
مقاله تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) تحت فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) تحت فایل ورد (word) :
مقاله تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مهندسی مکانیک مجلسی از صفحه 7 تا 16 منتشر شده است.
نام: تحلیل عددی ورق های نازک مستطیلی ایزوتروپ و ارتوتروپ مبتنی بر تئوری کلاسیک صفحات به روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM)
این مقاله دارای 10 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روشهای بدون المان
مقاله تئوری کلاسیک ورقها
مقاله روش درون یابی نقاط
مقاله شکل تضعیف یافته معادله گالرکین
مقاله تحلیل عددی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در مقاله حاضر یکی از روش های عددی بدون المان جهت تحلیل استاتیکی جابجایی ورق های نازک مبتنی بر تئوری کلاسیک ورقها (CPT) ارایه گردیده است. در این روش ناحیه حل مسئله، تنها توسط مجموعه ای از گره ها نمایش داده می شود و به هیچگونه مش بندی و یا المان نیاز نیست. یکی از انواع روش های بدون المان که در اینجا از آن استفاده می شود، روش درون یابی نقاط به کمک توابع پایه شعاعی – چند جمله ای (RPIM) می باشد. جهت دستیابی به معادلات حاکم از اصل همیلتون، به شکل انتگرالی تضعیف یافته گالرکین استفاده می شود. با استفاده از توابع درون یاب میدان تغییرات را تقریب زده و با قرار دادن در معادلات تعادل، همگرایی و دقت روش حاضر بررسی خواهند شد. در ادامه جوابهای روش حاضر با جوابهای حاصل از حل دقیق روشهای تحلیلی ورقها و نیز روش اجزا محدود (FEM) مقایسه خواهد شد، همچنین تاثیرات نسبت ضخامت به طول، ضریب ظاهری و توزیع گره بررسی می شوند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]