هر کس جویای حکمت است، باید خاندان مرا دوست بدارد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله توسعه مدل بارش – رواناب حوضه آبریز سد لار با استفاده ازمدل های DBM تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه مدل بارش – رواناب حوضه آبریز سد لار با استفاده ازمدل های DBM تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه مدل بارش – رواناب حوضه آبریز سد لار با استفاده ازمدل های DBM تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه مدل بارش – رواناب حوضه آبریز سد لار با استفاده ازمدل های DBM تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران

تعداد صفحات: 11

چکیده:

ارزیابی تغییرات رواناب با توجه به تغییرات متغیرهای هواشناسی حوضه از اهمیت بالایی برخوردار است برای این منظور مدلهای بارش رواناب مختلفی توسعه داده شده اند با توجه به محدودیت داده ها و عدم قطعیت بالای پارامترهای هواشناسی توسعه مدلهایی که در عین سادگی بتوانند با دقت مطلوبی رواناب را شبیه سازی نمایند از اولویت بالایی برخوردار است دراین تحقیق ازمدلهای Data BasedDBM (Mechanistic برای توسعه مدلهای بارش – رواناب در مقیاس روزانه استفاده شده است برای ازمودن عملکرد مدل توسعه داده شده حوضه آبریز سد لار به عنوان مطالعه موردی انتخاب شده است. بررسی نتایج مدل نشاندهنده دقت بالای مدل و عملکرد مطلوب آن در شبیه سازی پاسخ رواناب حوضه آبریز سد لار به تغییرات بارش و دما می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ