
مقاله استفاده از جاذب طبیعی پوسته بلغور سویا در رنگبری رنگزاهای اسیدی: بررسی سینتیک و تعادل تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از جاذب طبیعی پوسته بلغور سویا در رنگبری رنگزاهای اسیدی: بررسی سینتیک و تعادل تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از جاذب طبیعی پوسته بلغور سویا در رنگبری رنگزاهای اسیدی: بررسی سینتیک و تعادل تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از جاذب طبیعی پوسته بلغور سویا در رنگبری رنگزاهای اسیدی: بررسی سینتیک و تعادل تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1383
محل انتشار: نهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
در این تحقیق رنگبری رنگزاهای اسیدی آبی 92 (AB92) و اسیدی قرمز (AR14) 14 توسط جاذب طبیعی، ارزان قیمت و زیست سازگار پوسته بلغور سویا، از محلولهای آبی، مورد مطالعه قرار گرفته اس ت. تاثیر فاکتورهای موثر،pH زمان تماس، غلظت رنگزا و مقدار ج اذب در میزان رنگبری رنگزاهای فوق مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل توسط ایزوتر مهای جذب لانگمویر،(Langmuir) فروندلیش (Freundlich) و BET ارزیابی شده اس ت. نتایج حاکی از آن است که جذب رنگزای اسیدی آبی 92 از ایزوترمBETو جذب رنگزای اسیدی قرمز 14 از ایزوترم فروندلیش تبعیت می کند. آزمایشات در غلظتهای رنگزا، 50mg/l ،50mg/l بطور 125 و 150 مجزا برای هر دو رنگزا در دمای آزمایشگاه C 20 انجام گردی د. در 20 انجام گردی د. در pHهای اسیدی برای هر دو رنگزا نتایج بهتری مشاهده ش د. ظرفیت جذب سطحی برای دو رنگزای اسیدی آبی 92 و ق رمز 14 به ترتیب 81/69mg و 65/56mgدر گرم جاذب محاسبه گردی د. همچنین سرعت جذب هر دو رنگزا مورد بررسی قرار گرفت و نتایجنشانگر آن است که حذف رنگزای اسیدی آبی 92 و اسیدی قرمز 14 از محیط به طور مطلوبی از سینتیک نوع دوم تبعیت م یکند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]