
مقاله محاسبه آهنگ زمانی تغییرات جدید دوره تناوب سیستم دوتایی گرفتی GO CYGNUS تحت فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله محاسبه آهنگ زمانی تغییرات جدید دوره تناوب سیستم دوتایی گرفتی GO CYGNUS تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه آهنگ زمانی تغییرات جدید دوره تناوب سیستم دوتایی گرفتی GO CYGNUS تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله محاسبه آهنگ زمانی تغییرات جدید دوره تناوب سیستم دوتایی گرفتی GO CYGNUS تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: دومین همایش نجوم و اختر فیزیک
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
سید محمد ذبیحین پور – دانشکده عاوم پایه، دانشگاه پیام نور ، تهران، مینی سیتی
چکیده:
در سیستم های دوتایی گرفتی نیمه جدا و نزدیک به هم تبادل جرم میان مولفه ها نقش اساسی در تغییر پریود چرخش مولفه ها حول مرکز جرم مشترک سیستم را داراست بدین منظور محاسبه پریود جدید در این سیستمها بسیار مهم می نماید. در این مقاله با استفاده از آخرین داده های نورسنجی و محاسبه مینیم اول منحنی نوری سیستم دوتایی گرفتیGO CYGNI، منحنی o_c این سیستم نیمه جدا پس از محاسبات لازم رسم و با تعیین کمترین خطای مجموع مربعات، آهنگ زمانی تغییرات جدید پریود سیستم محاسبه گردیده است.


طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف تحت فایل ورد (word) دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن طرح(کارآفرینی) طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف تحت فایل ورد (word) :
ظروف یکبار مصرف
1- تاریخچه شرکت
واحد تولید ظروف یکبار مصرف و بسته بندی که بر اساس مجوز شماره 1855/9 الف مورخ 16/8/77 به منظور بهره برداری واحد تولید و بسته بندی کره و هم چنین شماره بهره برداری 1422/9 بتاریخ 8/5/79 تاسیس و از تاریخ 21/7/79 شروع به تولید نموده است.
واحد تولید فوق زیر مجموعه ای از شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان می باشد که تحت نظارت شرکت تعاونی فعالیت می نماید.
در تاریخ 6/12/81 توسط اداره کل نظارت پروانه ساخت کره درگل به شماره 16998 صادر و تاریخ پروانه بهره برداری مورخ 4/4/82 برای محصول جدید کره به نام تجاری درگل در ا وزان 25- 15- 50- 100 گرمی صادر گردیده است.
2- موضوع و فعالیت شرکت
الف) تولید انواع ظروف یکبار مصرف ظرف پنیر 400 , 450, 200, 150, 500, 250 گرمی و همچنین حق العملکاری کره و ارائه به فروشگاههای تحت پوشش و سایر بازارها
ب ) تهیه و تولید نی شیر مدارس از ابتدای مهر ماه ، 81 تا پایان سال 83 جهت کارخانجات توزیع کننده شیر مدارس
ج) تولید بطری PET در ابعاد 5/1 لیتری و 270 CC از نیمه دوم سال 1383
3- وضعیت اشتغال
متوسط تعداد کارکنان دائم و موقت طی سالهای 82, 83 بشرح زیر می باشد
سال 1382 سال 1383
کارکنان دائم 15 نفر 17 نفر
کارکنان موقت 4 نفر 3 نفر
4- موجودی کالای ساخته شده :
29/12/82 29/12/83
موجودی مواد اولیه بسته بندی کمکی 5512780 413025885
قطعات و لوازم یدکی 3685000 4000000
کالای ساخته شده 166411300 224062400
موجودی محصول 111050200 54562700
_________ __________
جمع کل 336274300 695650985
موجودی مواد و لوازم بسته بندی امانی نزد شرکت
موجودی مواد و لوازم بسته بندی امانی دیگران نزد شرکت د رتاریخ 29/12/83 بشرخ زیر می باشد:
الف ) آستان قدس
جعبه 15 گرمی 1200 عدد
جعبه 25 گرم 40 عدد
فویل 15 گرمی 5/81 کیلو
ب) تعاون
فویل 25 گرمی 419 کیلو
فویل 15 گرمی 54 کیلو
جعبه 25 گرمی 353 عدد
ج) جلگه
جعبه 15 گرمی 1446 عدد
فویل 15 گرمی 5 کیلو
فویل 25 گرمی 53 کیلو
د) چناران
فویل 25 گرمی 6 کیلو
و) پارت بجنورد
فویل 250 گرمی 5/190 کیلو
6- دارائیهای ثابت مشهود
دارائیهای ثابت مشهود بر مبنای قیمت تمام شده در حسابهای ثبت و مخارج بهسازی و تعمیرات اسای که باعث افزایش قابل ملاحظه ای در ظرفیت یا عمر مفید دارائی ثابت یا بهبود اساسی در کیفیت بازدهی آنها می گردد به عنوان مخارج سرمایه ای محسوب و عمر مفید باقیمانده دارائیهای مربوط مستهلک می گردد.
هزنیه های نگهداری و تعمیرات جزئی که به منظور حفظ و ترمیم منافع اقتصادی مورد انتظار کارخانه از استاندارد عملکرد ارزیابی شده اولیه دارایی انجام می شود هنگام وقوع بعنوان هزینه های جاری تلقی و به حساب سود و زیان دوره منظور می گردد.
7- سرمایه


تحقیق استخراج با سیالات فوق بحرانی تحت فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق استخراج با سیالات فوق بحرانی تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق استخراج با سیالات فوق بحرانی تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق استخراج با سیالات فوق بحرانی تحت فایل ورد (word) :
استخراج با سیالات فوق بحرانی (SCF) و کاربردهای آن در فرآیندهای جداسازی
چکیده:
یکی از روشهای جدید که در ده دهه اخیر برای تخلیص مواد اولیه پیشنهاد شده، استخراج به وسیله سیالات فوق بحرانی (Super Critical Fluid, SCF) است. در این روش جداسازی، از یک گاز متراکم در حالت فوق بحرانی (سیال تحت شرایط دما و فشاری بالاتر از مقادیر بحرانی آن) به عنوان حلال استفاده میشود. با وجود اینکه فرآیند استخراج با SCF در فشارهای بالا انجام میشود و این موضوع هزینههای اولیه سرمایهگذاری را به شدت افزایش میدهد، ولی در مجموع این روش برای بعضی فرآیندها مقرون به صرفه تشخیص داده شده است.
سیالات فوق بحرانی
در شرایط پایینتر از نقطه بحرانی تعادلات بخار ـ مایع به صورتی است که فاز بخار در بالاتر از سطح جدایش دو فاز و مایع در پایین سطح قرار میگیرد. با افزایش دما و فشار، به تدریج دانسیته مایع کاهش یافته و دانسیته گاز زیاد میشود. در نقطه بحرانی دانسیته دو فاز با یکدیگر برابر میشود و تشخیص سطح جدایش دو فاز غیرممکن است. سیال در شرایط دما و فشار بالاتر از نقطه بحرانی، سیال فوق بحرانی نامیده میشود.
برای اولین بار، بارون چالز کاگنیاید، آزمایشهای تجربی برای درک ماهیت سیال فوق بحرانی انجام داد. او یک ماده خالص را در یک محفظه شیشهای بسته قرار داد و پی برد که با گرم کردن محفظه در یک دمای مشخص، سطح جدایش فازهای بخار ـ مایع از بین میرود.
ناپدید شدن تمایز بین دو فاز بخار ـ مایع در شکل 1 نشان داده شده است. همانطور که مشاهده میشود، با گرم کردن فازها (سل a)، به تدریج دانسیته دو فاز به هم نزدیک شده (سل b) و در نهایت تمایز بین دو فاز مایع و بخار در نقطه بحرانی از بین میرود و دانسیتهها با هم برابر میگردند (سل c).
برخلاف مایع، در شرایط فوق بحرانی، تغییر ناچیزی در Tیا P و یا هر دو، تغییرات شدیدی در خواص فیزیکی به ویژه دانسیته سیال ایجاد میکند. این موضوع در استخراج بسیار مفید میباشد، زیرا باعث میگردد که بازیابی مواد استخراجی با انبساط ناگهانی حلال فوق بحرانی انجام گیرد و با جداسازی کامل حلال، مشکلات ناشی از مسمومیت محصولات توسط حلال برطرف میشود. از مزایای دیگر سیال فوق بحرانی، این است که قدرت حلالیت در حدود مایع بوده و خصوصیات انتقالی آنها در حدود گازها میباشد. شکل 2، تغییرات دانسیته CO2 با فشار را در دماهای مختلف نشان میدهد. این شکل نشان میدهد که در شرایط نزدیک به نقطه بحرانی، تغییرات دانسیته با دما شدید است. از آنجایی که با افزایش دانسیته، حلالیت هم افزایش مییابد، لذا در فشار بالا میتوان عملیات استخراج را انجام داد و بازیابی نیز با انبساط ناگهانی مخلوط انجام میشود.
شکل 1: عکسهای واقعی از ایجاد سیال فوق بحرانی در یک ظرف شیشهای
انتخاب حلالیت فوق بحرانی
مهمترین مسالهای که در طراحی فرآیند استخراج با سیال فوق بحرانی باید پاسخ داده شود، انتخاب حلال میباشد. با انتخاب حلال مناسب، هزینههای عملیاتی کاهش یافته و خلوص محصولات افزایش مییابد. حلال مصرفی باید ارزان و غیرسمی بوده و قدرت حلالیت بالایی را داشته باشد. حلالهایی نظیر N2O به علت قابلیت انفجار در فشارهای بالا، گزینه مناسبی در استخراج با SCF نمیباشند. برخی دیگر مانند SF6 و Xe گران گران قیمت بوده و برخی چون آب و NH4 به سبب دما و فشار بحرانی بالا، هزینههای عملیاتی را به شدت افزایش میدهند. اولین انتخاب در استخراج فوق بحرانی، حلال CO2 میباشد که برخی از خصوصیات آن به شرح زیر است:
• دما و فشار بحرانی نسبتاٌ پایین (31 درجه سانتیگراد و 73 اتمسفر)؛
• مناسب برای استفاده در فرآیندهای صنایع غذایی؛
• ارزان قیمت؛
• قابل دسترس بودن؛
• غیرقابل سمی بودن، غیرقابل اشتعال بودن و بیاثر بر روی بسیاری از مواد.
به رغم خصوصیات خوب مذکور، CO2 حلال خوبی برای مواد قطبی نمیباشد و باید اصلاح کنندههایی چون H2O, CH3CN, CH3OH (در حدود 1 تا 100 درصد وزنی) به CO2 اضافه شود. در برخی موارد نیز از حلالهایی غیر از CO2 استفاده میشود.
روش عملیاتی استخراج با SCF
برای درک بهتر فرآیند استخراج با SCF، شماتیک ساده این فرآیند در شکل 3 نشان داده شده است. در مرحله بارگیری (Loading) مخلوط خوراک در تماس مستقیم با جریان SCF قرار میگیرد و مواد قابل حل استخراج و وارد جریان SCF میشود. در این شرایط، یک یا چند ماده از مخلوط خوراک توسط حلال فوق بحرانی (در اینجا CO2) جدا میگردد. شرایط را میتوان طوری تنظیم نمود که تنها ترکیبات موردنظر جدا شوند که این شرایط بستگی به نوع حلال، فشار و دما دارد.
با کاهش دما و فشار در یک جداساز (Separator)، میتوان مواد حل شده در سیال فوق بحرانی را بازیابی نمود. سپس حلال، سرد شده و به مایع تبدیل میگردد و بعد از جمعآوری در یک مخزن به مبدل حرارتی انتقال داده میشود تا به شرایط بالاتر بحرانی برسد و دوباره به مخزن استخراج فرستاده شود. این سیکل تا بازیابی کامل مواد موردنظر ادامه مییابد.
برخی از مزایای استخراج با سیال فوق بحرانی نسبت به استخراج معمولی موارد زیر میباشد:
• در استخراج با سیال فوق بحرانی، زمان انجام فرآیند، کاهش چشمگیری دارد.
• انتخابپذیری بالاست.
• برخلاف استخراج معمولی، تغییر در قدرت حلالیت با تغییر فشار به آسانی انجام میشود.
• عموماً حلالهای به کار گرفته شده در استخراج با SCF مشکلات زیستمحیطی ندارد.
• مصرف حلال در این نوع استخراج به مراتب کمتر از استخراج معمولی میباشد.
• بازیابی حلال آسان است.


مقاله تشخیص هویت با استفاده از تصاویر رادیوگرافی دندان تحت فایل ورد (word) دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص هویت با استفاده از تصاویر رادیوگرافی دندان تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص هویت با استفاده از تصاویر رادیوگرافی دندان تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص هویت با استفاده از تصاویر رادیوگرافی دندان تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس مهندسی برق ایران
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
م حسن طلب – دانشگاه آزاد اسلامی( واحد علوم و تحقیقات)، دانشگاه تهران (دانشکده فنی)
ر. آقایی زاده ظروفی –
ع. عباسپور تهرانی –
چکیده:
در این مقاله روشهای تشخیص هویت انسان با استفاده از اطلاعات بایومتریک بدست آمده از تصاویر رادیوگرافی دندان مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد. در کلیه روشهای مورد بررسی در مقالات، هدف بایگانی تصاویر رادیوگرافی دندانی قبل از مرگ (AM) و بازیابی تصاویری از پایگاه داده می باشد که شکل دندان های آن ها بیشترین شباهت را به تصویر رادیوگرافی دندانی بعد از مرگ (PM) داده شده را دارد و در نهایت لیستی از شبیه ترین افراد به کاربر ارائه می شود. و نتایج حاصل از هر روش با توجه به اجزای موجود در سیستم تشخیص هویت ارزیابی میگردد.


مقاله Nanophotocatalysis using immobilized Titania nanoparticle. Decolorization and mineralization of Basic Blue 41 at pilot scale تحت فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله Nanophotocatalysis using immobilized Titania nanoparticle. Decolorization and mineralization of Basic Blue 41 at pilot scale تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله Nanophotocatalysis using immobilized Titania nanoparticle. Decolorization and mineralization of Basic Blue 41 at pilot scale تحت فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله Nanophotocatalysis using immobilized Titania nanoparticle. Decolorization and mineralization of Basic Blue 41 at pilot scale تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1386
محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
Niyaz Mohammad Mahmoodi – Colorant Manufacturing and Environmental Science Department, Institute for Colorants, Paint and Coating, Tehran, Iran
Mokhtar Arami – Colorant Manufacturing and Environmental Science Department, Institute for Colorants, Paint and Coating, Tehran, Iran & Textile Engineering Department, Amirkabir University of technology, Tehran, Iran
Nargess Yousefi Limaee – Colorant Manufacturing and Environmental Science Department, Institute for Colorants, Paint and Coating, Tehran, Iran
Kamaladin Gharanjig – Colorant Manufacturing and Environmental Science Department, Institute for Colorants, Paint and Coating, Tehran, Iran & Textile Engineering Department, Amirkabir University of technology, Tehran, Iran
چکیده:
In this paper, decolorization and mineralization of Basic Blue 41 (BB 41) were investigated bynanophotocatalysis using immobilized titania (TiO2) nanoparticles. A simple and effective method wasdeveloped for the immobilization of titania nanoparticles. Photocatalytic decolorization and mineralizationprocesses were performed using pilot scale (10 L) colored dye solutions. UV-Vis, Ion Chromatography (IC) andtotal organic carbon (TOC) analyses were employed to obtain the details of the photocatalytic decolorization andmineralization of BB 41.The effects of major variables governing the efficiency of the photocatalytic processessuch as H2O2, dye concentration and anions (NO3-, Cl-, HCO3- and CO32-) were investigated.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
مقاله رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تع
مقاله انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی تحت فایل ورد (word)
مقاله تبیین رابطه سرمایه اجتماعی با خلق دانش و انتقال دانش سازما
مقاله پارامترهای موثر در استخراج نیکل توسط D2EHPA با اصلاح کننده
[عناوین آرشیوشده]