
مقاله بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس تحت فایل ورد (word) :
مقاله بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران از صفحه 138 تا 146 منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای کارآیی لیگنین زدایی و بازده خمیر کاغذ کرافت و سودای برون چوب و درون چوب صنوبر دلتوئیدس
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صنوبر دلتوئیدس
مقاله درون چوب
مقاله برون چوب
مقاله بازده خمیر کاغذ
مقاله پخت کرافت
مقاله پخت سودا
مقاله عدد کاپا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
با توجه به کمبود و محدودیت منابع چوبی در ایران گونه هایی که سریع الرشد بوده و مناسب تهیه خمیر کاغذ هستند، اهمیت ویژه ای دارند. صنوبر نیز از جمله گونه های سریع الرشد و بومی ایران است که در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی مقایسه ای بازده خمیر کاغذ تهیه شده از درون چوب و برون چوب صنوبر دلتوئیدس (Populus deltoides) تحت فرآیندهای پخت کرافت و سودا نشان داد که در هر دو روش پخت، درون چوب نسبت به برون چوب دارای بازده کمتری بوده است. همچنین بازده خمیر کاغذهای برون چوب و درون چوب در پخت سودا نسبت به پخت کرافت در حدود چهار درصد بیشتر بوده است. مقایسه میزان عدد کاپا در خمیرکاغذهای حاصل نشان می دهد که بازده، خمیرکاغذ درون – چوب نسبت به برون چوب در هر دو پخت کمتر و میزان لیگنین باقیمانده بیشتر بوده است. همچنین میزان عدد کاپا در پخت کرافت نسبت به پخت سودا در حدود 34% کاهش داشته است. با توجه به یکسان بودن شرایط فرآیندی، کارایی بیشترعمل لیگنین زدایی در فرآیند کرافت مربوط به ترکیب مایع پخت و در اصل حضور سولفید سدیم در مایع پخت می باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]