مجلس های دانش عبادت است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 95 آبان 1 , ساعت 3:29 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه تاثیر فاکتورهای اقلیمی (دما و رطوبت) بر تراکم و پراکنش زنبور های پارازیتوئید (زیر خانواده Alysiinae) در شهر نگار (استان کرمان) تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر فاکتورهای اقلیمی (دما و رطوبت) بر تراکم و پراکنش زنبور های پارازیتوئید (زیر خانواده Alysiinae) در شهر نگار (استان کرمان) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر فاکتورهای اقلیمی (دما و رطوبت) بر تراکم و پراکنش زنبور های پارازیتوئید (زیر خانواده Alysiinae) در شهر نگار (استان کرمان) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر فاکتورهای اقلیمی (دما و رطوبت) بر تراکم و پراکنش زنبور های پارازیتوئید (زیر خانواده Alysiinae) در شهر نگار (استان کرمان) تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
شیما قطبی – گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر، کرمان
مجید عسکری حصنی – گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر، کرمان.
سیدمسعود مجدزاده – گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر، کرمان

چکیده:
خانواده براکنیده یکی از خانواده های راسته های بال غشائیان است که نقش مهمی در کنترل بیولوژیک آفات دارد . در این تحقیقسعی بر مطالعه روابط موجود بین اثرات رطوبت و دما بر تراکم و پراکندگی اعضای زیرخانواده Alysiinae داریم. برای این منظور بهبررسی این فاکتورها و جمع آوری نمونه ها در منطقه دشت نگار واقع دراستان کرمان پرداختیم . بر اساس نتایج بدست آمده بیشترینتراکم نمونه های این زیرخانواده در دمای بین 25 تا 30 سانتیگراد بود و در میانگین دمای 52 درجه سانتیگراد بیشترین تراکم مشاهده گردید. بر اساس اندازه گیری میزان رطوبت ، بیشترین تراکم در رطوبت بالا بین 30-35 درصد مشاهده گردید و بین افزایش رطوبت و افزایش تراکم رابطه معنی دار مشاهده شد. بر اساس پژوهش حاضر می توان نتیجه گرفت که زیر خانواده Alysiinae در شرایط اقلیمی دمای متوسط و رطوبت بالا بیشتر تراکم و پراکندگی را دارا می باشند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ