سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه جامه دانش بپوشد، عیبش از مردم نهان ماند [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:7 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله در مورد قارچ های سمی فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد قارچ های سمی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد قارچ های سمی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد قارچ های سمی فایل ورد (word) :

قارچ های سمی

مسموم کنندگی قارچ ها:
مسموم کنندگی قارچ یک معضل و نگرانی در سرتاسر جهان است. مصرف روزافزون قارچ ها به عنوان جزء اصلی و سازنده رژیم غذایی مواد آلی به منظور درمان های جایگزین و به وسیله کودکان بی سرپرست بویژه به منظور توجه به مسمومیت قارچی به جساب می آید. در حالی که خوردن

اکثر قارچ ها موجب مسمومیت نمی شود. اما امکان کشنده و مهلک بودن و مسموم کنندگی قارچ ها وجود دارد. شیوع سمی شدن قارچ ها در قله های آمریکا مطابق با قارچ های ناحیه ای وجود دارد که به صورت معضلی رشد می کنند و این مورد معمولاً در ساحل کشورهای غربی افزایش یافته است. این سموم اغلب از راه خوردن وارد بدن می شوند اما تزریق داخل رگی توکسین قارچ و افشره هاگ قارچ نیز گزارش شده است. سمی بودن قارچ ها ممکن است مطابق توکسین و نحوه ارائه پزشکی طبقه بندی شود. توکسین های قارچی به 7 گروه اصلی ذیل تقسیم شده اند:
1- آماتوکسین (سیکلوپیته)

2- ارلانوس (گونه های کورتیناریوس)
3- گیرومتیرین (مونتومیتیل – هیدرازین)
4- موسکارین
5- اسید ایوتنیک
6- پسیلو سیبین
7- کوپرین (دی سولفیراملیک)

برخی از نویسندگان گروه هشتمی را هم در نظر گرفته اند که تنها موجب علائم بیماری زا در ناحیه معده و روده می شود. نشانه های بیماری آمانیتین فالویدها 90 تا 95 درصد از مرگ و میرهای ناشی از مسمومیت قارچی در آمریکای شمالی را در بر می گیرند. این بحث و بررسی یک مورد پزشکی می باشد زیرا قارچ های خراب اغلب برای تشخیص در دسترس نیستند و سمی شدن آنها ممکن است از طریق یک گونه جداگانه یا ترکیب گونه های مختلف صورت پذیرد. اطلاعات

Treastrail نشان می دهد که تنها احتمال تشخیص و در دسترس نبودن قارچ 4/3 درصد می باشد.
بیماران این تحقیقها با مشخصات پزشکی قابل مقایسه در مورد خوردن قارچ به این مرکز مراجعه می کنند حتی یک تکه کوچک از یک قارچ سمی نیز ممکن است موجب مرگ شخص گردد. پختن، نمک زدن و خشک کردن، تمام سموم قارچ را غیرفعال نمی کند و حتی بوی دود حاصل از پختن برخی از قارچ های سمی نیز می تواند موجب مسمومیت شود.

فیزیولوژی بیماری:
هر گروه قارچ اثر سمی بودنش را به وسیله یک مکانیسم متفاوت نشا می دهد و توکسین های خاص تمایل به سیستم های اندام های فردی دارند. آماتوکسین هایی که شامل amannitin، verotoxin و phalloide هستند موجب آسیب شدید به سلول ها از طریق جلوگیری کردن از RNA پلی مر از II می شوند که از سنتز پروتئین در سطح سلول جلوگیری می کند که موجب مرگ سلول می شود. اندام های دیگر با سرعت با بوی نقل و انتقال (مثلاً ناحیه معده و روده و کلیه ها) نیز

بشدت تحت تأثیر قرار می گیرند. اسید ایبوتنیک به ترتیب Muscimol با اسید گلوتامیک و گیرنده های GABA با مداخله گوینده های CNS پیوند برقرار می کنند. مونومتیل هیدرازین از قارچ های حاوی گیدومیترین ناحیه روده و معده جگر.کبد و کلیه ها را تحت تاثیر قرار می دهد و از راه وابسته به

عصبی آتونومیک را تحت تأثیر قرار می دهد. از طریق دی پلاریزاسیون گیرنده های استیل مولین عمل می کند و از طریق تحریک گیرنده تأثیر جانبی خود را نشان می دهد. Coprine از دهیدرژناتر آلدهید جلوگیری می کند که یک واکنش دی سوافیداملیک تولید می کند که د ر آن اتیل الکل مصرف می شود. Psilocybin تاثیرش را بر سیستم عصبی مرکزی از طریق تحریک گیرنده های سروتونین

می گذارد. Orellanine و Orelline توکسین های bipyridyl را از Cortinarius orellannus جدا می کند. از طریق جلوگیری از آلکامین فسفات از سلول های پروکسی مال بر nephrotoxic تاثیر می گذارد. عوامل ژنتیکی ممکن است در نشان دادن این توکسین شرکت داشته باشند که مسموم کنندگی دارند که از طریق پختن یا خشک کردن کاهش نمی یابد.

در آمریکا: شیوع و بروز مسموم کنندگی قارچ در هر صدهزار نفر هرساله 5 نفر گزارش شده است. طبق تحقیق دوازده ساله این که Goldfrank و دیگران انجام دادند بیش از 50 درصد بیماران هیچ علائم و نشانه بیماری را نشان نمی دهند، 25 درصد با انجام مراقبت بهداشتی درمان شدند 1015 درصد علائم کمتری داشتند و کمتر از 5 درصد علائم متوسط و معمولی و 2/0 درصد از مسمومیت شدید رنج می بردند. در سال 1999 انجمن آمریکایی مرکز کنترل سم 8996 مورد قارچ را گزارش داد که 2930 مورد تحت مراقبت پزشکی درمان شدند و 6 مورد از بین رفتند.

میزان مرگ و میر / بیماری زایی: میزان مرگ و میر 016/ درصد تخمین زده می‌شود.
نژاد: هیچ اطلاعات علمی یافت نشده که نشان دهد که نتایج مسموم کنندگی قارچ ها به نژاد مربوط شود.
جنسیت: اطلاعات علمی بدست نیامده که حاکی از آن باشد که نتایج مسموم کنندگی قارچ به جنسیت فرد بستگی داشته باشد.
سن: طبق گزارش مجموعه تحقیق مسموممیت انجمن آمریکایی مرکز کنترل سم در سال 1999، 5976 مورد خوردن قارچ در سنین کمتر از 2 سال بود.

تاریخچه / شرح حال:
تلاش برای تحقیق و بررسی گونه ها یا تنوع قارچ های خورده شده، نوع آمادگی، میزان و مقدار خورده شده و علائم دیگر و وعده های غذایی قارچ خورده شده. دارو درمانی آلرژی و حساسیت نسبت به درمان دارویی و مصرف الکل و مواد مخدر ممکن است بر تصویر و شرح حال پزشکی تأثیر گذارد. علائم و نشانه های مربوط به پس از خوردن قارچ به همراه اختلال در کار معده و روده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. علائم اولیه ممکن است با خوردن قارچ های مخلوط شده مشاهده گردد و جلوی سم های کشنده نمی باشند.

– یک دوره کوتاه نهفتگی (3 تا 18 دقیقه) ممکن است در قارچ های GL مشاهده شود مثلاً Chlorophyllum molybdate، Entolima lividum، گونه های Bopletus گونه های Paxillus)، قارچ هیا حاوی آلکالوئیدیهای کشنده گونه های lnocybe، گونه های Clitocybe)، قارچ های جاوی پسیلوسیبین گونه های paneols گونه های Psilocybe، گونه های Gymnopilus) و قارچ های حاوی Gprine.

• علائم بیماری در قارچ های Gl با ناراحتی در ناحیه شکم، گرفتگی عضلانی، تهوع، واستفراغ، یا اسهال همراه است. از دست دادن آب بدن شایع ترین عاره آن است. اکثر این علائم طی 24 ساعت برطرف می شوند و تشخیص آن توسط پزشک به طور کلی خوب و مناسب است.
• علائم Antocholinergic ممکن است همراه با خوردن ibotenic و muscimol صورت میگیرد. سرگیجه، اثرات GABA. سکته، توهم، انقباض عضلانی ماهیچه، سرخ شدن صورت و بزرگ شدن مردمک چشم نیز ممکن است مشاهده شود

.
• اثرات Cholinegic ممکن است از خوردن آلکالوئیدهای کشنده ناشی ‌شود. عرق کردن، ترشح بزاق، ریزش اشک،ؤ تنگ شدن مردمک چشم، کند شدن ضربان قلب و نبض و تنگی مجرای هوایی شش توضیح داده شده اند. اگرچه آلکالوئیهای کشنده نخستین بار از قارچ Aminita در سال 1868 جدا شدند، علائم و نشانه های سمی بودن آلکالوئید A مربوط به آلکالویید نمی باشد.

• علائم و نشانه های Neuropsychiatric شامل توهمات مربوط به سمی بودن است که به وسیله اسید ایبوتنیک، muscimol، psiliculoin بوجود می آید. ضعف ماهیچه، خواب آلودگی و توهم برشمرده شده اند. بیماران ممکن در هنگام بیداری توهم داشته باشند و پس از آن به خواب طولانی بروند که ساعت ها طول می کشد، در هر صورت تشخیص و پیش آگهی پزشکی به خوبی صورت می گیرد و علائم بیماری طی 24 ساعت با مراقبت و.یژه برطرف می شود. اثرات باقی مانده دیگر به ندرت مشاهده شده اند.

• مسموم کنندگی آلکالوئید های کشنده و Copric مربوط به علائم neurovrgitative می باشد.
• علائم coprinus از طریق حالت تهوع، استفراغ. تند شدن ضربان قلب، سرخ شدن پوست مشخص می شود. تنش زیاد نیز ممکن است اتفاق افتد. به این علائم به عنوان واکنش دی

سولفید اماتیک اشاره می شود. این علائم مربوط به مصرف اتانل از سی دقیقه تا 5 روز پس از یک وعده غذایی قارچ دار می باشد و به طور کلی علائم بیماری 2 تا 4 ساعت به طول می انجامد. جالب اینکه اگر با وعده غذایی قارچ دار الکل مصرف شود این علائم ممکن است صورت نگیرد.
• تزریق داخل رگی توکسین های قارچ از گونه های Psilicybe گزارش شده است. جریان پزشکی – استفراغ، تب و گرفتگی عضلانی ماهیچه را در بر می گیرد.

– یک دوره نهفتگی طولانی مدت (بیش از 6 ساعت) همراه با علائم با آماتوکسین، Orellanus و gyromitrin را می توان مشاهده کرد. این امر به طور کلی یک خوراک زیاد را مشخص می سازد و بایستی به عنوان تهدید کننده زندگی مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
• مسموم کنندگی آماتوکسین در 3 مرحله ذیل نشان داده می شود:

مرحله دوم با بهبود پزشکی اختلال معده و روده پس از 24 ساعت آغاز می شود و 2 تا 3 روز به طول می انجامد که در طی این مدت آسیب کبد در حال پیشرفت است.
1- مرحله اول گرفتگی عضلانی ناحیه شکم، حالت تهوع، استفراغ و اسهال آبکی پس از یک دوره طولانی 6 تا 12 ساعته را نشان می دهد.

3- در مرحله سوم آسیب به کبد و کلیه کاملاً مشخص و مشاهده می گردد.
• مسموم کنندگی Orellanine در ابتدا ممکن است با اختلال در کار معده و روده 24 ساعت پس از خوردن قارچ نشان داده

شود. نقض کلیه نیز از 36 ساعت تا دو هفته پس از خوردن قارچ همراه با درد پهلو باشد.
• مسموم کنندگی Gyromitrin معمولاً 6 تا 10 ساعت پس از خوردن قارچ (اما ممکن است تا 48 ساعت نیز به تعویق افتد) همراه با اختلال در کار معده و روده باشد. بیماران ممکن است علائم و نشانه هایی چون کاهش حجم، آسیب به کبد و اثرات CNS مانند سکته، خون، هذیان و … را از خود نشان دهند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ