سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر کس را در مال وى دو شریک است : وارث و حوادث . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:6 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بحران حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بحران حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بحران حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بحران حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ فایل ورد (word) :

بحران حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ
نه شهری، نه روستایی حاشیه نشین
گزارش از: ایرج نظافتی

کوچه هایی تنگ و باریک اما مملو از جمعیت، کودک، نوجوان، جوان، سالخورده، از پاافتاده، انبوه بچه های قدو نیم قد، تصویر زنگ تفریح مدرسه را به ذهن متبادر می کند. اما نه» این همه بچه در میان این گردوخاک بخشی از زندگی حاشیه نشینی است. به ساختمان ها نگاه می کنم، هر کدام ترکیبی متفاوت و اندازه ای دلخواه دارند. یکی چند متر از حریم کوچه را اشغال کرده، دیگری چند متر عقب نشینی کرده، آنهم با در و پنجره هایی کاملا غیراستاندارد و ناهمگون، حتی یک خانه وجود ندارد که اصول معماری در ساخت و ساز آن رعایت شده باشد، بعضی ها بخشی از اتاق پذیرایی یا آشپزخانه را به مغازه ای کوچک تبدیل کرده و بدون رعایت هرگونه ترکیب و معیار مغازه های معمول، انواع و اقسام اجناس مختلف خوراکی و میوه های جورواجور را در آن قرار داده و می فروشند.

سرگذرها و کوچه ها هم مملو از جوانانی است که به دلیل بیکاری و نبود امکانات رفاهی و تفریحی، به پرسه زدن مشغولند و با تیپ ها و قیافه های عجیب و غریب و اغلب با پک زدن به سیگار وقت می گذرانند. می توان در چهره آنها رؤیاهایی دست نیافتنی را نظاره کرد که گویی هیچگاه به واقعیت نمی پیوندد. آنها با گذران عمری بی حاصل و بی نتیجه در کوچه و محله هایی که در برزخ شهرنشینی و روستانشینی قرار گرفته اند، آینده ای مبهم را برای خود ترسیم می کنند.
حاشیه نشینی قدمتی نزدیک به یک قرن دارد و نماد فقر و محرومیتی است که از شکاف عمیق طبقاتی، بیکاری دائم و فقر معیشتی حکایت می کند و می توان آنرا بسترساز ناهنجاری های مختلف در کلان شهرها به حساب آورد، چرا که فقر فرهنگی، اقتصادی، کمبود خدمات و امکانات رفاهی و محروم ماندن از حداقل امکانات یک شهروند عادی در آن مناطق تبلوری عینی دارد.

حاشیه نشین کیست!؟
در مناطق توسعه نیافته و محروم کشور که مردم از مشکلات معیشتی و بیکاری در میان جوانان رنج می برند، اغلب تنها گزینه پیش رو را مهاجرت به طرف کلان شهرها می یابند اما چون سکونت در داخل شهرهای بزرگ، هزینه های زیادی دارد، ناچار به حاشیه ها رانده می شوند. و معضلی بنام حاشیه نشینی را به وجود می آورند.

در حاشیه کلانشهری مثل تهران بخش ها و شهرک هایی هستند که با دارا بودن جمعیت زیاد هر ساله پذیرای مهاجران متعددی از نقاط مختلف کشور هستند، و به دلیل عدم نظارت، به مراکزی مشکل ساز مبدل شده اند که از نظر وضعیت بهداشتی، تفریحی، رفاهی، امنیتی و سایر امکانات موجود در حالت مساعدی نیستند و چون کنترل و نظارت دقیق و کافی از جانب مسئولان مربوطه بر این مناطق اعمال نمی شود، ساخت وسازهای بی رویه و فاقد اصول و معیارهای شهری و مهندسی نیز در آن مناطق رو به گسترش است و جالب تر اینکه برخی از این مناطق از سوی وزارت کشور نه به عنوان شهر رسمیت دارند و نه عنوان روستا را دارند. از آنجا که از سوی مراکز امنیتی، نظارت دقیق و کافی بر این مناطق حاکم نیست، خلافکاران و بزهکارانی که در سطح شهر به انواع جرم ها و جنایت ها دست می زنند، در این چنین مکان هایی می توانند مکان امنی داشته باشند که مجریان قانون در آنجا نظارت کمتری دارند.

اما همه ساکنان حاشیه ها، چنین افرادی نیستند. در حاشیه شهرهای بزرگ افراد و خانواده های زیادی هستند که از اصالت های خانوادگی برخوردار بوده و پایبند اصول ارزشی و اسلامی هستند، اما به هر دلیل به حاشیه شهر کشیده شده اند. اینان ناچار همصحبت و همسایه افرادی می شوند که اغلب آنها فاقد فرهنگ آداب و رسوم شهرنشینی هستند.

دست اندرکاران و صاحب نظران فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در کلان شهری مثل تهران در ارائه برنامه ها ناگزیر از توجه به تاثیرات حاشیه ای آن هستند، حاشیه هایی که طبق آمارهای موجود، بالای یک میلیون نفر جمعیت دارد و این کثرت جمعیت مشکلات و ناهنجاری های مختلفی را فراهم می کند که اگر صفحات حوادث روزنامه های کثیرالانتشار کشورمان را ورق بزنید، می بینید اکثر مشکلات اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی از حاشیه شهرها نشأت یافته است.

«مصطفی حقیقی»، کارشناس فرهنگی در این رابطه می گوید: «سکونت و زندگی در مناطقی که به صورت مجموعه ای غیراستاندارد و غیراصولی در حاشیه شهرهای بزرگ احداث شده و با مشکلات خاص خود مواجه است، اکثر ساکنان این مناطق با فرهنگ ها و آداب و رسوم بومی و خرده فرهنگ ها زندگی می کنند و اکثر آنها نه تنها شهرنشین نبوده، بلکه دارای انگاره های قومی و عشیره ای و روستایی بوده و این تضادهای فرهنگی در رفتارهای اجتماعی و حضور آنها در درون شهرها کاملا نمایان است.» نظرات جامعه شناسی در این رابطه، شهرهای جدید را سم مهلک برای کلان شهرها می دانند و برخی از صاحبنظران معتقدند علاوه بر مشکلات زیرساختی، معضلات بزرگی که منشأ اصلی ناهنجاری ها و قانون شکنی هاست، در آن مناطق جان می گیرد، چرا که در تحقیقات آسیب شناسی شهری، درصد بالایی از ناهنجاری ها در مناطق حاشیه ای اتفاق می افتد و این مسایل ناشی از بی هویت بودن مناطق اطراف شهرها است

«محمد رضایی» کارشناس ارشد جامعه شناسی هنگامی که نظرش را تلفنی در این رابطه جویا می شوم، می گوید: «براساس آمارهای موجود در ارتکاب جرایم و ایجاد ناامنی های اجتماعی در شهرهایی مثل تهران این نتیجه حاصل می گردد که بزهکاران متواری و سارقان و قاتلان تحت تعقیب در شهرستان ها و روستاهای مختلف کشورمان به مناطق حاشیه ای پناه می برند و همین موارد بستر مستقیم و غیرمستقیم ارتکاب جرایم دیگر در درون شهرها را دامن می زند و بعضا مراجع قانونی و امنیتی هم دسترسی و نظارت کاملی بر آنها ندارند. با توجه به این اوضاع و احوال، کلان شهری مثل تهران با تمام مشکلات موجود، اکنون دست به گریبان معضلی به نام حاشیه نشینی است.»

این کارشناس ارشد جامعه شناسی در ادامه سخنان خود با اشاره به بافت های فرسوده در حاشیه شهرها می گوید: وقتی صحبت از حاشیه نشینی به میان می آید، افکار به سراغ مناطق دور از شهر می رود، درحالی که حاشیه نشینی، حتی در دل شهرها هم هست. در منطقه پانزده که در جنوب شرقی ترین نقطه تهران قرار دارد، هشتاد درصد از بافت شهری کهنه و فرسوده است و سکونت در آنها عملا به حاشیه شهر مبدل گردیده و این مناطق حتی در برابر یک زلزله 4ریشتری هم مقاوم نیستند، چرا که رعایت نکردن اصول اولیه شهرسازی بارزترین مشخصه حاشیه شهرها محسوب می شود آنهم با کوچه های باریک و ترکیب کاملا غیرمهندسی. ساختار شهری در این منطقه آنقدر ضعیف است که حتی ارائه خدمات شهری را هم با مشکل مواجه می کند، چون خدمت رسانی به هر منطقه ای مستلزم یک سری زمینه ها و امکانات است و بستگی به شرایط و نوع شهرسازی مناطق دارد. هنگامی که در جنوب شهر تهران، کوچه پس کوچه هایی با عرض بسیار کم وجود دارد و در این مناطق با ساختار ضعیف و کاملا غیراستاندارد شهری مواجه هستیم، قطعا روند ارائه خدمات در بافت های فرسوده کند می شود.

وی با اشاره به مشکلات حاشیه نشینان می گوید: «یکی از دلایل عمده حل نشدن معضلات شهری و از جمله مشکل حاشیه نشینان عدم وجود مدیریت واحد شهری است. یعنی باید نهادی قانونی وجود داشته باشد که کلیه امور شهر بر دوش او گذاشته شود. اگر همه امور شهری، تحت ساماندهی، برنامه ریزی و استراتژی یک مدیریت واحد قرار بگیرند، حل مشکلات اساسی مردم تسریع می شود. مثلا در مورد بافت های فرسوده، شهرداری، سازمان نوسازی و وزارت مسکن هرکدام به صورت مستقل عمل می کنند و برنامه های خود را پیش می برند که باید گفت این باعث می شود که امکانات کشور تحت عنوان بودجه های متفرق از بین برود و نتوانیم از امکانات موجود به خوبی بهره برداری کنیم.»

هزینه دوگانگی دولت و شهرداری را مردم می پردازند
«محمد خوش چهره»، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ریشه بخشی از مشکلات مدیریت شهری در زمینه مهاجرت، حاشیه نشینی، زاغه نشینی و عوامل متعدد دیگر را سیاست های غلط دولت ها عنوان کرده در همین رابطه می گوید: «سیاست های نامناسب دولت ها در قالب تمرکز و تمرکزگرایی در کلان شهرها مسائلی را ایجاد می کند که مدیریت شهری باید پاسخگو باشد و دولت در برخی قلمروها به واسطه ماهیت آن ها با حیطه وظایف و مسئولیت های شهرداری همچون توسعه حمل و نقل عمومی، تامین مسکن برای قشر آسیب پذیر، تامین تسهیلات لازم برای اوقات فراغت و غیره موظف به حمایت قانونی و مالی از مدیریت شهری است. از آنجا که بسیاری از مشکلات شهرها و مدیریت شهری به واسطه تصمیمات نادرست دولت است، بنابراین دولت باید هزینه کارهایش را حداقل در کلان شهرها پرداخت کند. هرچند این به معنای آن نیست که دولت ها برای هرکاری به شهرداری ها باید کمک کنند، اما همراهی مدیریت شهری در سیاست های کلان جزو الزامات است.»

نماینده مردم تهران خاطرنشان می کند: «با توجه به ارتباط تنگاتنگ و تعاملات بنیادی بین دولت و شهرداری، اگر دوگانگی بین این دو وجود داشته باشد، هزینه آن را قطعا مردم خواهند پرداخت، چون بسیاری از مسائل امور شهرها و اهداف مدیریت شهری متاثر از تصمیمات دولتی است و به رغم آن که شهرداری ها در یک سیستم مردم سالار و متاثر از آرای نمایندگان مردم انتخاب می شوند، اما در عمل متاثر از عملکرد و تصمیمات کلان و سیاست های دولت هستند، همانگونه که دولت نیز متاثر از عملکرد شهرداری ها است.»

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:6 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word) دارای 107 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word)

1 مقدمه        
2 تاریخچه      
3 مفهوم پیکربندی مجدد  
3-1محاسبات قابل پیکربندی مجدد      ‌
3-2 سیستم بدون پیکربندی             
3-3 پیکربندی مجدد منطقی            
3-4 پیکربندی مجدد دستورات          
3-5 پیکربندی مجدد ایستا و پویا       
4 مروری بر معماری‌ها و طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد     
4-1 دیدگاه اول             
4-2 دیدگاه دوم             
5 فناوری‌های سخت‌افزار قابل پیکربندی مجدد     
5-1  FPGAها              
5-2 قطعات مدارات مجتمع با منابع قابل پیکربندی مجدد تعبیه شده    
5-3 هسته‌های قابل پیکربندی مجدد تعبیه شده  
6 روند طراحی برای سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد بر روی تراشه   
6-1 مقدمه     
6-2 ملزومات روند طراحی SoC        
6-3 رویکرد طراحی پیشنهاد شده برای SoC قابل پیکربندی مجدد    
6-4 مسائل پیکربندی مجدد در روند پیشنهادی   
6-5 نتیجه گیری           
7 رویکرد بر مبنای SystemC          
7-1 مقدمه    
7-2 مروری بر SystemC 2.0         
7-3 مروری بر گسترش‌های بر مبنای SystemC                          
7-4 رویکرد تخمین زنی برای تحلیل سیستم      
7-5 مدل کردن سربار پیکربندی مجدد           
7-6 استفاده از مدل‌های بار کاری برای پویش فضای طراحی            
7-7 نتیجه گیری          
8 منابع        

بخشی از منابع و مراجع پروژه مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word)

[1] Katherine Compton, Scott Hauck, “An Introduction to Reconfigurable Computing”, Department of Electrical and Computer Engineering, Northwestern University Evanston, ILUSA,

 [2]  T.J. Todman, G.A. Constantinides, S.J.E. Wilton, O. Mencer, W. Luk and P.Y.K. Cheung, “Reconfigurable computing: architectures and design methods”, Department    of Electrical and Electronic Engineering, Imperial College London,

 [3] Prof. Dr. W. Rosenstiel, Sven Fleck, ” Reconfigurable Systems – A New Era In  Digital System Design Has Just Begun”, University of Tübingen WSI Dep. of Computer Engineering,

 [4]  Nikolaos S. Voros, Konstantinos Masselos, Imperial College of Science Technology and Medicine, London, U.K.,Springer

1. مقدمه

دو روش در محاسبات سنتی برای اجرای یک الگوریتم وجود دارد. روش اول بکار بردن ASIC ها می‌باشد تا الگوریتم مورد نظر را در سخت‌افزار پیاده‌سازی کند. چون این قطعات برای هر الگوریتم خاص ساخته می‌شوند، سریع و کارا می‌باشند. اما مدارات آن‌ها پس از ساخت تغییر نمی‌کند. ریزپردازنده‌ها راه حل بسیار با انعطاف‌تری هستند. آنها مجموعه‌ای از دستورات را اجرا می‌کنند. و کارایی سیستم بدون تغییر سخت‌افزار تغییر می‌کند. ام همانند یک ASIC دارای قابلیت انعطاف نمی‌باشد. یک سیستم قابل پیکربندی مجدد توسعه یافته‌است تا فاصله را میان سخت‌افزار و نرم‌افزار را کم کند. و به یک کارایی بسیار بالاتر از نرم‌افزار و قابلیت انعطاف بیشتر سخت‌افزار برسد

در این پایان نامه ابتدا تاریخچه‌ای مختصر از توسعه‌ی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد ارائه شده است.سپس مفهوم قابلیت پیکربندی مجدد و انواع آن بیان شده است.پس از آن نگاهی کلی به  دو طبقه بندی مختلف معماری‌های این سیستم‌ها شده است و همچنین مروری بر روش‌های طراحی و ملزومات آن کرده‌ایم. در فصل پنجم انواع تکنولوژی‌های سخت افزار قابل پیکربندی مجدد بحث شده است. در فصل ششم روند طراحی سیستم قابل پیکربندی مجدد بر روی تراشه ( SoC ) آورده شده است. و نهایتا در فصل هفت ویژگی‌های طراحی سیستم با یک زبان برنامه نویسی بر مبنای C به نام SystemC بیان شده است

2 تاریخچه محاسبات قابل پیکر بندی مجدد

 مفهوم محاسبات قابل پیکربندی مجدد از دهه 1960 پدیدار شد . موقعی که مقاله جرالد استرین(Gerald Estrin) مفهوم یک کامپیوتر ساخته شده از یک پردازنده ی استاندارد و آرایه ای از سخت افزار قابل پیکربندی مجدد را پیشنهاد کرد . پردازنده اصلی باید رفتار سخت افزار قابل پیکربندی مجدد را کنترل کند . در نتیجه این سخت افزار قابل پیکربندی مجدد برای انجام کاری خاص مناسب خواهد بود برای مثال می توان کارهایی نظیر پردازش تصویر و تطبیق الگو را با سرعت بالایی انجام داد . به محض اتمام کار ، سخت افزار می تواند برای انجام کار جدید پیکربندی مجدد شود. چنین خاصیتی با ترکیب انعطاف پذیری یک نرم افزار و سرعت یک سخت افزار در یک ساختار کامپیوتری ترکیبی میسر شده است . متاسفانه چنین ایده ای در زمان پیدایش بسیار جلوتر از تکنولوژی ساخت سخت افزار مورد نیازش بود

در دهه ی اخیر یک رنسانس در عرصه ی تحقیقات درباره ی معماری های قابل پیکربندی مجدد بوجود آمد . این معماری ها هم در دانشگاهها و هم در صنعت توسعه می یافتند معماری هایی نظیر : Matrix , Gorp , Elixent , XPP , Silicon Hive , Montium , Pleiades , Morphosys , PiCOGA چنین طرحهایی عملی بودند . و این مرهون پیشرفت مداوم فناوری سیلیکونی بود که پیاده سازی طرح های پیچیده را روی یک تراشه میسر میساخت

اولین مدل تجاری کامپیوتر قابل پیکربندی مجدد در جهان به نام Algotronix CHS 2*4 در سال 1991 تکمیل شد این یک موفقیت تجاری نبود اما آنقدر امیدبخش بود که شرکت Xili مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word) (مخترع FPGA) تکنولوژی را خرید و محققان Algotronix را به خدمت گرفت

هم اکنون تعدادی فروشنده ی کامپیوترهای قابل پیکربندی مجدد وجود دارند که بازار کامپیوترهای با کارایی بالا را مورد توجه قرار داده اند . این شرکت ها شامل SRC Computers , SGL , Cray می شوند . شرکت ابر رایانه ای Cray (که به SRC ارتباطی پیدا نمی کند ) Octigabay و بستر محاسبات قابل پیکربندی مجدد آنرا به دست آورد که Cray آنرا به عنوان XD1 تا کنون به فروش رسانده است . SGI رایانه ی RASC را همراه با سری ابر رایانه های Altix به فروش می رساند . شرکت SRC Computers  یک خانواده از رایانه های قابل پیکربندی مجدد را توسعه داده است . این خانواده بر اساس معماری ضمنی + صریح خود شرکت و پردازنده MAP می باشد

تمام آنچه که گفته شد رایانه های هیبرید Estrin هستندکه این رایانه ها با ریزپردازنده های سنتی که FPGA ها همراه شده اند ساخته می شوند . FPGA ها توسط کاربر برنامه ریزی می شوند این سیستم ها می توانند به عنوان رایانه های دسته ای سنتی بدون استفاده از FPGA ها  به کاربرده شوند ( در حقیقت FPGA ها گزینه ای در XD1 و SGIRASC هستند ) پیکربندی XD1 و SGIFPGA از طریق زبانهای توصیف سخت افزار (HDL ) سنتی تکمیل شده است . و یا با به کارگیری زبانهای سطح بالایی نظیر ابزار گرافیکی Star bridge viva یا زبانهایی مانند C مثل Handel-C از Celoxica و Lmpulse-C از Impulse Accelerated technologies یا Mitrpn-C    از Mitrionics کامل شده اند . به قول راهنمای برنامه نویسی XD1 «توسعه ی فایل منطقی یک FPGA خام یک فرآیند پیچیده است که نیازمند دانش و ابزار تخصصی است »

SRC کامپایلری را توسعه داده است که زبان سطح بالایی مثل C یا Fortran را گرفته و با اندکی تغییرات آنها را برای اجرا روی FPGA در ریزپردازنده کامپایل می کند . به نقل از مستندات SRC « ; الگوریتم های کاربردی با زبانهای سطح بالا همانند C و Fortran نوشته می شوند . Carte (همان کامپایلر) حداکثر موازی سازی را از کد استخراج می کند و منطق سخت افزار خط لوله ای را تولید می کند که در MAP  مقدار دهی شده اند . همچنین این کامپایلر تمام کدهای واسطی که برای مدیریت انتقال داده به داخل و خارج MAP نیاز است را تولید می کند . این کدهای واسط وظیفه ی هماهنگ سازی ریزپردازنده ی با منطق در حال اجرا در MAP را دارند » ( توجه شود که SRC همچنین اجازه استفاده از یک HDL سنتی را داده است )

XD1 بین ریزپردازنده و FPGA بوسیله ی شبکه ی اتصال داخلی Rapid Array اش ارتباط برقرار میکند . سیستم های SRC از طریق واسط حافظه SNAP و یا سویچ اختیاری Hi-Bear ارتباط برقرار می کند . واضح است که دسته بندی معماری های قابل پیکربندی مجدد هنوز توسعه می یابند و این بدلیل عرضه شدن معماری های جدید است . هیچ طبقه بندی واحدی تا کنون پیشنهاد نشده است . به هر حال چندین پارامتر دوری می‌توانند برای دسته بندی چنین سیستم هایی استفاده شوند

هنگامی که مفاهیم پایه ی محاسبات قابل پیکربندی مجدد در دهه ی 1960 شکل گرفت . RC در شکل جدی و عملی خود با پدیدار شدن FPGA ها در اواخردهه‌‌ی 1980 آغاز شد . FPGA ها IC هایی بودندکه شکل سخت‌افزاری آنها می توانست از نو به راحتی تعریف شود . یعنی با بارگذاری یک پیکربندی جدید درست همانند نرم‌افزار جدیدی که می تواند بر روی یک ریزپردازنده یا DSP بارگذاری شود نگاشت داده و سپس پردازش آن و الگوریتم های فشرده ی FPGA ها می توانست IC های متمایز شده به وسیله کاربرد ( Application Specific  (ASIC) IC ) را حاصل سازد . محققان در ایالات متحده و فرانسه به دنبال پایه های اولیه ی با بازدهی بالا و انعطاف پذیری مطلوب ابر رایانه ای را در سر می پروراندند که متشکل بود از اجزا سخت افزاری قابل برنامه ریزی مجدد که برای هر کاربرد می توانست بهینه شود . که در نتیجه یک تا دو برابر کارایی را در پردازنده هایی با طول دستور ثابت و قراردادی افزایش می داد . اولین رایانه های قابل پیکربندی مجدد بوسیله IDA Supercomputing Research Center ( SRC که در سال 1994 به Center for Computing Sciences تغییر نام داد ) در آمریکا ساخته شد . در فرانسه به وسیله DEC Paris Research Lab که پس از فروش Digital Equipment Co بسته شد ساخته شد

دو نسخه آرایه انقباضی Spalsh در SRC ساخته شدند . مدار اصلی Spalsh در سال 1989 با قیمت تقریبی 13000 دلار ساخته شد که می توانست از ابر رایانه ی موجود در آن زمان به نام Cray 2  برای کاربردهای تطبیق الگوی بیتی پیشی گیرد .این سیستم حاوی 32عدد FPGA از سری 3090 شرکت Xili مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word) بود که بصورت یک ارایه ی خطی متصل شده بودند . FPGA ها ی مجاور از یک بافر حافظه ای اشتراکی بهره مند بودند

RC در ایستگاه کاری SUN از طریق ارتباط داخلی VME معرفی شد . Splash 1 می توانست مقایسه ی یک رشته ی DNA را 45 برابر سرعت یک ایستگاه کاری با کارایی بالا را در دهه ی 1990 انجام دهد . سه سال بعد Splash 2 ساخته شد که تعداد FPGA های خود را به 16 کاهش داده بود . با این وجود به خاطر رشد سریع تراکم در FPGA ، Splash 2 با شانزده عدد FPGA مدل 4010 از شرکت Xili مقاله بررسی معماری‌ها و روش‌های طراحی سیستم‌های قابل پیکربندی مجدد فایل ورد (word) حاوی 5/1 برابر منطق بیشتر از Splash 1 بود . برای بهبود انعطاف ارتباطات داخلی Splash 2 ارتباط داخلی خطی را به وسیله یک میله عرضی تقویت کرد که اجازه می داد که هر FPGA با هر FPGA دیگر ارتباط برقرار کند

در سالهای بین 1987 تا 1990 رایانه ی قابل پیکربندی مجدد Splash توسط مرکز تحقیقات ابر رایانه ای SRC توسعه یافت . از خصوصیات این طراحیمی توان به این نکات اشاره کرد

این رایانه در LDG یا در طرح شماتیک برنامه نویسی شده بود . سخت افزار فوق العاده و تسریع قابل توجهی داشت. اما با وجود تمام این مزایا برنامه نویسی اش مشکل بود در نتیجه تعداد برنامه های کاربردی آن محدود بود . همین شرکت یعنی SRC در سالهای 1992 تا 1994 مشغول توسعه و تکمیل Splashبود و سرانجام موفق شد تا Splash 2 را طراحی کند . زبان شبیه سازی این رایانه VHDL بود همانند مدل پیشین دارای سخت افزار بسیار خوبی بود . برنامه ریزی اش غیر استاندارد بود اما دارای قابلیت برنامه نویسی خوبی بود . از 1986 تا 1995 حافظه‌های فعال قابل برنامه ریزی (PAMETTe , PAM) توسط شرکت فرانسوی DEC Paris معرفی شدند . برنامه نویسی این نوع حافظه ها در زبان C++ بود اما همان عیب Splash از SRC را داشتند یعنی سخت افزار خوبی داشتند اما برنامه های کاربردی پشتیبانی شده توسط آنان محدود بود

3 مفهوم پیکربندی مجدد

3-1 محاسبات قابل پیکربندی مجدد وسخت افزار قابل پیکربندی مجدد

محاسبات قابل پیکربندی مجدد به سیستم هایی اشاره می کند که شکلی از قابلیت برنامه ریزی سخت افزار با سفارشی کردن اینکه چگونه این سخت افزار استفاده می شود بوسیله کاربرد نقاط کنترلی ، پیاده سازی می کنند . این نقاط کنترلی سپس می‌توانند به طور متناوب برای اجرای کاربردهای متفاوت در سخت افزار یکسان ، تغییر می‌کنند . سخت‌افزار قابل پیکربندی مجدد تعادل خوبی میان کارایی پیاده سازی و انعطاف پذیر همان طور که در شکل 3-1 نشان داده شده است ، ایجاد می‌کند . این بدان خاطر است که سخت افزار قابل پیکربندی مجدد قابلیت برنامه ریزی پس از تولید را با نوع محاسبات فضایی(موازی) IC های با کاربرد خاص ( ASIC ) ترکیب کرده است که در مقایسه با نوع محاسبات زمانی (ترتیبی) پردازنده های مجموعه دستورات ، کارایی بالاتری دارد

محاسبات قابل پیکربندی مجدد سرعت در حال تثبیت کردن خود بعنوان یکی از زمینه های اصلی که موضوعات مختلفی را از یادگیری شامل علوم کامپیوتر و مهندسی الکترونیک پوشش می دهد . محاسبات قابل پیکربندی مجدد شامل استفاده از وسایل قابل پیکربندی مجدد همانند FPGA ها برای اهداف پردازشی می شود . محاسبات قابل پیکربندی مجدد همچنین به نام محاسبات قابل پیکربندی یا محاسبات سفارشی(Custom) شناخته شده است . بطوری که بسیاری از روشهای طراحی می توانند برای سفارشی کردن یک محصول محاسباتی برای کاربردهای خاص استفاده شوند

بخاطر نیازهای فزاینده ی قابلیت انعطاف (برای مثال برای سازگای با استانداردهای مختلف و وضعیت های عملیاتی ) که به وسیله ی کاربردهایی با محاسبات فراوان همچون ارتباطات بی سیم ، دستگاههایی که نیازمند سازگاری بالایی با کاربردهایی در حال اجرا دارند ، تحلیل می شوند . در سوی دیگر درک خوب از چنین کاربردهای مورد نیاز است خصوصا در مورد منابعی که آنها درخلال پیاده سازی استفاده می‌کنند جایی که مصرف توان بایستی در مقابل کیفیت دیده شده از کاربرد موازنه شود . نیازهای متناقض برای قابلیت انعطاف و کارایی پیاده سازی نمی توانند بوسیله ی پردازنده های مجموعه دستورات معمولی و ASIC ها ارضا شوند . سخت افزار قابل پیکربندی مجدد یک پیاده سازی مطلوب را در  چنین مواردی شکل می دهد

 دلایل دیگری نیز برای استفاده از منابع قابل پیکربندی مجدد در طراحی سیستم بر روی تراشه (SOC ) نیز وجود دارد . هزینه های در حال افزایش مهندسی غیربرگشتی (NRE) طراحان را بسمت استفاده از SOC یکسان در چندین کاربرد و محصول برای دستیابی به قیمت تمام شده پایین تر به ازای هر تراشه سوق می دهد . حضور منابع قابل پیکربندی مجدد یک تنظیم مناسب تراشه برای محصولات یا تغییرات محصولات را ممکن می سازد . همچنین پیچیدگی در حال افزایش در طرح های آینده امکان اضافه کردن شارهای طراحی را افزایش می دهد . عناصر قابل پیکربندی مجدد اغلب آرایه های متجانس هستند که می توانند پیش بررسی شوند تا احتمال خطاهای طراحی به حداقل برسد . همچنین قابلیت برنامه ریزی پس از تولید اجازه ی تصحیح یا پیداکردن راه حل برای مشکلات را برای بعد در مقایسه با سخت‌افزار ثابت می دهد

سیستم های محاسباتی قابل پیکربندی مجدد اغلب دارای کارایی بالایی هستند . یک مثال در این باره عملیات ضرب نقطه ای در رمزنگاری یک منحنی بیضی است . برای اندازه کلیه 270 بیت گزارش شده است که یک ضرب نقطه ای می‌تواند در ms36/0 پردازش شود که بوسیله یک طراحی قابل پیکربندی مجدد در یک FPGA مدل xc2v6000  در فرکانس MHZ 66 صورت گرفته است . اما یک پیاده‌سازی بهینه شده ی نرم افزاری نیازمند ms 71/196 بر روی یک کامپیوتر eon × dul در فرکانس Hz 6/2 می باشد . بنابراین طراحی قابل پیکربندی مجدد بیش از 540 مرتبه سریعتر است . در حالیکه نرخ ساعت آن 40 بار آهسته تر از پردازنده های Xeon می باشد این مثال یک طراحی سخت افزاری را که بر روی یک بستر قابل پیکربندی مجدد پیاده سازی شده است را نشان می دهد . ما چنین پیاده سازی هایی را بعنوان زیرمجموعه ای از محاسبات قابل پیکربندی مجدد به حساب می آوریم که به طور کلی می توانند شامل استفاده از پیکربندی مجدد زمان اجرا و پردازنده های نرم باشند

آیا مزیت سرعت محاسبات قابل پیکربندی مجدد بر پردازنده های سنتی مقطعی است یا یک روند ثابت می باشد ؟

تحقیقات اخیر نشان می دهد که این برای بسیاری از سیستم ها یک روند ثابت می باشد از پردازش تصویر گرفته تا عملیات ممیز شناور

سرعت محض تنها قدرت محاسبات قابل پیکربندی مجدد نیست . مزیت الزام آور دیگر انرژی کاهش یافته و مصرف توان می باشد

در یک سیستم قابل پیکربندی مجدد مدارات برای آن کاربرد خاص بهینه می شوند بطوری که مصرف تون بسیار کم تر از یک پردازنده ی همه منظوره می باشد . مطالعات اخیر نشان می دهد که انتقال حلقه های نرم افزاری بحرانی به سخت افزار قابل پیکربندی مجدد ، صرفه جویی انرژی 35 تا 70 درصدی همراه با میانگین تسریع 3 تا 7 مرتبه ای را بسته به آن قطعه خاص به کاربرده شده ، نتیجه می دهد

دیگر مزایای محاسبات قابل پیکربندی مجدد شامل کاهش اندازه و تعداد اجزا ( و به همین ترتیب کاهش هزینه ها ) و قابلیت انعطاف بالا و قابلیت به روز شدن می باشد . این مزایا خصوصا برای سیستم های تعبیه شده (Embedded Systems ) مهم می باشند . در واقع مدارکی موجود است که توسعه دهندگان سیستم های تعبیه شده یک اشتیاق در حال رشد را به سیستم های قابل پیکربندی مجدد نشان می دهد . مخصوصا با معرفی هسته های نرم (Soft Core ) که می تواند شامل یک یا تعداد بیشتری از پردازنده های دستور باشد

3-1-1 پیش زمینه

بسیاری از سیستم های محاسباتی امروزی به توان پردازشی بیشتری نسبت به گذشته ا حتیاج دارند . سیستم هایی نظیر پخش کننده های تصویر ، شناسایی تصویر و پردازش آن و خدمات با تعامل بالا ، در حال بوجود آوردن نیازهای جدیدی بر روی واحدهای رایانه ای هستند که چنین کاربردهایی را پیاده سازی می کنند . در همین زمان اهداف مصرف توان ، هزینه های قابل قبول بسته بندی و تولید ، و پیش نیازهای در دسترس بودن چنین واحدهای رایانه ای سرعت کاهش می یابد . خصوصا در بازار دستگاههای تعبیه شده دستی

ارضا کردن تمامی این نیازهای کارایی با وجود محدودیت های مصرف توان ، هزینه و در دسترس بودن بطور زیادی در حال رقابتی شدن می باشد . در ادامه سه راه پشتیبانی از چنین نیازهای  پردازشی بحث خوهد شد : ریزپردازنده هایی با کارایی بالا ، مدارات مجتمع با کاربرد خاص (ASIC) ، و سیستم های محاسباتی با قابلیت پیکربندی مجدد

ریزپردازنده های باکارایی بالا وسیله ای با تولید انبوه برای ارضاء نیازهای توضیح داده شده را ارائه می نمایند

متاسفانه برای بسیاری از کاربردها یک پردازنده ی تنها حتی یک پردازنده گران قیمت و مدرن نیز به اندازه ی کافی سریع نمی باشد . اضافه بر این ، مصرف توان (w100 یا بیشتر) و قیمت چندین هزار دلاری آنها پردازنده های مدرن را در خارج از دسترس بسیاری از سیستم های تعبیه شده قرار می دهد . حتی اگر ریزپردازنده ها همچنان با قانون مور ادامه دهند بطوری که چگالی آنها در ظرف هر 18 ماه دو برابر شود ممکن است که هنوز هم برای پاسخگویی به نیازهای در حال رشد برخی از سیستم های در حال تغییر تعبیه شده ناتوان باشند

مدارات مجتمع با کاربرد خاص ( ASIC ) روشهای دیگری برای ارضای چنین نیازهایی را ارائه می دهند . بر خلاف یک پیاده سازی نرم افزاری یک پیاده سازی ASIC یک مکانیزم طبیعی برای پیاده سازی موازی سازی های بسیار بزرگی که در بسیاری از این کاربردها یافت می شود ارائه می دهد . علاه بر این یک مدار ASIC از واکشی دستور بصورت سریال و اغلب کند و تلف کننده ی توان و چرخه ی دیکود و اجرا که قلب تمام ریزپردازنده ها می باشد رنج نمی برد . از این گذشته ASIC ها توان کمتری نسبت به دستگاههای قابل پیکربندی مجدد مصرف می کنند . نهایتا یک ASIC می‌تواند شامل فقط ترکیب واحدهای عملیاتی برای یک کاربرد خاص باشد . به طور واضح یک ریزپردازنده با تولید انبوه شامل یک مجموعه ثابت واحد های عملیاتی می باشد که باید برای ارضاء محدوده ی وسیعی از کاربردها انتخاب شوند

با وجود چنین مزایایی از ASIC ها آنها غالبا غیر عملی یا غیر مقرون به صرفه برای بسیاری از سیستم های تعبیه شده می باشند . چنین پدیده ای بخاطر وجود دو عامل می باشد : هزینه ی تولید یک ASIC اغلب به خاطر هزینه ماسک (تا یک میلیون دلار) و زمانی که برای توسعه ی یک مدار مجتمع سفارشی مورد نیاز است که هر دو می توانند غیرقابل قبول باشند تنها کاربردهایی با حجم بالا و هزینه واحد کم می تواند هزینه طراحی با مهندسی غیرمعکوس NRE یک ASIC را ضمانت نماید

وسیله ی سومی که چنین توان پردازشی را ارائه می دهد یک سیستم محاسباتی قابل پیکربندی مجدد می باشد یک سیستم محاسباتی قابل پیکربندی مجدد شامل یک یا تعداد بیشتری از پردازنده ها و یک ساختار قابل پیکربندی مجدد می باشد که واحدهای عملیاتی سفارشی می توانند به وسیله ی این ساختار ساخته شوند پردازنده یا پردازنده ها کدهای ترتیبی و غیر بحرانی را اجرا می کنند . در حالیکه کدی که می تواند به طور موثری به سخت افزار نگاشت یا بد می تواند بوسیله واحدهای پردازشی که به ساختار قابل پیکربندی مجدد نگاشت یافته اند اجرا شوند . همانند یک مدار مجتمع سفارشی توابعی که به ساختار قابل پیکربندی مجدد نگاشت یافته اند می تواند از موازی سازی قابل حصول در یک پیاده‌سازی سخت افزاری بهره برند . همچنین همانند یک ASIC طراح سیستم تعبیه شده می تواند ترکیب صحیحی از واحدهای ذخیره و عملیاتی در ساختار قابل پیکربندی مجدد را تولید کند که ساختار محاسبه ای را ارائه کند تا با آن کاربرد خاص هماهنگ باشد

برخلاف یک ASIC لازم نیست برای هر کاربردی یک ساختار جدید  طراحی شود . یک ساختار داده شده می تواند تعداد زیادی از واحدهای عملیاتی را پیاده سازی کند . این بدان معناست که یک سیستم محاسباتی قابل پیکربندی مجدد می تواند بوسیله ی اجزای با تولید انبوه ساخته شود که زمان طراحی طولانی که در ذات یک ASIC بود را کاهش می دهد. همچنین بر خلاف یک ASIC واحدهای عملیاتی که در ساختار قابل پیکربندی مجدد پیاده سازی شده‌اند می توانند در طول زمان تغییر کنند . یعنی اینکه همگام با تغییر محیط یا استفاده ی سیستم تعبیه شده ترکیب واحدهای عملیاتی می توانند برای بهتر هماهنگ شدن با محیط جدید تغییر یابند . ساختار قابل پیکربندی مجدد در یک وسیله ی دستی برای مثال ممکن است عملیات ضرب ماتریس های بزرگ را در یک حالت خاص پیاده ساز یکند و در حالت دیگری توابع پردزاش سیگنال بزرگی را استفاده کند

بطور معمول تمامی کارایی یک سیستم تعبیه شده لازم نیست که بو سیله ساختار قابل پیکربندی مجدد ،پیاده سازی شود فقط آن قسمت هایی از محاسبات که از لحاظ زمانی ، بحرانی هستند و حاوی درجات بالایی از موازی سازی می‌باشند لازم است که به ساختار قابل پیکربندی مجدد نگاشت یابند . در حالی که باقیمانده ی محاسبات می توانند بوسیله ی یک پردازنده ی با دستورات استاندارد پیاده سازی شوند . واسط میان ساختار و پردازنده همانند واسط میان حافظه و ساختار دارای حداکثر اهمیت می باشد . قطعات قابل پیکربندی مجدد مدرن به اندازه کافی وسیع هستند که پردازنده های دستور بوسیله ساختار قابل برنامه ریزی شان پیاده سازی شوند . (پردازنده های نرم )چنین پردازنده‌هایی می توانند همه منظوره باشند یا برای کاربردی خاص سفارشی شوند

پردازنده های دستور با کاربرد خاص و پردازنده هایی با دستورات انعطاف پذیردو نمونه از چنین تلاشهایی می باشند

بقیه ی دستگاهها مقداری از قابلیت انعطاف رایانه های قابل پیکربندی مجدد را نشان می دهند . مثالها شامل پردازنده‌ی  گرافیکی و پردازنده های با کاربرد خاص آرایه ای می شوند . این دستگاهها کاربرد محول شده شان را به خوبی انجام می‌دهند اما نمی توانند محاسبات کلی تر را اجرا کنند بر خلاف رایانه های قابل پیکربندی مجدد و ریزپردازنده ها

با وجود مزایای بسیاری که محاسبات قابل پیکربندی مجدد دارد اما محدودیتهایی هم دارد که طراحان باید از آن ها آگاه باشند . برای مثال تعیین مسیر در سطح بیتی باعث تولید سطوح سیلیکونی زیاد و در نتیجه سربار کارآیی در مقایسه با فناوری ASIC می شود . بهمین جهت برای تولید با حجم بالایی از طراحی ها در کاربردهایی که نیازی به بروز رسانی میدانی ندارند ، فناوری ASIC یا فناوری آرایه ی گیتی هنوز هم می تواند در کارایی بالاتری همراه با هزینه واحد کمتر از فناوری قابل پیکربندی مجدد ارائه نماید

با وجود این زمانی که فناوری FPGA پیشرفت هایی را در فناوری حافظه دنبال می‌کند و پیشرفت های چشمگیری را در این چند ساله اخیر به نمایش گذارده است بسیاری مطمئن هستند که پیشرفت سریع جاری در سرعت FPGA ظرفیت و سازگاری همراه با کاهش قیمت ها ادامه می‌یابد

این نکته را باید مورد توجه قرار داد که توسعه ی سیستم های قابل پیکربندی مجدد یک زمینه ی در حال رشد است . تعدادی از چالش ها در توسعه ی یک سیستم قابل پیکربندی مجدد وجود دارد

اولا ساختمان ساختار قابل پیکربندی مجدد و واسط ها بین ساختار ، پردازنده ها و حافظه باید بسیار کارایی بالایی داشته باشند . برخی از سیستم های محاسباتی قابل پیکربندی مجدد از یک FPGA استاندارد به عنون ساختار قابل پیکربندی مجدد استفاده می کنند در حالی‌که بقیه ساختارهایی با طراحی سفارشی را ا ختیار کرده اند

چالش دیگر توسعه ی طراحی ها به کمک رایانه (CAD  ) و ابزار کامپایل که یک کاربرد را به یک سیستم قابل پیکربندی مجدد نگاشت می دهند . این کار شامل تعیین این که کدامیک از قسمت های کاربرد باید به ساختار نگاشت داده شود و کدام بخش باید به پردازنده نگاشت داده شود و تعیین اینکه چه موقع و هر چند وقت ساختار قابل پیکربندی مجدد که باعث تغییردر واحدهای عملیاتی پیاده سازی شده در ساختاری می شود باید پیکربندی شود . همچنین خصوصیات الگوریتم ها برای نگاشت موثر به سیستم قابل پیکربندی مجدد می باشد

3-2 سیستم بدون پیکربندی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:6 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله وظایف دانش آموزان در مقابل مدیر ، معلم ، دفاع ، جامعه و … فایل ورد (word) دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وظایف دانش آموزان در مقابل مدیر ، معلم ، دفاع ، جامعه و … فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وظایف دانش آموزان در مقابل مدیر ، معلم ، دفاع ، جامعه و … فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وظایف دانش آموزان در مقابل مدیر ، معلم ، دفاع ، جامعه و … فایل ورد (word) :

وظایف دانش آموزان در مقابل مدیر ، معلم ، دفاع ، جامعه و ;
مقررات انضباطی دانش آموزان
1 وظایف دانش آموزان
مادهء 58 دانش آموزان در دوران تحصیل موظف‌اند موازین اسلامی و مقررات آموزش و پرورش را در اخلاق و رفتار خویش رعایت کنند که اهم آن‌ها به شرح زیر است:
1 رعایت شعائر دینی.

2 رعایت ادب و احترام نسبت به مدیر، معاون، معلمان، مربیان و دیگر کارکنان مدرسه.
3 رعایت حسن رفتار و اخلاق و همکاری با سایر دانش آموزان.
4 سعی شایسته در تحصیل، رعایت مقررات آموزشی و تربیتی، انجام فرائض دینی و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی مدرسه.

5 حضور به موقع در مدرسه و خروج از آن در پایان ساعات مقرر (حضور در مدرسه در غیر ساعات مقرر برای استفاده از زمین ورزش، آزمایشگاه، کتابخانه، فعالیت‌های پرورشی و . . . منوط به اجازه‌ی ولی دانش آموز و موافقت مدیر و به سرپرستی او یا یکی از کارکنان مدرسه مجاز خواهد بود).

6 حضور مرتب در مدرسه و کلاس درس در تمام مدتی که مدرسه رسماً دایر است.
7 رعایت بهداشت و نظافت فردی و همکاری با دانش آموزان دیگر و مسؤولین مربوط در پاکیزه نگه داشتن فضای مدرسه.

8 استفاده از لباس، کفش، جوراب ساده و مناسب و اصلاح موی سر متناسب با شئوون دانش آموزی برای پسران و رعایت حجاب مناسب برای دختران.
9 خودداری از به کار بردن وسایل تجملی و آرایشی و پرهیز از همراه آوردن اشیای گرانب‌ها و وسایل غیرمرتبط با امور تحصیلی به مدرسه.
10 خودداری از خرید و فروش به غیر از مواردی که در آیین‌نامه شرکت تعاونی دانش آموزی پیش‌بینی شده است.
11 مراقبت از وسایل شخصی و اهتمام در حفظ و نگهداری اموال، تجهیزات و ساختمان مدرسه (چنانچه دانش آموزی به وسایل و ساختمان مدرسه یا سایر دانش آموزان خسارت وارد آورد، باید خسارت وارده توسط دانش آموز یا ولی وی جبران شود).
تبصره. برگه‌هایی که در موقع ثبت‌نام توسط دانش آموز و ولی او تکمیل می‌شود، باید حاوی اهم وظایف انضباطی دانش آموزان باشد تا ضمن آگاهی و توجه، دانش آموز و ولی او انجام این وظایف را تعهد کنند.

مادهء 69 مدیر موظف است در مواردی که دانش آموز تأخیر ورود مکرر یا غیبت غیرموجه داشته باشد، مراتب را به اطلاع ولی وی برساند تا با همکاری ولی چاره‌جویی لازم معمول شود. چنان‌چه غیبت دانش آموز پسر مشمول وظیفه‌ی عمومی بیش از حد مقرر در مادهء 39 این آیین نامه می‌باشد مدیر موظف است مراتب ترک تحصیل وی را به مراجع مربوط اعلام کند.

مادهء 70 غیبت غیرموجه و تأخیر ورود دانش آموز در دفتر انضباطی ثبت و موجب کسر نمره‌ی انضباط می‌شود و در صورت تأخیر ورود مکرر یا غیبت بیش از حد، مدیر مدرسه موظف است با نظر شورای مدرسه تصمیم مقتضی را برابر مفاد مادهء 76 اتخاذ نماید و مراتب را کتباً به ولی دانش آموز ابلاغ کند.

2 ترغیب و تشویق
مادهء 71 مدیر مدرسه باید برای ترغیب دانش آموزان به انجام صحیح وظایف خویش برنامه‌هایی را تهیه و با تأیید شورای مدرسه اجرا کند.
مادهء 72 دانش آموزانی که وظایف خود را به نحو شایسته انجام می‌دهند، به روش‌های زیر مورد تشویق قرار می‌گیرند:

1 تشویق شفاهی در کلاس در حضور دانش آموزان.
2 تشویق شفاهی در مراسم آغازین در حضور کلیه‌ی دانش آموزان.
3 تشویق کتبی و شفاهی در کلاس و اعلام آن به ولی دانش آموز.
4 تشویق کتبی و شفاهی در حضور کلیه‌ی دانش آموزان.
5 اعطای جایزه یا لوح تقدیر با امضای مدیر مدرسه در حضور همه‌ی دانش آموزان.
6 تشویق کتبی و اعطای لوح تقدیر از طرف اداره‌ی آموزش و پرورش.
7 معرفی برای شرکت در اردوهای تربیتی، آموزشی و فرهنگی.
8 اعطای نشان‌های دانش آموزی برابر ضوابط مصوب شورای عالی آموزش و پرورش.
تبصره. اتخاذ تصمیم در مورد بند 1 با معلم و مربی دانش آموز و بندهای 2 لغایت 5 توسط مدیر مدرسه و بندهای 6 و 7 پس از تأیید شورای مدرسه انجام خواهد گرفت.
مادهء 73 در انجام هر نوع تشویق باید موارد ذیل رعایت شود:
1 برنامه‌های تشویقی مدرسه باید منجر به تشویق و انگیزش درونی در دانش آموزان شده و روح امید، تعاون، عشق و به کار و کوشش و جدیت را در آنان توسعه دهد.
2 ملاک اصلی در تشویق، سعی و کوشش دانش آموز و میزان پیشرفت وی در مقایسه با وضع قبلی خود باشد.
3 تشویق باید به گونه‌ای انجام پذیرد که علت آن برای فردی که تشویق می‌شود و سایر دانش آموزان روشن باشد.

4 جوایزی که تهیه می‌شود باید متناسب با سن و ذوق دانش آموز باشد و ارزش آموزشی و تربیتی آن مورد توجه قرار گیرد.

5 خلاصه تشویق‌های مهم باید در پرونده‌ی تحصیلی دانش آموزان درج شود و در صورت عدم حضور اولیا به نحو مناسب به اطلاع آنان برسد.

6 تشویق هیچ دانش آموزی نباید سبب تحقیر دانش آموز دیگری شود و در اعمال تشویق‌ها نباید تبعیض و استثنایی بین دانش آموزان قائل شد.
3 تنبیه

مادهء 74 قصور و سهل‌انگاری دانش آموزان نسبت به انجام وظایف خود تخلف محسوب می‌شود. مدیر، شورای مدرسه، معاونان و مربیان موظف‌اند قبل از اعمال هر گونه تنبیه از وضع و موقعیت محصل آگاهی یابند و در جستجوی انگیزه و علت تخلف برآیند و نسبت به رفع آن اقدام کنند.
مادهء 75 تنبیه باید توجه دانش آموز را به اشتباه خود جلب و زمینه‌ی مناسب را برای ایجاد رفتار مطلوب در وی فراهم نماید لذا اعمال تنبیه باید متکی به یافته‌های علمی و استفاده از الگوهای مناسب تغییر رفتار باشد تا موجب تجری دانش آموز و اصرار وی بر تکرار اشتباه نشود.

مادهء 76 دانش آموزان متخلفی که راهنمایی‌ها و چاره‌جویی‌های تربیتی، در آن‌ها مفید و مؤثر نمی‌افتد، با رعایت تناسب به یکی از روش‌های زیر مورد تنبیه قرار می‌گیرند:
1 تذکر و اخطار شفاهی به طور خصوصی.
2 تذکر و اخطار شفاهی در حضور دانش آموزان کلاس مربوط.
3 تغییر کلاس، در صورت وجود کلاس‌های متعدد در یک پایه با اطلاع ولی دانش آموز.
4 اخطار کتبی و اطلاع به ولی دانش آموز.
5 اخراج موقت از مدرسه با اطلاع قبلی ولی دانش آموز، حداکثر برای مدت سه روز.
6 انتقال به مدرسه دیگر.
مادهء 77 اعمال هر گونه تنبیه دیگر از قبیل اهانت، تنبیه بدنی و تعیین تکالیف درسی جهت تنبیه ممنوع است و در اعمال تنبیهات نباید بین دانش آموزان تبعیض و استثنایی قائل شد.
مادهء 78 اعمال تنبیه مندرج در بندهای 1 و 2 بر عهده‌ی معلم و مربی مربوط و بند 3 بر عهده‌ی مدیر و بندهای 4 و 5 پس از موافقت شورای مدرسه بر عهده مدیر است. در مورد بند 6 علاوه بر تأیید شورای مدرسه، اخذ موافقت اداره‌ی آموزش و پرورش نیز ضروری است.
مادهء 79 در دبیرستان‌ها و هنرستان‌های وابسته به سایر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و مراکز غیروابسته به آموزش و پرورش و سایر واحدهای آموزشی که به علت منحصر به فرد بودن یا نظایر آن، انتقال دانش آموز از یک مدرسه به مدرسه‌ی دیگر ممکن نمی‌باشد، در صورت استمرار تخلف، شورای مدرسه با موافقت اداره‌ی آموزش و پرورش نسبت به اخراج دانش آموز از آن مدرسه اقدام می‌نماید.
تبصره. در مواردی که لازم است ولی دانش آموز در جریان تخلف فرزندش قرار گیرد، باید قبلاً حساسیت‌های ولی بررسی و آنگاه با روش مناسب او را در جریان رفتار فرزندش قرار داد.
مادهء 80 در صورتی که دانش آموزی به علت تخلف از مدرسه‌ای به مدرسه‌ی دیگر منتقل شود و نهایتاً تشخیص داده شود که نظم آموزشی و تربیتی را بر هم می‌زند و موجب انحراف و گمراهی دانش آموزان دیگر می‌شود، با تأیید شورای مدرسه و موافقت اداره‌ی آموزش و پرورش مربوط در نوبت اول از حضور در مدارس منطقه یا ناحیه آموزشی مربوط و برای نوبت دوم تا مدتی که اداره‌ی کل آموزش و پرورش استان تعیین می‌نماید، از حضور در کلیه‌ی مدارس محروم می‌شود و از اولیای او خواسته می‌شود که تعلیم و تربیت فرزند خویش را بیرون از مدرسه بر عهده گیرند.

مادهء 81 اعمال تنبیهات انضباطی مقرر در این آیین‌نامه‌ی باید با رعایت نکات زیر انجام پذیرد:
1 تنبیه انضباطی باید روشنگرانه و آگاه‌کننده باشد.
2 به شرایط جسمی و روانی، سنی، خانوادگی و اجتماعی دانش آموز توجه شود.
3 تنبیه با تخلفی که دانش آموز مرتکب شده، متناسب باشد و ترتیب و تدریج مناسب در اجرای تنبیه رعایت شود.

4 خیرخواهی مدرسه برای دانش آموز و ولی او بیان و روشن شود.
5 فاصله‌ی زمانی بین وقوع تخلف و اجرای تنبیه، نزدیک و منطقی باشد.
6 شیوه‌های جبران تخلف به دانش آموز ارائه گردد و از او خواسته شود که خطا و تخلف خود را جبران کند.

7 در اجرای تنبیه، آبروی دانش آموز حفظ شود و از تنبیه در حضور جمع جز در موارد ضروری اجتناب گردد.
4 وظایف مدرسه در ارتباط با مقررات انضباطی
مادهء 82 مدیر مدرسه موظف است همکاران خود را نسبت به موارد انضباطی آگاه کند و ممنوعیت تنبیه بدنی را تذکر دهد و در صورت مشاهده‌ی تخلف، مراتب را جهت اطلاع و اقدام لازم به اداره‌ی آموزش و پرورش منطقه گزارش دهد.
مادهء 83 تنبیه و تشویق اعممال شده و نتیجه‌ی آن در رفتار دانش آموز باید در دفتر انضباطی دانش آموزان درج شود و در تعیین نمره‌ی انضباط وی مورد توجه قرار گیرد.
تبصره. سوابق تخلف و تنبیه دانش آموز در پایان هر سال تحصیلی امحا خواهد شد تا سابقه‌ی نامناسبی برای دانش آموز باقی نماند.
مادهء 84 چنانچه دانش آموزی به اتهام جرمی از طریق مراجع قضایی به طور موقت بازداشت شود، پس از آزادی، شورای مدرسه نحوه ادامه تحصیل وی را تعیین می‌کند که پس از تأیید اداره‌ی آموزش و پرورش اجرا می‌شود. مدت بازداشت دانش آموز به عنوان وقفه‌ی تحصیلی محسوب می‌شود.
مادهء 85 مدیر مدرسه موظف است با همکاری معلمان، مربیان و شورای دانش آموزان، وظایف دانش آموزان و چه گونگی تشویق‌ها و اجمالی از تنبیه‌های پیش‌بینی شده در این آیین‌نامه را به تناسب سن و فهم دانش آموزان و به اقتضای شرایط، به آنان آموزش دهد.

دانش آموزان و پلیس و آفات اجتماعی
رشد فزاینده میزان اقدام به خودکشی دانش آموزان ایرانی طی یک سال اخیر در اثر تشدید مشکلات تحصیلی و اضطراب از یک سو و فشار ها و ناهنجاری های اجتماعی و اقتصادی از سوی دیگر، متولیان تعلیم و تربیت را در ایران به چاره اندیشی واداشته است.
در همین ارتباط، وزارت آموزش و پرورش ایران در روزهای اخیر ضمن ارائه آمار رسمی اقدام به خودکشی دانش آموزان ابراز نگرانی و بر لزوم وجود نیروی مشاور و روانشناس بیشتر در مدارس تاکید کرده است.
چرا دانش آموزان اقدام به خودکشی می کنند؟ نظر دهید.
حیدر زندیه، معاون نظری و مهارتی آموزش و پرورش شهر تهران در گفتگو با ایسنا از اقدام به خودکشی 283 دانش آموز در شهر تهران خبر داد و گفت بیشتر آنها که طی سال گذشته اتفاق افتاده، مربوط به دانش ‌آموزان دختر بوده است.
معاون وزارت آموزش و پرورش که عامل اصلی اقدام به خودکشی در میان دانش آموزان را مشکلات تحصیلی و اضطراب می داند، افزایش تعداد مربیان تربیتی و مشاوران را به عنوان راه حلی برای جلوگیری از این گونه ناهنجاری ها پیشنهاد کرد اما به نظر می رسد تا کنون هیچ اقدام عملی برای مقابله بااین وضعیت انجام نشده است.
وزارت آموزش و پرورش ایران به عنوان متولی اصلی تعلیم و تربیت دانش آموزان وظیفه بررسی و برنامه ریزی برای مقابله با این ناهنجاری ها را بر عهده دارد اما معاونت این وزارتخانه ضمن انتقاد از روند موجود و ناکافی خواندن یک نیروی مشاور در هر مدرسه معتقد است که برای هر سه کلاس درس باید یک مشاور وجود داشته باشد.
مقامات آموزش و پرورش بر ضرورت ایجاد یک تیم پرورشی متشکل از مربیان تربیتی، روانپزشکان، روانشناسان و مددکاران در همین راستا تاکید می کنند، این در حالیست که یکی از محورهای استیضاح مرتضی حاجی وزیر آموزش و پرورش ایران، که هم اکنون تعدادی از نمایندگان مجلس هفتم بر آن تاکید دارند، انتقاد از حذف معاونت پرورشی توسط وی از ساختار این وزارتخانه است.
از جمله اقدامات مرتضی حاجی حذف معاونت پرورشی آموزش و پرورش بود و با وجود اینکه این اقدام دو سال پیش با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با هدف صرفه جویی انجام شد، عکس العمل مخالفان را به همراه داشت. تا پیش از آن معاونت پرورشی به طور مجزا از سایر معاونتها، فعالیتهای پرورشی و امور فوق برنامه دانش آموزان مانند سرپرستی گروههای سرود و تاترو مسابقات مدارس را بر عهده داشت و مربیان امور تربیتی در مدارس زیر مجموعه این معاونت بودند.

موافقان این اقدام وزیر آموزش و پرورش معتقدند هم اکنون فعالیتهای پرورشی در مدارس کاهش پیدا نکرده و مشاوران و اولیای مدارس دست به دست هم داده و اینگونه برنامه ها را سرپرستی و پیگیری می کنند.

اما روشن است که معاونت پرورشی نیز به تنهایی نمی تواند راهگشای تمامی مشکلات روانشناختی دانش آموزان باشد.

سد کنکور
در بحث فشارهایی که دانش آموزان متحمل می شوند اشاره به این نکته ضروریست که بنابر شواهد موجود، مساله موفقیت در آزمون ورودی دانشگاههای ایران تبدیل به رقابتی بسیار سخت و فشرده شده است به گونه ای که زندگی بسیاری از خانواده هایی که فرزندان کنکوری دارند به شدت متاثر از تبعات شرکت در این امتحان است. روانشناسان معتقدند اعمال فشار شدید خانواده ها از یک سو و مدرک گرایی موجود در جامعه از سوی دیگر باعث شده است اکثریت جوانان ایرانی عدم توفیق در کنکور را پایان تمام آمال و آرزوهای خود تصور کنند و از این نا امیدی شدید، نتایج ناگواری حاصل می شود.
به گزارش ایسنا، نتایج یک تحقیق ملی به دست آمده از یک بررسی 5 ساله در ایران حاکی از آن است که به طور متوسط از هر 100 هزار جوان ایرانی، 5 نفر خودکشی کرده‌ اند.
طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی در سال 2001، ایران بعد از کلمبیا و هند، بیشترین آمار خودکشی را دارد در صورتی که به نوشته روزنامه ایران ، در سال 1991 یعنی 10 سال قبل از آن، ایران بعد از کلمبیا، برزیل، چین و هند، پنجمین کشور این فهرست بوده است.

محمد طالب نژاد مشاور و محقق امور جوانان در این مورد معتقد است در شرایطی که مراکز آموزش عالی پاسخگوی نیاز متقاضیان نیست و بازار کار و اشتغال هم در ایران قادر به جذب نیروهای آماده کار نیست باید توجه داشت که تحمل فشار اقتصادی و اجتماعی موجود درایران زمینه را برای ایجاد نا بسامانیهای روانی و اجتماعی مساعد می کند، از این روست که اینگونه نا هنجاری ها روند رو به رشد پیدا کرده است.

به گفته آقای طالب نژاد، در این شرایط طبیعی است که جوانان و نوجوانان ایرانی نگران آینده مبهم و بی انگیزه خود باشند.
او در حالیکه بر لزوم فرهنگ سازی برای استفاده مردم از امکانات مشاوره ای تاکید دارد، اصلاحات ساختاری و فراهم کردن امکانات لازم همچون اشتغال زایی، ایجاد ملزومات تفریحی سازنده برای جوانان و دانشگاه سازی را ضروری تر می داند.

در مورد مشکلات دیگر دانش آموزان، معاون وزارت آموزش و پرورش که معتقد است دور نگه ‌داشتن دختر ها و پسرها از یکدیگربه صورت افراطی ممکن است مانع برقراری رابطه معقول آنها در هنگام رشد و ازدواج شود، “ارتباط با جنس مخالف” و بی ‌سرپرستی یا بدسرپرستی دانش آموزان را از جمله بیشترین مواردی خواند که دانش‌ آموزان در سطح مدارس شهر تهران با آنها درگیر هستند.
معضل اعتیاد
این در حالیست که بر اساس آمار ارایه شده توسط آموزش وپرورش3/1درصد از دانش‌ آموزان شهر تهران به دلیل داشتن ولد یا والدین معتاد و یا درگیری مستقیم و غیر مستقیم در خرید و فروش مواد مخدر، درمعرض خطر اعتیاد قرار دارند و 28 درصد دانش آموزان دبیرستانی در تهران بزرگ به صورت تفننی سیگار می کشند.
از سوی دیگر هم خبرگزاری سینا در آماری که گواه پایین بودن سن اعتیاد در جامعه ایران است سهم نوجوانان را در کل جمعیت معتادان ایران13 درصد ذکر می کند که بیش از 90 درصد آنها سابقه لااقل یک بار ترک دارند.
به این ترتیب به نظر می رسد آسیب های اجتماعی به گونه ای نگران کننده گریبان نسل جوان و نوجوان ایران را که بیشترین جمعیت جوان دنیا را دارد، گرفته و عدم توجه به زنگ خطرها و نشانه های جدی این ناهنجاری ها از جمله افزایش میزان خودکشی میان دانش آموزان عواقب ناگوارتری در پی خواهد داشت.
کارشناسان اموراجتماعی این گونه ناهنجاری ها را نتیجه آشفتگی روانی جامعه و شکل گرفتن ارزشهای کاذب در جامعه می دانند و معتقدند که قواعد و عرف حاکم بر جامعه هم از این ارزشهای کاذب حمایت می کند. آنها معتقدند اگر سیاست گذاران و متولیان آموزشی و اجتماعی به فکر ارایه راهکارهای عملی نباشند جامعه جوان ایران هروز بیمارتر و ضعیف تر خواهد شد و علیرغم پتانسیل های موجود، مجال عرض اندام پیدا نخواهد کرد.

توصیه پیشگیرانه به دانش آموزان دبستانى

1 شایسته است نظم و ترتیب را در صف مدرسه و هر صف دیگرى رعایت کنید.
2 نشانى و شماره تلفن منزل را همیشه به همراه خود داشته باشید.
3 در صورت گم شدن به ماموران انتظامى مراجعه کرده و از ایشان کمک بخواهید.
4 از سوار و پیاده شدن از خودرو پیش از توقف کامل آن خوددارى کنید.
5 در صورت جا ماندن از سرویس خونسرد باشید و اولیا ی مدرسه را باخبر نمایید.
6 از سوار شدن به خودرو و افراد ناشناس و متفرقه خوددارى نمایید.
7 به هنگام خطر یا دردسر اگر اولیا مدرسه حضور نداشتند بجاى کار خودسرانه از سرایدار مدرسه کمک بگیرید.
8 هنگام عبور از عرض خیابان از محل‏هاى خط‏ کشى شده استفاده کنید و در صورت امکان از افراد بزرگسال کمک بگیرید.
9 به هنگام ورزش رعایت نظم و انضباط ضامن سلامتى شماست.
10 محیط مدرسه را بدون هماهنگى با اولیا مدرسه و یا با افراد غریبه ترک نکنید.
11 اگر در راه مدرسه دچار دردسر شدید بلافاصله مساله را با والدین خود یا اولیا مدرسه در میان بگذارید.
12 برخى از افراد بدخواه خود را دوست شما معرفى می‏کنند. چاره این است که مراقب باشید و از همراهى از آنان بپرهیزید و مساله را با والدین و اولیا مدرسه در میان بگذارید.
13 هنگام دوچرخه ‏سوارى خودتان را به وسایل ایمنى لازم مجهز کنید.
14 هیچگاه در معابر عمومى به ویژه گذرگاه خودروها بازى نکنید.
توصیه پیشگیرانه به دانش آموزان راهنمایی
افراد داراى فساد اخلاقى خطرناک هستند باید آنان را از خود برانید.
2 ادعاى بی ‏اطلاعى از قانون مانع از اعمال مجازات کیفرى نیست.
3 رفتار غیراخلاقى بیش از هر کسى براى خود شخص مضر است چه او بداند و چه نداند.
4 در مورد مشکلات روانى اخلاقى حتما با افراد آگاه و خیرخواه مشورت کنید.
5 از معاشرت با افرادى که اختلاف سن‏شان با شما زیاد است، بپرهیزید.
6 هیچ صیدى پیش از دام افتادن متوجه دام نمی‏شود؛ از شرکت در مهمانی‏ هاى ناشناخته و همراهى با افراد ناباب خوددارى کنید.
7 خیرخواه‏ترین دوستان، والدین شما هستند. هنگام تصمیم ‏گیرى درباره مسایل فردى و اجتماعى با آنان مشورت کنید.
8 در صورت برخورد با مشکلات غیرعادى در مسیر زندگى روزانه با خانواده و یا اولیا مدرسه مشورت کنید.
9 انضباط و عمل دقیق به برنامه اصولى و آگاهانه همراه با تقویت روح و جسم حلال مشکلات است.
10 انضباط رکن اساسى در زندگى همه مردان و زنان بزرگ تاریخ بوده است.
11 راه رستگارى یا گرفتارى هر دو با گام نخست آغاز می‏شود.
توصیه پیشگیرانه به دانش آموزان دبیرستانی

1 اگر خطرى شما را تهدید می‏کند و نمی‏توانید با خانواده مطرح کنید نیروى انتظامى آماده است که به شما کمک نماید.

2 پیوندهاى خانوادگى مهمترین پایه ‏هاى ارتباط روح انسان با زندگى مادى معنوى است، در انتخاب همسر صلاحیت خانوادگى او را مدنظر قرار دهید.
3 سیگار سلاحى است که انسان خود ماشه آن را می‏چکاند.
4 وابستگى فکرى و سرگرمى مضر و بی‏محتوایى مانند سیگار مقدمه‏ ایست براى اسارت در چنگ اعتیاد.

5 با مطالعه، از محتواى قوانین جارى اجتماع مطلع شوید و با عمل به قوانین و سپس توصیه به دیگران در حفظ آن بکوشید.
6 پیشرفت در عجله و شتاب نیست، رفتار خردمندانه و بجا همراه با توجه به قواعد و انضباط هموار کننده راه پیشرفت است.
7 بدست آوردن مال با تجاوز به حقوق دیگران نشانه درماندگى است.
8 ما با اجحاف در حق دیگران خودمان را پیش نبرده ایم بلکه کوشیده ا‏یم تا دیگران را پیش بکشیم.
9 بسیارى از جشن‏هاى خصوصى یا مجالس به اصطلاح دوستانه، محل ترویج فساد و خلافکارى است.

10 اکثریت قریب به اتفاق مروجین فساد را بانوان خودنما و بدون پوشش اسلامى تشکیل می‏دهند.
11 بدحجابى زنان و دختران ناآگاه در معابر عمومى اولین گام در جهت شروع سوء استفاده توسط مفسده‏ جویان است.

12 از وصلت و ازدواج با افراد معتاد، الکلى و داراى فساد اخلاقى که نهایتا زمینه انحراف و نابودى شما را فراهم می‏ آورند بپرهیزید.
13 همکارى شما با مراکز انتظامى موجب سلامتى جامعه و کاهش انحرافات خواهد بود.

کلاس با انضباط با 11 روش
1-تمرکز:
در ابتدای کلاس اجازه دهید دانش آموزان با هم خوش و بش کرده و حرف هایشان را به همدیگر بزنند و عادت دهید که در عرض چند دقیقه حرف هایشان را تمام کرده و منتظر شروع درس توسط شما باشند. بعد از سکوت دانش آموزان شما نیز چند ثانیه سکوت کنید تا توجه بیشتر آنان جلب گردد. سپس درس آنروز را با صدایی آهسته تر از مواقع معمولی شروع کنید. بطور معمول جو کلاسی معلمی که صدای آرامی دارد ساکت تر از کلاس معلم دارای صدای بلند و خشن می باشد.
2- بیان خواست های روشن و واضح:
شک و تردید و عدم اطلاع دقیق دانش آموز از بر نامه کلاس باعث می شود که میزان هیجان و استرس در کلاس افزایش یابد. لذا ابتدا به دانش آموزان بگویید که چه مواردی در کلاس مطرح خواهد شد و بعد از اتمام درس ، آنان چه فعالیت هایی انجام خواهند داد؛ حتی می توانید برای آخر کلاس فرصت گفتگو یا رفتن به کتابخانه و غیره را اعلام نمائید.

3- نظارت:
زمانی که دانش آموزان در حال انجام تکالیف خود هستند در میان آنان قدم بزنید و سعی کنید در حدود دو دقیقه یک دور کامل در تمام کلاس بزنید و نحوه فعالیت دانش آموزان را نظارت نموده و به سوالات فردی با صدای آرام که حواس دیگران را پرت نکند ، پاسخ دهید.
4- نمونه و مدل سازی:
از لحاظ فعال بودن ، وقت شناسی ، اشتیاق کاری ، صبر و نظم الگوی مناسبی برای دانش آموزانتان باشید. اگر می خواهید دانش آموزان با صدای آرامتری به فعالیت های خود بپردازند ، بهتر است که خود شما نیز وقتی در کلاس قدم می زنید با صدایی آرام صحبت کنید.
-5 برقراری ارتباط غیر کلامی:
معمولاً وسیله ارتباطی غیر کلامی معلمان کوبیدن بر روی میز با چوب ، کلید ، خود کار و غیره است. علاوه بر آن ترفند های غیر لفظی می تواند به صورت ایما و اشاره ، حالات چهره و یا به صورت علامت های مختلف به وسیله دست باشند. بر قراری ارتباط غیر لفظی به جای بیان شفاهی منظور خود در موقعیت های مناسب می تواند به سکوت و آرامش و نظم کلاسی تاثیر قابل ملاحظه ای داشته باشد.

-6 کنترل محیط کلاس:
سعی کنید محیط کلاس را به مکانی گرم و دوست داشتنی تبدیل کنید؛ بطور معمول دانش آموزان به مکانی که یکنواخت نبوده بلکه متغیر باشد ، علاقه بیشتری نشان می دهند؛ مکان هایی با عکس ها و پوستر های رنگی جذابیت بیشتری برای دانش آموزان ایجاد می کنند. نوجوانان نسبت به علایق شخصی معلمان خود و خصوصیات آنان کنجکاوند ، از اینرو سعی کنید بعضی از موارد شخصی خود را برای آنها باز گو کنید. وقتی دانش آموزان شما را بهتر شناختند ، مشکل کمتری در تربیت آنان خواهید داشت.

-7 برخورد های نسبتاً آرام داشتن با دانش آموزان
زمانی که دانش آموزی در مقابل شما ایستادگی کرد ، قبل از فرستادن پیش مدیر و معاونان فرصت لازم برای دفاع از خود را برایش بدهید تا توضیح دهد و اعتمادش به شما جاب گردد. یک معلم آگاه به هیچ وجه اجازه نمی دهد که دانش آموز به خاطر بد رفتاریش در کانون توجه دیگران قرار گیرد و همواره قبل از وقوع یک مشکل می تواند آنرا حدس بزند و نحوه برخورد او با دانش آموزان خاطی بصورت ناپیدا و غیر محسوس است و مزاحمتی برای دیگر دانش آموزان بوجود نمی آورد.
-8 تا دیب مثبت
در این روش سنتی که توسط «کنتر» ارائه شده معلم در واقع رئیس است و هیچ دانش آموزی حق دخالت در امور دیگران را ندارد و یک سلسله قوانین مشخص تعیین می شود که نظارت دقیق بر اجرای انها صورت می گیرد.
-9 دستور های مثبت و سازنده

یکی از جزئیات برنامه تادیب مثبت ، دستورات مشخصی است که معلم به یک دانش آموز خطا کار گوشزد می کند. این دستور ها باید مشخص و واضح باشند و انتظارات معلم از دانش آموزان کاملاً روشن گردد. از بیان جملاتی مانند « من می خواهم که تو;.. » یا « من انتظار دارم که تو;. » یا « من احتیاج دارم که تو ;;. » خود داری کنید؛ زیرا با این جملات دانش آموز فکر می کند که به خاطر معلم باید بعضی مقررات را رعایت نماید نه این که وظیفه مشخص خودش به عنوان دانش آموز می باشد.

 

-10 بیان دستور های انسان دوستانه
آقای «توماس گوردون» ابداع کننده روش تربیتی به نام TET می گوید: این روش را به سه قسمت تبدیل کنید. اول شرح حالی از رفتار دانش آموز تهیه کنید ، مثلاً وقتی معلم صحبت می کند دانش آموز حرف می زند. دوم اینکه تاثیر رفتار های مختلف دانش آموز را بر روی معلم مشخص کنید ، مثلاً معلم مجبور می شود تدریس را متوقف کند و غیره. سوم اینکه اجازه بدهید تا دانش آموز متوجه شود که چه احساسی در معلم ایجاد می کند ، مثلاً باعث عسبانی شدن معلم می شود. سپس احساستان را به صورت انسان دوستانه به دانش آموز مطرح کنید مثلاً در مقابل دانش آموزی که با حرف زدن مزاحم تدریس شما شده به شکل انسانی بگویید: من اصلاً متوجه نمی شوم چکار کرده ام که تو برخلاف بقیه دانش آموزان به معلمت احترام قائل نمی شوی ، احیاناً اگر با تو تند صحبت کرده ام یا اینکه توجه کافی به تو نداشته ام ، لطفاً به من بگو تا بدانم;;.. .
11 -تربیت مفید و موثر
به جای اینکه فهرستی از کار هایی که دانش آموزان نباید انجام دهند را تهیه کنید ، می توانید از قوانین موجود مدرسه و کلاس استفاده کرده و خواست های خود را به صورت جملات مثبت بیان نمایید. مثلاً به جای گفتن دعوا ممنوع ، بگویید «اختلاف خود را به صورت عاقلانه حل و فصل کنید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله نماز فایل ورد (word) دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نماز فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نماز فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نماز فایل ورد (word) :

نماز

مقدمه
نماز در حکم ملاقات و گفتگو با خداوند متعال است، باحترام بایستد و با توجه و حضور قلب نماز بخواند و غفلت و کسالت را از خود دور سازد.
امام صادق (ع) فرمود” به خدا سوگند ممکن است پنجاه سال بر کسی بگذرد و خدا یک نماز هم از او نپذیرفته باشد، چه چیز از این سخت تر و دشوارتر است؟! به خدا سوگند برخی از همسایگان و دوستان شما اگر نزد شما نماز بخوانند قبول نمی کنید! زیرا نماز را سبک می شمارند، خداوند جز خوب را نمی پذیرد و چگونه آنچه سبک شمرده شود بپذیرد”

 

حضور قلب در نماز
امیرالمومنین علی (ع) می گوید” پیامبر(ص) مردی را دید که در نماز با ریش خود بازی می کند فرمود اگر قلب او خاشع می بود اعضاء و اندام او نیز چنین بود”
شخصی به مسجدی که پیامبر (ص) در آنجا بود وارد شد و به نماز ایستاد، و سجده نماز را با شتاب و ناقص بجای آورد، پیامبر (ص) فرمود” بجای سجده همچون کلاغ نوک بر زمین می زند اگر اینطور بمیرد بر غیر دین محمد (ص) مرده است”

امام رضا (ع) فرمود” وقتی نماز می گذاری از کسالت و خواب و بازی و شتاب بپرهیز و با سکون و آرامش و وقار نماز بگزار، و بر تو باد که در پیشگاه خدای عزیز و جلیل متوجه و فروتن و متواضع باشی;.. در برابر مولای خود آنچنان بایست که بنده گناهکار در برابر مولای خود آنچنان بایست که بنده گناهکار در برابر سرور خود می‌ایستد، پاها را منظم و قامت را استوار بدار، و به چپ و راست توجه مکن و چنان باش که گویا او را می بینی، و اگر تو او را نمی بینی او تو را می بییند”
مراقبت اول وقت

“نزد خداوند عملی از نماز محبوب تر نیست، کار های دنیا شما را از نماز اول وقت مشغول ندارد”
“بدان که تمام کارهایت تابع نماز توست، کسی که نماز را ضایع سازد غیر آن را ضایع تر می‌کند”
” بی جهت نماز را از اول وقت به تاخیر مینداز، بر تو باد که نماز را در اول وقت بجا آوری”
پیشوایان معصوم و گرامی اسلام درباره نماز و اهمیت و آداب و دستورات آن سخنان بسیار فرموده اند، و ما برخی را در شماره پیش ید کردیم و در این مقال نیز به همین مختصر اکتفا می کنیم. اینک ببینیم نماز را چگونه باید بخوانیم؟ ما در این نوشتار اصول احکام نماز را بطور فشرده بیان می کنیم، و در جزئیات به کتاب های مفصل ارجاع می‌دهیم، هدف ما آن است که مختصری از احکام اصلی نماز را در دسترس همگان بگذاریم، و‌در مسائل اختلافی راهی را پیشنهاد کنیم که برای همه مجزا و کافی باشد.
نماز های واجب

1- نمازهای یومیه
2- نماز آیات
3- نماز قضاء
4- نماز طواف
5- نماز میت
6- نماز نذر و عهد و قسم
7- نماز قضاء پدر و مادر بر پسر بزرگ

نماز های یومیه 17 رکعت است، نماز صبح 2 رکعت، نماز ظهر4 رکعت، نماز عصر 4 رکعت، نماز مغرب 3 رکعت، نماز عشاء 4 رکعت.
نماز های 4 رکعتی در سفری که رفتن و برگشتن 8 فرسخ یا بیشتر باشد 2 رکعتی خوانده می شود در صورتی که رفتن کمتر از 4 فرسخ نباشد. و به فتوای برخی از مراجع تقلید برگشتن نیز کمتر از 4 فرسخ نباشد.

شرایط و مقدمات نماز
بر نماز گزار لازم است برای انجام نماز چند شرط را رعایت کند.
1- بدن و لباسش از نجاست پاک باشد (جز در چند موارد استثنائی که در رساله مراجع تقلید بیان شده است)
2- وضو بگیرد و یا اگر موجبات غسل پیش آمده غسل کند ولی اگر نتواند وضو بگیرد یا غسل کند مثلا آب ندارد یا بدنش مجروح است باید تیمم کند.
3- اگر مرد است باید عورت خود را بپوشاند و بهتر است در حال نماز اقلا از ناف تا زانویش پوشیده باشد، و اگر زن است باید تمام بدن را بپوشاند، تنها صورت و دست‌ها تا مچ و روی پاها می تواند نپوشاند، یعنی اگر بدن مختصری از بدن و یا موی سر را نپوشیده بگذارد نمازش درست نیست.

4- لباسش باید حلال و مباح باشد یعنی غصبی نباشد از اجزاء مردار و حیوان حرام گوشت نباشد، اگر نماز گزار مرد است لباسش از ابریشم خالص یا طلا نباشد.
5- نماز را باید رو به قبله بخواند.
6-مکان نمازش غصبی نباشد، متحرک و لغزان نباشد محل ایستادنش از محل سجده بیشتر از چهار انگشت بسته پائین تر و بالاتر نباشد.
7- هر نماز را در وقت آن بخواند وقت نماز صبح از سپیده صبح تاطلوع آفتاب، وقت نماز ظهر از اول ظهر شرعی (نصف النهار) تا چهار رکعت به غروب مانده، وقت نماز عصر چهار رکعت از ظهر گذشته به غروب آفتاب و وقت نماز مغرب و عشاء از اول مغرب تا نصف شب است.

فضیلت نماز اول وقت
اگرچه خواندن هر نماز از اول وقت تا آخر وقت جایز است ولی خواندن نماز در اول وقت فضیلت دارد، در این زمینه روایات زیادی از پیشوایان دین رسیده است که برخی را ذکر کنیم.

امام صادق (ع) فرمود: فضیلت نماز اول وقت برای مومن از فرزندان و اموالش بهتر است و نیز فرمود: برتری اول وقت بر آخر وقت مثل برتری آخرت بر دنیا است.
امام رضا (ع) فرمود: چون وقت نماز شد نمازت را بخوان، چه دانی چه خواهد شد.
اینک به اختصار برخی مقدمات نماز را که برشمردیم توضیح می دهیم و آنانکه خواستار جزئیات آن هستند لازم است به رساله های مراجع تقلید مراجعه فرمایند.

طهارت
منظور از طهارت آنست که نماز گزار باید برای خواندن با وضو یا غسل یا تیمم باشد، و این طهارت علاوه بر آن که شرط نماز است، خود عبادت و موجب قرب به خدا نیز هست.
امام رضا (ع) فرمود: وضو پیش از عبادت از آن است که بنده خدا هنگام مناجات پاک در برابر خدا بایستد، و برای آن است که بنده مطیع و فرمانبردار گردد و از پلیدی پاک شود، با وضو کسالت و خواب زدوده می شود و دل برای کار عبادت پاکیزه و آماده می گردد.
چگونه وضو بگیریم؟

برای وضو گرفتن باید به ترتیب کارهای ذیل را انجام دهیم:
1-نیت می کنیم: برای اطاعت فرمان خدا وضو می گیریم”قربه الی الله”
2-صورت را از بال به پائین – از بالای پیشانی تا آخر چانه وبه پهنای دوانگشت شصت و میانه- می شوئیم.
3-دست راست را از بالای آرنج تا سرانگشتان می شوئیم.
4-دست چپ را مثل دست راست می شوئیم.

5-جلوی دست را با رطوبت دست راست مسح می کنیم.
6- پای راست را از سرانگشتان تاروی پا و احتیاطا تا مفصل با رطوبت دست راست مسح می کنیم.
7- پای چپ را با رطوبت دست چپ مثل پای راست مسح می کنیم.

8- این کارها را بترتیب انجام می دهیم (یعنی اول شستن صورت بعد دست راست بعد دست چپ بعد مسح سر بعد مسح پای راست و چپ)
9- این کارها را پی در پی بدون آنکه خیلی بین آنها فاصله نیفتد و رطوبت اعضاء شسته شده یا مسح شده خشک شود انجام می دهیم.
پیش از وضو کارهای مستحبی هم هست که انجام آن ها بسیار سودمند است، مثل شستن دو دست تا مچ، مسواک کردن، مضمضه کردن (سه مرتبه آب تمیز در دهان گرداندن و بیرون ریختن) و استنشاق (سه مرتبه آب تمیز در بینی کردن و آن را شستن)
چگونگی غسل

1- نیت
2- شستن سر و صورت و گردن
3- شستن طرف راست بدن از شانه تا انگشتان پای راست.
4- شستن طرف چپ بدن مثل طرف راست. (اینطور غسل کردن را غسل ترتیبی می‌گویند)

توجه- در غسل ترتیبی باید هر قسمت را طوری بشوئیم که اطمینان پیدا کنیم جایی نشسته نمانده است و با هر قسمت مقداری از جوانب آن را نیز بشوئیم تا مطمئن شویم که تمام آن قسمت را شسته ایم، مثلا طرف راست را که می شوئیم قدری از طرف چپ را هم همراه آن بشوئیم.
غسل را می توان در رود و استخر و حوض و نظایر آنها با یکدفعه فرو رفتن در آب انجام داد. اینگونه غسل کردن غسل ارتماسی نام دارد، در غسل ارتماسی باید آب در یک لحظه تمام بدن را فراگیرد.

موجبات غسل چیزهای گوناگونی است مثل جنایت، مس میت، حیض در بانوان،;و فقط غسل جنایت است که به فتوای همه فقها، نباید با آن وضو گرفت و با همان غسل باید نماز بخواند، و در سایر غسل ها فتوای علماء مختلف است و باید به رساله هر یک مراجعه کرد.
چگونگی تیمم

در جایی که نماز گزار آب ندارد، و یا آبی که دارد پاک نیست، یا غصبی است، یا ظرق آب غصبی است، و یا ظرف از طلا و نقره است، یا استعمال آب برایش ضرر دارد مثلا بیمار یا مجروح است و نباید بدنش را تر کند و یا وقت نماز تنگ است و اگر بخواهد وضو بگیرد یا غسل کند نماز از دست می رود یا آبی که دارد برای آشامیدن است و اگر برای وضو یا غسل مصرف کند تشنه می ماند، و یا نفس محترم دیگری تشنه است که باید آب را به او بدهد; در این گونه موارد لازم است جای وضو یا غسل به ترتیب ذیل تیمم کند:

1- نیت کند
2-کف هر دو دست را به زمین پاک (خاک- شن- ریگ- سنگ) بزند و البته بر خاک بهتر است.
3-کف هر دو دست را بر پیشانی از رستنگاه مو تا بالای بینی مسح کند یعنی بر پیشانی و دو طرف آن و بالای بینی دست بکشد.
4-کف دست چپ را بر تمام پشت دست راست از مچ تاسر انگشتان بکشد.
5-کف دست راست را به همان ترنیب به تمام پشت دست چپ بکشد.
برخی از علماء لازم دانسته اند در تیممی که به جای غسل انجام می شود یکبار دیگر هم کف دست ها را به زمین بزند و دوباره پشت دستها را به همان ترتیب مسح کند، و در تیممی که بجای وضو است بهتر است این کار را بکند.

چیزهایی که وضو را باطل می کند.
1- خارج شدن ادرار
2- خارج شدن مدفوع
3- خارج شدن باد از مخرج
4- خواب بحدی که نه گوش بشنود و نه چشم ببیند

5- دیوانگی
6- مستی
7- بیهوشی
8- جنب شدن

9- مس میت (جایی از بدن انسان به جایی از بدن میت بخورد)
10- حیض و نفاس و استحاضه (خون هایی که بانوان می بینند)
کارهایی که نماز را باطل می کند.

1- سخن گفتن عمدی، بجز جواب سلام. (اگر کسی با جمله صحیح سلام کند، نماز گزار در هر جای نماز که باشد باید همان طور که سلام را شنیده پاسخ دهد، مثلا اگر سلام کننده بگوید”سلام علیکم”نماز گزار هم در پاسخ بگوید”سلام علیکم”ولی اگر جواب سلام را ندهد نمازش باطل نیست ولی کار خلافی کرده است)
2- خندیدن با صدا چه با اختیار باشد چه بی اختیار.
3-گریه کردن برای امور دنیا چه با اختیار باشد جه بی اختیار، ولی اگر از خوف عذاب الهی و یا به شوق و جذبه رحمت خدا بگرید ممدوح و ماجور است و نمازش باطل نمی شود.

4- خوردن و آشامیدن
5- هر کاری که صورت و حالت نماز را بر هم زند مانند کف زدن، حرکت دادن بدن بطوری که از حالت نماز گزار خارج شود.
6-کارهایی که وضو را باطل کند.

7- انحراف از قبله یعنی پشت کردن به قبله یا به طرف چپ و راست قبله منحرف شدن.
8-دست روی هم گذاردن مثل برخی از اهل تسنن در حال نماز، در صورتی که عمدا و با اختیار این کار را بکند.
9-گفتن کلمه”آمین” بعد از سوره حمد، در صورتی که عمدا و با اختیار باشد.
10-شک در رکعات نماز، در نماز های واجب دو رکعتی و سه رکعتی، و در رکعت اول و دوم نماز های چهار رکعتی (برای آگاهی از تفصیل آن به رساله های مراجع تقلید رجوع کنید.)

11- کم یا زیاد کردن ارکان نماز چه عمدا چه سهوا.
12-کم و زیاد کردن واجبات دیگر نماز (غیر ارکان) عمدا.
13-از دست دادن یکی از شرائط نماز مثل پوشش عورت در مردان و پوشش تمام بدن در زنان.
ارکان نماز
پنج چیز در نماز رکن است که چه عمدا و چه سهوا ترک یا تکرار شود نماز باطل است:
1- نیت
2- تکبیره الاحرام
3- ایستادن در حال تکبیره الاحرام و ایستادن قبل از رکوع یعنی ایستاده برکوع رفتن (قیام متصل برکوع)
4- رکوع
5- دو سجده

نتیجه گیری
در پایان توصیه می کنیم برای آگاهی بیشتر از مسائل نماز به رساله های مراجع تقلید مراجعه شود، و یاد آور می شویم که شایسته است برادران و خواهران مسلمان کوشا باشند، آداب و سنن نماز را انجام دهند و بویژه شرایط واجب آن را بطور کامل رعایت نمایند، در غیر اینصورت نمازشان ناقص و ناتمام خواهد بود، و اگر خدای نخواسته چنین باشد در واقع نماز را سبک شمرده اند، و مسلمانی که به خدا ایمان دارد و برای ارتباط با خدا ارزش قائل است نباید به کیفیت این ارتباط بی توجه باشد. ما باید از پیشوایان معصوم و بزرگان اسلام بیاموزیم و در این کار تا سر حد توان از آنان پیروی کنیم وبیندیشیم که ان بزرگواران گذشته از رعایت شرائط ظاهری نماز و آداب و سنن آن تا چه حد نماز را ارجمند می داشتند و چگونه نماز می گذاشتند و در نماز چه حالی داشتند و در نماز چه حالی داشتند؟

پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید: “لکل شی وجه، وجه دینکم الصلوه فلا یشینن احدکم وجه دینه هر چیز چهره ای دارد و چهره دین شما نماز مبادا کسی از شما چهره دین خود را زشت سازد.

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 7:5 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

  مقاله اصول زیست شناسی فایل ورد (word) دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصول زیست شناسی فایل ورد (word)   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصول زیست شناسی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصول زیست شناسی فایل ورد (word) :

بخشی از فهرست مقاله اصول زیست شناسی فایل ورد (word)

اصول زیست شناسی 1
جامعیت: زیست شیمی، سلول ها و کد وراثتی 1
تکامل : هدف اصلی زیست شناسی 2
هم ایستایی: سازگار با دگر گونی 3
اکولوژی محیط زیست انسان 4
آلودگی حرارتی محیط زیست 4
مواد زاید جامد و اثرات آن بر محیط زیست 5

آلودگی هوا و اثرات آن 5
عوامل آلوده کننده هوا 6
مواد آلوده کننده هوا 6
هوای آلوده چیست؟ 7
CFCها چه موادی هستند؟ 8
تهدید اکوسیستم‌ها 8
راهیابی مواد شیمیایی به محیط زیست 8
مواد سمی در پلاستیک‌ها 9
آلودگی هوا و باران اسیدی 9
باران اسیدی چیست؟ 9
پیامدهای باران اسیدی 10
آب 11
آلودگی آب (Water Pollution) و خطرهای آن 12
سختی آب و بیماریهای قلبی - عروقی 12
تعریف بهداشت 13
روشهای مختلف استفاده از بهداشت عمومی 15
از طریق مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستانها : 16
از طریق بیمه 16
از طریق طب خصوصی 17
تعاریف بهداشت روانی 21
تعریف سازمان بهداشت جهانی 21

تعریف انجمن بهداشت روانی کانادا 21
عوامل موثر بربهداشت روانی 22
ابعاد بهداشت روانی 22
پیشگیری نوع اول (Primary Prevention) 23
پیشگیری نوع دوم (Secondary Prevention) 23
پیشگیری نوع سوم 23
بهداشت از دیدگاه اسلام 24
اثرات بعضی عوامل فیزیکی بر بهداشت انسان 25
آلودگیهای بیولوژیکی آب 25
تاریخچه تغذیه 26
فساد غذا 30
عوامل فساد 30
انواع غذاهایی که بیشتر باعث مسمومیت می شوند 30
برای جلوگیری از آلودگی شیر رعایت نکات زیر لازم است 32
رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان 33
مثال هایی از انتخاب های غذایی در هنگام سحر 34
افطار 35
توصیه های تغذیه ای 36
تاریخچه علم ویروس شناسی 39
علت اهمیت ویروسها 40
میزبان ویروسها 41
اندازه ویروسها 41
منشا تکاملی ویروسها 42
واکسیناسیون یا ایمن‌سازی فعال 43
رابطه بین نوع واکسن با ایمنی حاصل 44


جامعیت: زیست شیمی، سلول ها و کد وراثتی
واحد ها و فرهایند های رایج جامع بسیاری وجود دارد که برای گونه های مشخص حیات ضروری می باشد. بعنوان مثال تمام گونه های حیات از سلول هایی تشکیل شده اند، که در عوض، این سلول ها بر پایه یک سری زیست شیمی عمومی با زیر ساخت کربن استوارند . تمام موجودات از طریق ماده وراثتی که بر پایه نوکلئیک اسید دی ان ای استوار است از یک کد وراثتیجامع استفاده می کنند.در مبحث رشد،موضوع فرایند های جامع نیز بیان می شود ، مثلا در بیشتر موجودات چند یاخته اى قدمهای اولیه در رشد رویان مراحل ریخت شناسی مشابهی دارد و ژنهای مشابهی را شامل می شود .

تکامل : هدف اصلی زیست شناسی
یکی از اهداف اصلی و سازمانده در زیست شناسی این است که تمام حیات از طریق یک فرایند تکامل از یک خاستگاه مشترک ناشی شده است . در واقع این یکی از عللی است که موجود زیستی تشابه قابل توجهی از واحدها و فرایند هایی که در بخش قبل تشریح شد را بروز می دهد . چارلز داروین نظریه تکامل را بعنوان یک نظریه قابل دوام با برشمردن نیروی محرک آن بنا نهاد : نظریه انتخاب اصلح در طبیعت . ( الفرد راسل والاس یکی از همکاران شخص پی برنده به این مفهوم شناخته می شود ) . رانش وراثتی بعنوان یکی از شیوه های به اصطلاح ترکیب امروزی پذیرفته شده است

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ