
مقاله ژئوترمومتری با استفاده از بافت اکسلوشن: مطالعه موردی در کانسار مس چهلکوره، سیستان و بلوچستان تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ژئوترمومتری با استفاده از بافت اکسلوشن: مطالعه موردی در کانسار مس چهلکوره، سیستان و بلوچستان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوترمومتری با استفاده از بافت اکسلوشن: مطالعه موردی در کانسار مس چهلکوره، سیستان و بلوچستان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ژئوترمومتری با استفاده از بافت اکسلوشن: مطالعه موردی در کانسار مس چهلکوره، سیستان و بلوچستان تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: شانزدهمین همایش انجمن بلور شناسی و کانی شناسی ایران
تعداد صفحات: 6
چکیده:
کانسار چهلکوره در شمالباختر زاهدان قرار دارد. این کانسار بهصورت رگهای در داخل توربیدیتهای ائوسن تشکیل شده است. دو مرحله کانیسازی در کانسار صورت گرفته است و کانیسازی شامل کوارتز، کلسیت، دولومیت، آنکریت سیدریت، پیریت، کالکوپیریت، پیروتیت، مولیبدنیت، اسفالریت، گالن، سلنینگالن Selenian galena مارکازیت نوسکیت Nevskite اراگواناژوتیت Paraguanajuatite) ایلمنیت و روتیل میباشد. برای شناسایی تعدادی از این کانیها از مطالعات میکروپروب استفاده شده است. بافتهای اکسلوشن متنوعی در کانسنگ مشاهده میشود. به طور مثال میتوان به اکسلوشن کالکوپیریت در اسفالریت، کالکوپیرت در پیروتیت و کالکوپیریت و پیروتیت در سلنین گالن اشاره نمود که مجموعاً بیانگر درجه حرارتی بین c 330 تا c 425 بوده که این مطلب با نتایج بهدستآمده از مطالعات سیالات درگیر و ایزوتوپهای پایدار اکسیژن همخوانی خوبی دارد. ذرات بسیار ریز اکسلوشن عمل کانهآرایی کانسنگ را بسیار مشکل میسازد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]