سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تباهی خرد در فریب خوردن از نیرنگهاست . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 95 آبان 29 , ساعت 11:28 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

پاورپوینت بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشیهای مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی تحت فایل ورد (word) دارای 47 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشیهای مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشیهای مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی تحت فایل ورد (word)

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشیهای مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی تحت فایل ورد (word)

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت بررسی و شناسایی (آسیب شناسی و فن شناسی) کاشیهای مجموعه بقعه شیخ صفی الدین و ارائه طرح مرمتی تحت فایل ورد (word) :

اسلاید 1 :

مقدمه

مشاهدات مکرر از بنای بقعه شیخ صفی به ویژه قسمتهای کاشیکاری شده و انواع آن به عمل آمده و آسیب و ضایعات وارده بر آنها بررسی شد.

بیان مساله و فرضیات آن و سوابق تحقیق و اهداف آن و روش کار که هسته اصلی تحقیق را شامل می شود پژوهش حاضر در نظر دارد. ضمن معرفی اوضاع جغرافیایی سیاسی استان اردبیل و ضمن معرفی مجموعه بناهای شیخ صفی، و گونه های کاشی های موجود در بقعه شیخ صفی و مجموعه بررسی نحوه ساخت و تکنیکهای تولید کاشی و آسیب شناسی و انواع آسیب های وارده بر کاشی با توجه به آنالیز نوع لعاب و بدنه دو نوع کاشی لاجوردی و سبز رنگ با سیستم آنالیزگر SEM و تصاویر میکروسکوپی که فرآیندهای فرسودگی علل و عوامل آن نمایان شدند بپردازد.

اسلاید 2 :

اهداف تحقیق

1- تحقیق در خصوص جنس ، مواد و مصالح، لعاب ،نحوهی پخت و ; کاشی های بکار رفته

2- دلایل استحکام و یا آسیب دیدن کاشی ها در طول زمان

3- آشنایی با نحوه کار گذشته ( فن شناسی) جهت ارتقاع روش های فعلی

4- پیش بینی  وپیشگیری از آسیب های احتمالی به کاشی ها

5- اصلاح و ارائه راهکار و همچنین دقت در مواد اولیه کاشی که در آینده می توانند برای آن مشکل ساز و یا آسیب رسان باشند

اسلاید 3 :

بیان مسئله

گستردگی سطوح کاشی کاری شده در فضاهای داخلی و خارجی مجموعه بقعه شیخ صفی و شرایط آب و هوایی منطقه و تاثیرات آن بر کاشی ها در طول 3 و4 قرن گذشته و همچنین نحوه انتخاب مصالح اولیه اعم از گل و خاک اولیه،رنگ،لعاب و ; و نحوه پخت که مناسب با شرایط محیط باشد و نهایتاً تاریخچه ی مرمت کاشی های بقعه و بررسی شرایط فعلی و تحقیق در راستای حفاظت از آن ها.

اسلاید 4 :

جغرافیائی استان اردبیل

استان اردبیل با مساحت 17952/5 کیلومتر مربع (1/09%) کل مساحت کشور به خود اختصاص می دهد، در شمال غرب ایران واقع شده است. شهر اردبیل مرکز استان، با ارتفاع 1350 متر از سطح آبهای آزاد در 17-48 طول شرقی و 15-38 عرض شمالی از نصف النّهار گرینویچ در میان دشت وسیعی به طول 45 کیلومتر قرار گرفته است.

استان اردبیل از جانب شرق و شمال قسمتی از نوار مرزی ایران با همسایه شمالی یعنی جمهوری آذربایجان را تشکیل می دهد. چهار شهرستان نمین، گرمی ، بیله سوار، پارس آباد در طولی حدود 25/28 کیلومتر با جمهوری آذربایجان هم مرز اند و از دو نقطه اصلاندوز و بیله سوار با یکدیگر ارتباط دارند استان گیلان همسایه شرقی استان اردبیل می باشد که توسط رشته کوههای طالش و در قسمت غربی با آذربایجان شرقی همسایه است.

چهره عمومی استان اردبیل متاثر از بلندی های کوهستانهای سبلان، طالش و بزغوش است. که این عوامل و موانع طبیعی باعث محصور شدن آن شده اند.

اسلاید 5 :

ارایه طرح پیشنهادی جهت مرمت کاشیهای نمای بیرونی قندیل خانه

1- ضمن بهره گیری از ملات گچی که بصورت سنتی استفاده میشود، به اندازه 7-5 درصد حجمی گچ به ترکیب، سیمان سفید سرند شده نیز اضافه گردد تا به ملات ترکیبی نسبتاً محکم و پایداری دست یابیم که ضمن عایق شدن تقریبی در مقابل نفوذ رطوبت، در صورت اخذ رطوبت، افزایش حجمی که معمولاً در چنین مواقعی ملات گچ از خود نشان میدهد و در نتیجه موجب طلبه شدن سطوح کاشیها و خارج شدن آنها از توازن سطحی میشود را نیز دیگر شاهد نباشیم.

2- در مورد بالشتکهای فلزی نیز، جهت پیشگیری از احتمال زنگ زدگی ورق های آهنی و عدم وجود جایگزین مناسب برای آن الزامی است قبل از نصب ورق های آهنی در محلهای مورد استفاده نسبت به عایق سازی آنها اقدام شود

3- در خصوص کاشیهای مرمتی بعضاً مشاهده میشود که قسمتهایی از کاشیها بالاخص لبه آنها از بین رفته است. لذا در مرحله اول پیشنهاد می شود حدالامکان از استفاده مجدد اینگونه کاشیها اجتناب شود، لیکن در صورت ضرورت بکار بردن مجدد این کاشیها، نسبت به عایق کاری لبه آنها در پایان کار حتماً اقدام شود.

4- برای پرهیز از نفوذ رطوبت عامل مهم تخریبی در فرآیند یخ زدگی کاشی لازم است با رزین های آب گریز پوشش داده شود.

اسلاید 6 :

نتیجه گیری

روش های ساخت و مراکز تولید کاشی در پایتخت قدیم صفویان متداول بوده و وجود داشته است.

شیوه های مرمت کاشی در جهت حفاظت و تثبیت آن ها شیوه های صحیح و راهبردی بوده است .

عناصر هنری بکار رفته در کاشی های مجموع شیخ صفی گنبد الله الله تقلیدی از برج مقبره بردع توربسی که کاربرد کلمه الله برخلاف شیخ صفی به طرز مایل با آجریهای لعابدار فیروزه ای چیده شده است که از نظر پلان، سبک تزئینات معماری کاملاً یکسان هستند.

سنت ساخت کاشی های مجموعه شیخ صفی الدین اردبیلی ادامه سنت های هنری قبلی در هنر کاشی کاری ایران بشمار می رود.

با توجه به شرایط سرد منطقه اردبیل پدیده یخ برشدن لعاب یکی از عوامل مهم شکستگی لعاب سطح کاشیهاست

حضور بالای سیلیس در بدنه ها نیز نشان داد که این کاشیها نیز مانند سایر کاشیهای بنای عصر خود هستند.

فرآیند تخریبی خیلی زیاد کاشیهای اردبیل بیشتر به خاطر شرایط خاص محیطی منطقه سرمای چندین درجه زیرثفر منطقه اردبیل می باشد.

آنالیزهای انجام شده نشان داد که نوع لعاب و بدنه کاشیهای به کار رفته در بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی از لحاظ مواد و کاشیهای موجود در آن با کاشیهای هم دوره خود تقریباً هم خوانی دارد. و تفاوت فاحشی ملاحظه نشد.

وجه مشترک کاشیهای بقعه شیخ صفی به لحاظ فن شناسی میزان بالای ترکیبات سیلیس در بدنه ی آنهاست.

نتایج حاصل از آنالیز کمی و کیفی لعاب توسط سیستم آنالیز SEM کاشی از نوع سربی است

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ