
مقاله اثربخشی آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر پیشگیری زودرس در برابر رفتارهای پرخطر در دانش آموزان مقطع دبیرستان تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثربخشی آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر پیشگیری زودرس در برابر رفتارهای پرخطر در دانش آموزان مقطع دبیرستان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر پیشگیری زودرس در برابر رفتارهای پرخطر در دانش آموزان مقطع دبیرستان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثربخشی آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر پیشگیری زودرس در برابر رفتارهای پرخطر در دانش آموزان مقطع دبیرستان تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم رفتاری
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
حامد قاسمی ارگنه – کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه اصفهان
ابوالفضل زارعی – دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه تهران
رحیم گلی – مدرس مرکز علمی و کاربردی بنیاد شهید و مور ایثارگران کرمانشاه
محمد قاسمی – دانشجوی کارشناسی کودکان با نیاز های خاص دانشگاه پردیس علامه امینی تبریز (تربیت معلم)
چکیده:
مقدمه و اهداف: رفتار های پر خطر به رفتارهایی گفته میشود که سلامت و بهزیستی نوجوانان، جوانان و سایر افراد جامعه را در معرض خطر قرار دهد. پژوهش با هدف بررسی اثربخشی آموزش مهارت های زندگی با تاکید بر پیشگیری زودرس در برابر رفتارهای پرخطر در دانش آموزان مقطع دبیرستان انجام شد. مواد و روش ها: طرح پهوهح نیمه آزمایشی با پیح آزمون پس آزمون و گروه کنترل بود. جامعه آماری شامل دانش آموزان شهرستان اصفهان بود که از میان آنها نمونه ای بهحجم 30 نفر به شیوه نمونه گیری خوشه ای انتخاب و با روش جایگزینی تصادفی به دو گروه آزمایشی و کنترل تقویم شدند. گروه آزمایش به مدت 7 جلسه تحت آموزش مهارت های زندگی قرار گرفتند و بعد از مداخله برای دو گروه کنترل و آزمایش پس آزمون به عمل آمد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم آفزار spss18 و روش آماری تحلیل کوواریانس استفاده شد. یافته ها: نتایج پژوهش نشان داد که بینمیزان رفتار های پرخطر گروه آزمایش و گروه کنترل در خرده مقیاس های مواد مخدر، سیگار، خشونت و رانندگی تفاوت معناداری ( 05 / 0 p) وجود دارد ولی در خرده مقیاس الکل و گرایش به رابطه با جنش مخالف تفاوت معناداری وجود ندارد. بحث و نتیجه گیری: از یافته های پاهوهح مای – توان نتیجه گرفت که آموزش مهارت زندگی منجر به کاهش رفتار های پرخطر شده است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]