برای آدمی زشت است که عملش از دانشش کمتر باشد و کردارش به گفتارش نرسد . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 4:40 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد تحت فایل ورد (word) :

مقاله تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد تحت فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه 138 تا 147 منتشر شده است.
نام: تاثیر داروی آرسنیک تری اکسید بر بیان ژن های مسیر میتوکندریایی آپوپتوز در رده سلولی لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوکمیای پرومیلوسیتیکی حاد
مقاله آرسنیک تری اکسید
مقاله آپوپتوز
مقاله کاسپاز 3
مقاله ژن های bcl-2

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لوکمی پرومیلوسیتیکی حاد (APL)، بدخیم ترین نوع لوکمیای حاد است که در عرض چند هفته باعث مرگ می شود و حدود 15-10 درصد انواع لوکمی های میلوسیتیکی حاد را شامل می شود. آرسنیک تری اکسید به عنوان یک عامل درمانی منفرد، درمان برگزیده برای APL شناخته شده است که عمده اثر آن القای مرگ سلولی از طریق آپوپتوز است، اما مکانیسمی که با آن باعث القای آپوپتوز می شود و عمیقا بیان ژن ها را تحت تاثیر قرار می دهد، هنوز به درستی شناسایی نشده است. از این رو بررسی تاثیر آن بر بیان ژن های درگیر در سرطان ضروری می باشد.
مواد و روش ها: مطالعه انجام شده از نوع تحلیلی بود. برای فهم مکانیسم های درگیر در القای مرگ سلولی توسط آرسنیک، رده سلولی NB4 با غلظت های05mM ، 1mM و2mM آرسنیک تری اکسید تیمار شدند و به ترتیب پس از زما ن های 12، 24، 48 و 72 ساعت،RNA آن ها استخراج شد. پس از سنتزcDNA ، میزان بیان ژن های آپوپتوزی در مسیر میتوکندریایی شامل کاسپاز 3، Mcl-1 و Bcl-2 با روش Real-Time PCR مورد مطالعه قرار گرفت. از آزمونt ، نرم افزار Excel و آنالیز واریانس برای تحلیل داده ها استفاده شد.
یافته ها: یافته های ما نشان داد که القای مرگ توسط آرسنیک، با کاهش بیان mRNA آنتی آپوپتوتیک Bcl-2 همراه است اما بیان ژن های کاسپاز 3 و Mcl-1 پس از تیمار با آرسنیک تغییری نمی کند.
نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد که تغییر در بیان ژن Bcl-2 می تواند یکی از مکانیسم های عمل آرسنیک از طریق القای آپوپتوز باشد در حالی که ژن های کاسپاز 3 و Mcl-1 نقشی در آن ندارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ