
مقاله ارزیابی جوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهانی از خانواده Asteraceae در پاسخ به آلودگی ترکیبات نفتی تحت فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی جوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهانی از خانواده Asteraceae در پاسخ به آلودگی ترکیبات نفتی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهانی از خانواده Asteraceae در پاسخ به آلودگی ترکیبات نفتی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی جوانه زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهانی از خانواده Asteraceae در پاسخ به آلودگی ترکیبات نفتی تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
چکیده:
آلودگیهای نفتی، یکی از جدی ترین مشکلات حال حاضر در تمامی جوامع به ویژه در نواحی اطراف مناطق نفت خیز میباشد. استفاده از گیاهان برای خارج ساختن ترکیبات نفتی به عنوان گزینه نوید بخش در استخراج این ترکیبات از خاک و آب مطرح شده است. براین اساس به منظور برآورد و شناسایی توانایی گیاهانی از خانواده Asteraceae (آفتاب گردان، کاهو، درمنه و بومادران) آزمایشاتی نسبت به گیاه پالایی ترکیب نفتی فنانترن که یک نوع آروماتیک چندحلقه ای ( PAH) میباشد در پاییز 1391 در آزمایشگاه کشت بافت مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی ایران صورت گرفت. در این راستا از چهار غلظت فنانترن 0، 100، 1000، 3000 میلی گرم در لیتر، در محیط کشت درون شیشهای استفاده شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی و در 4 تکرار انجام شد. نتایج کاهش معنی دار درصد جوانه زنی و رشد را متناسب با افزایش غلظت ترکیب نفتی فنانترن نشان دادند. شاخص های رشد مانند ارتفاع گیاه، تعداد برگ، وزن تر اندام هوایی گیاه، طول ریشه، تعداد ریشه و وزن تر ریشه گیاهان روند کاهشی را نشان دادند. بدین گونه که، با افزایش آلودگی و در غلظت 3000 فنانترن گیاهان بعد از مرحلهی جوانه زنی بدون رشد بوده و قبل از برداشت در هفته ی دوازدهم کاملاً از بین رفته بودند. بیشترین وزن و طول اندام هوایی و ریشه بعد از تیمار شاهد در تیمار 100 دیده شد. بین گیاهان گیاه کاهو از رشد بهتری برخوردار بود.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]