
مقاله شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384) تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384) تحت فایل ورد (word) :
مقاله شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384) تحت فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1388 در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه 75 تا 80 منتشر شده است.
نام: شیوع سندرم کلسترول HDL پایین – تری گلیسرید بالا در استان سمنان (سال 1384)
این مقاله دارای 6 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم تری گلیسرید بالا و HDL پایین
مقاله تری گلیسرید
مقاله HDL
مقاله بیماری های قلبی و عروقی
مقاله شیوع
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: بیماری های عروق کرونری از مهم ترین و قابل پیشگیری ترین عوامل مرگ و میر جامعه امروزی محسوب می-گردند و هیپرلیپیدمی از مهم ترین علل بروز بیماری های قلبی است. در این بین، سندرم تری گلیسرید بالا HDL پایین یک عامل خطرساز قوی برای انفارکتوس قلبی و مرگ در اثر بیماری عروق کرونری می باشد. با توجه به اهمیت این سندرم و عدم بررسی های لازم در این مورد، مطالعه ای با هدف بررسی شیوع این اختلال در استان سمنان انجام شد تا زمینه ساز اقدامات کاربردی لازم دراین راستا باشد.
روش ها: این مطالعه اپیدمیولوژیک به صورت مقطعی در سال 1384 و با شرکت 3799 نفر از افراد 70-30 ساله جامعه شهری و روستایی استان سمنان انجام شد. نمونه گیری به روش مرحله ای و در شهرستان های سمنان، دامغان، شاهرود و گرمسار انجام شد. جمع آوری داده ها از طریق تکمیل پرسشنامه انجام گرفت. سپس با راهنمایی قبلی، آزمایش ها پس از با ناشتایی 12 ساعته انجام شد.
یافته ها: میانگین سنی نمونه ها 41±102 سال و 446 درصد آنها مرد بودند. سندرم HDL پایین و تری گلیسرید بالا در 155 درصد موارد دیده شد. شانس ابتلا به این سندرم در زنان حدود 7 برابر مردان بود. شیوع این سندرم با سن ارتباط داشت و در افراد 60 ساله یا بالاتر، حدود 18 برابر افراد کمتر از40 سال شانس ابتلا به این سندرم را داشتند. هم چنین شانس ابتلا به این سندرم در افراد چاق 191 برابر افراد سالم بود. شیوع این سندرم در ساکنین شهر و روستا تفاوت معنی دار نداشت.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج این بررسی سندرم تری گلیسرید بالا HDL پایین در استان سمنان شایع می باشد. انجام آزمایش های فوق در افراد جامعه یک اقدام بهداشتی ضروری بوده و نیاز به برنامه های پیشگیری در این زمینه دارد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]