شایسته است که دانش انسان بر گفتارش افزون و خردش بر زبانش چیره باشد . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 3 , ساعت 6:27 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله پیش یابی اثر گرمایش جهانی بر رواناب رودخانه سموش با استفاده ازمدل ریزگردان LARSدرWG تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش یابی اثر گرمایش جهانی بر رواناب رودخانه سموش با استفاده ازمدل ریزگردان LARSدرWG تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش یابی اثر گرمایش جهانی بر رواناب رودخانه سموش با استفاده ازمدل ریزگردان LARSدرWG تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش یابی اثر گرمایش جهانی بر رواناب رودخانه سموش با استفاده ازمدل ریزگردان LARSدرWG تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش بین المللی جغرافیا و توسعه پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
فرامرز خوش اخلاق استادیار دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران
مرضیه غیاث الحسینی – کارشناسی ارشد اقلیم شناسی از دانشگاه تهران

چکیده:
در این تحقیق اثر گرمایش جهانی بر روی رواناب رودخانه سموش (زیر حوضه پلرود دراستان گیلان )مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. اطلاعات مورد نیاز درجه حرارت و بارش از مدل گردش عمومی HadCM3 و تحت دو سناریویA2 و A1B در دوره 2011-2040با استفاده از مدل آماریLARS-WG ریزگردان شدند. در مجموع نتایج نشان دهنده آن است که متوسط دما در تمام ماهها در دهه های آتی افزایش خواهد یافت این افزایش در فصل گرم سال بیشترخواهد بود که می تواند باعث افزایش نیاز آبی ، تبخیرو هدر رفت آب شود. بارش نیز در ماههای ژانویه و دسامبر کمی افزایش و در بقیه ماهها کاهش می یابد و این مقدار کاهشی در فصل گرم سال بیشتر خواهد بود. و منطقه در آینده تابستان گرم تر و خشکتری تجربه خواهد کرد. بدلیل رابطه همبستگی بالا بین پارامترهای اقلیمی و دبی رودخانه میزان دبی ماهانه رودخانه در دهه آتی با استفاده از روابط رگرسیونی دو متغیره در محیط SPSS بدست آمد. درنهایت نتایج بیانگر آن است که دبی ماهانه از ماه مارس تا ژولای کاهش می یابد دلیل کاهش شدید دبی را می توان به کاهش بارش و افزایش دما، تبخیر و نیاز آبی در این ماهها دانست .اما از ماههای آگوست تا فوریه مقدار دبی کمی افزایش می یابد. اما به طور کلی حجم و مقدار دبی سالانه با کاهش مواجه خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ