
مقاله ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم تحت فایل ورد (word) :
مقاله ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه 54 تا 58 منتشر شده است.
نام: ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در قم
این مقاله دارای 5 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله بیماری های عفونی
مقاله بیماران بستری
مقاله قم
مقاله ایران
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حبیبی نژاد حسینعلی
جناب آقای / سرکار خانم: ریاحین علی اکبر
جناب آقای / سرکار خانم: حیدری اکرم
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: با وجود پیشرفت های بسیار در پیشگیری و درمان بیماری های عفونی، همچنان این بیماری ها به عنوان مهم ترین عامل مرگ و میر و ایجاد شرایط نامطلوب زندگی برای میلیون ها نفر از مردم در دنیا مطرح می باشند. این مطالعه با هدف تعیین ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماری های عفونی منجر به بستری در بیمارستان کامکار قم صورت گرفت.
روش بررسی: این مطالعه متکی بر داده های موجود (Routine Data Base Study) روی پرونده های بیمارانی که در تابستان 1386 در بیمارستان کامکار با تشخیص بیماری عفونی بستری شده بودند، انجام شد. ویژگی های اپیدمیولوژیک بیماران در پرسشنامه ثبت گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های کای دو، تی و من ویتنی صورت گرفت.
یافته ها: در این مطالعه، 331 مورد از 2907 مورد بستری (%113) در بیمارستان کامکار مربوط به بیماری های عفونی بود. بیماری های عفونت دستگاه ادراری با 61 مورد (%184)، سپتی سمی با 48 مورد (%145) و پنومونی با 45 مورد (%136) بیشترین فراوانی را داشتند. از نظر تقسیم بندی بر اساس سیستم های مبتلا، سیستم ادراری – تناسلی و سیستم تنفسی هرکدام با 73 مورد (%2205) بیشترین فراوانی را دارا بودند.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر، حاکی از اهمیت قابل توجه بیماری های عفونی به ویژه عفونت دستگاه ادراری، سپتی سمی و پنومونی در قم است که نیازمند تحقیقات گسترده تر به منظور شناخت هرچه بیشتر اپیدمیولوژی و پاتوژنز این بیماری ها می باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]