خدایا! از تو هدایت در گمراهی و بینایی در کوری و راه راست در بیراهه درخواست می کنم . [امام صادق علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 1 , ساعت 3:29 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله نگاهی بر سیستم مدیریت در انرژی و طراحی محیطی(سیستم لید) تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگاهی بر سیستم مدیریت در انرژی و طراحی محیطی(سیستم لید) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگاهی بر سیستم مدیریت در انرژی و طراحی محیطی(سیستم لید) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگاهی بر سیستم مدیریت در انرژی و طراحی محیطی(سیستم لید) تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

وحید نیک سیما – شرکت مهندسی اسوه عمران انرژی

چکیده:

سیستم رتبه بندی ساختمان سبز 1 در سال 1999 به منظو ر کاهش دادن مصرف انرژی و در کنار آن کاهش تاثیرات نامطل وب ساختمان ها بر محیط، توسط شورای ساختمان سازی ایالات متحدهطراحی و منتشر شد و سعی کرد تا اعمال نظارتی بر ساختمان های در حال ساخت یا کنترل مصرف انرژی ساختمان های موجود داشته باشد. با رعایت این قانون، مصرف آب و انرژی در ساختمان کاهش یافته و ساختمان چه در حین ساخت و چه در طول عمر خود، تاثیرات نامطلوب خود بر محیط را به حداقل می رساند. تا کنون ساختمان های بسیاری در جهان با استفاده از این سیستم، گواهی ساختمان سبز دریافت کرده اند و از هزینه ای که صرف این کار کرده اند پشیمان نیستند. زیرا بعد از مدتی این هزینه ها جبران و ساختمان شروع به سود دهی مینماید.
آنچه در ایران به آن نیاز داریم توجه هر چه بیشتر به بخش انرژی و جلوگیری از هدر رفت آن است. با توجه به حذف یارانه های انرژی در آینده نزدیک، دولت میتواند یارانه های جدیدی را اینبار نه برای انرژی، که برای ساختمان هایی ا ختصاص دهد که با استفاده از قوانین ساختمان سبز ساختته می شوند . مسلم است که این ساختمان ها بعد از مدت کوتاهی با توجه به مصرف انرژی پایین و کاهش آلودگی محیط زیست، تبدیل به ساختمان هایی سود ده برای جامعه خواهند شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ