[ و فرمود : ] بزرگتر توانگرى نومیدى است از آنچه در دست مردم است . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 95 آبان 6 , ساعت 4:36 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تحولات ریزساختاری در سیستم نیکلدر مس سنتز شده توسط روش آلیاژسازی مکانیکی تحت فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تحولات ریزساختاری در سیستم نیکلدر مس سنتز شده توسط روش آلیاژسازی مکانیکی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تحولات ریزساختاری در سیستم نیکلدر مس سنتز شده توسط روش آلیاژسازی مکانیکی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تحولات ریزساختاری در سیستم نیکلدر مس سنتز شده توسط روش آلیاژسازی مکانیکی تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و جامعه علمی ریخته گری ایران

تعداد صفحات: 9

چکیده:

پودر نانوساختار آلیاژی حاوی توزیع یکنواختی از عناصر نیکل و مس توسط روش آلیاژسازی مکا نیکی گلوله ها (BMAT) تولید شد. نفوذ دوجانبه عناصر نیکل و مس در یکدیگر توسط روش آنالیز پراش اشعه ایکس (XRD) مورد بررسی قرار گرفت، نتایج حاصله از این آنالی ز نشان داد که افزایش زمان آسیاکاری به بیش از 20 ساعت شرایط برای تشکیل محلول جامد نیکل- مس را فراهم می نماید. همچنین مشخص شد که با افزایش زمان عملیات آسیاکاری، اندازه دانه ها و همچنین پارامتر شبکه کاهش مییابد. جهت ارزیابی مورفولوژی و اندازه ذرات پودرهای باقیمانده از میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) استفاده گردید. از طرفی با استفاده از تهیه برش عرضی از سطح مقطع پودرهای تولیدی و آنالیز عنصری آنها توسط دستگاه میکروآنالیزر (EPMA) ، پدیده نفوذ مکانیکی طی عملیات آسیاکاری به اثبات رسید. نهایتا آنالیز عنصری نشان داد که دستیابی به شکل، اندازه، میکروساختار و توزیع عنصری یکنواخت پودرها با افزایش زمان آسیاکاری میسر خواهد بود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ