هرکه بر برادرانْ بزرگی فروشد، هیچ انسانی با او صمیمی نخواهد شد . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 95 آبان 6 , ساعت 4:34 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله سیاست های موثر معماری و شهرسازی بر پایداری شهری(نگرشی به سیاست های تعاملی معماری و شهرسازی با محیط زیست تحت فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سیاست های موثر معماری و شهرسازی بر پایداری شهری(نگرشی به سیاست های تعاملی معماری و شهرسازی با محیط زیست تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سیاست های موثر معماری و شهرسازی بر پایداری شهری(نگرشی به سیاست های تعاملی معماری و شهرسازی با محیط زیست تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سیاست های موثر معماری و شهرسازی بر پایداری شهری(نگرشی به سیاست های تعاملی معماری و شهرسازی با محیط زیست تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
تعداد صفحات: 12
چکیده:
هدف از این مقاله آن است تا با مروری بر مفهوم پایداری شهری و ارتباط آن با محیط زیست ،راهکارهای شهرسازی و معماری که منتج به تعامل و حفظ محیط زیست و نهایتا پایداری شهر شوند را بررسی نماییم . توسعه پایدار بطور فزاینده ای به یک عنصرمهم در برنامه ریزی مناطق شهری تبدیل شده است. اگرچه محورتوجه آن بیشتر به شهرهاست وتوسعه در مقیاس های کوچکتر به دلایلی کمترمورد توجه قرارگرفته است؛ با این حال شهرهارا نمی توان پایدار در نظرگرفت اگرقطعات آنها (مولفه هایی با مقیاس معماری) فاقد معیار پایداری باشد. معیارهای پایداری در مقیاس های خرد، آینه ای برای تجزیه وتحلیل پایداری شهرها برای سطوح بالاتر هستند که شامل جنبه های اقتصادی، اجتماعی وزیست محیطی است. به عنوان نتیجه گیری بحث به اصولی برای طراحی پایدار در مقیاس کلان (شهر) ومقیاس خرد (معماری) دست خواهیم یافت که عدم رعایت آنها در طراحی محلات نیل به پایداری را مخدوش میسازد که شامل : طراحی فضای سبز ؛ تعیین تراکم؛طراحی با توجه به اقلیم محدوده ؛ حمل ونقل و تبیین سیاست توسعه درونی و رابطه آن با پایداری می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ