برادری را نزد جفاکاران مجوی . آن را نزد پایبندان [آزرم] و وفاداران بجوی . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 95 آبان 10 , ساعت 4:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی ریزساختاری و خواص مکانیکی سوپر آلیاژ IN738 پس از حرارت دهی در زمانهای طولانی تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریزساختاری و خواص مکانیکی سوپر آلیاژ IN738 پس از حرارت دهی در زمانهای طولانی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریزساختاری و خواص مکانیکی سوپر آلیاژ IN738 پس از حرارت دهی در زمانهای طولانی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریزساختاری و خواص مکانیکی سوپر آلیاژ IN738 پس از حرارت دهی در زمانهای طولانی تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران

تعداد صفحات: 10

چکیده:

سوپر آلیاژ پایه نیکل یکی ازمناسب ترین مواد برای خواص مورد نیاز در اجزاذء توربین، بخصوص پره ها می باشند. ریز ساختار پره ها در حین کارکرد در اثر ترکیب دمای بالا و بارگذاری های زیاد دچارتغییراتی می گردد که بستگی به عواملی مانند کل کارکرد پره ها، شرایط کاری توربین و هم چنین ویژگی های پره تولیدی دارد. ر این تحقیق به بررسی تاثیر حرارت دهی طولانی مدت در دمای بالا بر روی ساحتار و خواص مکانیکی پره سوپر آلیاژ IN738 که کاربرد وسیعی در قطعات دمای بالا دارد، پرداخته شده است. نمونه های انتخاب شده پس از عملیات حرارتی استاندارد برای مدت زمانهای 100، 500 و 1000 ساعت در دمای 850 درجه سانتی گراد قرار داده شدند. با بررسی ریز ساختار توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی و انجام تست های میکروسختی ویکرز و تنش – گسیختگی تاثیر حرارت دهی در زمانهای مختلف بر روی ساختار، خواص مکانیکی سوپر آلیاژ مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. تغییرات ساختاری ایجاد شده شامل تجزیه کاربیدها و درشت شدن رسوبات گاماپریم بود. نتایج نشان داد که عمر خزشی نمونه ها در شرایط تست تنش 152 مگاپاسکال و دمای 982 درجه سانتی گراد برای زمانهای طولانی تر افت بیشتری را از خود نشان می دهد. میکروسختی نمونه ها با شیب یکنواحتی کاهش یافته است. با بررسی نتایج بررسیهای ریز ساختاری و ارتباط آن با خواص مورد نیاز در دمای بالا، مانند مقاومت خزشی می توان گفت که خواص پره ها در دماهای بالا و برای مدت زمانهای طولانی نسبت به دمای محیط افت نموده و کار کرد پره ها را کاهشمی دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ