
مقاله بررسی شوری آبهای زیرزمینی استان گیلان از نظر مصارف کشاورزی با توجه به هدایت الکتریکی (EC) و دو پارامتر شوری موثر (ES) و شوری بالقوه (PS) تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شوری آبهای زیرزمینی استان گیلان از نظر مصارف کشاورزی با توجه به هدایت الکتریکی (EC) و دو پارامتر شوری موثر (ES) و شوری بالقوه (PS) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شوری آبهای زیرزمینی استان گیلان از نظر مصارف کشاورزی با توجه به هدایت الکتریکی (EC) و دو پارامتر شوری موثر (ES) و شوری بالقوه (PS) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی شوری آبهای زیرزمینی استان گیلان از نظر مصارف کشاورزی با توجه به هدایت الکتریکی (EC) و دو پارامتر شوری موثر (ES) و شوری بالقوه (PS) تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش ملی مدیریت جامع منابع آب
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
حوری احمدپور – دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، گروه مهندسی آب، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
محمدرضا خالدیان – استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
افشین اشرف زاده – استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه گیلان، رشت، ایران
مجتبی رضایی – دانشجوی دکترای آبیاری و زهکشی دانشگاه ساری و پژوهشگر موسسه تحقیقات برنج کشور، رشت، ایران
چکیده:
منابع آب زیرزمینی در کنار منابع آب سطحی تامین کننده ی نیازهای آبی بخشهای شهری، صنعتی و کشاورزی میباشند که علاوه بر کمیت این منابع، کیفیت آنها نیز باید مدنظر قرار گیرد. برای ارزیابی کیفیت آبهای زیرزمینی جهت مصارف کشاورزی پارامترهایی در نظر گرفته میشود که شوری یکی از مهمترین آنها محسوب میشود. هدف از این مطالعه، شناسایی و توصیف مناطقی با میزان شوری آبهای زیرزمینی مشخص برای مصارف کشاورزی در گیلان است. بدین منظور، نمونه ی آب 130 حلقه چاه در شهریور 1388 از سراسر استان گیلان جمع آوری و غلظت CO3 (2-) و Cl- و HCO3- و SO4 (2-) و Mg (2+) و Ca (2+) و هدایت الکتریکی (EC) آنها اندازه گیری شد. سپس با استفاده از علم زمین آمار به تجزیه و تحلیل ژئواستاتیستیک داده هاتوسط نرمافزار GS+ پرداخته شد و نقشهی پهنهبندی شوری آبهای زیرزمینی ترسیم گردید و درنهایت مناطق استان گیلان ازنظر شوری آبهای زیرزمینی جهت مصارف کشاورزی شناسایی و درجهبندی گردید و سپس راهکارهایی جهت استفاده از آبهای زیرزمینی در این مناطق بیان شد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]