
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی تحت فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی تحت فایل ورد (word) :
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در ژنتیک نوین از صفحه 25 تا 32 منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی با نشانگرهای RAPD و مرفولوژیکی
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله Rosa damascena؛ RAPD؛ مرفولوژی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
گل محمدی یکی از گونه های مهم رز در ایران، از گذشته های دور به منظور تهیه گلاب و روغن های معطر مورد توجه بوده است. با وجود سابقه دیرین کشت گل محمدی در ایران، اصلاح ژنتیکی آن به دلیل اطلاعات اندک در زمینه ذخایر توارثی این گیاه محدود بوده است. به این منظور تحقیقی در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران جهت بررسی تنوع ژنتیکی گل محمدی انجام شد. تنوع ژنتیکی تعداد 41 ژنوتیپ گل محمدی از نواحی مختلف ایران (استان های فارس، کرمان، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی) و یک ژنوتیپ از بلغارستان، با استفاده از 31 آغازگر RAPD و 10 نشانگر مرفولوژیکی مورد ارزیابی قرار گرفتند. هر دو نشانگر ملکولی و مرفولوژیکی درجه بالایی از چندشکلی را در میان ژنوتیپ های گل محمدی در ایران نشان دادند. ژنوتیپ های مورد مطالعه بر اساس نتایج RAPD به 10 گروه در مقایسه با سه گروه بر اساس صفات مرفولوژیکی تقسیم بندی شدند. مقایسه گروه بندی حاصل از دو روش نشان دهنده کارایی کمتر نشانگرهای مرفولوژیکی در تفکیک ژنوتیپ ها در مقایسه با نشانگرهای ملکولی بود. بر اساس نتایج این مطالعه، ذخیره توارثی گل محمدی مورد بررسی از تنوع ژنتیکی قابل توجهی برخوردار بوده و می تواند منبع ارزشمندی برای پژوهش های به نژادی این گونه در آینده باشد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]