
مقاله اثر محلول پاشی هورمون اسید آبسزیک بر ارتفاع بوته، تعداد کاپیتول در بوته و پرولین در شش ژنوتیپ ماریتیغال در شرایط تنش خشکی تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی هورمون اسید آبسزیک بر ارتفاع بوته، تعداد کاپیتول در بوته و پرولین در شش ژنوتیپ ماریتیغال در شرایط تنش خشکی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی هورمون اسید آبسزیک بر ارتفاع بوته، تعداد کاپیتول در بوته و پرولین در شش ژنوتیپ ماریتیغال در شرایط تنش خشکی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی هورمون اسید آبسزیک بر ارتفاع بوته، تعداد کاپیتول در بوته و پرولین در شش ژنوتیپ ماریتیغال در شرایط تنش خشکی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تعداد صفحات: 11
نویسنده(ها):
فاطمه طاعتی – دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان دارویی، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
براتعلی فاخری – دانشیار اصلاح نباتات، گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل
محمود سلوکی – دانشیار بیوتکنولوژی، گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی ، دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل
چکیده:
خشکی یکی از مهم ارین تنش های محیطی است که رشد گیاه و تولید محصول را به طور نامطلوبی تحت تاثیر قرار می دهد. بدین منظور آزمایشی در سال زراعی 1391-1392 در قالب کرت های خرد شده فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زابل انجام گرفت. تیمارها شامل تنش خشکی در 2 سطح (آبیاری کامل و اعمال تنش در زمان ساقه روی گیاه) به عنوان کرت های اصلی و محلول پاشی با 2 سطح ABA (صفر و 3mg/l) و 6 ژنوتیپ ماریتیغال (اصفهان، ساری، اهواز، همدان، مجارستان و ملاثانی) به عنوان کرت های فرعی بود. صفات ارتفاع بوته، تعداد کاپیتول در بوته و پرولین مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اثر سطوح تنش خشکی و ژنوتیپ ها از نظر تمام صفات مورد بررسی معنی دار (0/01<=p) و اثر ABA فقط برای پرولین معنی دار بود. با توجه به معنی دار بودن اثر متقابل تنش × ژنوتیپ و ABA × ژنوتیپ وضعیت ژنوتیپ ها در هر سطح تنش و ABA دارای روند متفاوتی بود. اثر متقابل تنش × اسید آبسزک برای تمام صفات مورد مطالعه در سطح احتمال 1 درصد معنی دار بود. اثرات متقابل سه جانبه تیمارها برای پرولین در سطح احتمالی 1 درصد و برای تعداد کاپیتول در بوته در سطح احتمال 5 درصد معنی دار بود اما برای ارتفاع بوته اختلاف معنی داری نداشت. بیشترین تعداد کاپیتول در بوته در ژنوتیپ اهواز، بالاترین ارتفاع در ژنوتیپ ساری مربوط به تیمار آبیاری کامل و بدون هورمون پاشی بود. بیشترین میزان پرولین در تیمار تنش و محلول پاشی با اسید آبسزیک متعلق به ژنوتیپ ساری بود. نتایج تحقیق حاکی از آن بود که اسپری ABA باعث افزایش عملکرد و اجزای عملکرد گیاه ماریتیغال نسبت به حالت تنش خشکی به وسیله افزایش مقاومت در گیاه و کاهش اثرات تنش خشکی شد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]