دوستی افسرده دل، کمتر می پاید . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 4:26 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله علفهای هرز داروئی، فرصتی بکر برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت فرآوری گیاهان داروئی در استان مازندران تحت فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علفهای هرز داروئی، فرصتی بکر برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت فرآوری گیاهان داروئی در استان مازندران تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علفهای هرز داروئی، فرصتی بکر برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت فرآوری گیاهان داروئی در استان مازندران تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علفهای هرز داروئی، فرصتی بکر برای سرمایه گذاری و توسعه صنعت فرآوری گیاهان داروئی در استان مازندران تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
با توجه به جایگاه ویژه طب اسلامی در احادیث و روایات و نیز ضرورت ترویج و گسترش مناسب کاربرد گیاهان دارویی به منظور تغییرذائقه درمانی و به تبع آن کاهش هزینه های درمانی کشور به عنوان یک مزیت رقابتی منحصر به فرد در صادرات غیر نفتی ؛ شناساییگیاهان داروئی یک منطقه دارای اهمیت فراوانی می باشد.وجود گونه های متنوع گیاهی با ارزش های صنعتی، دارویی و خوراکی که بعضی از آنها دارای نقش ارزنده ای در صادرات می باشند وتنوع اقلیمی و سایر استعدادهای بالقوه کشور در زمینه گیاهان دارویی و صنایع مرتبط، و همچنین قابلیت ارزش افزوده بر فعالیت هایتولیدی و صنعتی مرتبط با گیاهان دارویی ، می تواند یکی از مهمترین دلایل توجه پژوهش بررسی عوامل تاثیر گذار بر سرمایه گذاریدر زمینه گیاهان دارویی باشد.استان مازندران به دلایل خاص محیطی، اقلیمی ؛ از دیگر مناطق ایران متمایز می باشد، چنانچه در این منطقه حداقل سه نوع اقلیممعتدل و مرطوب، مدیترانه ای و سرد و خشک را میتوان مشاهده کرد. این منطقه دارای پوشش گیاهی بسیارمطلوب می باشد.چنانچهاز حدود 8000 گونه گیاهی موجود در ایران می توان حدود 1800 گونه آنرا در این استان یافت که در عرصه های طبیعی جنگل ،مرتع و اراضی دشتی و ساحلی آن پراکنش دارند.مهمترین گونه های دارویی استان که حدود 200 گونه معتبر است را عمدتاً می تواندر مراتع بیلانی آن یافت . متأسفانه این استان علی رغم استعداد بی نظیر اکولوژیکی آن شاهد شکوفایی خاص در زمینه گیاهاندارویی نبوده است. تنوع زیستی کشاورزی شامل همه گونه های گیاهی، حیوانات و میکروارگانیسم های اکوسیستم کشاورزی که دارای ارزش اقتصادی،زیبایی شناختی، اخلاقی و; هستند، می باشد. یکی از اجزاء جدایی ناپذیر اگرواکوسیستم ها علف های هرز هستند. در نگرشاکوسیستمی، علف های هرز بخشی از تنوع زیستی کشاورزی محسوب می شوند. یکی از فواید علف های هرز خاصیت دارویی آنهامی باشد. بسیاری از علف های هرز سمج که مدیریت آنها با دشواری هایی مواجه می باشد دارای کاربرد دارویی هستند. پس شناساییاین گونه علفهای هرز و جمع آوری آنها در سطح مزارع و باغات علاوه بر فواید زیست محیطی بخاطر کاهش مصرف سموم علفکش میتواند به عنوان وزنه مالی خوبی برای تأمین معاش کشاورزان محسوب گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ