با اندرزهاست که غفلت زدوده می شود [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 6:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد) تحت فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد) تحت فایل ورد (word) :

مقاله بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد) تحت فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در گیاه و زیست بوم از صفحه 2 تا 18 منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات کمی، کیفی و وضعیت زادآوری گیاه نمدار .Tilia platyphyllos Scop در جنگل های گرگان (گرمابدشت و قرن آباد)
این مقاله دارای 17 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمدار
مقاله جنگل های گرگان
مقاله ویژگی های کمی
مقاله ویژگی های کیفی
مقاله زادآوری

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: منفرد اعظم
جناب آقای / سرکار خانم: قربانلی مه لقا
جناب آقای / سرکار خانم: میرحسینی شاهکویی عبدالمطلب
جناب آقای / سرکار خانم: نیاکان مریم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گیاه نمدار از گونه های بسیار با ارزش جنگل های شمال ایران به شمار می رود. با توجه به اهمیت این گیاه، بررسی ویژگی های کمی و کیفی، وضعیت زادآوری و انتخاب بهترین رویشگاه از جمله اهداف مهم این پژوهش می باشد و برای رسیدن به این هدف، دو رویشگاه جنگلی گرمابدشت و قرن آباد در شهرستان گرگان در نظر گرفته شده اند که در هر یک از رویشگاه ها، چهار قطعه نمونه، هر یک به مساحت یک هکتار و به شکل مربع برای انجام مطالعه انتخاب شد. در هر قطعه نمونه، ویژگی های کمی (شامل تعداد در هکتار، ارتفاع کل، ارتفاع دو شاخگی، ارتفاع اولین شاخه، ارتفاع شروع تاج، قطر تاج و قطر برابر سینه) و ویژگی های کیفی (شامل درصد پیچیدگی، خمیدگی، تقارن تاج و تاج پوشش) و نیز وضعیت زادآوری در ارتباط با نمدار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که نمدار در دامنه گسترده ای از شرایط محیطی انتشار دارد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری با آزمون T.Test و استفاده از نرم افزار Spss نشان داد که ویژگی های کمی تعداد در هکتار، ارتفاع کل، ارتفاع دو شاخگی، ارتفاع شروع تاج و قطر تاج در دو رویشگاه اختلاف معنی داری نداشتند، اما قطر برابر سینه و ارتفاع اولین شاخه اختلاف معنی داری نشان دادند. ویژگی های کیفی درصد پیچیدگی، خمیدگی، تقارن تاج و تاج پوشش تفاوت معنی داری نداشتند. نتایج وضعیت زادآوری دو رویشگاه نشان داد که زادآوری پایه های نمدار با ارتفاع کم تر از 13 متر تفاوت معنی داری نداشتند، اما پایه های با ارتفاع بیش تر از 13 تفاوت معنی داری نشان دادند. در مجموع به نظر می رسد که منطقه قرن آباد از نظر ویژگی های کمی، محل مناسب تری برای رویش نمدار نسبت به منطقه گرمابدشت می باشد، ولی از نظر زادآوری منطقه گرمابدشت نسبت به منطقه قرن آباد مناسب تر است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ