اگر بنده آجل و پایان آن را مى‏دید ، با آرزو و فریبندگیش دشمنى مى‏ورزید . [نهج البلاغه]
 
جمعه 95 آبان 7 , ساعت 6:47 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی و تحلیل مکانیزم ایجاد سوراخ مربعی توسط دریل با استفاده از کوپلینگ غیر هم محور الدهام تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تحلیل مکانیزم ایجاد سوراخ مربعی توسط دریل با استفاده از کوپلینگ غیر هم محور الدهام تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تحلیل مکانیزم ایجاد سوراخ مربعی توسط دریل با استفاده از کوپلینگ غیر هم محور الدهام تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تحلیل مکانیزم ایجاد سوراخ مربعی توسط دریل با استفاده از کوپلینگ غیر هم محور الدهام تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس سراسری توسعه محوری مهندسی عمران، معماری، برق و مکانیک ایران
تعداد صفحات: 10
چکیده:
روش های متنوعی برای ایجاد سوراخ مربعی روی قطعات وجود دارد. از جمله می توان به سوراخ کاری توسط دستگاهCNC تخلیه الکتریکی و خانکشی اشاره کرد. این روش ها علاوه بر پیچیدگی در روش تولید، هزینه نسبتا بالایی نیز دارند . ایجاد سوراخمربعی توسط دریل علاوه بر ساده تر بودن روش تولید نسبت به دیگر روش ها، بسیار مقرون به صرفه تر است . در این مقاله ، ابتدامنحنی های با عرض ثابت مورد بررسی قرار گرفته اند و با استفاده از خواص این منحنی ها، یک مدل ریاضی برای شکل بادامک باعرض ثابت به دست آمده است. بادامک با عرض ثابت می تواند درون یک قاب مربعی دوران کند و بنابراین با طراحی یک مته روی این بادامک می توان عملیات براده برداری را به شکل مربعی بر روی قطعه انجام داد. چالش اصلی در این مکانیزم این است که با چرخش بادامک، مرکز دوران آن در نقطه ثابتی قرار ندارد. به همین خاطر می بایست از یک کوپلینگ غیر هم محور برای انتقال حرکت چرخشی استفاده کرد. در این مقاله کوپلینگ غیر هم محور الدهام مورد بررسی قرار گرفته و نتایج نشان می دهند که سرعت دوران محورهای ورودی و خروجی در این کوپلینگ برابر هستند. بنابراین می توان از این کوپلینگ برای انتقال حرکت چرخ شی ازدریل به بادامک و مته استفاده کرد. در انتها نحوه اتصال دریل، کوپلینگ، بادامک با عرض ثابت و مته بررسی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ