
مقاله سنتز ذرات مس نانوساختار مورد استفاده در جوهرهای رسانا با استفاده از روش کاهش شیمیایی تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سنتز ذرات مس نانوساختار مورد استفاده در جوهرهای رسانا با استفاده از روش کاهش شیمیایی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز ذرات مس نانوساختار مورد استفاده در جوهرهای رسانا با استفاده از روش کاهش شیمیایی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سنتز ذرات مس نانوساختار مورد استفاده در جوهرهای رسانا با استفاده از روش کاهش شیمیایی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
آزاد عبدی – دانشگاه تربیت مدرس بخش مهندسی مواد – گروه سرامیک تهران، ایران
رسول صراف ماموری – دانشگاه تربیت مدرس بخش مهندسی مواد – گروه سرامیک تهران، ایران
نسترن ریاحی نوری – پژوهشگاه نیرو مرکز شیمی و مواد – گروه پژوهشی مواد غیرفلزی تهران، ایران
چکیده:
از میان نانوذرات فلزی، نانوذرات مس به دلیل خواص الکتریکی و اپتیکی گوناگون مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است. نانو ذرات مس، به علت مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی، در مقایسه با نانو ذرات طلا و نقره در ساخت جوهرهای رسانا مورد توجه قرار گرفته اند. از جمله روش های متداول جهت سنتز نانو ذرات فلزی می توان به روش های شیمیایی اشاره کرد. در این تحقیق ذرات مس نانو ساختار با استفاده از روش کاهش شیمیایی سنتز شد . در این روش از مواد اولیه های گوناگون از جمله سولفات مس پنج آبه به عنوان ماده حامل مس، اسکوربیک اسید (ویتامین C) به عنوان عامل کاهنده و ممانعت کننده در برابر اکسیداسیون ذرات مس، و پلی وینیل پیرولیدون (PVP) به عنوان عامل پایدار کننده و کنترل کننده اندازه ذرات استفاده شد. پارامترهای مختلفی از جمله دما ، pH ، و و مقدار پایدار کننده، مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از هر آزمایش مورد بررسی های آنالیز فازی به وسیله دستگاه پراش اشعه ایکس (XRD) و ریخت شناسی ذرات توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی با گسیل میدانی (FESEM) انجام گرفت. نتایج پودرهای مس نانو ساختار نشان داد که ذرات با توزیع اندازه باریک و با خلوص بالا تهیه شده است . همچنین با تبدیل این ذرات به نوعی جوهر (خمیر) و اعمال آن برروی یک صفحه شیشه ای و اندازه گیری میزان مقاومت الکتریکی ، بهترین شرایط آزمایش بدست آمد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]