
مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی مجازی علوم زمین
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
آتنا چشمی – کارشناسی ارشد زمین شناسی، آب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه زمین شناسی
علیرضا شکیبا – دکتری اقلیم شناسی از دانشگاه انگلیس، 1378، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده:
تغییر اقلیم در سال های اخیر منجر به تغییرات قابل توجه در عناصر هواشناسی و در نتیجه افت شدید منابع تامین آب سطحی و زیرزمینی خصوصاً در مناطق خشک و نیمه خشک شده است. در این مقاله، تلاش شده با استفاده از شاخص های حدی بارش-دما، شاخصSPI و مجموع بزرگی خشکسالی (DM)، ابتدا شرایط بلند مدت خشکسالی، سپس اثرات تغییر اقلیم بر وضعیت منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز بررسی شده است. تأمین آب بخش های مختلف این منطقه به شدت به منابع زیرزمینی وابسته بوده و به همین دلیل بررسی تغییرات تراز آب های زیرزمینی در دوره های آتی در توسعه این دشت و مدیریت منابع آب آن حائز اهمیت می باشد. به منظور ارزیابی اثرات تغییر اقلیم، از خروجی مدل های گردش عمومی جو (GCM)، جهت انطباق مقیاس خروجی این مدل ها با مقیاس مورد نیاز مطالعات محلی تغییر اقلیم، داده های بارش و دما توسط مدلLARS-WG ریز مقیاس شده اند، که جهت تعیین مقادیر تغذیه آبخوان در دوره های آتی استفاده می شود. برای بررسی تغییرات تراز آب زیرزمینی در مقاطع مختلف، مدل دینامیکی شبکه عصبی در محیط نرم افزار MATLAB توسعه داده شده است. نتایج مطالعه با فرض حفظ وضعیت موجود توسعه منطقه، حاکی از سیر نزولی حجم آبخوان با توجه به تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر منابع و مصارف محدوده مطالعاتی می باشد. همچنین معیار مجموع بزرگی خشکسالی(DM)، معیار مناسب تری جهت نشان دادن وضعیت خشکسالی در منطقه تشخیص داده شده است.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]