گناه نتوانستن کردن ، گونه‏اى از ترک گناه است . [نهج البلاغه]
 
شنبه 95 آبان 1 , ساعت 3:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه روشهای گریفین و المان محدود در محاسبه بی هنجاری گرانی منطقه ای مطالعه موردی: گنبد نمکی قم تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روشهای گریفین و المان محدود در محاسبه بی هنجاری گرانی منطقه ای مطالعه موردی: گنبد نمکی قم تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روشهای گریفین و المان محدود در محاسبه بی هنجاری گرانی منطقه ای مطالعه موردی: گنبد نمکی قم تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روشهای گریفین و المان محدود در محاسبه بی هنجاری گرانی منطقه ای مطالعه موردی: گنبد نمکی قم تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: دومین همایش علوم زمین

تعداد صفحات: 9

نویسنده(ها):

حمیدرضا صمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک
اصغر تیموریان – دکترا ژئوفیزیک
محمدرضا صمدی – دانشجوی کارشناسی عمران
احمد الوندی – دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک

چکیده:

بی هنجاری گرانی اندازه گیری شده شامل مجموع اثرهای ترکیبی از ساختارهای که چگالی ها و عمقهای مختلفی از منطقه موردمطالعه و فراتر از آن هستند جداسازی میدان پتانسیل منطقه ای – باقیمانده یک موضوع جالب توجه در میان ژئوفیزیک دانان حتی در زمان حال می باشد دراین مقاله برای جداسازی میدانهای باقی مانده در منطقه ای دو روش گریفین و المان محدود FEM را با هم مقایسه می کنیم که اولین مرحله از FEM انتخاب المان است و سپس تصمیم در مورد شرایط مرزی فضای حل مسئله می باشد دراین مرحله فضای حل به المان های تقسیم می شود که بعد از تعیین ساختارهای هندسی فضای حل مسئله باید مناسب ترین المان ها برای این ساختار هندسی انتخاب شود. سازگاری بین هندسه و المان ها برای رسیدن به بهترین حل ممکن مهم می باشد. گرانی منطقه ای به وسیله مجموع وزن داری از مقادیر محدودگرانی هشت ایستگاه منطبق بر هشت گره از یک المان هم پارامتر درجه دوم که روی فضای نقشه قرارگرفته است تقریب زنی می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ