
مقاله تعیین شماره منحنی رواناب حوضه آبریز منصورآباد بیرجند با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی از دور (تصاویر لندست+ETM) تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین شماره منحنی رواناب حوضه آبریز منصورآباد بیرجند با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی از دور (تصاویر لندست+ETM) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شماره منحنی رواناب حوضه آبریز منصورآباد بیرجند با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی از دور (تصاویر لندست+ETM) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین شماره منحنی رواناب حوضه آبریز منصورآباد بیرجند با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی از دور (تصاویر لندست+ETM) تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
مصطفی یعقوب زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان
غلامعباس بارانی – استاد بخش مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان
ابوالفضل اکبرپور – استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند
چکیده:
استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور به منظور تخمین رواناب حوضه آبریز در سالهای اخیر افزایشیافته است. این امر به خاطر آن است که مدل های بارش – رواناب هر دو تغییرات ژئومورفولوژی و مکانی را شامل می شود. در این تحقیق، نقشه شماره منحنی رواناب با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و تصاویر ماهواره لندست در یکی از حوضه های آبریز خراسان جنوبی تهیه شده است. شماره منحنی رواناب بر اساس فاکتورهایی مانند گروه هیدرولوژی خاک، کاربری اراضی، پوشش زمین و شرایط هیدرولوژیکی تعیین می شود. نقشه وضعیت پوشش زمین با کمک شاخص پوشش گیاهی تفاوت نرمال شده (NDVI) تهیه شده و سپس به سه کلاس مرتع خوب، نسبتا فقیر و فقیر تقسیم بندی می شود. نقشه کاربری اراضی حوضه با استفاده از داده های ماهواره لندست (ETM+) و بازدید صحرایی و به کمک نرم افزار ERDAS تعیین می شود و نقشه گروه هیدرولوژیکی خاک به کمک نقشه های خاک، شیب، کاربری اراضی، تشکیلات زمین شناسی و بازدیدهای صحرایی تهیه می گردد. نقشه شماره منحنی رواناب با استفاده از جدول SCS و نرم افزارهای GIS تعیین می گردد. شماره منحنی به دست آمده به عنوان ورودی در اکثر مدلهای تخمین رواناب حوضه مورد استفاده قرار می گیرد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]