
مقاله تاثیر سرعت پیشروی تراکتور ITM399در4WD بر پارامترهای عملکردی تراکتور در خاک ورزی با هرس بشقابی تحت فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سرعت پیشروی تراکتور ITM399در4WD بر پارامترهای عملکردی تراکتور در خاک ورزی با هرس بشقابی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سرعت پیشروی تراکتور ITM399در4WD بر پارامترهای عملکردی تراکتور در خاک ورزی با هرس بشقابی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سرعت پیشروی تراکتور ITM399در4WD بر پارامترهای عملکردی تراکتور در خاک ورزی با هرس بشقابی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
علی رحیمی – دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
علیمحمد برقعی – استاد گروه مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
سعید مینایی – دانشیار گروه مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
حسین باخدا – استادیار گروه مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده:
به منظور بهبود کارآیی تراکتور بایستی به ازای مقدار مشخصی انرژی نهفته در سوخت، بیشینه کشش ادوات در شرایط مطلوب ایجاد شود و کمترین اثر مخرب را بر ساختار خاک داشته باشد. از اینرو باید همواره پارامترهای عملکردی تراکتور را بهبود داد، که بطور کلی شامل بهبود عملکرد موتور و سیستم انتقال توان و زمین گیرایی می باشد. در این پژوهش تاثیر سرعت پیشروی بر توان مالبندی، بکسوات، بازده زمین گیرایی، مصرف سوخت، میانگین وزنی قطر خاکدانه ها و سختی خاک (CI) تحت چرخه ای محرک تراکتور ITM399-4WD ، در عملیات با هرس بشقابی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، یک آزمایش فاکتوریل، با دو فاکتور شامل شرایط زمین (در دو سطح زمین آیش و زمین کلشی) و سرعت پیشروی (در سه سطح: 5-6، 6-7 . 7-8 کیلومتر بر ساعت) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار اجرا گردید. پس از آنالیز واریانس، مقایسه میانگین با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که افزایش سرعت پیشروی باعث افزایش معنیدار توان مال بندی و بکسوات شده و کاهش معنیداری در بازده زمینگیرایی و میانگین وزنی قطر خاکدانه حاصل شد. کمترین میزان مصرف سوخت در سرعت 6 کیلومتر بر ساعت بدست آمد. سرعت پیشروی اثر معنی داری بر شاخص CI نداشت. در زمین کلشی در مقایسه با زمین آیش، توان مالبندی، مصرف سوخت و بازده زمین گیرایی افزایش و بکسوات، کاهش معنی داری نشان داد. مصرف سوخت در سرعت های 6،5 و 7 کیلومتر بر ساعت به ترتیب 8/625، 7/978 و 8/627 لیتر بر هکتار بود. بنابر این توصیه می گردد در تراکتور ITM399-4WD با دیسک کششی، از سرعت 6-7 کیلومتر بر ساعت استفاده شود.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]