامیده میشود. حساب به منزله پرونده ای مفصل از تغییراتی است که در یک دارایی خاص، یک بدهی خاص یا حقوق صاحبان سهام طی یک دوره زمانی رخ می دهد.
معمولاً برای اینکه دسترسی به اطلاعات موجود در حساب ها آسانتر شود، همه حساب های مربوط به یک واحد تجاری در یک دفتر خاص به نام دفتر کل به صورت جداگانه نگهداری می شود.

در دفتر کل، حساب ها به سه گروه دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام تقسیم می شوند. وجوه نقد، حساب های دریافتنی، ملزومات ، اثاثه، وسایط نقلیه، آپارتمان ، زمین، حساب های پرداختنی، وام پرداختنی و حقوق صاحبان سهام عناوین برخی از حساب هایی است که دربسیاری از موسسات استفاده می شود.
حساب یک طرف بدهکار و یک طرف بستانکار دارد. تا در زمان کاهش یا افزایش بنا به ماهیت حساب مبلغ بدهکار یا بستانکار شود.
بدهکار: یعنی هرشخص یاحساب که انتفاعی بگیرد.

بستانکار: یعنی هر شخص یا حساب که انتفاعی بدهد.
کلیه دارایی ها ماهیت بدهکار دارند، یعنی افزایش دارایی موجب بدهکار شدن و کاهش آن موجب بستانکار شدن حساب دارایی مربوط می شود. اما ماهیت بدهی ها و حقوق صاحبان سهام بستانکار است. یعنی با افزایش آنها حساب مربوط بستانکار و با کاهش آن بدهکار می شود.
بخش پنجم: ثبت رویدادهای مالی در اسناد حسابداری
اسناد و مدارک مثبته:

حسابداران پس از وقوع هر معامله یا رویداد مالی، با توجه به تاثیر آنها بر اجزای معادله حسابداری به تجزیه و تحلیل می پردازند ولی معمولا برای تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی نیاز به مدارک و شواهدی دارند تا بر مبنای آنها تشخیص دهند چه تغییراتی در اجزای معادله حسابداری ایجاد شده است. بنابراین فقط براساس اسناد و مدارک مرتبط می توان به تجزیه و تحلیل رویدادهای مالی پرداخت. بدین منظور، حسابداران، پس از وقوع هر رویداد مالی اسناد و مدارک مربوط را جمع آوری می کنند.

درحسابداری به اسناد ومدارکی که دلالت بر وقوع یک معامله یا رویداد مالی مشخص دارد، اسناد مثبته گفته می شود. این مدارک نشان دهنده تاریخ، مبلغ و ماهیت رویداد مالی است. اسناد حسابداری در حسابداری از اهمیت خاصی برخوردارند، به دلیل آنکه اولاً مبنای تجزیه و تحلیل و ثبت رویدادهای مالی در مدارک و دفاتر حسابداری قرار می گیرند وثانیاً برای پیگیری و رسیدگی بعدی نقش مهمی دارند.
فاکتور فروش،رسید بانکی، قبض آب و برق و رسید صندوق نمونه هایی ازاسناد و مدارک مثبته هستند.
سند حسابداری:

قبل از ثبت رویدادهای مالی در دفاتر رسمی، سند حسابداری باید تهیه گردد. سند حسابداری، برگه ای است که اطلاعات مربوط به یک یا چند رویداد مالی قبل از ثبت در دفاتر حسابداری در آن نوشته می شود. پس از جمع آوری و بررسی اسناد و مدارک مثبته، حسابدار تجزیه وتحلیل رویدادهای مالی را انجام داده وسپس سند حسابداری را تنظیم می کند.
نحوه ثبت اطلاعات درسند حسابداری:

اولین قدم در ثبت سند، انتخاب گزینه گزارشات حسابداری پس از ورود به نرم افزار حسابداری شرکت می باشد. در بین فهرست گزارشات گزینه سندحسابداری را انتخاب می کنیم تا سند حسابداری بر روی صفحه ظاهر شود. سند حسابداری به ترتیب شماره از شماره یک آغاز و به ترتیب ادامه می یابد. تاریخ سند یک اصل مهم است که همیشه به تاریخ روز می باشد، اما امکان تغییر تاریخ نیز وجود دارد. شرح عمومی سند بعد از مشخص کردن تاریخ انجام می گیرد. مرحله بعد تعیین حساب های مورد نیاز است که با کلیک بر روی سرفصل

حساب ها به ترتیب کل ، معین وتفضیلی ظاهر میشود. با انتخاب سرفصل حساب ها کد و نام حساب بر روی سند قرارمی گیرد. نوشتن مبالغ بدهکار و بستانکار براساس مدارک مثبته در مرحله بعد انجام می شود. آخرین قسمت زدن یک سند، شرح سند است که معمولا در یک خط شرح مختصری از رویداد مالی تایپ می شود. با این کار ثبت سند حسابداری به اتمام می رسد. با وجود سیستم های حسابداری، حسابدار تنها وظیفه زدن سند را به عهده دارد و با ثبت زدن، اطلاعات مورد نیاز به طور خودکار وارد دفاتر کل، معین و تفضیلی می شود. دفتر روزنامه هم پس ازثبت سند توسط حسابدار در دفتر روزنامه نوشته می شود تا کلیه ثبت ها در یکجا و به ترتیب روز در اختیار باشد.
همیشه اولین سند در ابتدای هر دوره مالی ثبت افتتاح حساب ها و آخرین سند برای بستن حساب ها است.
دفتر روزنامه:

دفتر روزنامه، دفتری است که کلیه معاملات و رویدادهای مالی یک واحد تجاری روزانه و به ترتیب تاریخ وقوع در آن ثبت می شوند.
دفتر کل:

دفتر کل عبارت است از مجموعه حساب هایی که برای ثبت و خلاصه کردن اطلاعات مربوط به رویدادهای مالی یک واحد تجاری استفاده می شود. پس از ثبت رویدادهای مالی در سند حسابداری مبالغ بدهکار و بستانکار هر رویداد مالی به ترتیب در بدهکار و بستانکار حساب های مربوط در دفتر کل به طور خودکار منتقل می شود.
دفتر معین:

در بسیاری از موارد واحدهای تجاری به اطلاعاتی جزیی تر از آنچه که در دفتر کل ثبت می شود، نیاز دارند. برای رفع این مشکل از حساب های معین استفاده می شود. حساب های معین مجموعه حساب های کمکی یا مکمل برخی از حساب های دفتر کل هستند.
بخش ششم: سند پرداختی

کشیدن چک یکی از امور مهمی است که ممکن است روزانه چندین بار در شرکت انجام شود. نزدیک به 90% پرداخت های شرکت تک تاب با کشیدن چک انجام می شود و کمتر بصورت نقد خریدها، پرداخت وام و ; انجام می شود. برای کشیدن یک چک جدید، ابتدا مدیر مالی توسط سند پرداختی درخواست کشیدن چک جدید توسط مدیر عامل را می نماید. بدین ترتیب که در سند پرداختی تاریخ صدور چک، مبلغ چک، شخص یا شرکت دریافت کننده چک، شماره حسابی که توسط آن کشیده می شود، شماره چک و علت صدور چک را مشخص می کند و بعد از امضا به عنوان تهیه کننده سند، آن را به مدیر عامل ارائه میدهد. مدیر عامل پس از بررسی و تایید آن در قسمت تصویب شد سند، چک موردنیاز رانوشته و در اختیار مدیر مالی قرار می دهد. مدیر مالی نیز یک کپی از چک به همراه سند پرداختی را برای ثبت در سند حسابداری به واحد حسابداری ارائه داده و اصل چک پس از گرفتن رسید دریافت، به دریافت کننده چک داده می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ