
مقاله ارائه راهکارهای مدیریتی جهت پیاده سازی اکوتوریسم پایداردر مناطق حفاظت شده دز و کرخه در استان خوزستان تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه راهکارهای مدیریتی جهت پیاده سازی اکوتوریسم پایداردر مناطق حفاظت شده دز و کرخه در استان خوزستان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه راهکارهای مدیریتی جهت پیاده سازی اکوتوریسم پایداردر مناطق حفاظت شده دز و کرخه در استان خوزستان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه راهکارهای مدیریتی جهت پیاده سازی اکوتوریسم پایداردر مناطق حفاظت شده دز و کرخه در استان خوزستان تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
تعداد صفحات: 9
نویسنده(ها):
شادی مرعشی – کارشناس ارشد علوم محیط زیست – کارشناس محیط زیست دفتر پژوهش های کاربردی سازمان آب و برق خوزستان
نازنین جامعی – کارشناس ارشد علوم محیط زیست – رئیس گروه دفتر بررسی های زیست محیطی – سازمان آب و برق خوزستان
چکیده:
اکوتوریسم که مخفف واژه ecological tourism است نه یک ترفند و یا تبلیغ بازاریابی بلکه ابزاری جهت توسعه پایدار است. دستیابی به اکوتوریسم حقیقی با معیارها و شاخصهای واقعی آن چالشی بزرگ و اقدامی پر زحمت ولی بسیار با ارزش است. زیرا هنگامی که تحقق یابد جامعه و محیط زیست هر دو از آن بهره مند می شوند. با توجه به اهداف و فعالیت هایی که اتحادیه جهانی حفاظت در مناطق 6 گانه تعریف نموده است، تفرج و گردشگری در طبقه v یا چشم انداز های طبیعی حفاظت شده، اولویت اول را به خود اختصاص داده است. منطقه حفاظت شده دز و کرخه با دارا بودن شرایط خاص توپوگرافی، زیستگاهی و وجود گونه های با ارزش گیاهی و جانوری، استعداد بالایی جهت توسعه فعالیت های گردشگری دارد. مناطق حفاظت شده دز و کرخه از نظر اهداف گردشگری و تفرج ( منطبق با طبقه IV) وضعیتی دوفاکتو دارد{1}. زیرا در این گونه مناطق، تفرج و گردشگری هدف فرعی و هدف بالقوه قابل حصول محسوب می گردد و هدف اصلی حفظ زیست گاه بکر منطقه همراه با توسعه مبتنی بر ملاحظات زیست محیطی می باشد.با توجه به اینکه مناطق حفاظت شده دز و کرخه جزو مناطق شناخته شده گردشگری در کشور نمی باشد و ازطرفی توان بالقوه اکولوژیکی در آن بسیار بالامی باشد، این فرصت وجود دارد که با تعیین ظرفیت دقیق برد منطقه واعمال و پیاده سازی طرح جامع توریسم در منطقه جهت گسترش پایدار این صنعت زیرسازی های لازم صورت پذیرد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]