سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در نبودِ برادرتان، به بهترین شکلی که دوستدارید در نبودتان از شما یاد کند، از او یاد کنید . [امام صادق علیه السلام]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 2:18 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد پانل سه بعدی فایل ورد (word) دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد پانل سه بعدی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد پانل سه بعدی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد پانل سه بعدی فایل ورد (word) :

پانل سه بعدی

مقدمه
دهها سال است که صنعت ساختمان سازی در کشورهای پیشرفته از حالت سنتی خارج و روند صنعتی به خود گرفته است، از تبعات این تحول ویژگی‌هایی همچون سبکی، مقاومت، یکپارچگی، عایق بودن، سرعت در نصب، سهولت در اجرا و;. است که فرایند تولید استاندارد و ایمن را کامل می‌کند.

کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی خاص و بالاخص قرار داشتن اکثر نقاط آن در مسیر کمربند زلزله خیز جهانی و کمبود شدید مسکن، به واسطه رشد روزان افزون جمعیت کشور و جوان بودن بافت جمعیت ایران، نیازمند این تحول است تا از مصالح بهینه شده و از سیستم صنعتی تولید مسکن استفاده شود.

در دنباله مطلب به یکی از تولیدات ساختمانی مناسب برای ساخت و ساز صنعتی اشاره می‌شود.
بیش از 40 سال است که استفاده از پانل‌های سه بعدی در کشورهای صنعتی متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانل‌ها در دهه 50 در ایران نیز مطرح گردید که به دلائلی تا اواسط دهه 70 پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان محترم زمین و مسکن‌ هم در سال‌های 80 و 1381 با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانل‌های سه بعدی، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.

پانل سه بعدی چیست؟
پانل سه بعدی یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق پلی استایون قرار گرفته بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی نظری که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل می‌کند.

مشخصات فنی پانل
شبکه استاندارد از مفتول شماره 5/2 تا 5/3 میلی‌متر تا حداکثر 8 میلی‌متر می‌باشد که با چشمه‌های 5× 5 سانتیمتر ساخته می‌شود. پوش بتن از حداقل 3 سانتیمتر تا 5/5 سانتیمتر می‌باشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت می‌باشد.
ابعاد استاندارد پانل‌ها به عرض 200/1 متر و ارتفاع 70/2 به بالا ساخته می‌شود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر می‌باشد بتن پاشیده روی پانل‌ها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانل‌هلی

باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده می‌شود. مفتول مورد استفاده با مقاومت کششی kg/cm2 4000 برای پانل‌های باربرو kg/cm2 3000 برای پانل‌های غیر باربر می‌باشد عایق استفاده شده از نوع پلی‌استایون (یونولیت) منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله 25 و حداکثر شاخص گسترش دود آن 450 می‌باشد.

دلایل استحکام دیوارهای سه بعدی
استحکام دیوارهای سه بعدی ناشی از خرپای موربی است که از طریق جوش از هر دو طرف به مشی محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می‌سازد.
ویژگی‌های منحصربه فرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعدی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش‌ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.

استحکام دیوارهای سه بعدی امکان عملیات نصب را آسان می‌نماید زیرا:
1- خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمی‌دهد.
2- برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم است.
3- نصب درب و پنجره‌ها آسان می‌باشد.
4- نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لوله‌های آب و برق و غیره ساده و سریع می‌باشد.
انواع پانل‌های سه بعدی دیواری
1- پانل دیواری باربر

2- پانل دیواری غیر باربر
پانل‌های دیواری باربر را در دیواره‌ سوله‌ها و ساختمان‌های صنعتی، دیوارهای محوطه، ساختمان‌های بدون استفاده از سازه فلزی یا بتن آرمه (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازی‌ها می‌باشد) و; استفاده می‌نمایند.
پانل‌های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمان‌هایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا می‌نمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و; در برج‌ها بسیار کاربرد دارد.

پانل‌های سه بعدی سقفی
عرض پانل‌های سقفی بین 80 تا 100 سانتیمتر است و ضخامت عایق پلی استایرن بکار رفته 10 تا 15 سانتیمتر، سقف‌ها به صورت تیرچه و پانل اجرا می‌شود. ضخامت بتن روی پانل سقف، 5 تا 7 سانتیمتر می‌باشد و دیگر جزئیات طبق نقشه‌های محاسباتی مربوطه خواهد بود.
خواص پانل‌های سه بعدی
پانل‌های سه بعدی با استفاده از نوع نسوز عایق پلی استایرن (یا کندسوز) خواص مفید بسیاری دارند که فهرست‌وار به تعدادی از آنها اشاره می‌شود؛
1- وزن کم

2- عایق حرارتی و صوتی مناسب (گرمایشی، سرمایشی بین 50 تا 80 درصد)
3- استحکام و یکپارچگی مطلوب
4- سرعت در نصب به میزان حدود 50%
5- شکل‌پذیری مناسب
6- مقاوم در برابر زلزله و فشار باد (تا 400 کیلومتر در ساعت)
7- اتصال خوب
8- انبار داری مناسب
9- اشغال فضای کم در زیربنای

مفیذ ساختمان
10- حمل و نقل آسان
11- عدم نیاز به نعل درگاه و وال پست
12- استفاده از نیروی انسانی کمتر
13- ایمنی
14- قیمت بسیار مناسب
15- ایجاد تسهیلات در لوله‌کشی تأسیسات
• وزن یک متر مربع سقف تیرچه و پانل حداقل 100 کیلوگرم کمتر از وزن سقف تیرچه و بلوک سفالی است.
• وزن یک متر مربع دیوار سفال 20 سانتی با دو طرف ملات ماسه سیمان 3 سانتی حدود 320 کیلوگرم است در حالی که وزن دیوار پانلی با دو طرف بتن 3 سانتی حدود 140 کیلوگرم است.
• فضای مفید قابل استفاده در بناها

ی پانل سه بعدی بین 5 تا 10 درصد بیشتر از بناهای اجرا شده با سفال یا بلوک می‌باشد.
• به دلیل ایجاد حداقل 3 سانتیمتر بتن ریزدانه در دو روی پانل، آن را می‌توان غیر قابل اشتغال در نظر گرفت و گسترش شعله در داخل و خارج پانل رخ نمی‌دهد. مضافاً اینکه مقاومت حداقلی (در برابر آتش) برابر با 50 دقیقه برای سازه پانلی در نظر گرفت.

ضد حریق بودن پانل چه مقدار است؟
مقاومت پانل در برابر آتش به اندازه شبکه سیمی و ضخامت بتن بستگی دارد. مدل پانل بر اساس کد Astm- E84 مورد آزمایش قرار گرفت. نتیجه آزمایش بدین شرح بود که پانل به ضخامت 5/2 اینچ و روکاری در هر طرف 5/1 اینچ در هر طرف 5/1 ساعت دوام داشت و پانل خارجی به ضخامت 5/2 و روکاری 2 اینچ در هر طرف ساعت دوام داشت.
هر چقدر بتن در هر طرف بیشتر باشد مقاومت در برابر حریق نیز افزایش می‌یابد ولی هسته به هیچ عنوان نمی‌سوزد.
عوامل اندازه‌گیری عایق بودن پانل سه بعدی چیست؟
R-Value میزان مقاومت مواد در برابر جذب گرما است، هر چه مقدار پانل‌ها بیشتر باشد مقدار مقاومت در برابر گرما نیز بیشتر است. در هر شرایط جوی این میزان تغییرات بر اساس تراکم هسته پلی استایرن و ضخامت روکاری به کار رفته این مقدار تغییر می‌کند.
ضریب هدایت حرارتی مصالح
35/0 اندود گچ
15/1 شات کریت

038/0 فوم پلی استایرن
5/3 سنگ نما (گرانیت)
1/9 هوای سطح داخلی دیوار
7/16 هوای سطح خارجی دیوار

ضریب هدایت حرارتی مصالح
35/0 اندود گچ و خاک و گچ
15/0 آجرسفال
15/1 اندود ماسه سیمان
5/3 سنگ نما (گرانیت)

1/9 هوای سطح داخلی دیوار
7/16 هوای سطح خارجی دیوار

انتقال صوت (STC) چیست؟
کاهش مقدار انتقال صوت انی پانل فوق‌العاده است که ضریب شاخص برابر است با:
4352/48 از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف 3 سانتیمتر بتن
4352/48 از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف 4 سانتیمتر بتن
محاسبه شده از PCI از پیش قالبریزی شده.
دوام پانل سه بعدی در برابر زمین لرزه و طوفان چطور است؟

این دیوارها در ساختمان‌هایی در سواحل شرقی کاریبان و خلیج مکزیک و آمریکا بسیار بکار رفته‌اند در مقابل طوفان‌های شدید استقامت خوبی از خود نشان داده‌اند.
در آزمایشگاه در برابر وزش 400 کیلومتر در ساعت دوام آورده‌اند. همچنین در مورد زلزله‌های وحشتناک کالیفرنیا نیز که به شدت 5/6 و 9/6 رخ داده است، این پانل‌ها دوام خود را ثابت نموده‌اند و تمامی این ساختمان‌ها بدون کوچکترین ترک بر جای مانده‌اند.
نحوه اجرا سیستم 3D:

الف) ساختمان‌های ویلایی و مسکونی تا دو طبقه
پی: در جاهایی که پانل های دیواری باربر می‌باشند دتایل پیوست شناژ افقی ریخته می‌شود و در محل تقاطع دیوارهای باربر استفاده از شناژ قائم طبق دتایل الزامیست (دستورالعمل سازمان ملی زمین و مسکن وزارت مسکن و شهر سازی).

نصب دیوارها: بعد از اجرای پی پانل‌های دیوار با میلگردهای انتظار جاگذاری شده در پی متصل می‌گردند. پس از اتصال با مهار کردن دیوارها بوسیله پشت بند دیوارها شاقول و تراز می‌گردند.
جا گذاری درب و پنجره
پس از این مرحله مکان درب و پنجره‌ها علامت زده و با بریدین مش و پلی استایرن جای درب و پنجره مشخص می‌گردد البته می‌توان از قبل نیز هنگام نصب پانل پیش بینی درب و پنجره را نمود.
نصب لوله‌های تأسیساتی:

بعد از جاگذاری درب و پنجره‌ها لوله‌های برق و مکانیک توسط گروه تأسیساتی کار گذاشته می‌شود برای عبور لوله‌ها باید لوله‌ها از پشت شبکه مش عبور داده شود.
عملیات بتن پاشی (شاتکریت)
پس از اتمام عملیات لوله‌کشی با شیشه‌گیری دیوارها آماده بتن پاشی می‌باشد عملیات بتن پاشی باید به صورت تر انجام شود دستگاهای بتن می‌تواند بصورت نیمه اتومات و تمام اتومات استفاده شود.

مرحله بتن پاشی دیوارهای تا یک سوم ارتفاع دیوار انجام می‌شود. سپس آماده نصب پان‌های سقفی می‌گردد.
پوشش کف‌ها و بام
پس از این که بتن پاشی انجام شد (می‌تاون پانل‌های سقفی را قبل از بتن پاشی دیوارها نیز انجام داد) نصب پانل‌های سقفی انجام می‌شود. پس از نصب پان‌ها با شمع بندی سقف آماده بتن ریزی می‌گردد.
قسمت یک سوم بالایی دیوارها با قسمت زیر سقف با یکدیگر بتن پاشی می‌شود تا این مرحله حدود 80% سقف کاری انجام شد و می‌توان بلافاصله عملیات نازک کاری ساختمان را انجام داد.
میلگردهای انتظار
ابتدا میلگردهای انتظار به اندازهای لازم بریده می‌شود سپس در مکان‌های لازم در ساختمان‌های فلزی جوش شده و در ساختمان‌های بتنی در سوراخ‌هایی که قبلاً توسط مته‌های هیلتی ایجاد قرار داده می‌شود.
نصب پانل
بعد از نصب میلگردهاب انتظار، پانل‌ها به میلگردها متصل شده و توسط سیم آرماتوربندی محکم می‌گردند.
برش مکان‌های درب و پنجره
پس از نصب پانل‌ها جای درب و پنجره مطابق نقشه‌های معماری علامت زده می‌شود و بعد ار برش مفتول‌ها و پلی‌استایرن مش‌های تقویت لازم اضافه می‌شود.
عملیات تأسیساتی و شاتکریت نیز مطابق آنچه در ساختمان‌های ویلایی شرح داده شده انجام می‌گیرد.
لوله‌کشی سرد و گرم لوله‌های برق این پانل چقدر است؟
با آوردن هسته پلی‌استر مجرایی ایجاد می‌شود که برای لوله‌کشی‌ها و برق کشی‌ها مکان مناسبی است.
بعد از، جاگذاری لوله‌ها پوشیده از ملات سیمان می‌شوند که با این روش از خوردگی و پوسیدگی لوله‌ها نیز جلوگیری می‌شود.

درب و پنجره‌ها چگونه نصب می‌شود؟
اندازه درب و پنجره در داخل پانل بریده می‌شود و برای اینکه چارچوب در داخل هسته پلی‌استر محکم شود دور تا دور آن را بتن‌ریزی شده و با شاخکهای کارگذاری شده درگیر می‌شود. یا با کارگذاردن چارچوب فلزی، پنجره‌ای بعداً روی آن نصب می‌گردد.
موارد استفاده از پانل‌های سه بعدی دیواری و سقفی
• ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا

• ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه
• ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا: سازه‌های ساخته شده با پانل‌های مورد نظر مجموعه‌ای از پانل‌های دیواری باربر و سقفی به همراه کلاف‌های افقی و عمودی، تشکیل دهنده سیستم باربر ثقلی و جانبی این نوع ساختمانها می‌باشد که بعد از بتن پاشی روی دیوارها و بتن‌ریزی روی سقف، مجموعه پانل‌ها به صورت جعبه درآمده بطوریکه این گونه ساختمان ها را در گروه TYPEBOX معرفی می‌نمایند.

با توجه به این که سیستم سه بعدی در واقع متشکل از دیوارها و سقف‌های بتنی عمود به یکدیگر می‌باشد لذا صلیب جانبی آن در مقایسه با قاب‌های خمشی بسیار بالاتر می‌باشد.
از مزایای ساختمان‌های ساخته شده با پانل‌های سه بعدی 3D در مقایسه با ساختمان‌های با اسکت فلزی یا بتن آرمه، متصل بودن تمامی دیوارها و سقف به یکدیگر می‌باشد.

• ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه: در این سیستم پس از اجرای اسکلت فلزی یا بتن آرمه ابتدا سقف‌ها بر اساس نقشه‌های اجرایی مربوطه اجرا می‌گردد، سپس جهت اجرای دیوارها با اتصال میلگرد نمره 8 یا 10 طبق جزئیات اجرایی به دور تا دور قاب‌ها یا محل اتصال دیوار با سازه ساختمان، پانل دیواری با سیم آرماتوربندی به میلگردهای اتصال، پس از ترازو و شاقولی کردن، محکم بسته می‌شوند و پس از ارجای لوله‌کشی‌های تأسیساتی با بتن ریزدانه به ضخامت حدود 3 سانتی‌متر بتن پاشی می‌گردد. در این سیستم دیوارها غیر باربر می‌باشد.
پانل سه بعدی با چه استانداردهایی مطابقت دارد؟

این پانل منطبق است با کدهای (CABO یک و دو) از خانواده کدهای Develing (گزارش شماره‌های NER- 454) مورخ 19/1/93 مطابق با مفاد SBCCI, ICBO, BOCA استانداردهای ساختمان سازی و HVD تحت کد SEB= 1120- CAB9 شورای شرکت‌های ساختمان سازی آمریکایی ICBO کنفرانس بین‌المللی شرکت‌های ساختمان سازی و SBCCI کنگره بین‌المللی کد ساختمان سازی جنوبی و HUD توسعه خانه سازی شهری و ASI- 310, ASTM- E48 معاونت فنی و اجرایی سازمان ملی زمین و مسکن وزارت مسکن و شهرسازی سال 1380

استانداردهای مورد استفاده در صنعت پیش ساخته سبک (3D PANELS)
1- آئین نامه ایران (آبا)
2- آئین نامه 2800 زلزله
3- آیین نامه‌های ASTM
4- آیین نامه‌های ACI
5- استانداردهای دت 201 و 203 سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای سنگ دانه‌ها – دفتر امور فنی
6- دستورالعمل‌های ارجایی سازه‌های بتن آرمه
7- پتانسیل گرمای پلی استایرن NFPIA 256
8- آیین نامه اجرایی ارزیابی کیفیت Application Code
9- آیین نامه ساختمانی BOCA

10- آیین نامه استاندارد ساختمانی
11- آیین نامه ساختمانی UBS
12- آیین نامه اتحاد ارزیابی ملی آمریکا nes (January 1998)
13- نتایج تست‌های مقاومت در برابر زلزله Report of Earthquake Resistant Test of Model of ( Nov 1997 Evg- 3D peroject)
14- تست‌های فشاری و خمشی دانشگاه Graz Technical University مراجع 85/47/46 و 85/343/ 56

15- هند بوک مهندسی سازه، آنالیز سازه‌ای پانل‌های دیواری، Insteel و تأیید شده توسط Lesine Martin در فوریه 1991
16- State of The Art Of Precast / Prestressed Sbndewich Wall Panels (PCI Committee)

مقایسه سیستم تری دی و سایر مصالح سلختمانی
سیستم ساختمانی پانل 10 سانتی دیوار 20 سانتی سفالی دیوار 22 سانتی آجری دیوار 20 سانتی سبک
خصوصیات واحد
وزن kg/m2 140 200 420 160
ضریب انتقال حرارت w/m2C K(u) 0.39 1.81 2.75 2.82
آستانه عبور صدا dB 43 28 35 43
سرعت اجرا برای یک گروه چهار نفره در هر شیفت کاری m2 120 40 28 60
پایداری در برابر آتش at least 2 hrs
قابلیت باربری – — —

قابلیت تحمل بار جانبی – — —
درگیری با قاب پیرامون – — — —
نیاز به بادبند – —
نیاز به نعل درگاه – —
نیاز به گچ و خاک – —
پرت مصالح – —
کنده‌کاری تاسیساتی – —

نیاز روزافزون جامعه امروز به مسکن و تبعات ناشی ازآن تعبیری گسترده و عزم ملی را در جهت تولید سریع و ارزان و فنی مسکن می طلبد. در حال حاضر روش سنتی تولید مسکن به هیچ روی جوابگوی نیاز این بخش خصوصاً در شهرهای بزرگ نمی باشد، ضمن آنکه در بسیاری از این موارد حداقل اصول معماری ،شهرسازی ، تأسیساتی و حتی سازه ای رعایت نمی شود ، لذا رعایت ضوابط فنی و سرعت اجرایی در کنار صرفه اقتصادی استفاده از روشهای جدید ساخت وساز مسکن را ضروری کرده است، روشهای پیش ساخته و نیمه پیش ساخته اگر از انعطاف کافی در برابر معماری و تأسیسات برخوردار باشد به دلیل تولید صنعتی، کیفیت اجرا و سازه بنا در حد متناسب حفظ می شود.

در همین راستا، بیش از 40 سال است که استفاده از پانل‌های سه بعدی در کشورهای صنعتی متداول گردیده است. استفاده از این گونه پانل‌ها در دهه 50 در ایران نیز مطرح گردید که به دلایلی تا اواسط دهه 70 پیشرفت زیادی نداشته است. اما سال‌های اخیر،با انتشار دو جلد دفترچه راهنما توسط سازمان محترم زمین و مسکن‌ در سال‌های 80 و 1381 و دستورالعمل طراحی،ساخت و اجرای سیستم پانل سبک پیش ساخته سه بعدی در نشریه 385توسط معاونت محترم امور فنی

دفتر ریاست جمهوری در سال 1386 این مصالح نوین ساختمانی مورد توجه روز افزون دست اندر کاران صنعت ساختمان قرار گرفته است. پانل سه بعدی اپکو یکی از چند روش متداول و مجاز پیش ساخته سازه ای در کشور است که در دو تیپ سقفی و دیواری، با قابلیت اجرا به صورت عضو باربر و غیر باربر (پارتیشن )، تولید می گردد. هم اینک در بسیاری از پروژه های ساختمانی در سراسر کشور استفاده از پانل های سه بعدی اپکو به دلیل سبکی ، عایق بندی مناسب صوتی و حرارتی،

سرعت اجرا، سهولت نصب و بالاخره عملکرد مناسب لرزه ای کاربرد عمومی یافته است.
این روش به دلیل عدم نیاز به قالب بندی و استفاده از شبکه آرماتور پیش آماده شده و از نظر زمان اجرای پروژه و همچنین پیش ساخته بودن قطعات از جهات اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشد. مزیت این تولیدات نسبت به محصولات مشابه بهره مندی از سیستم تمام اتوماتیک از مرحله تولید فوم تا پانل سه بعدی با کیفیت بسیار بالا،‌ جوشکاری اتوماتیک واستاندارد مفصل ها می باشد.

کاربرد
از پانلهای سه بعدی میتوان هم در دیوار‌های محیطی و هم در دیوار‌های جدا کنندهداخلی ساختمانها استفاده نمود. همچنین میتوان از این پانلها در ساخت سقف ها، راهپله ها، آرک ها و; نیز استفادهکرد.
بطور کلی موارد کاربرداین محصول را میتوان در بخشهای زیر تقسیم کرد:
•کاربرد در ساختمانهای بلند مرتبه:به علت وزن سبک این پانلهادر ساختمانهای بلند مرتبه به عنوان دیوارهای غیر باربر جدا کننده مورد استفاده قرارمی گیرد و به سبک سازی سازه که یکی از اهداف آن در جهت مقابله با نیروهای زلزله میباشد، کمک می کند.
کاربرد در شهرک سازی (انبوه سازی):با توجه به سرعت بالاینصب، هزینه کم و عایق بودن در براب

ر صدا، رطوبت و حرارت این نوع پانل بهترین گزینهموجود برای انبوه سازی می باشد.
کاربرد در ویلا سازی:به علت سبکی پانلها میتوان آنها رادردیوارهای باربر وسقف در ساختمان‌های ویلایی بدون اسکلت تا دو طبقه در هر منطقه واقلیمی، از جمله مناطق صعب العبور استفادهنمود.
•کاربرد در ساختمانهایی با شیوه سوله،سیلو:به جهت سبکی پانلها و در نتیجه سرعت زیاد در هنگام اجرا و همچنینایستایی مثال زدنی آنها کاربرد این نوع پانل ها در این نوع سازه ها بسیار منطقی می‌باشد.
کاربرد در صنعت نفت و پتروشیمی و آب و فاضلاب:با توجه به مقاومت بالای این پانلها میتوان از آنها به عنوان حفاظ بتنی عایق دار بر روی جدارهخارجی مخازن فلزی استفاده نمود.
کاربرد در سردخانه‌های صنعتی که نیاز به کاهش انتقال حرارت می باشد.
کاربرد در ساخت مدارس،بیمارستان ها ودانشگاه ها:در ساختمان‌های یک و دو طبقه، به خاطر صرفه جویی در قیمت، سرعتزیاد احداث، ضریب عایق حرارتی و صوتی بالا و خصوصاً ایمنی بالا در برابر زلزله مورداستفاده قرار می گیرد.
نحوه کار و نمونه پروژه ها:

پالت های بسته بندی شده از ساندویج پانلهای دیواری پالت های بسته بندی شده از ساندویج پانلهای سقفی

پلان مربوط به سالن وکلاس های تابستانی شهرداری منطقه2 پلان یک ساختمان مسکونی در جزیره قشم

نمونه ای از یک سکو بعد از نصب استارتر ها

نحوه اتصال یکاستارتر کنج به سکو و به وادارهای جانبی

نحوه اتصال یو گالوانیزه به استارترها

تیرو ستون های آماده نصب

نحوه پانل گذاری در میان یوهای گالوانیزه

 

پلان ساختمان اداری شرکت پیدکو در عسلویه پلان ساختمان یک خوابگاه در استان خراسان

نحوه اتصال تیرهای جانبی ساده و شیبدار به ستون با اتصالات پیچ و مهره

پنجره های مدولارآلومینیمی کشوئی که قابلیت تک جدار و دوجدار شدن را دارد

M.D.F دربهای اتاقی با استفاده از چهار چوب فلزی و زوارهای آلومینیمی و پانلهای
و ققلهای سوئیچی و یا گرد

درپوش گالوانیزه اطراف سقف

محل و نحوه اتصال ستون به استارترهای کف و پیچ های اتصال

مقطع پانل پس از بتن پاشی

ساندویچ پانل چیست؟
ساندویچ پانل یک ساختار سبک و مرکب است که از دو طرف به دولایه محدود شده و در وسط یک لایه عایق قرار دارد که ماده عایق می بایست بسیار نرم و سبک و دارای خواص فیزیکی خاص باشد.ساندویچ پانلهای بارون به دو گروه پانلهای سقفی و پانلهای دیواری تقسیم می شوند. ساندویچ پانل‌های دیواری با عایقهای پلی اوریتان , پلی استایرن و پشم شیشه تولید می شوند.
ساندویچ پانل‌های سقفی شامل طرح‌های ذوزنقه ایی و کاشی می باشند که طرح ذوزنقه ایی با انواع عایق شامل (پلی اوریتان ,پلی استایرن و پشم سنگ) و طرح کاشی با عایق پلی اوریتان تولید می گردند.
کاربرد ساندویچ پانل ها
سردخانه ها

دیوار و سقف سالنهای تولید ،ساختمان‌های اداری و هتلها.
کانکس
کانتینرها
برتری‌های ساندوچ پانلها:
– وزن سبک بین 12 تا 30 کیلوگرم بر متر مربع که درنتیجه می توان فوندامنت و سازه را نیز به همین نسبت سبک تر در نظر گرفت.
– سرعت حمل و نقل و سهولت نصب پانلهای ساندویچی در ارتفاع.

– عایق در برابر سرما ، گرما ، رطوبت و صدا.
– دستیابی به فضای مفید بیشتر به علت ضخامت ناچیز دیوارهای پانل ساندویچی.
– صرفه جویی در هزینه پی سازی و اسکلت ساختمانهای بلند به دلیل وزن اندک سقف و دیوار از ساندویچ پانل ها.
– صرفه جویی در هزینه‌های سرمایش و گرمایش ساختمان به دلیل جلوگیری از تبادل سرما و گرماو در نتیجه صرف انرژی کمتر.
– عبوردادن لوله‌های آب و فاضلاب و کابل‌های برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه‌های پانل ها.
– زیبایی محصول و تنوع رنگ.
– سهولت پاکیزگی و نگهداری.
– مناسب برای دیوارهای نما ، سقف‌های نما ، دیوارهای میانی
معرفی برخی عایق‌های مورد استفاده در ساندویچ پانلها
عایق‌های کاربردی شرکت مندکانکس
نوع عایق ضریب هدایت حرارتی (w/mk)
Thermal conductivity شرح رنگ

1-پلی اوریتان 0025 عایق زرد رنگی است که در سردخانه ها برای دیوارها نیز از این عایق استفاده می شود. زرد
2-پلی استایرن
EPS
پلاستوفوم 0036 به صورت صفحات صلبی هستند که از دانه‌های ریز پلی استایرن تشکیل شده اند. این صفحات هوا را درون خود حفظ می کنند و اجازه عبور آب را نمی دهند. سفید
3-پشم شیشه 0039 این ماده از ذوب شیشه و تبدیل آن به الیاف ریز تولید می شود. این الیاف به صورت رول یا پانل در آمده. پشم شیشه در مقابل آتش مقاوم است. پشم شیشه به راحتی بریده و نصب می شود. زرد

4-پشم سنگ 0039 ماده اولیه برای تولید پشم سنگ ، دیاباز یا بازالت است. پشم سنگ از پشم شیشه متراکمتر بوده و دارای مقاومت گرمای بیشتری است. پشم سنگ عایق صوتی خوبی می باشد و در برابر آتش بسیار مقاوم است زرد مایل به کرمی
مندکانکس سعی نموده است تا باور برتری استفاده از ساندویچ پانلها را نسبت به مصالح سنتی ساختمان مانند آجر، گچ، سیمان و ماسه را از طریق نتایج علمی عرضه دارد. که نتیجه این مقایسه را به صورت خلاصه در جدول زیر نشان داده ایم.
مصالح ساختمانی
و عایق ها Thermal conductivity

 

(w/mk) نتایج حاصل از مقایسه
آجر 072 ضریب هدایت حرارتی آجر 28 برابرضریب هدایت حرارتی پلی اوریتان، 24 برابر ضریب هدایت حرارتی پلی استایرن و 18، برابر ضریب هدایت حرارتی پشم شیشه می باشد از این مقایسه نتیجه می گیریم که آجر نسبت به این عایق ها دارای انتقال حرارت بسیار بالایی است. پس استفاده از عایق ها نسبت به آجر در بهینه سازی مصرف انرژی بسیار موثر بوده و به کاهش اتلاف انرژی که هم اکنون در کشور ما در جایگاه خاصی می باشد کمک به سزایی می کند.
ماسه 0795 ضریب هدایت حرارتی ما سه 32 برابر ضریب هدایت حرارتی پلی اوریتان ، 28 برابر ضریب هدایت حرارتی پلی استایرن و 20 برابر ضریب هدایت حرارتی پشم شیشه می باشد از این مقایسه نیز نتیجه آنچه مربوط به آجر را گرفتیم خواهیم گرفت.

گچ و سیمان 072 ضریب هدایت حرارتی گچ 28 برابر ضریب هدایت حرارتی پلی اوریتان، 24 برابر ضریب هدایت حرارت پلی استایرن و 18 برابر ضریب هدایت حرارتی پشم شیشه می باشد با مقایسه میان این نسبت ها به نتایجی مشابه با آنچه برای آجر رسیدیم خواهیم رسید.
پلی اوریتان 0025 ضریب هدایت حرارتی پلی اوریتان 0035 برابر ضریب هدایت حرارتی آجر و سیمان ، 0032برابر ضریب هدایت حرارتی ما سه می باشد. با مقایسه میان این دو حالت نیز به نتیجه مشابه می رسیم که این ماده در مقایسه با مصالح سنتی بسیار بهینه در مصرف انرژی می باشد.
پلی استایرن 0029 ضریب هدایت حرارتی پلی استایرن 004 برابر ضریب هدایت حرارتی آجر و سیمان , 00364 برابر ضریب هدایت حرارتی ما سه می باشند.
پشم شیشه 0039 ضریب هدایت حرارتی پشم شیشه 0055 برابر ضریب هدایت حرارتی آجر و سیمان و 005 برابر ضریب هدایت حرارتی ما سه می باشد.

یکی دیگر از نتایج موفقیت آمیزی که مندکانکس با مقایسه میان عایق‌های کاربردی ساندویچ پانل ها و مصالح ساختمانی به آن دست یافته است صرفه اقتصادی این محصولات نسبت به مصالح ساختمانی سنتی میباشد که با توضیح یک مثال نتیجه حاصل از این مقایسه را به صورت خلاصه در جدول زیر تشریح می کنیم.
اتاقی را در نظر می گیریم می خواهیم این اتاق را با استفاده از مصالح ساختمانی سنتی و ساندویچ پانلها از نظر صوتی و حرارتی ایزوله نماییم و این انتظار را داریم که نسبت به همه این مواد دارای ایزوله حرارتی و صوتی یکسانی باشد حال می خواهیم بدانیم برای اینکه به این هدف دست یابیم چه ضخامتی از هر یک از این مصالح را باید به کار گیریم. ما نتایج حاصل از این مقایسه را در جدول زیر آورده ایم.

مقایسه میان مصالح ساختمانی و عایقها از لحاظ اقتصادی
مواد ساختمانی و عایق ها ضخامت ماده مورد نیاز به ازای ضریب صوتی و حرارتی استاندارد نتیجه گیری حاصل از این مقایسه
آجر 860mm با مقایسه میان ضخامت‌های مورد نیاز

می بینیم که به ازای ضریب صوتی و حرارتی یکسان برای یک ساختمان استاندارد (ایزوله).
میزان ضخامت عایق‌های پشم سنگ
پلی اوریتان و پلاستوفوم در مقایسه با مصالح ساختمانی سنتی بسیار ناچیز می باشد و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه می باشند.

مزایای استفاده از پانلهای ساندویچی
1 – سبکی دیوارهای ساخته شده از پانلهای ساندویچی در مقایسه با دیگر مصالح
2 – سرعت حمل و نقل و سهولت نصب و اجرای پانلهای ساندویچی در ارتفاع
3 – مقاومت زیاد در برابر نیروهای برشی ناشی از زلزله

4 – عایق در مقابل حرارت ، برودت ، رطوبت و صدا
5 – مقاوم در برابر آتش سوزی بعلت وجود قشرهای بتونی طرفین پانل ساندویچی
6 – نفوذناپذیری ساختمان در مقابل حشرات
7 – امکان حمل و بکارگیری پانلهای ساندویچی در مناطق صعب العبور جهت احداث ساختمان بدون نیاز به کارگران متخصص
8 – دستیابی به فضای مفید بیشتر بعلت ضخامت ناچیز دیوارهای پانل ساندویچی
9 – آزادی عمل در اجرای طرحهای متنوع به علت انعطاف پذیری قطعات پیش ساخته پانلهای ساندویچی
10 – صرفه جویی در هزینه پی سازی و اسکلت ساختمانهای بلندمرتبه بدلیل وزن اندک قطعات سقف و دیوار پانلهای ساندویچی
11 – صرفه جویی در هزینه تهویه مطبوع ساختمان در تابستان و یا زمستان بدلیل جلوگیری از تبادل حرارت و یا برودت و در نتیجه صرف انرژی کمتر
12 – افزایش عمر مفید ساختمان و دستگاههای تأسیساتی آن
13 – عدم نفوذ نسبی آلودگی صوتی و ایجاد آرامش برای ساکنین ساختمان در شهرهای بزرگ
14 – بازگشت سرمایه گذاری در امور ساختمان سازی در کوتاهترین زمان

15 – عبور دادن لوله‌های آب و فاضلاب و برق و تلفن به سادگی از زیر شبکه پانل و نصب چهارچوب دربها و کلاف فلزی پنجره ها قبل از بتن پاشی و کلاً اجرای تأسیسات ساختمان با کمترین هزینه
16 – عدم نیاز به کنده کاری و تخریب تأسیساتی دیوارها و سقف و در نتیجه عدم ایجاد نخاله‌های انباشته که صرفه جویی در هزینه و وقت را بدنبال دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ